Stranden och Hobbit (Dag 14)

Igår var vår sista hela dag här i Florida. Idag ska vi vara på flygplatsen vid 3-4 så vi hinner med lite småsaker innan. Ska gå in på Barnes and Nobles och se om dom har några Real Housewifes böcker=)
 
Igår var iaf supervarmt, den varmaste dagen sen vi kom. Vi testar en ny strand varje gång och igår blev det Pompano Beach. Den var finast av alla!
På kvällen hade vi planerat att gå på bio. Biogafen ligger iett köpcenter så vi gick en runda där också. Hittade äntlgen ett par skor som jag såg nån av det första dagarna men då var dom slut i min storlek. Igår fanns dom igen! Kan ni gissa vad det är för sorts skor? haha
 
Tillbaka till bion. Vi såg Hobbit i 3D på sån IMAX. Det är bättre 3D i Imax än i Sverige tex. Och jag märkte skillnaden. Tycker inte alltid 3D är så bra för bilden hänger inte alltid med.Men så var det inte igår.
Allting är så stort här. Ser ni popcornen och läsken? Popcornen är i och för sig den största men det är bara en mellan läsk!
 
/Tanja

Kommentarer
Postat av: Britt

Det var rejält med popcorn! Fräcka brillor. Visst var Hobbit bra? Nu åker vi på Söndag morgon kl.6 till Kastrup, sen går planet 9.15 till Mexico :)
Vi får sms sen till varandra :)

2013-01-04 @ 15:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0