Stockholm - dag 1

I fredags morse gick vi upp tidigt för att ta flygbussen till Ängelholms flygplats. Väldigt smidigt! På flygplatsen mötte vi upp mamma/mormor och sen var det dags att flyga. D tyckte det var lite läskigt och blev lite orolig men så fort vi var uppe i luften sov han sig igenom resten av flygresan.
 
Framme i Sthlm lämnade vi väskan på hotellet sen åkte vi vidare till Naturhistoriska Museet. Det fanns en dinosaurieutställning och D var överlycklig. Det fanns både skelett och riktiga dinosaurier, det var till och med någon som rörde på sig. I högtalarna hörde man dinosaurie-fotsteg och rytande. Lite läskigt tyckte D att det var men ack så roligt!
Det fanns också en utställning om kroppen och hjärnan där man fick göra olika övningar. Bla fick man se 5 siffror i ty en halv sekund sen skulle man trycka på dom i storleksordning, man fick se en bild på en person och sen se om han kom ihåg ansiktsdrag och sådant och "bygga" gubben igen. Roligt och jag måste skryta och säga att jag hade typ full pott på allat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0