Gårdagen

God morgon! Idag är det sista lediga dagen och jag har fullt upp. Precis som igår. Jag städade lite härhemma sen åkte vi till IKEA för att köpa ny säng och köksbord. Det tog 3 timmar! Stolarna va så sklart slut också, dom får in nya på tisdag så måste åka dit kl 10 för dom utgår och får inte in fler sen. Vem kan åka dit kl 10? Jag är iaf på jobb då? Störigt!

På kvällen va vi en runda hemma hos Detti. Det var förfest innan Dino Merlin. Men jag pallade inte följa med. Jag nöjde mig med förfesten. Jag vet inte vad som har häntmed mig. Jag orkar fan aldrig festa mer! hehe Lika bra det kanske?=)

Idag ska jag hem till Sara och sen på påskmiddag hos min mamma.





/Tanja

Kommentarer
Postat av: Ohelli.se

Hahaha, jo men han var faktiskt lite väl jobbig ett tag. Måste fråga, hur har ni gjort med budgetn till ert bröllop`? typ hur mkt lägger ni ut?



Stort grattis till dig :)

Så jäkla typiskt de där med ikea. samma sak ände mig igår när jag skulle kolla tallrikar..de var slut!

Kramar

2011-04-25 @ 11:02:04
URL: http://ohelli.se
Postat av: Tess

En del saker utgår verkligen fort på IKEA. Ingen chans att hitta samma sak 1 år senare ibland. Vi har några flätkorgar som utgått ur sortimentet. Tur att vi hann skaffa en hel del innan då :-) Hoppas du lyckas få tag på stolarna!

2011-04-25 @ 13:29:26
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Tanja

Tack så mycket =) Koftan är från London, Köpte den föra året där men vilken affär har jag glömt..

2011-04-26 @ 09:53:25
URL: http://fabfive.blogg.se/
Postat av: Sandy

Sv: Ja, innan jag ens smakat själv tänkte jag vad kan vara så speciellt? Men man blir helt seriöst beroende! Farligt är det, speciellt för oss brudar när det är den veckan i månaden ;) ahahah

2011-04-27 @ 13:42:02
URL: http://litelagomovanlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0