Red shoes

Behöver nya röda skor. Mina andra har av någon anldening blivit för små hehe. Eller så har dom varit det hela tiden men jag vägrade inse det=)
Gillar dessa. Speciellt dom första i siden. Va på väg att köpa dom för ett bra tag sen men struntade i det. Som jag åååångar mig!



/Tanja


Kommentarer
Postat av: Cilla

Haha, nej men det verkade som om hon verkligen var Sverigedemokrat. Fattar verkligen inte hur folk kan stå så stark för åsikter de inte riktigt förstår sig på, alla som förstår dem avskyr SD, men alla puckade idioter som tror att vårt land är överfullt kan ju ta och kolla på hur många människor som finns i t ex Kina och Indien, vi har ändå en massa mark där ingen bor. Hoppas att du ska rösta och så i alla fall :) Rödgröna behöver alla röster de kan få :)

2010-09-15 @ 22:55:41
URL: http://cilla.blogg.se/
Postat av: Cilla

As bra, jag har ett par skor för 700 men köper aldrig för det priset igen, vart bor ni tjejer då :)

2010-09-15 @ 22:56:35
URL: http://cilla.blogg.se/
Postat av: Hanna Engstrand

Sv; Om dom skulle ha en från varje land så skulle det ju bli en massa folk förstår du väl. Det skulle bara bli rörigt. Skulle folk sen dessutom regera på om det var en man, en kvinna eller ett barn från ett speciellt land? Alltså man kan hålla på hur länge som helst med det där.

Dom valde en sorts invandrare för att göra det enkelt för alla. Det handlar ju inte om islam i sig.

Jag tänkte mest att det kanske blir lite konstigt att visa ansiktet. Då förknippas de människorna med just det här. Dessutom tror jag inte att det var troende muslimska kvinnor heller, utan skådespelare, och då blir det ju väldigt fel.



Jag tror du har missuppfattat hela grejen. Dom tävlar inte mot vrandra på det sättet. Inte vem som slår ner vem elelr liknande. Jag ser inget hotfullt med att tävla mot ett pris, och dessutom springa på banan bredvid. Jag ser det som att båda försöker rädda 'sig själva'. Inte att dom försöker trycka ner någon annan.



Exakt vad är det som är fördomsfullt med barnvagnar nu då? Lika fördomsfullt som att den gamla tanten hade rullator? Lika fördomsfullt som de som 'jobbade' där hade kavaj?

Sanningen är inte fördomsfull.

2010-09-15 @ 23:26:58
URL: http://hannaengstraand.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej, jag håller med dig. tur du har självinsikt iafl. plus massa skor. hahaha!

2010-09-16 @ 04:45:19
URL: http://nickyfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0