12 månader - 1 år

Denna månadsuppdatering kommer flera veckor försent! Men lägge rupp den fö rmin egen skull för att han den på bloggen.)
 
D är nu 12 månader gammal. 1 år gammal! Han väger exakt 10 kg och är 76 cm lång.
 
D äter nu alla sina måltider själv. D föredrar fortfarande pureer til lunch och middag även om lite svamp, majs, korv eller grillad kyckling nu också slinker ner.
 
D sover nu 1 gång om dagen, cirka 2 timmmar. Ibalnd blir det en liten powernap på förmiddagen för att orka ända fram till lunch. Han lägger sig kl 8 och vaknar vid 6 på morgonen. Oftast sover han hela nätter utan uppvak, även om vissa nätter är sämre än andra.
 
D älskar att vara ute. Han är som nöjdast i sandlådan. Där sitter han med sin spade och gräver och skvätter sand. Helst över hela sig själv.
 
Leksaker är fortfarande inte aktuellt. Det ska vara riktiga saker och D vill gärna lära sig hur de ska anvädas. Det händer ofta att han tittar på vad någon gör och sen försöker han göra likadant. Att hjälpa till är det bästa som finns. Kasta blöjorna i papperskorgen tex. Och finns det något roligare än att hjälpa pappa damsuga?
 
D är en vild och livlig kille, samtidigt som han är väldigt försiktig. Tex så backar ner för backar och trottoarkanter. Han är väldigt snäll och tycker mycket om andra barn, dom vill han gärna krama och pussa på. D är oftast glad och är en riktigt liten flörtis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0