Köpenhamn..

i måndags gav vi oss iväg hela familjen på äventyr.. Första stoppet var att lämna hundarna på hundpensionatet! De ska ju åsså komma iväg på lite semester ju! Efter de va inackorderade på pensionatet så åkte vi vidare till stan och lämnade bilen och begav oss mot båtarna för att möta upp några vänner och deras söte son! Sen vidare till Helsingör.. Det var första gången som lilleman åkte båt! Sen kom en till första för lilleman, tåg!
 
Väl framme i Köpenhamn så gick vi till vårt hotell för att checka in, men där fick vi höra att de hade överbokat!! Så vi fick istället rum på ett annat hotell, Tivolis hotell.. Det va fint! Dock var hissarna grymt jobbiga med en massa ljus och speglar ööööverallt! men annars trivdes vi bra! Hotellet hade en jättemysig lounge på topvåningen där man kunde sitta ute med fin utsikt och sen en supergod sushirestaurang!! Maten där var helt underbar!
 
Vi han med att gå runt ströget och en heldag på Tivoli.. Sen såklart en massa fikastopp längs vägen! Vi hade verkligen tur med vädret hela tiden..
 
 
 
Det var 2 mysiga dagar i köpenhamn!! Men gud asså, jag är glad att jag itne bor i en sådan stor stad! Helsingborg är ju så perfekt storlek!!
 
/Selma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0