Halloweenfest

Vi har precis börjat en tradition att ha stor fest på Halloween där folk ska klä ut sig. Vi har bara haft den 2 år i rad men det har varit superkul=)...

Första året dekorerade vi med typiskta halloweensaker oranget, svart, spöken, spindlar och fladdermöss. Jag var utklädd till geting och Selma var pirat.





Andra året hade vi dekorerat som en kyrkogård. Vi gjorde egna gravstenar och kors och grejor. Själva förberedelserna är nästan roligare än själva festen=). Jag var utklädd till grekisk gudinna och Selma var playboykanin.








Kanske kommer vi bryta traditione redan detta året:( Det är balkan cruise i oktober nästan samtidigt som halloween. Det blir kanske lite dyrt, jobbigt och för mycket med balkan cruise och stor halloweefest på 2 veckor? Men vi får se. Blir det av vet jag iaf vad jag vill klä ut mig till. Paris Hilton eller Ghostbusters=)



/Tanja






Kommentarer
Postat av: D A N I E L A ♥

- okej:P jag vet inte riktigt längeeseen jag köpte bikinis där:)

2010-04-08 @ 21:12:40
URL: http://danielas.se
Postat av: Natasha

tycker du ska klä ut dei till något läskigt =)

2010-04-08 @ 21:50:29
URL: http://ndiamond.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv: Jag har jobbat två säsonger på rhodos :)

2010-04-08 @ 21:55:14
URL: http://linnealujak.blogg.se/
Postat av: Emma

precis efter att min bikini hade legat uppe i 5 minuter låg den på sida 12 så tror den ligger ganska långt bak nu , men ska ta och lägga upp en stor bild med länk i menyn :)

2010-04-09 @ 03:24:40
URL: http://emmachristenseen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0