Stranden (Dag 9) och Zoo Miami (Dag 10)

God morgon! Nu var det någon dag sen jag srkrev. Har inte haft tid riktigt.I förrgår gjorde viinget speciellt. Lågt på stranden och yrade rundor. Det tar så lång tid att köra någonstans så det tar hela dagen om man bara ska köra och kolla rundor.
 
Igår iaf åkte vi till Zoo Miami. Det var jättefint där och dom flesta djuren hade stora fina områden att vara i. Jag brukar gilla chimpanserna bäst men dom bara låg och sov igår. Så sköldpaddorna och gorillorna var roligast. Fast allra roligast var ju när vi matade girafferna! Skitfräckt! Dom stack ut sin långa blåa tunga och åt från ens hand.
 
Efter vi hade varit på Zoo åkte vi till ett annat ställe där man kan åka sån airboat och kanske se krokodiler. Vi har köpt ett kort som heter Go Orlando där det ingår gratis inträde till massa saker, Så vi tänkte ge Everglades ett försök till. Vilket var tur för denna gången kändes det ännu mer som träsk, lite mer skogrunt om och så. Och gissa vad? Denna gången fick vi se krokodiler också. En simmade fram precis sidan om båten!
 
 
/Tanja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0