3 månader

Idag blir D 3 månader. Han väger nu nästan 5 kilo och är 62 cm lång. Vi har precis plockat fram strlk 62-kläderna och sorterat bort vissa i strlk 56.
 
D vill bli road och vara med hela tiden. Han gillar att titta i böcker och koncentrerar sig för fullt. Ibland blir han exalterad och sparkar och har sig.
Han gillar sina leksaker och skallror och kan greppa sakerna med båda händerna även om han inte har riktig koll på att det är han själv som håller i dom.
 
Ligga ner är ingen höjdare längre. Helst vill han stå eller sitta.
 
D har hela tiden händerna i munnen. Han saglar och dreglar men tuggar glatt på. Allt som kommer i närheten av ansiktet åker in i munnen. Dregglisarna är också väldigt goda.
Han har börjat upptäcka sina andra kroppsdelar så smått bla tar han tag i sina fötter.
 
D sover mer på dagarna nu än innan. Somnar och sover i babynestet i sin egen säng på nätterna. Det funkar oftast bra, men ibland vaknar han vid 5-6 och vill hellre sova hos mig. Han vill gärna ha sin snuttefilt eller goseapa när det är dags att sova.
 
D har nu lärt sig att rulla från rygg till sida och tappar han balansen när han ligger på magen rullar han hela vägen till ryggläge.
 
Mat vill han fortfarande ha varannan timme, dygnet runt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0