Helsingör

Idag har vi haft en jättemysig dag i Helsingör med strålande sol och glada barn.
Vi åkte färjan över till Danmark. Jacob och D tyckte det var spännade att titta ut på allt vatten.
 
Väl inne i Helsingör strosade vi lite i affärer. När barnen tröttnade promenerade vi bort till Kronborgs slott där vi åt vår matsäck i solen...
 
...och lekte i sandlådan som förseställde slottet.
 
Bella lyckades sova sig igenom hela utflykten men vakande på båten hem så hon kunde ta sig en titt på vattnet.
En utflykt som vi får göra om snart igen så att Marino och Detti också kan få vara med!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ååhh så mysigt! Synd att vi missade det ju! Vi får göra om det snart så hänger vi med oxå :)

2015-03-17 @ 20:22:49
Postat av: Anonym

Får jag fråga varför "lilla D's" namn är så himla hemligt för? Blir lite lustigt när alla andra namn står och så kommer "D" Samt vad det är för poäng med era "namn" när era bloggvänner skriver ut de rätta namnen..

Svar: Varför väljer man att skriva en kommentar under "Anonym". Det blir lite lustigt när man inte vågar stå för vem man är. D's namn är hemligt för att hans föräldrar har valt att hålla det hemligt. Det är inga speciella poäng med våra "namn". Det är smeknamn vi har så vi valde att blogga under dom namnen. Inget av det är svårare än så:) Du får gärna undra och ställa frågor men gör det gärna under ditt namn, det blir lite trevligare så. Speciellt som vi säkert vet vem du är. Våra "bloggvänner" har lösenord på sina bloggar som bara bekanta får
tanjaselma.blogg.se

2015-03-20 @ 16:55:32
Postat av: Sanja

Blir det inte dubbelmoral om ni vill att läsarna ska stå för vilka de är men ni själva är anonyma? Jag vet inte vilka ni är annars och ni känner inte mig, har bara läst er blogg. Menade inte alls att låta otrevlig, utan frågar av nyfikenhet. Om man väljer att visa bilder på sitt barn förstår jag inte varför namnet är hemligt. Den bloggen jag bl.a läste på var Amelas och den är inte privat..

Svar: På vilket sätt tycker du vi är anonyma? Vi visar bilder på oss själva och bloggar under våra smeknamn. D's namn är hemligt därför det är ett ovanligt namn. vi har valt att visa bilder men inget namn för att han iaf ska vara lite privat på nätet. Sen kan man ju diskuutera fram och tillbaka i evigheter vad som är bäst, men så har vi resonerat och valt. Som sagt du får gärna fråga och undra och vi ber om ursäkt om vi var otrevliga tillbaka! Hur hittade du vår blogg förresten?
tanjaselma.blogg.se

2015-03-21 @ 12:03:56
Postat av: Sanja

Inte anonyma kanske, men ändå inte 100% ni. Jag kritiserar ingenting, bara intressant att höra hur ni resonerar. Oj, det minns jag faktiskt inte. Har följt er även innan ni hade barn:)

Svar: Fast så är det väl alltid när någon bloggar. Man väljer ju lite vad man vill visa upp av sitt liv. Då har du följt oss länge ju! Kul att du "stannade" kvar även fast bloggen mest handlar om våra små gullepluttar nuförtiden=)
tanjaselma.blogg.se

2015-03-21 @ 20:39:46
Postat av: Sanja

Javisst är det så, alla visar det de väljer att visa. Bara roligt eftersom jag själv har en liten gulleplutt:)

2015-03-22 @ 21:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0