The Family Man - En andra chans

Som jag tjatat om tidigare så har jag ju bestämt mig för att julkänslan ska vara på topp i år. Det betyder bla julfilmer till höger och vänster!
 
Första filmen på schemat var The Family Man eller som den heter på svenska En andra chans.
 
Filmen börjar med att man får se Jack och hans flickvän Kate på flygplatsen. Dom har precis slutat college och Jack har fått en pratikplats i London i ett år. Precis innan Jack ska gå på flyget ber Kate honom att inte åka utan stanna med henne. Jack väljer att åka ändå med ursäkten att ett år går fort och sen ses dom igen.
10 år senare får man se Jack som chef på Wall Street och en riktig kvinnokarl som säger sig ha allt han behöver. Det skulle han inte sagt. Nästa morgon vaknar han upp i sängen med sin fru Kate och deras två barn ute i förorten. Jack får nu se hur det hade blivit om han hade lyssnat på Kates vädjan och inte åkt till London.
 
Detta var en rätt bra film med en hel del skratt. Det var också en riktigt "vuxenfilm" där man ibalnd inte riktigt fattade syftet och med ett slut som man får fundera ut själv.
 
En andra chans (2000) Poster
 
I och med att det är julfilmer vi bedömer med syfte att få upp julkänslan så få rjag väl bedömma det med. Den får 2 av 5 julstämmningstomtar.
 
 

Kommentarer
Postat av: Marita

Kul grej det där med tomtarna.

Svar: Lite finurligt va?=)
tanjaselma.blogg.se

2013-12-09 @ 20:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0