Lille M - 5 månader

M är nu 65 cm lång och väger ca 6600 gram. Han har fortfarade strlk 68-74 i kläder.
 
M har denna månad lärt sig att rulla från rygg till mage. Det går inte att hålla honom kvar på rygg längre. Man lägger ner honom och 2 sek senare är han på mage sen dröjer det inte länge förrän det blir gnälligt för han blir trött av att ligga på mage. Så vänder man tillbaka honom också börjat det om igen.
 
Han har blivit en baddare på att greppa sina leksaker och allt ska till munnen. Dock gör han det rätt besvärligt för sig då han för munnen till leksaken istället för leksaken till munnen. 
 
En favoritsysselsättning hos M är att stå. Sitta är inte så kul men att stå kan han göra hela dagarna så mamma blir trött i armarna. Att stå mot ryggstödet är också kul en stund.

M somnar kl 7 varje kväll. Han vaknar hur många gånger som helst under natten och vill "äta". Helst vill han sova tätt intill mamma för att sova någon längre stund.
Vi har äntligen hittat en nappsort som M gillar på dagen iaf, han blir väldigt arg om man försöker ge den till honom på nätterna.
M har börjat få lite smakportioner här hemma och gapar redan stort när han ser skeden. Morot, potatis, gröt och lite olika frukter har han fått prova. Hade han fått bestämma hade han nog ätit hur mycket som helst men vi tar det lite lugnt för att kolla så magen hänger med.
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0