Igen!

Tänk att det redan är helg igen!! underbara helg!! anywhooo, idag har jag bara tagit det lugnt!! och ska fortsätta så! ska snart sova för imorgon ska jag och Mija ut på äventyr med Tjolinti och Benji! =) så det blir en tidig morgon! Sen ska jag försöka hinna tvätta efter det innan det blir dags för fest på kvällen!!

Imorgon ska vi se SEKA!! yippie! Seka är grym! =) Någon annan som ska se henne i Malmö imorgon?? aaa önskar att festen var i HBG och inte i Malmö.. Mycket bättre stämning på festerna här i HBG faktiskt!

Här är en gammal video med Seka! Såhär gillade jag henne bäst med långt brunt hår =) Nu har hon lite sådär wannabe Rihanna hår, men hon har iof. samma sköna stämma =)

Ha en trevlig kväll gott folk!

/Selma


Roliga tröjor från Forever21

Varför hittar man inte toppar med så här fräckt och roligt mönster i Sverige? Hade köpt dom direkt!


Mcdonalds, Valborg och en massa sömn

Oj oj jag är trött. Var grymt hungrig efter jobb. Åkte till McDonalds och tryckte i mig mat. hamburgare pommes läsk och mcflyrry marängsviss. Mums! Fick värsta sockerruset. haha blev helt pigg sen när jag kom hem deckade jag i sängen. Var helt plötsligt super trött. Jag sov i ca 1,5 timme. Gud så skönt. Kände mig helt utvilad när jag vaknade.

Snart ska jag gå och titta på majbål. Ska gå dit på en skön promenad. Ska stoppa paraplyet i väskan för man vet aldrig=)

Hoppas ni får en bra Valborg alla.

PS. Glöm inte hjälpa mig bestämma vilka skor jag ska köpa:)



/Tanja

Wishlist...by Tanja


Funderar på att köpa? Hjälp mig!

Snygga skor från tradera. Funderar på att köpa men kan inte bestämma mig för vilka. Vilka är snyggast? Sista modellen skulle jag kunna tänka mig i alla färger :) Hjälp mig bestämma!
Nu ska jag åka och jobba. Sen ikväll ska jag iväg och kolla på någon eld. TYcker det är rätt mysigt. Det är tivoli och marknad i stan också hela Valborg-helgen. Så några munkar ska jag nog lyckas klämma i mig:)





/Tanja

Report Signature vs. GoJane



Report Signature                                             GoJane

 


Blå eller vit?

Hittade denna jackan på H&M. Tyckte det va mycket fin:) Skulle kunna tänka mig en sånn nu till våren. Vilken färg är snyggast? Vit eller blå?


Hockey Hockey


Nu har jag precis köpt biljetter till Tre kronors matchen på onsdag. Wiie ska bli så kul. Dom spelar mot Danmark så det blir väl inte världens bästa macth men hockey är hockey. Kuuul!
Den 7 mak börjar hockey VM. Längtar=)
Någon mer som gillar hockey?



/Tanja



Wishlist by Selma


/Selma

Köksyra

Då var man hemma igen. Ännu en dag har gått. Dagarna går så fort man hinner inte med riktigt.
Bröjade med att diska och skrubba köket. Stekte pannbiffar igår och shit det skvätte verkligen ner hela köket. Därför jag gör dom så sällan. Men jag lyckas alltid glömma bort hur jobbigt det är så blir jag sugen och gör dom igen, tills jag glömt hur jobbit de är hehe.
Idag blr det tonfisklåda. Det är verkligen supergott. Och grymt enkelt att laga. Jag älskar mat som är lätt att laga och med få ingridienser. Vem orkar hålla på att grejja med maträtter som tar timmar och där du ska ha i 15 olika saker. Nej tack enkelt ska det va:)
Sen sk ajag gå en lång promenad till någon affär. Måste köpa flingor, dom tog slut imorse. Det är 19 grader här idag. Ingen sol tyvärr men varmt iaf:)

Hoppa sni får en bra kävll!

/Tanja


Cougar Town citat

För rätt längsen tipsade jag er om serien Cougar Town. Kollade på ett avsnitt för någon dag sen. Den är verkligen grymt rolig serien. Har ni inte sett den, se den!

I detta avsnittet skulle iaf Jules ut och shoppa med sin kompis Laurie. Jules hittade en tröja och försökte komma på en anldening för att köpa den.

Laurie: "You could wear it to buy other stuff"

Så alla ni. Om ni får ångest för ni shoppar för mycket  och inte vet när ni ska använda kläderna. Nu har ni bästa ursäkten:)



/Tanja

Torsdag

Jahapp!! Denna veckan flyger ju verkligen förbi. Har varit i skolan idag på case som handlade om graviditeter!
Imorgon blir det praktik och sen är det helg!!! wiiee!
Seka komer till malmö på lördag men vet ju inte än om jag ska med tjejerna dit ?? har en hel del att plugga nämligen.

Idag ska jag till gymmet med Tina! combat och dans står på schemat! =) Sen ska det pluggas vidare på min hemtenta! =) vad hittar ni på idag?

/Selma


Jimmy Choo vs. ALDO



Jimmy Choo                                                             ALDO




Framåt..

Har kommit en bit på min hemtenta!! see det hjälper med godis =) hehehe..

Tänkte visa ett par skor som jag tycker är grymt fräcka =) Dom e från bebe.. =)




Vad tycker ni?
/Selma

Dags för The Hills

Oj vad mätt jag är. Kiki har varit här. Jag mutade henne förra veckan. Har massa kläder och grejor som behöver sys om. Hon fick middag jag fick omsydda kläder. hehe=) Vi snackade om att åka till ullared nu i maj någon gång. Har inte varit där på grymt länge. Det märks, schampoo, plastpåsar, folie, tvättmedel och likande tar slut här hemma hela tiden=)
Nu ska jag titta på nyaste avsnittet av the hills. Det ska bli spännande. Älskar det progammet! Det är sista säsongen nu. Lite sorligt. Nått som är ännu sorligare är Heidi. Hennes mamma ska tydligen gråta första gången hon ser henne efter alla operationer.



/Tanja


godis och plugg!!

aaa, jag har haft en hemsk dag!! inget har hänt eller så, utan jag är bara allmänt deppig idag och allt känns som det går fel! så nu har jag varit på maxi och köpt godis och ska sätta mig och plugga och glömma allt annat!!

Låter väl som en  bra ide??
/Selma!!

Ps! På lördag kommer Seka till malmö, är sugen på att dra dit med tjejerna, men har jag råd?? hmm..

Wishlist...by Tanja


Miu Miu vs. New Look



Miu Miu                                        New Look

 


Situps

Nu ska det göras situps. Får se om jag orkar allt:)



Uppdatering: Jag klarade alla övningar Det var inte så jobbigt faktiskt. Synd! hehe

/Tanja

...


Massage!

Åhhh vad skönt det va med massage idag. Åkte dit direkt efter jobb Hon knådade och tryckte som bara den. Huvudvärken är förhoppningsvis borta. Får se till att inte fastna framför datorn för mycket bara ;)
Har fixat mat och plockat undan här. Tänkte läsa SOLO snart. Fick tidningen av Sara. Borde nog poppa lite pocorn till känns det som:)
Ni får förresten tjata lite på Selma att hon ska blogga. Hon har inte bloggat på flera dagar ju. Tråkigt att sköta bloggen själv. Så tjata lite på henne nu=)

/Tanja


Lanvin - ankelkedjor

Så snyggt med ankelkedjor. Vad tycker ni?


Desperate Housewifes citat

Jag kollade på Desperate Housewifes igår. Tycker Lynette är rolig.

Lynette är (gravid) i affären och pratar med affärsbiträdet om hur hon ska få hennes son och hans nya flickvän att göra slut .Då undrar affärsbitrdäet om inte hennes son kommer hata henne då:

Lynette: " That's why I keep having kids. To replace the ones who hate me"



/Tanja

Godmorgon!

Just nu har jag en sån där dålig vecka!! jag är allmänt nere och är helt slut!! orkar typ inget! Är väldigt skoltrött nu, ska bli riktigt skönt med SOMMAR!!!
Det är typ 6 veckor kvar tills vi ska till Grekland, så det är riktigt nice!!

Menmen, nu ska jag iväg till praktiken! ha en bra dag alla!
/Selma


Guess vs. GoJane



Guess                                             GoJane

 


God Morgon

Oj vad svårt det var att vakn aidag. Glömde ligga på spikmattan igår. Hehe beror nog på det inbillar jag mig.
Igå rvar jag först på jobb hela dagen, sen slängde jag i mig en snabb middag på harrys sen var jag på kurs. Var intehemma förän halv 10 och då orkade jag verkligen inte blogga.
Idag efte rjobb ska jag på massage. Gud vad jag längtar! Ska bli skööönt. Har ofta ont i nacke och axlar så det är välbehövligt.
Nu ska jag äta frukost. Har lite bråttom som vanligt. hehe=)





/Tanja

Wishlist...by Tanja


Dior vs. AmiClubWear



Dior                                             AmiClubWear


Premiärgrillning..

Japp! idag samlades vi ett gäng och grillade på gröningen!! Det var underbart väder hela dagen idag!! =)
Nu är vi hemma, mätta och belåtna och ska se på film =) en rysare blir det =)









Ha en trevlig kväll alla!
/Selma

Teenage Mutant Ninja Turtles - Walk down memorylane

Någon som kommer ihåg barnprogrammet Teenage Mutant Ninja Turtles? Jag älskade det! Speciellt filmerna som inte var teckande. Hur söta var inte sköldpaddorna på riktigt lixom!? Jag och min bror hade hur mycket Teenage Mutant Ninja Turtles leksaker som helst. Hittade denna söta tröjan på New Look.



/Tanja

McFlurry Marängsviss

McFlurry Marängsviss är tillbaka på McDonalds. Tänkte bara tipsa om det för det är den bästa glassen=) Marängerna är till och med formade som riktiga maränger fast i miniformat=)





/Tanja


...


Asos-skor

Snygga skor från ASOS. Samma modell olika mönster/färger. Vilken gillar ni bäst?




/Tanja

Söndagsfrukost

God Morgon. Som jag har slavat i köket hela morgonen. Först diskade och städade jag upp här sen i i fredags. Sen fick jag för mig att göra pannkakor. Klantig som jag är tog jag 3 dl mjöl istället för 2 dl. Då fick jag hälla i massa mer mjölk och socker och till slut blev det hur mycket smet som helst. Stod och stekte pannkakor i all oändligthet. Men goda blev dom iaf=)
I går på vårmarknaden köpte jag någon havtorns sylt grej. testade den till pannkakorna och det blev så gott:) Havtorn ska vara grymt nyttigt såg jag på något kockprogram på TV=)
Nu ska jag iväg och storhandla och köpa lite grilltillbehör för sen är det dags att grilla för första gången i år. Can´t Wait!

Vad ska ni hitta på idag?





/Tanja


Guess vs. Amiclubwear



Guess                                           AmiClubWear

 


Paj

Har alldeles för mkt energi idag! så jag håller på och bakar en äppelpaj =) yuuumi!!
Den är klar om ca 15 minuter! mmm paj o vaniljsås e himla gott!!!

Eclipse


Ska bli spännande och se om dom har lyckats med att göra den 3e filmen twilightsagan, Eclipse och Breaking dawn är mina favoriter av böckerna! så det ska bli spännande! speciellt "tältscenen"




/Selma

bebe vs. Grina Tricot



bebe                                                              Gina Tricot

 


Dagens fråga

Ett liv utan Tv eller ett liv utan Dator?




The beach House av Jane Green

Jag har precis läst klart The beach house av Jane Green.

Boken handlar om Daniel och Bee som är på väg mot skiljsmässa, skilda Daff och hennes tonårsdotter Jess, den excentriske ( heter de så?) Nan och hennes som Michael. Dom träffas alla på ön Nantucket i Nans hus där hon hyr ut rum över sommaren.

Jag gillarde boken jättemycket och rekomenderar den. Boken är rätt förutsägbar men på ett bra sätt. I mitten tar den faktiskt en oväntad vändning vilket alltid är kul=)



/Tanja

Solig Lördag

Åhh vilket härligt väder det är idag! Liet blåsigt och kallt men inte ett moln på himlen.
När jag vaknade åt jag frallor sen åkte jag iväg på vårmarknad. Köpte inget speciellt sen var jag och kollade på fotboll.
Nu ska jag sola på balkongen och läsa senaste numret av CHIC.
Ikväll händer inget psciellt. Bara vara hemma och softa.
Idag hade jag på mig ett linne som jag köpte i London. Det är såå fint och jag trivdes jättebra i det:)

 

/Tanja

Yes!!

Gick och tänkte hela tiden att det var söndag idag!! MEN så kom jag ju på att det är lördag! underbara lördag!! =)
Jag är nästan klar med tvätten, sen ska jag cykla en runda med mija! vart det bär av får vi se =)

Igår hade jag skitkul på festen!! en av dem bästa senaste tiden =) och vi fick träffa Slavica så vi var ju överlyckliga!!n hihi

Ikväll, har jag inte planer för och det är himmla skönt!! =) kanske blir en fika?

Ha det fint alla!!

Slavica Cukteras

Usch! Idag mår jag som jag förtjänar. Fast det är det värt. Så roligt det var igår!

Vi kom dit rätt tidigt för vi hade bokat bord. Satt och shotade och drack cider. Det var bra Dj igår och bra musik innan Slavica började sjunga. Vi fick komma in och hälsa på henne=) Hon var så söt och och verkade så snäll! I alla fall så började hon spela efter 12 någongång. Vilken röst hon har live.
Det var en superbra fest. lagom mycket folk och massa bra musik!











Jag har alltid tyckt Slavica (i orange sjal) har så speciellt och konstigt utseende. Men hon ser helt annorlunda ut i verkligheten. Hon är jättesöt!

/Tanja

Chanel vs TopShop



Chanel                                             Topshop


Party

Vi sitter och dricker massa cider.  Ska åka in till stan om en stund. Selma berättade innan att det va nära att Slavica Cukteras inte fick flyga till Sveirge från Belgrad pga av askmolnet. Som tur är fick dom klartecken i sista sekund och snart är det dags=)



/Tanja


Fredag!

Ikväll blir det fest med tjejerna =) så kul det ska bli!! =)
Ska förfesta hemma hos Tanja! =) sen till stan och se Slavica Cukteras..!!!
Ska fixa det sista nu så hiner tvärr inte blogga mer!! ska se om jag hinner en kvällens outfit!!

Ha en bra kväll alla!!
/Selma

Wishlist...by Tanja


Alexander Wang vs Scorett



Alexander Wang                                          Scorett

 


Jeans frånm Gina

Hemma igen. Var och käkade på Mcdonalds med Sara sen gick vi i affärer. Hittade ett par jeans på Gina och en vanlig långarmad topp för 50 kr. När Jag provade såg jag att det var Tjejkväll där ikväll. 20% på allt. Haha ekonomisk som jag är la jag undan klädern aoch gick tillbaka 30 min senare och köpte dom=) Det var trevligt där. Dom bjöd på snack soch cider när man kom också var vi med i en tävling därman kunde vinna present kkort. Så håll tummarna för att vi vinner=)
När jag kom hem packade jag snabbt upp all tvätt från igår. Asså jag har blivit helt städgalen ju. Har aldrig städat och plockat så mycket i mitt liv hehe=)
Nu ska jag laga god laxpasta! Mmmm!


Köpte dessa jeansen. Ville ha dom i mörkfärg egentligen men den var slut i alla storlekar. Fick bli den ljusa. Det är ändå mer somrigt=)

/Tanja

Bröllop och svenska kyrkan..

Läste precis denna artiklen på www.aftonbladet.se 

Det handlar om hur svenska kyrkan tycker att det är fel av kronprinsessan Viktoria att vilja bli överlämnad av sin far på sitt bröllop! Svenska kyrkan menar att detta är en amerikansk tradition, att det inte är svensk och hon kommer sätta en förebild då fler kommer vilja göra så! MEN HALLÅ! gör inte alla så, folk blir ju inspirerade av filmer och andras bröllop..

Svenska kyrkan vill inte att Viktoria blir överlämnad av sin far! men vissa präster inom den svenska kyrkan tycker att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan!! vad är det för skit dubbel moral, förstå mig inte fel, jag har inget emot homosexuella, MEN! att dom ska få gifta sig i kyrkan är fel! tycker jag!
ajaa nu ska jag gå och diska och bli av med all energi jag fick nu när jag blev så arg..

/Selma

Jeans i massor

God morgon! Det blir ingen Lika som bär idag:( Jag har letat och letat men inte hittat någon. Får letamer ikväll så förhoppningsvis kommer det en imorgon.
Idag ska jag till stan med Sara. Vi ska äta något snabbt sen shoppa lite. Känner att jag har det mesta men är på jakt efter ett par jeans shorts och ett par jeans med korta ben, haha vad heter det? Piratbyxor kankse? Får se om något av detta passar kankse?



/Tanja

Stekta gröna tomater

Jag ska själv svara på vår Dagens fråga för ett par dagar sen. En av dom bästa filmer jag sett är Stekta gröna tomater. Jag tittade på den typ 1000 ggr när jag var liten och tittar fortfarande på den ibland.

Den handlar om en gammal tant på ett ålderdomshem som berättar en historia från lång tid tillbaka. Två unga kvinnor som är raka motsatsen till varandra. Man får följa deras liv och deras livslånga vänskap.

Denna film är verkligen sevärd. Kan nog vara lite svår att få tag på här i Sverige. När jag köpte min för 5-6 år sen fick den beställas från USA. Fast jag har för mig att jag sett den i någon affär i Sverige iallafall. Den som söker ska hitta:)Den brukar också sändas några grr om året på tv, ofta sent på kvällen.



/Tanja

Fått en massa gjort

Oj oj vad jag är effektiv. Första gången jag sitter ner sen jag kom hem. Har springit upp och ner i tvättstugan, lagat mat, ätit och diskat, plockat undan här och nu ska jag packa in lite paket. Senare måste jag åka till Willys och köpa snacks för vi ska förfesta här på fredag=)
Nä nu måste jag fortsätta!




Åhh vad sugen jag blev på munkar helt plötsligt! Längtar till alla festivaler i sommar när man kan kränga munkar:)

/Tanja


Helt slut!

Usch, har varit riktigt trött hela dagen idag!! Har precis ätit (köttfärslimpa) och ska vila nu innan jag sticker till gymmet!
Jag är riktigt trött på skolan! har en skitkurs nu! Vi är ute på praktik, det är ju kul, men vi har praktiken 5 veckor, och ska vara där 4 dagar i veckan til kl 17..  sen har vi även 2 arbeten som ska göras och 2 case vi ska gå på och 1 etikhandledning.. och ändå ska vi få in på 5 veckor 20 dagar på praktikplatsen! SKITKURS!

Ajaa, ska inte vara allt för negativ idag.. =) Något positivt är att det bara är 2 dagar kvar tills helg =) dock har jag bara en massa plugg för mig till helgen =(

Nuu, ska jag fixa kaffe och sen är det off to the gym!!



puss på er =P
/Selma

Wishlist...by Tanja


Alexander Wang vs. Chicy.se



Alexander Wang                                               Chicy.se


Goodnight!!

Ber om ursäkt för den superdåliga uppdateringen! Har knapt varit hemma idag! Efter praktiken så stack jag hem till Kiki!! och kom nyligen hem därifrån!
Är grymt trött nu så jag ska strax gå och lägga mig =) annars kommer jag vara helt slut imorgon!!

Lite goda nyheter!! HIF vann över MFF idag!! HAHA bra jobbat =)

Godnatt!


Dagens fråga

Vad brukar du göra för att fördriva tiden på stranden?


...


Man About Town

Tittade på filmen Man About Town med Ben Affleck för några dagar sen. Den handlade om en hot shot agent som har allt man vill ha i livet men en dag börjar saker gå fel och han förlorar mer och mer. Så får man följa hans väg upp igen typ.
Ska jag vara ärlig kändes filmen rätt meningslös och rätt dryg. Det kändes som om det inte hände något i filmen fast det hände saker hela tiden.
Jag rekomenderar inte den men ni dö rju inte av uttråkning om ni ser den:)



/Tanja

Regn, poliser och träning

Idag har det regnat havla dan. Det har varit jättekallt också. Känns som det har varit nollgradigt nästan. Jag har varit ute näästan hela dagen och det känns osm jag aldrig kommer bli varm igen=(
Idag är det forbollsderby i stan. När jag åkte bussen hem från stan efte rjobb såg jag typ 9 pikebilar och typ 30-40 poliser. Det stör mig att vuxna människor inte ska kunna heja på ett fotbollslag utan att det ska behöva bevakas av poliser. Det stör mig också att våra skattepengar ska läggas på sånna människor. Det är väl bättre att polisen gör lite nyttigare saker i stället?
Nu ska jag iaf gå och träna och göra av med lite aggresioner! Sen ska jag kolla på Melrose Place.



/Tanja


Gudinna...

Fin klänning från Forever21. Den kunde jag ju haft när jag var gudinna på Halloween:) Vad tycker ni om gudinnestilen?



/Tanja

Alexander Wang vs. Charlotte Russe



Alexander Wang                             Charlotte Russe

 


Island

Det är ju verkligen kaos runtomkring oss nu! Folk som inte kommer iväg på sina semestrar, folk som inte kommer hem från sina semestrar! Kan tänka mig att det är jobbigt som in i! och har ingen aning om hur de funkar med ersättning, kan inte tänka mig att försäkringsbolag är givmilda nu!

Däremot glömmer alla bort stackarna på Island, det pratas hela tiden om flygen o allt sånt, men tänk att vara på island nu! alla människor, djur! usch ja!!

Denna bilden är från www.aftonbladet.se




Här kan du läsa artikeln..


/Selma






Wishlist...by Tanja


Måndag..

Jaa, en ny vecka! full med praktik och nu även träning, eftersom jag har kommit igång med det igen!! var ca 3 veckor sen jag va på gymmet sist! så körde en mjukstart idga med et combat-pass!! riktigt jobbigt, men bara 25 minuter! 60 min box hade dödat mig idag! hahaha måste ju bli fit för sommaren!! snart åker vi till grekland!

Min handledare var hemma med sjukt barn idag så jag gick med hennes kollega och det gick riktigt bra!! tog prover och gav injektioner!! spännande!! =) Har en känsla av att veckan kommer gå snabbt eftersom det är kul på praktiken!

På fredag blir det fest med tjejerna! har inte träffat vissa av dem sen innan jag åkte till USA!!! i MISS THEM!

Men nu, ska jag snart käka!! och älsklingen kommer snart hem från sin match!! =)

ha en trevlig kväll gott folk!!



/Selma

En bra dag

Jag är på super bra humör idag! Ingets känns jobbigt, allt är bara kul! Jag tror det är för att jag verkligen har tagit vara på helgen och njutit av den.
Jag kom hem kl 5 som vanligt idag. Solade i ca 30 min. Det ska regna hela veckan sen så man måste passa på. Sen färgade jag håret. Blev väldigt nöjd denna gången. Gjorde bara utväxten först och topparna sista 5 minuterna. Brukar göra hela håret samtidigt annars, brukar inte ha tålamod. Men dettta blev mycket bättre!
Sen lagade jag god köttgryta med klyftpotatis. Nu ska jag göra situps sen är det dags för att se mina serier. Det har jag längtat efter. Har två 90210-avsnítt och två Melrose Place. Ska poppa massa popcorn och ha till så klart:)



/Tanja

...


Modekris?

Hittade detta grymt snygga linnet. Jag vet inte hur jag ska matcha det. Hur hade ni matchat?


/Tanja

Yves Saint Laurent vs. Tradera



Yves Saint Laurent                                                         Tradera

 


Mer skor...

                                                         
 
Köpte dessa i London för 100 kr. Fastande för dom direkt. Tyckte att dom påminde lite och Miu Miu skorna som jag tycker är så snygga.




/Tanja

Stewie

Är jag den enda som tycker att Stewie är roligast i Family guy serien?? neee, tror inte det!!



/Selma

Wishlist, by Selma





Klänning: Forever 21
Skor: Nelly
Väska: Bebe
Halsband: Forever 21

/Selma


Dagens fråga

Bästa filmen någonsin?


Ny design

Jag är äntigen hemma. Det blev en lång dag i stan idag. Först frukost med Irma sen mötte jag upp Ann-marie direkt för en fika med henne. Hon ville köpa skor så vi åkte till Skopunkten. Jag skulle åkt hem till Selma egentligen också men kände att jag var tvungen att åka hem och handla mat och laga mat.
Nu står kycklingen i ugnen och riset kokar. Sen är det dags för film. Har en hemma som heter Man About Town med Ben Affleck. Berättar sen om den var bra eller inte.
Vi har hållt på att ändra designen på bloggen nu hur länge som helst. Vi är äntligen nöjda. Vad tycker ni?



/Tanja


Rolig t-shirt från WetSeal


En bit på vägen..

Såja, nu har jag kommit igång med städningen på allvar! Ska bara damsuga nu, har sorterat en MASSA grejer om vad som ska slängas och vad som ska stanna! har snart fyllt en svart sopsäck!! det är inte liiiite saker man samlar på sig!!

Nu ska jag snart ut på en lång runda med Mija =) synd att solen inte vill visa sig bara =(
Men först tänkte jag ta lite bilder på böckerna jag ska sälja som jag inte behöver mer i skolan!! kanske får in lite pengar på det!!! =)

Vad tycker ni om nya designen??

/Selma

Orklös

Söndag!! helgen snart slut =( och jag har en massa att göra! usch! Men jag har verkligen ingen ork!! ingen som helst! Tanja frågade om ja ville hitta på nåt senare! och det vill jag, men jag behöver verkligen få städat och organiserat här hemma!!!
Några tips på att komma igång? hehe! Kanske ska sätta igång lite musik??

Vad hittar ni på idag?



/Selma

En solig söndag

Idag skiner solen! Dom har sagt hela veckan att det ska regna. Nu blev jag glad. Får sånn lust att fixa vid mig, sätta på höga klackar och fika någonstans i solen. Ska messa tjejerna och höra om någon kan. Först ska jag iaf träffa Irma för att äta frukost.
Har suttit och gjort Wishlist sen jag vakande. Är väldigt sommarinspirerad. Det blev bikinis i varenda en:)
Vad ska ni  hitta på en solig söndag då?



/Tanja




Wishlist...by Tanja


Miu Miu vs. GoJane



Miu Miu                                                GoJane

 


Popcorn!

Idag har jag haft en effektiv dag. Farit rundor en massa, tränat och städat här hemma. Det har till och med städats bakom spisen och det sker inte så ofta. hehe
Jag har kollat rundor på massa sidor och grejjat med bloggen. Håller på med en Wishlist ju nu men blir inte nöjd! Ska ta en paus och poppa lite popcorn!


Hittade detta linne på Forever21. Har en känsla av att det kommer ingå i en Wishlist ganska snart. Så fint:)

/Tanja

Slavica..

Tanja har redan lagt upp 2 videos, men detta är min favoritlåt med Slavica Cukteras..



Har bokat bord och ska köpa biljetter! ska bli riktigt skojj på fredag med tjejerna =)

/Selma

USA-shopping

Tänkte visa lite av det jag shoppade i USA, har ju redan bloggat om några saker! men shoppade ju mer =)

Denna klänningen köpte jag i en affär på shoppingcentrat The Grove.. Den kosta egentligen $80, men jag hade tur för det var 50% rea på en massa klänningar! Den är öppen i ryggen =)



Denna blommiga skönhet kommer från Forever 21 och kostade runt $28, ett riktigt kap!



Ytterliggare en Forever 21 klänning, denna kosta $20 tror jag!



Denna toppen har jag fått många komplimanger för. Köpte den för $19 på Urban outfitters, och då var det 50% rea! under bilden ser ni i zoom =)



                        

Söta ballerinas, med Zebra-print såklart =) $10 på Target..



Ja här fick ni se lite mer av vad jag shoppade i usa =)
Längtar efter sommaren och fint väder!!
/Selma

Dagens fråga

Galen partykväll med tjejerna eller filmkväll med godis och chips?


Skönheter från Next

Gud så underbara skor! Kolla sulan! Hur kunde jag missa dessa i London?


/Tanja

Slavica Cukteras

Nu har jaf varit ute och farit en runda. Ska sätta mig och lyssna lite på Slavica Cukteras. Hon kommer till stan nästa helg så vi ska gå på hennes konsert. ska bli kuuul! Jag gillar den klubben hon ska uppträda på. Det är alltid ett plus. Har aldrig sett henne innan men Martina och Selma såg henne när jag var i Egypten och dom sa att hon är jättebra live. Åhh jag längtar=)
Vad ska man ha på sig?









/Tanja

Shopping från London


Detta snygga linne hittade jag i en affär där det va massa rea. 120 kr kostade det. Tänkte matcha det med mina mörksilvergrå skor och ljusa jeans!

 '
Vad tycker ni?

/Tanja


Lördag..

Today is the day!! håll tummarna för mig!! berätta fortfarande inget.. för det är inte så stor chans att det blir av!!
Men det är väl värt ett försöks och jag hoppas hoppas!! håll tummarna för mig!

Nu ska jag dricka klart mitt kaffe sen hoppa in i duschen!! =)

bloggar sen efteråt och berättar hur det har gått!!
/Selma


...


Louboutin vs. NEXT



Louboutin                                               NEXT

 


Fredag..

Jag har fortfarande inte kommit in ordentligt på den svenska tiden, somna vid 19 och sov till 23 och är nu hur pigg som helst, usch! måste ju vänja mig!!

Imorgon blir det städning som gäller och sen ska jag iväg fö att kolla en sak!! spännande!

Annars blir det en lugn helg! har inga planer så jag kommer ta helgen så som den kommer =) älskar att ha såna helger! annars har man alltid något planerat, så jag ska passa på att njuta av denna helgen..
Och på måndag ska jag get back to the gym! har ju varit lite dålig med de när jag åkte till USA! men på måndag är det dags igen!! måste jag passa i min fina bikini från Victorias secret i sommar! och det är mindre än 2 månader tills vi åker till Grekland bara!! ska bli riktigt skoj! Har aldrig varit i Grekland, men nu är det dags..

Menmen, nu sitter jag och älsklingen och kolla filmen på 3an!
Ha en fortsatt bar kväll!



saknar USA!
/Selma

London dag 3

Vi vaknade tidigt på söndagen också. Vi åt massor med hotellfrukost. Sen gick vi till Oxford Street igen. Tittade rundor i massor av affärer men hittade knappt något vi gillade. Jag köpte en väska det var allt. Vi tyckte det var dags att köpa presenter så vi gick tillbaka till Primark (haha pinsamt) och hittade ännu mer fina saker.
Sen var det dags att packa ner alla saker och det var lite krångligt ska ni veta. Vi hade shoppat så mycket att vi knappt fick igen väskorna. Men med lite vilja och envishet så fixade vi det=)
Tillbaka til Oxford Street där vi åt fish n chips. Det måste man ju prova när man är i London=)
Vid halv 4 var det dags att åka till flygplatsen. Som vi irrade rundor där. Det finns 5 terminaler. Du måste typ ta tåg emellan alla. Vi var först på terminal 3 då sa dom att vi var fel och skickade oss till terminal 5, där skickade dom oss till terminal 1 och där skickade dom oss tillbaka till terminal 3. Vi var lagom trötta och irriterade. Jag somnade skönt på flyget hem iaf!









/Tanja


Lugn kväll

Det blev en tidig kväll. Jag segade ihop redan vid 10.
Vi var först och åt pizza med vitlökssås. Sen gick ovi och drack lite cider. Tog bussen hem vid halv 12.
Det var alldeles lagom ikväll. Är lite trött på  att bara festa hela tiden. Gillar att klä upp mig, gå till stan och sitta och snacka och och dricka något lite. Sen hem i lagom tid och vakna och må bra. Hehe har man blivit gammal eller vad?=)
Missförstå mig inte. Jag älskar att festa! Men det få rinte bli för mycket av det goda. Ibalnd får man göra något mittemellan.
Jag sa ju innan att jag skulle lägga upp en outfit bild men jag hann bara ta ett suddigt kort sen dog kameran så klart. Så det blev inga bilder från ikväll:(Jag lägger upp den suddiga bilden iaf, den får ni nöja er med=)




Skorna är från London. Vad tycker ni?

/Tanja

Älskar, älskar inte

Har suttit på balkongen en stund idag igen. Jag älskar solen!
Jag ska börja fixa mig nu. Vågat hårte och sen välja outfit för ikväll. Lägger in en outfitbild sen om jag orkar. hehe=)
Vi ska äta i stan ikväll också, inte bara dricka cider. Vet inte vadj ag är sugen på. Kött iaf. Älskar kött.
Haha gud vad jag älskar allt idag då. Solen gö m ig glad:)
Ha en bra fredagskväll alla!

/Tanja

Fredag!

God morgon. Sitter och äter mina goda allbrans med choklad.
Igår blev det inte mycket bloggande för min del .Jag hade en dålig dag. Var irriterad,arg och trött. Gick och la mig vid 8. Så jag har sovit 11 välbehövliga timmar.
Ikväll ska jag ut med Detti i stan. Vi tänkte sätta oss på en uteservering och dricka cider men det verkar inte som det ska bli så fint väder idag. =(


Jag och Detti på nyårsafton.

/Tanja

Zanotti vs. Charlotte Russe



Zanotti                              Charlotte Russe


Håll tummarna..

För mig på lördag!! ska iväg på en väldigt spännande grej!! berättar mer om det när jag varit där!!



Men nu ska jag sova! praktik imorgon!!
Sov gott! /Selma


Bikini x4

Dessa bikinis köpte jag i London. Den blå och den svarta kostade 100 kr st och dom andra kostade 40 kr st. Vilken gillar ni bäst?




/Tanja

OMG



/Selma

Back to reality

Ja, jag har ju haft det riktigt soft sista 2 veckorna! inget jobb, ingen skola! sååå nu är det tillbaka till verkligheten, och det suger lite! men jag kommer nog snabbt in i det igen!!

Idag börjar min praktik på en vårdcentral som jag ska vara på i 5 veckor.. inte så spännande.. men efter det blir det 2 veckor på BB!! nice!

Saknar USA som fan! men det är ändå skönt att vara hemma!!

Här är lite fler bilder från Tamars Wonderland fest!! hade grymt kul!!









Ha en bra dag alla!
/Selma

Louboutin vs. Jessica Simpson



Louboutin                  Jessica Simpson


...


Walk-in-closet

Gud så duktig jag har varit nu! Selma gick för en stund sedan och sen dess har jag fixat i min garderob. Kände att jag var tvungen att tänka om lite. Jag fick inte in en pinal till!
Jag bestämde mig iaf för att ta ner mina klänningar i sånn klädpåse i källaren. Jag har typ 10 klänningar men jag använder kanske klänning 5 grr om året. Alltså är det onödigt att dom tar plats. Jag vill inte göra mig av med dom för dom är sååå fina! Så det fick bli källaren.
Jag har också rensat ut massa saker som jag ska sälja/slänga.
För ett tag sen fixade jag spik till mina handväskor och sånna hängare man har på dörren.
Nu känns det lite mer organiserat iaf.

Kom gärna med tips och ideer om hur man kan göra det bästa av en liten garderob!


/Tanja


London dag 2

Vi vaknade tidigt på söndag morgon och gick och åt frukost. Affärerna öppnade inte förräns halv 12 så vi bestämde oss för lite sevärdheter. Halv 8 lämnade vi hotellet och gick mot Big Ben, WestMinster Abbey, Buckingham Palace och Hyde Park. Vi gick och gick och våra fötter värkte.
Lagom tills dom öppnade var vi utanför Primark igen. Denna gången gick jag först till sko avdelningen. Vilken tur! Alla snygga skor fanns i min storlek.
Efter vi shoppat färdigt sov jag någon timme för att vila mina stackars fötter.
På kvällen åt vi pizza på en italiensk resturang. Den var sådär god. Inget klår pizzorna i Sverige!







/Tanja

Mina chaps..

Nu när jag va i USA så hittade jag mina gamla chaps som jag fick när jag bodde i USA för flera år sen.. Dom är custommade och jag var inne på zebra-print redan då! Dom har en rosa sömn och zebra mönster baktill med mitt namn i skrivstil i rosa på!

Hur tjusiga e dom inte?



/Selma


Mer Zebra..



liksom Tanja så har jag också köpt ett par Zebra-skor =)



Köpte dom för $25 på Wetseal..
/Selma


Sol sol strålande sol

Solen skiner! Jag älskar våren när det börjar bli varmt och man kan var aute. Jag har precis suttit på balkongen och solat och läst en halvtimme. Så skönt!
Selma kommer strax hit. Vi ska byta presenter från USA och London. Ska bli kul och se om grejjorna passar=)
Idag måste jag packa upp det sista ur resväskorna. Måste sortera lite i garderoben också. Får nog slänga eller sälja lite saker för att få plats.
Nu ska jag äta äggmackor!


Bara ett par månader kvar till man ligger vid stranden/poolen!

/Tanja

Zanotti vs. Deichmann



Zanotti                                                     Deichmann


Bla Bla Bla

Nu har jag packat upp allting utom alla linnen och toppar jag köpte. Jag drar mig lite för att göra det för dom får inte plats i garderoben, haha.
Jag funderade på att slänga ihop en wishlist men jag är inte alls sugen på att kolla rundor på massa kläder. Jag har nog förshoppat mig, hehe.
Har massa fikor inplanderade i veckan så jag får användning för allt jag köpt. Jag är så nöjd med mina saker:) Tänkte visa lite då och då här på bloggen istället för att göra ett stort inlägg. Det är väl roligare?
Sitter och väntar på att min mamma ska komma in på MSN. Vi tog massa kort med hennes kamera också. Vill ha dom:) Lägger in några på bloggen när jag fått dom.
Det kommer komma upp London dag 2 och 3-inlägg så småningom också.
Nu ska jag steka lite ägg och äta rostat bröd. Mums!



/Tanja

Home sweet home..

Jag har lyckats hålla mig vaken hela dagen! vilket är bra! så jag kan sova inatt och komma tillbaka i svensk tidsrytm =) eller vad man ska kalla det!

Resan hem gick smidigt, SAS har bra med utrymme på sina plan från usa till köpenhamn.. så jag lyckades sova mer än halva resan =)

Min lilla vovve blev jätteglad när jag kom hem!! helt ifrån sig.. och jag blev jätteglad att se henne =)
Sen fick jag äntligen träffa min älskling!! som jag har saknat honom!! <3<3<3 Han e i duschen nu, sen ska vi hem till hans föräldrar och hälsa på lite..

Har en massa bilder från resan!! men hinner itne lägga upp många nu, men här kommer några stycken =)





















Jaaa, de va lite blandade bilder från Washington state och från Los Angeles..
Kommer mer bilder sen.. nu ska ska vi iväg!
Ha en trevlig kväll /Selma

Zebra is da shit...

                                                            

Dessa skorna köpte jag i London. Dom kostade 10 pund, ca 110 kr=) Vad tycker ni?



/Tanja


London dag 1

Vårt plan gick lördagmorgon från Köpenhamn. Vi var framme i London vid 1-tiden. Vi fick ett jättefint hotell med ett stort rum. Hotellet låg ca 5 minuter från Oxford Street. Om ni funderar på att åka till London kan jag verkligen rekomendera Astor Court Hotel.
Det första vi gjorde var att bege oss ut på shopping. Så klart=). Vi hittade Primark nästan direkt och sen var vi fast. Vi var där inne hela dagen fast solen sken och fåglarna kvittrade utanför. Primark kan jämnföras med Ge-Kås i Ullared fast större och billigare och bara kläder och skor! Det var helt sjukt så mycket saker det fanns och det kostade ingenting nästan. Tyvärr var det väldigt utrensat på skoavdelningen och jag hittade inte ett enda pa ri min storlek=(
Vi sprang, ja sprang helt hysteriskt :) omkring inne på Primark tills vi blev så hungriga att vi tog första bästa restaurang utanför, vilket råkade vara McDonalds. När vi köpt vår mat såg vi att det inte fanns ett bord eller stol ledig så vi fick sätta oss på golvet. (Vilket lyxliv vi lever va?)
Vi gick hem och lämnade alla påsar sen fixade vi till oss och gick och drack öl på någon pub. Fast vi stannade inte länge vi var helt slut.
På natten drömde vi om Primark:)







/Tanja

Hungrig

Nu är jag äntligen hemma från jobb. Har längtat hem hela dagen. Längtat efter att få packa upp alla mina inköp, blogga och få vara hemma bara=)...

Jag måste äta bara för jag är sååå hungrig. Det kommer upp lite inlägg om London och all shopping om en stund:)

/Tanja


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Kom hem i natt kl 2 så det blev inget bloggande då. Snart ska jag åka till jobb. Jag sov hela flygresan hem och en stund på tåget. Så förhoppningsvis ska jag inte vara så jättetrött idag.

När jag kommer hem ska jag berätta massor om London. Som vi har shoppat. Jag har nästan lite ångest. Hur mycket kan man handla på 3 dagar lixom? Men jag är nöjd med alla saker. =) Ska ta massa kort och visa er sen. Om ni vill se förstås?

Ha en bra dag. Bloggar så fort jag är hemma igen=)



/Tanja



God morgon!!

Har varit vaken ca 30 minuter! Har packat fardigt, men inte kollat vikten an :S far se hur det gar!!
Om lite mer an 3 timmar ska jag va pa flygplatsen.. Sen far vi hoppas resan hem gar fort och smidigt :)
Tanja kommer hem idag tror jag! sa hon lar sakert halla bloggen vid liv, med en massa Londonbilder! :)
Ha det sa fint salange
/Selma

Hemresa..

Sista kvallen i USA, jag e tillbaka i Washington state nu.. trivs riktigt bra har! bodde har flera ar sedan och saknar det riktigt mycket!!
Fick inte mycket somn inatt, da jag somnade 3 och vaknade 5.15 :/ Men ska forsoka halla mig vaken inatt ocksa sa att jag kan sova pa flyget!! det ar riktigt skont! att bara sova bort hela resan! tycker inte ni det??
BIlder kommer att komma upp, men denna datorn jag anvander just nu ar itne den lattase, sa nar jag kommer hem sa blir det mangder med bilder!! Tycker anda att jag har hunnit med en hel del pa bara 12 dagar! :)
Anyways, imorgon blir det en sista runda till stallet och sedan till affaren!! sen bar det av till flygplatsen..
Nu ska jag se om det finns nagon rolig film eller serie att kolla pa!
Ha det gott !
/Selma

hej då Sverige!

Nu åker jag! Hej då Sverige, hej då bloggen! Hej London och shopping:) Ska se om jag kan blogga från hotellet annars får ni vänta till småndag=)





/Tanja

Hollywood!!

Sitter hemma hos Tamara i hennes underbara lagenhet!! :) vadret i LA ar TOPPEN! har shoppat lite idag och vi a ivag pa spraytan ocksa!! hehehe!!
Ikvall ar forsta kvallen med firandet av Tamaras fodelsedag! vi bli 9 st idag som ska festa hemma hos Tamara och sen ut till en klubb i Hollywood.. ska bli spannande!
Sen fortsatter firandet imorgon, men innan det sa ska vi pa spa och kanske shopa lite till?
ha en underbar helg!!
/Selma

Bikini Bikini

Ett urval av snygga bikinis från AmiClubWear. Mina favoriter är den zebramönstrade med rosa snöre, leopadmönstrade och den rosa med silvriga detaljer.
Vilken/Vilka gillar ni bäst?



/Tanja


Solglasögon

Det ser så snyggt och coolt ut med tjejer och solglasögon. Man ser ut som en filmstjärna bara solglasögonen åker på:)
Jag har nästan aldrig lyckats hitta några snygga. Jag har väldigt litet huvud och alla ser gigantiska ut på mig. Men så förra sommaren fick jag snilleblixten att kolla på barn avdelningen. Hittade jättefina på Kapphal. 50 kr kostade dom. Jag är supernöjd med dom. Ska kolla rundor nu till sommaren igen. Nu har jag fått smak för solglasögon och vill ha jättemånga hehe=)





/Tanja


Snart så...

Då var det fredagkväll. Så skönt! Solen tittade fram runt 4 idag och har varit framme sen dess. När jag kom hem satt jag och solade i ca 30 min och blev helt röd. Solen tog jättebra. Har varit och växlat pengar och köpt tågbiljetter. Ska ut och springa sen så jag är snygg i morgon, haha. Har fortfarande inte packat det sista. Blir aldrig färdig till det. Det kommer alltid saker emellan=)

Återkommer senare=)

/Tanja

Fräcka T-shirtar från WetSeal





Gillar färgerna och stilen på texten på denna. Hade lätt köpt den, fast jag känner mig själv rätt fake då med tanke på allt jag har är kopior =)






Denna passar mig bättre. En riktigt spoiled prinssesa=)

/Tanja

Los Angeles!

kl ar 04:51 har och jag e ganska trott, somnade lite efter 24.. sa kaffe behovs!
Ska strax kora bort till flygplatsen! Ska parkera bilen dar sa slipper jag fixa skjuts o bli hamtad, kostar faktiskt bara $12 per dygn, vilken blir ca 90 kr kanske om dygnet.. och 2 dygn, sa det ar det vart!

Flyget gar vid 6.55 sa det racker nog jag e dar 1 timme innan, ska inte checka in min vaska utan har en som ska med upp pa flyget :)

Igar glomde jag min ena kamera i stallet, sda jag har inte kunnat lagga upp nagra bilder :S ska forsoka hamta den pa vagen till flygplatsen!!

Menmen, nu ska jag bege mig! ha en underbar helg alla! jag ska ta en massa bilder sa ni far se sen hur min Hollywood-helg blir :)
/Selma

Helg!

Idag är det fredag. Imorgon åker jag till London. Jag längtar! Ska bli skönt att komma ifrån denna datorn lite. Den är riktigt seg och flippar hela tiden. Dags att köpa ny kanske? Jag har en stationär dator just nu. Är lite anti bärbara. Vet inte varför? Vad säger ni? När det är dags för en ny dator, ska jag köra på bärbar eller staionär? Ni får övertala mig, har massa konstiga ideer om bärbara.

Ikväll ska jag bara vara hemma. Packa det sista och grejja inför London. Ska upp tidigt imorgon. Åhh vad jag längtar!

Trevlig helg!



/Tanja


Rock & Republic vs. AmiClubWear


Rock&Republic              AmiClubWear



Halloweenfest

Vi har precis börjat en tradition att ha stor fest på Halloween där folk ska klä ut sig. Vi har bara haft den 2 år i rad men det har varit superkul=)...

Första året dekorerade vi med typiskta halloweensaker oranget, svart, spöken, spindlar och fladdermöss. Jag var utklädd till geting och Selma var pirat.





Andra året hade vi dekorerat som en kyrkogård. Vi gjorde egna gravstenar och kors och grejor. Själva förberedelserna är nästan roligare än själva festen=). Jag var utklädd till grekisk gudinna och Selma var playboykanin.








Kanske kommer vi bryta traditione redan detta året:( Det är balkan cruise i oktober nästan samtidigt som halloween. Det blir kanske lite dyrt, jobbigt och för mycket med balkan cruise och stor halloweefest på 2 veckor? Men vi får se. Blir det av vet jag iaf vad jag vill klä ut mig till. Paris Hilton eller Ghostbusters=)



/Tanja






Hemma igen

Maten står och puttrar på spisen.
Det var riktigt roligt med Sofia idag även om vi egentligen gjorde rätt tråkiga saker=). Hon skulle till polisen och göra ett nytt pass. haha det var så roligt. När vi kom dit var det elva nummer före oss. Det tog ca 5 min för en person. Vi bara "mm 50 minuter kul att sitta här och vänta". Sofia bara vi åker och fixar massa annat och så kommer vi tillbaka lagom till vårt nummer sen. haha och det gjorde vi. Åkte och fixade tågtider och betalade en räkning. Sen kom vi tillbaka in på polishuset, det var skitmycket folk som satt och väntade. Vi satte oss ner och efter ca 2 min var det vårt nummer. haha folk blev lagom långa i huvudet=)
Sen åkte vi till skopunkten och var där en timme. provade typ alla skor som fanns=). Sofia köpte tre par och jag köpte inga. Stolt är jag=)
Nu ska jag äta sen packa. Bara imorgon också sen åker jag=)



Dessa köpte hon och ett par "Converse". Söta ballerina. Fast jag använder inte ballerina. Känner mig fjantig i det, hehe. Men jag tycker det är fint ändå=)

/Tanja

Los Angeles!

Har precis vaknat, kl ar 8 har! ska ivag till stallet idag :) mina syskonbarn ska ocksa med!
imorgon bar det av mot LA !! wooow, ska bli riktigt kul, har inte varit dar p[ 3 ar heller, ska bli kul o traffa Tamara!! och jag har en kansla av att det blir en vild helg!! hahah..
Ha en trevlig helg alla!!
/Selma

God Morgon!

Är stressad som vanligt! Fick för mig att jag skulle diska hela beget med disk som det hade blivit och som vanligt måste jag strax springa=)
Idag ska jag med Sofia och fixa en massa olika grejjor. Kommer knappt ihåg vad men vi ska åka rundor iaf=). Känner mig lite stressad. Jag har ju inte ens packat!!! Måste göra det när jag kommer hem. Provade stövletterna och dom får nog faktiskt följa med till London=)

Ni får ha en bra dag alla.



/Tanja


Steve Madden vs. GoJane



Steve Madden                                       GoJane


Perfekta byxor för mig?

Jag hittade 3 par jeans på Forever21 som hade varit perfekta för mig. Jag har nästan alltid jeans på mig och på våren/sommaren brukar jag vika upp dom. Men dessa är ju redan den perfekta längden=)


Allting ser snyggare ut med klackar till, eller hur?

/Tanja


Wishlist...by Tanja


Victoria Beckham

Vad tycker ni om Victoria Beckham? Jag tycker att hon har grymt snygg klädstil Det är inte ofta du ser en bild på henne där hon har fula kläder. (Jag pratar inte om hennes tidigare dagar) Hon är riktigt klassisk och sexig utan att vara slampig. Vilket jag tycker dom flesta är nu för tiden. hehe jag tycker inte att sexighet går ut på att ha så lite kläder som möjligt. Blää för sånt!




/Tanja


Kommentera mera:)

Idag har solen skinit hela dagen. Jag tror jag har fått lite färg i ansiktet. Haha om jag är i solen 5 minuter frågar jag alltid: "Har jag blivit brun?" Är lite besatt att att få färg. Speciellt efter en lång vinter när man nästan är genomskinlig. Jag brukar inte sola så mycket solarie kankse 5 ggr på en vinter. Men jag solar desto mer på sommaren. Älskar att ligga och lata mig i solen=)
Hittade förresten ett par gamla stövletter med rätt lagom klack i garderoben i morse. Kanske något för London? Ska prova dom strax. Alla mina klackar är typ 10-13 cm. Lite väl högt att gå en hel dag och shoppa i kasnke:)
Jag tänkte att jag skulle greja lite med bloggen också ikväll. Få tillbaka insperationen. Jag hade fått många kommentarer när jag loggade in. Det hjälper ju alltid=)...Kul att se vad ni tycker och tänker. Håller ni med eller tycker ni kanske helt annorlunda? Så glöm nu inte, kommentera mera=)

/Tanja


Tråkigt?

God Morgon läsare! Nu måste jag snart rusa till jobb. Solen skiner redan hoppas det håller i sig!
Jag känner att jag måste göra något nytt med bloggen. Börjar bli lite rastlös. Måste förnya mig. Jag blir alltid rastlös efter ett tag. Måste ha nytt nytt nytt. Annars blir det tråkigt. Så är det med allt:) Kan inte komma på vad  jag ska göra för nytt med bloggen bara. Det står lixom bara still. Det är kasnke för att Selma inte bloggar också. Lite tråkigt att ha bloggen själv. Det blir kasnke bättre när hon är hemma igen=)
Iaf... Har ni några tips? vad saknar ni? Vad skulle ni vilja se?

Nu måste jag springa. Ha en bra dag!



/Tanja

Stallet..

Sorry, har inte haft sa mkt tid over till bloggen de senaste dagarna! som tur ar sa har Tanja varit mer aktiv!! Jag har varit i stallet hela dagarna och myst med hastarna och ridit en massa, hoppade idag for tranaren, sa det var kul :) Har ser ni hasten jag rider mest har..







Nu ska jag sooova, har en lang dag framfor mig imorgon igen :)
gonatt gott folk!
/Selma


Steve Madden vs. AmiClubWear


Steve Madden               Amiclubwear

 


Blake Lively: "Jag har över 300 par skor!"

haha läste precis min Chic tiding som kom i brevlådan idag. Där fanns en artikel (http://chic.se/?s=blake+li) om Blake Lively som köpt 300 par skor på ett halvår. haha där ligger vi nog alla i lä:)



/Tanja

Eller hur?

Jag börjar ge upp nu. Känns som om det är omöjligt att komma någonstans i denna tävling.


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

/Tanja


Dagen fråga

Vad är det roligaste/tråkigaste och bästa/sämsta med vår blogg?


Stressa Stressa

Jag har varit hemma från jobb i 2 timmar nu. Har inte suttit ner en minut. Gud vad jag har hunnit med mycket. Plockat undan, diskat, lagat mat, vikigt tvätt, vattnat blommorna haha och detta skäms jag för att säga men jag har äntligen bytat ut mina julstjärnor mot dom vanliga lamporna. Det va på tiden=) Hur lång tid tar det förresten från det att en orkidee har tappat sina blommor tills det kommer nya?
Nu ska jag iväg och träna. Måste gå direkt innan jag slöar till för mycket i dattorstolen och bestämmer mig för att strunta i det.
När jag kommer hem ska jag göra en packlista för London. Jag måste packa så lite som möjligt för att få med mig så mycket som möjligt nya grejor hem=) Allt jag packar ner måste jag kunna använda tillsammans. Allt måste matcha. Ska gräva lite i garderoben sen=).

Vad ska ni hitta på ikväll?

/Tanja


Steve Madden vs. GoJane



Steve Madden                                                  Gojane

 


Fulsnyggt

Hittade dessa skorna på en sida. Gillade dom direkt samtidigt som jag tänkte att gud vad fula. Hahah fulsnygga helt enkelt=)
Vad tycker ni?



/Tanja

Wishlist...by Tanja


Våfflor

Nu ska jag ut och promenera en runda. Som tur är har vi ingen snö här nere hos oss. Lider med er uppåt i landet. Sen kl 3 ska jag hem till min mamma och äta våfflor. Vi kör inte på påskmiddag hos oss det får man på alla andra ställe vid denna tiden=)
Ikväll ska jag nog komm aikapp med mina serier. Ligger några avsnitt efter. Sen imorgon är det jobb igen=(

Vad ska ni hitta på?



/Tanja


Mina skor

                                                           

För ett tag sen inventerade vi Selmas skor. Nu var jag lite uttråkad och tyckte det var dags för mina:) Dett aär skor som jag använder och älskar=) Nån dag ska jag visa mina stövlar också. Om ni vill se?=)







/Tanja


Louboutin vs. Amiclubwear



Louboutin                                                     AmiClubwear

 Purple Satin Open Toe Pump Heel


Factory Girl

Gud vad trött jag är. Och överdrivet mätt på chips och ostbågar. Jag ska snart lägga mig isoffan och somna till någon dålig serie. Somna i soffan - det bästa som finns=)

Detti var ju här och vi kollade på någon skum film om Andy Warhol och hans musa Edie Sedgwick. Den va väldigt skum och det var mycket vi inte förstod oss på men det var ändå helt ok. Nu är vi iaf lite mer allmänbildade=)
Tycker om filmer som bygger på historiska och sanna händelser. Då lär miansig något samtidigt:)



God natt alla!

/Tanja


Dagens fråga

Till vilket land/stad skulle du verkligen rekomendera folk att åka?


Träning ostbågar popcorn film

Jag köpte inte så mycket på New Yorker innan. Bara en vanlig svart kofta. Det behövde jag. Ofta när jag ska ta på mig en outfit tänker jag, "jag behöver en svart kofta" haha. Så du har jag det iaf=)..

Jag har varit och tränat snabbt precis och snart kommer Detti hit. Vi ska ha filmkväll ikväll med ostbågar och hemmapoppade popcorn. Mums!

Ha en bra kväll!



/Tanja


Lite lugn musik

Det var längesen ni fick höra lite bra musik här i bloggen. Här kommer ett par låtar. Dags för lite lugna låtar, annars är det mest festmusik=)







/Tanja

Victoria Backham vs. ASOS



Victoria Beckham                                    ASOS


Shoppa!

Idag regnar det. Perfekt väder för lite shopping. Nu ska jag käka frukost och fixa mig sen ska jag åka till New Yorker en runda. Det är min favoritaffär. Den finns inte här i stan så jag får åka en bit för att komma till den. Kan inte bestämma mig om det är positivt eller negativt. Det är krångligare att komma dit men å andra sidan så har inte varenda kotte i stan kläder därifrån.
Var handlar ni helst kläder?

Ha en bra dag!



/Tanja

Jimmy Choo vs. Amiclubwear.com



Jimmy Choo                       AmiClubWear

 


Bikinitävling

Glöm inte rösta på mina bikinis. Man kan rösta en gång varje dag. Så hittar ni någon ni skulle vilja ha får ni se till att rösta=)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

/Tanja


Skor från Bianco?



Jag älskar dessa bianco skor. Vad jag har fötstått finns dom inte i affären längre. Någon som vet var jag kan få tag i ett par 37:or. Någon som vill sälja kanske?=)


Wishlist...by Tanja


Sol Sol Strålande Sol

Nu har jag suttit på balkongen och läst jättelänge. Sovit en stund också: mår mycket bättre. Det var nog bara falskt alarm=)...

Har kollat rundor på Amiclubwear.com också. Så mycket snygga skor dom har! Nästa gång det är dags att beställa ska jag testa den sidan. Om någon beställer eller har får ni gärna berätta hur det funkar.







Jag gillar träsulan på dessa skor. Vilka är snyggast?

/Tanja



Dagens fråga

Vad är ditt favoritgodis?


Yves Saint Laurent vs. Scorett



Yves Saint Laurent                                                    Scorett


I säng sent och upp tidigt

God morgon! Usch va djag är vaken tidigt. Var inte hemma förrän vid 2 igår. Känner mig jättetrött! Men jag ska träffa Irma i stan idag så jag måste upp tidigt:) Jag kan sova när jag kommer hem. Är ledig nu ju hehe=)

Maten på restaurangen var sådär igår. helt ok men inte mycket mer. Jag har alltid hört så bra saker om den restaurangen så förhoppningarna var rätt höga. Aldrig bra! Vi va på nattklubb efter och då insåg vi: Så gamla vi har blivit haha. Alla var typ precis fyllda 18 och jag var längre än alla killar. Det var jättelängesen jag var ute i stan. Tittar man på folket som var där kändes det som om det va typ 10 år sen. Man vet att man har blivit gammal om det första man säger när man kommer in är: Usch vad musiken är hög! haha

Selma messade igår också. Hon hade handlat för 80 dollar till mig. Spännade att se vad hon har hittat=)

Nu ska jag fixamig och åka in till stan. Ha en bra dag alla!

Uppdatering: Det blev ingen fika! Börjar må dåligt igen. Hoppas verkligen inte jag ska bli sjuk igen!





/Tanja

Utgång

Nu är jag färdig och sitter och väntar på Kiki och Sneza så ska vi till stan. Visste inte vad jag skulle ha på mig. tycker itne om att sitta i linne bara på restaurang men det blir varmt på nattklubb sen med tröja. Tog på mig en bolero så kan jag ta av den om jag blir varm:)
Det ska bli gott att äta ute. Det va längesen. Jag ska ta fläskfile med bearnaisesås. Det tar jag alltid:) Mums!





Måste bara visa mina fina örhänge jag köpte i USA. Dom passar så bra till mina skor=)Hoppas jag kan ha dom bara, ett par andra jag köpte där tålde jag inte. Det började klia som fan.


Vinterstövlar



Tänket visa upp ett par skor från min garderob. Eller stövlar är det ju. Köpte dessa godingar i New York när vi var där. Tvekade lite först men försäljaren var pushig så kunde inte säga nej. och det är jag glad att jag inte gjorde. Dom kostade 55 dollar typ 450 kr. Klacken är ca 11 cm. Och nu till det bästa! Sulan under skon är räfflad gummi. Hade dessa massa gångeri vintras i snö och is. Halkade inte alls. Jag stod stadigt på jorden! Så äntligen har jag ett par hööögklackde stövlar jag kan använda fast det är is ute:)


/Tanja


Portland..

Godmorgon!! iaf for mig! snacka om jetlag! vakna kl 6 superpigg! haha sa nu sitter jag har och bloggar, ska vacka ana snart sa kan vi ta en joggingrunda!! 
Igar var det stralande fint vader!! och vi hann med en del shopping! men det fortsatter vi med idag!! Ikvall blir det dock lugnt, bara ut pa middag och bio! men imorgon ska vi ut nagra tjejer och ata och ta nagra drinkar pa ett frackt stalle har i portland!
Gardagens shopping..
Den fina klanningen fran Forever 21, samt en spetsbody darifran!
Zebrabikinin fran victorias secret! UNDERBAR! :)
Lite underklader och body sprayer kopte jag ocksa ocksa!!

Ni far ursakta att bilderna ar pa sidan, min kompis har en mac, och jag fattar mig knappt pa den haha!
Ha det gott alla!!
/Selma

Wishlist...by Tanja


Filmtips - It's complicated

Tänkte tipsa er om en jättebra film jag såg för ett tag sen. It's Complicated heter den. Handlar om en familj där mamman och pappan är skilda men "vänner med fördelar". Man får följa deras liv och det händer en massa saker. Det bästa med hela filmen är att alla är helt vanliga. pappan är tjock och mamman har stor rumpa typ. Ingen är så där överdrivet smal eller supersnygg. Mycket sevärdfilm. En av dom bästa jag sett faktiskt!



/Tanja

Långfredag

God morgon! Har precis ätit frukost jag ska diska och sen iväg och träna. Alltid när jag är ledig ett längre tag blir jag sugen på att träna. Kontisgt? Precis som att kroppen och hjärnan inte orkar efter en dags arbete. Men nu ska jag ta tag i det igen! Får se om jag orkar fortsätta sen när det är dags för jobb igen. Tänkte att jag ska gå en lååång promenad idag för solen skiner. Måste posta lite paket också.
Ikväll ska jag ut med tjejerna och äta. Festa lite också kanske.

Vad ska ni hitta på?



/Tanja

Zanotti vs. Tradera



Zanotti                                                   Tradera


 



Förvirrad?

Haha är jag förvirrad eller vad? Nu är jag hemma från bion. Vi tittade inte alls det på Men who stare at goats, vi hade bokat biljetter till Farsan ju. hehe jag vet helt säker på att vi skulle sen men who stare at goats. Var har jag fått det ifrån? Well well farsan va iaf jättebra. haha den var skitrolig skrattade hela tiden. Det var bara en sak som hände i slutet typ som nästan förstörde hela filmen för mig. Ska inte berätta vad det är för er som inte sett den?. Ni som har sett den ni vet kanske vad jag menar?



/Tanja

Dagens fråga

Vilken är den tråkigaste hushållssysslan?



Rösta!

Alla ni som sett mina bikinis innan: Blunda !=) Eller rösta igen om ni vill:)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

/Tanja


Dröm vidare



Vad säger ni tjejer? Detta hade väl inte varit fel:)

I have arrived..

Just nu sitter jag hemma hos min kompis Adriana, i hennes underbara portland lagenhet!! riktigt fint och annu battre lage.. Har precis duschat o fixat mig, det ar sa underbart skont att ta en varm dusch efter en laaang resa!! haller ni inte med??
Resan tog ca 21 timmar allt som allt, flygen och all vantetid! Dock lyckades jag sova ordentligt sa flygtiden gick hur snabbt som helst tyckte jag! och det var bra flygningar inte en massa luftgropar och sadant som skrammer livet ur mig helt och hallet!
Vadret har ar som det brukar hehe, de ligger val runt 12-15 med lite regn.. inget ovanligt alls, tur jag har med mig klader efter vader =P
Idag ska vi ut pa en massa aventyr !! hur ska vi hinna med allt? Forhoppningsvis blir det en del fotande sa jag kan dela med mig till er har pa bloggen...
Ha en bra dag/kvall alla!!
/Selma

The Men Who Stare at Goats

Nu håller jag på att fixa mat. Klyftpoatis och kotlett. Med vitlökssås såklart=)

Ikväll ska jag iväg på bio. Ska kolla på The men who stare at goats. Skum titel hoppas filmen är bättre=) Jag ska köpa popcorn, biochips och Bon-Aqua. Köper alltid samma på bion. Längtar=) haha.

Ni undrar kanske varför jag inte köper läsk? Jag dricker fakstiskt inte så mycket läsk. Tycker det är mycket godare med vatten. Ibalnd på sommaren om jag är varm kan det vara gott med en kall Fanta men det är sällan:)

Vad ska ni gör ikväll?




/Tanja

Glad Påsk!

Idag är det skärtorsdag! Sista jobbdagen sen är jag ledig i 4 dagar. Det blir som en minisemester:) Har massa kul saker inbokade. Ska verkligen ta vara på och njuta av dessa dagar. Ikväll ska jag på bio. Sen är det fika med massa kompisar och tjejmiddagar.

I 3 veckor i rad jobba rjag bara 4 dagar. 2 veckor nu för att det är påsk sen veckan efter åker jag till London:)

Vad ska ni hitt apå i påsk?

Glad påsk alla!



/Tanja

L.A.M.B. vs. Amiclubwear




L.A.M.B.                                 Amiclubwear

 


RSS 2.0