Barnvagnsköp

Ni som känner mig vet att det måste vara perfekt och jag måste ha alla fakta innan jag kan bestämma mig. Så efter att ha forskat en massa och tänkt och tänkt och tröttat ut min man med barnvagnsprat har jag äntligen bestämt mig! Nu vet jag vilken barnvagn jag vill ha!
 
Något som jag var osäker på var ju det här med egonomisk sittdel. Enligt föräldrar är åsikterna skilda men väldigt många gillar den ergonomiska sittdelen framför allt till lite mindre/yngre barn.
 
Men jag ville ju gärna ha lite riktigt fakta också. Hittade en youtube-film som jag tyckte verkade rätt logisk. Enligt den spelar det inte så stor roll om det är en ergonomisk sits eller inte så länge sittdynan är plan.
Så slutsats? Som läget ser ut just nu kommer vi köpa en Emmaljunga Nitro. Vi kommer köpa en hårdlift till, då liggdelen är lite för stor för min smak. Vi bor också i lägenhet som det känns smidigt med en hårdlift så jag slipper släpa med mig hela vagnen upp för trapporna varje gång.
Vid behov (eller innan om jag inte kan hålla mig) kommer vi också köpa till en ergonomisk sittdel. Det finns olika modeller som passar Nitro-chassit, både begagnade och nya.Så nya forskningen går ut på att ta reda på vilken av Emmaljungas ergonomiska sittdelar som är bäst! Någon som har åsikter eller tips så är dom väldigt välkomna=)
 
 
Nu känner jag mig väl förbered när det kommer till vagndelen=)
 

Kommentarer
Postat av: Förstagångsmamma Anna

Hej Tanja! Jag hittade ditt gamla inlägg nu när jag försöker forska runt för att bestämma mig om ergonomisk sittdel eller inte. Hur blev det för dig? Köpte du någon ergonomisk sittdel också, så att du kan ge mig en jämförelse, eller var du nöjd med Nitton så den räckte?? Hälsningar från Anna

Svar: Hej! Jag köpte aldrig någon ergonomisk sittdel. Var nöjd med en vanlig och min son satt bra i den. Vi bytade till sittdelen när han var 5 månader och liten till växten. Ändå satt han bra så vi hade aldrig behovet av de.Nitron i sig har jag varit nöjd med. Det ända jag har gnällt på är att den är väldigt låg och barnet kommer rätt långt ner i den.
Mjukliften som vi köpte har jag varit supernöjd med! Väldigt smidigt att bara lyfta ur den ur vagnen. Behövde aldrig väcka honom om han somnat. Den följde med överallt som en extrasäng eller till och med lekhage när han satt lite ostadigt=)
Hoppas du fick lite svar på dina frågor!=)
tanjaselma.blogg.se

2015-10-10 @ 06:32:01
Postat av: Anna

Ja, visst fick jag det! Superbra! Ni gjorde ju exakt så som vi funderar på att göra 😃
Gött att höra att det fungerade fint för er. Tusen TACK!!!

2015-10-17 @ 07:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0