Lördagen..

Då va det redan söndag igen. Blev glad när jag vaknade och såg att snön ligger kvar idag, dock ser det ut att vara ganksa så slaskigt där ute redan =/ Vi får se hur det blir med pulkaåkningen idag..
 
Gårdagen var iallafall fylld med skojj! Dagen började tidigt med att jag och lillan var på babysim. Det gick jättebra även denna gång =) Sen efter det åkte vi hem för att Bella skulle få amma och sen åkte vi vidare till lillens boll förskola. Jag trodde lillan skulle sova sig genom allt. Men det var så spännande så hon hade minsann inte tid at sova när hon kunde kolla på alla barnen som lekte.
 
 
 
Vi har inte varit på boll förskolan på några veckor nu och blev så lycklig att vi skulle dit igår så han sprang direkt och hämtade sina gympaskor och sprang runt och skrek jippie!! jiiiimpa (gympa) haha! 
Snart kan lillasyster också vara med honom där..
 
Sen festade vi minsann till det till lunchen och åkte och käkade på McDonalds. Där dom just nu har TMNT som tema för happy mealen.. Tänkte ju såklart direkt på Tanja och var tvungen att uppdatera henne angående detta!
 
 
Såna här coola brillor fick Jacob i sitt Happymeal..
 
Sen åkte vi hem för att viiiila hela eftermiddagen för på kvällen kom våra föräldrar och mannens syster med kille hit för ett liten födelsedags kalas för mannen som fyllde år i onsdags..
 
idag blir det nya äventyr!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0