busy busy busy..

Återigen får jag ursäkta mitt dåliga uppdaterande!! men nu har jag äntligen skickat in arbetet för sommarkursen! men har ju en massa kvar att göra inför flytten!! Vi börjar flytta lite smått på fredag! och sen på lördag kör vi det stora lasset !! aaaaaa.. kan inte fatta att vi ska flytta till hus!! så himla underbart!!

Anyways.. idag började jag skolan igen, det tredje och sista året på utbildningenm sen är jag färdig sjuksköterska!!! Kändes faktiskt bra att börja igen efter sommarlovet, det sista sommarlovet =( men jag har en känsla av att nästa sommar kommer bli den bästa någonsin!! ni kommer snart få veta varför ;)

Imorgon, skola igen!! men inte en heldag, så det är skönt, sen ska jag inom banken och lämna de sista papprena om lagfarten och det! sen är det bara att få nycklarna på fredag och skriva på de sista 560000000 pappren!!!

Nu ska jag packa så allt är klart för skola imorgon!!

Gonatt gott folk!



/Selma

Tisdag

hej! idag har jag varit i stan med Sara en runda. Jag hittade en kofta på Gina som jag är lite sugen på. Men kan inte bestämma mig!
Förresten det hände en pinsam sak i stan, vi skulle låna toan på Steakhouse och där inne sitter 2 killar och spelar på maskinerna. Så går Sara in på toan och hittar en 500lapp. Hon tar den och stoppar den i fickan så går vi ut.  (måste poängtera att Sara tog den, inte jag, hehe)haha efter typ 2 minuter kommer en av killarna efter och frågar om vi tog hans 500lapp. haha jag tyckte det var rätt pinsamt faktiskt!

Jaja nu ska jag fortsätta laga mat! Upptäckte för en stund sen att en av ingridienserna var gammal! Därför gav jag upp en stund och satte mig här. Men nu får jag ta tag i det igen och se hur jag kan lösa det!


Ska jag?

/Tanja


Radmila eller inte?

Hemma hos Kiki i lördags när vi förfestade satte jag på en låt med Radmila Manojlovic.

Tanja: Henne vill jag se ut som!

Sneza, Detti, Kiki: Jag med!!

Jag tycker hon ser grymt bra ut och hade inte haft något emot att ha lite av hennes drag. Tydligen är jag inte den enda som tycker så=)
Vad tycker ni?








 

/Tanja

Wishlist...by Tanja


5

Helgen är över, och den ahr varit underbar! HAde riktigt kul igår!! var längesen det var så kul ute =)

Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi får nycklarna till huset! jag kan inte fatta det, 5 dagar kvar.. jisses!!
HAr en maaaaaaassa kvar att packa! men det ska vi nog hinna!

Nu ska jag och Tina kolla på film, The backup plan, med J Lo =) har hört att den ska vara rolig! kommer lägga upp lite om den sen om vad jag personligen tyckte om den!!

Ha en trevlig kväll alla!!

/Selma


Festen igår

Det var roligt igår på festen. Det blev rätt lugnt åkte hem vid 2. Selma stannade en stund till. Jag orkade inte vara kvar för det va så varmt där inne. Det var dimma på alla fönster där. Ingen luft alls! Detti vile också åka hem för hon hade ont i sina fötter. Hennes dyra dyra skor dödade hennes fötter! Tråkigt när man betalat så mycket! Men Sasa Matic var iaf väldigt bra och det spelades bra musik HELA kvällen. Det var riktigt roligt! Längtar till nästa fest!







Mina och Selmas kläder skar sig verkligen med varandra igår. Det ser hemskt ut på alla kort!




Ser ut som en djävul med mina röda ögon:)

/Tanja


Balmain vs. ArdenB



Rea på amiclubwear. Tveka inte!


Just nu är det rea på AmiClubWear.com. 20% off entire site! Tveka inte, beställ nu!=)


Hemma

Hemma igen! Selma skakar fortfarande rumpan! Nu ska jag dricka massor med vatten sen soooova! Visar fler bilder imorgon!



/Tanja

Fest ikväll!

Har precis satt igång musiken på högsta volym! Nu ska jag in i garderoben och rota! Vad ska man ha på sig ikväll? Ångest som vanligt, inte för tight för det är obekvämt, inte för löst för det är för bekvämt, inte för lång inte för kort. och så måste allt matcha! haha det är inte lätt att vara tjej!Jag hoppas på en rolig kväll med tjejerna iaf! 






/Tanja

Sasa Matic ikväll!

Ikväll är det fest! Sasa Matic spelar! Can't wait! Mitt nya favorituttryck:)



/Tanja

Wishlist...by Tanja


Valentino vs. Chapnlle.com

 


Ingrids Inspiration

Ta en titt på denna tjejens (http://ingridsinspiration.blogg.se ) kategori "Min Stil". Rolig och inspirerande ide:)

Visa stil.jpg i bildspel


Från blondin till brunett

Idag har jag haft en riktig "jagdag". Eller efter jobb iaf:) Har vilat, städat som en galning och tittat på massa kort. Älskar att titta på kort. När man tänker tillbaka får känslan man hade på kortet. Det är också kul att se hur man har förändrats genom tiderna. Man föräändras rätt mycket på bara ett par år:)
Nu ska jag titta på ännu fler kort!


/Tanja

Matcha är livet

Älskar att titta in på ArdenBs hemsida och klicka in mig under nyheter. Den sidan är så organiserad. Bara titta här, alla kläder på New Arrivals är färgmatchade! Sånt får Tanja att må bra ;)


Djurmönster is the shit

Sitter här och dreglar lite! Så snygga! Dom i zebra måste bli mina!



/Tanja


Fika med tjejerna

Hemma igen efter en lång och stormig dag=)
Selma och Martina hämtade mig på jobb så åkte vi och åt Grilltallrik på Steakhouse. Såå gott och jag var grymt hungrig, åt nästan upp hela:) Sen gick vi vidare till Mezo, haha smarta som vi var satte vi oss ute. Vi vägrar att inse att sommaren är över=)
Tack tjejer för ikväll! Alltid lika roligt (för oss, inte dom runt omkring) haha:)







/Tanja


växer så det knakar

Kollade precis genom lite gamla bilder och märkte att oj, vad mitt hår har vuxit! har ändå klippt det i somras också!! Vad säger ni? växer ert hår snabbt eller tycker ni det går för sakta?

Har ändrat fäg också.. känns konstigt att se mig med svart hår på bilderna!!

/Selma


Onsdag..

Känner mig bättre idag, men inte helt 100, snarare 85 kanske?? haha

Sitter hemma hos en tjej i klassen och pluggar, men ska snart röra mig hemåt, känner att jag behöver vila lite innan jag ska ut med tjejerna ikväll! =)

Nu är det bara 9 dagar kvar tills vi flyttar!! SPÄNNANDE!!

Har ni några roliga planer för dagen?


(Uppdatering: Var tvungen att ta bort mitt ansikte, stod inte ut med att titta på det haha. /Tanja)

/Selma


Trotsar stormen!

Först jobba 8 timmar sen ut och äta med tjejerna! I can't wait, ska bli så kul att vi ses alla igen. Var längesen alla sågs alla har varit bortresta hela sommaren ju. Men idag är det dags:)

Idag trotsar jag stormen i dessa klackarna!



/Tanja

Hjälp? Behöver hjälp att hitta kopior:)

Jag är ute efter ett par stövletter som funkar både till vardagssnyggt och festsnyggt. Hittade dessa av Zanotti. Snyggt med dragkedjan. Lagom hög klack och lagom högt skaft. Tyvärr är dom inte lika lagom i pris=). Så om ni hittar några Lika som bär tvivla inte och säga till:)



Dessa är ju också grymt snygga, när ni ändå är igång och letar menar jag ;)

/Tanja

Chips och Teen Mom

Blev så grymt sugen på chips på väg hem från jobb  idag så jag gick och köpte mig en påse. Nu 30 min senare är HELA påsen slut! haha det va längesen jag åt en hel påse helt själv. Usch mår nästan lite illa nu. Men det va gott=)
Snart börjar Teen Mom. Ska bli kul. Solen skiner också har lust att ta en promenad. Men så vanlig lär det nog inte bli av :)
Imorgon ska vi alla tjejer ut och käka efter jobb. Minus Detti för hon är i Turkiet den lilla lyckosten! Ska bli kul! Hoppas Selma hinner bli frisk till dess bara!
Ha en bra kväll iaf!





Gamla bilder på hela gänget:)

/Tanja

Getting there...

Sorry för så himla dålig uppdatering från min sida!! Har varit sjuk!! Men idag börjar jag känna mig lite piggare!!

Känner mig dock itne tillräckligt pigg för att packa inför flytten, men plugga går an idag!! Har ju kommit 3 dagar back nu när jag har varit dålig =( så en hel del att ta igen!!

Men nu ska jag fixa lite te!!

/Selma..


Fendi vs. Chapnlle



Teen Mom säsong 2?

Har precis sutti toch tittat på massor av specialklipp av Teen Mom på MTV. Säsong 2 har tydligen börjat  nu? Det visste jag inte. Dom verkar alla ha mognat väldigt mycket. Speciellt Farrah. Fick en helt annan bild av henne när jag såg detta klippet. Har alltid tyck hon var omogen och bortskämd men nu i säsong 2 vet jag inte. Läste någonstans att hennes mamma hade knivhotat henne eller något? Vill så gärna se avsnitten! Men på MTV kan man inte se hela avsnitt om man inte bor i USA. Såå dumt! Någon som vet var jag kan se?

Teen Mom (Season 2) - MTV Shows
/Tanja

Balmainkopior från ArdenB



På rätt spår igen

Visade massa bilder på fula skor från AmiClubWear för någon dag sen. Nu börjar dom likna sig själv igen. Fått in massa nya snygga=) Dom i mitten är ju to die for:)


Shopping

Nu skiner solen! Man skulle kanske ta en promenad?
Idag har jag varit med Kiki i Lödde på CenterSyd. Shoppade upp mina sista pengar innan lön. Två par solglasögon och ett par jeans. Jag har blivit besatt av solglasögon! Har hur många som helst nu! Jeansen kostade 99 kr på Cubus och solglsögonen 35 kr styck på New Yorker. Älskar att fynda=)
Nu måste jag iväg och köpa lite mat. Bara det nödvändigaste ,mer har jag inte råd med. hahah Thank god att det är lön på ons:)





/Tanja


Louboutin? Nej tack!

Kommer ni ihåg hur förfärad jag blev över AmiClubWears fula skor! Jag blev ännu mer förfärad när jag insåg att dom var inspirerade (stavning?) av Louboutin! Blää!



/Tanja

Up In The Air

Up in the air handlar om Ryan Bingham. Han arbetar på ett företag som flyger rundor och sparkar folk när chefen är för feg. Alltså spenderar han väldigt mycket tid på flygplatsen och i luften. Ryan är också föreläsare om hur du inte ska ha något bagage i ditt liv, inga tillhörigheter och inga relationer. Ryan är en väldigt lyckligt ensam man tills en dag när han träffar Kate!

Detta var en riktigt vuxenfilm. Som alla andra vuxenfilmer har den långsam handling men väldigt mycket djupt tänkande. Det händer inte så mycket rent konkret men om man tänker och känner efter inser man vad som händer. Man ska lära känna och se hur personerna förändras utan så mycket "action". Vuxenfilmer har ofta ett skumt slut vilket denna film också hade.
Har ni inget annat för er eller ni råkar zappa över till filmen på TV:n så se den. Men spring inte och hyr den i onödan!

 



/Tanja


Rösta igen:)

Rösta gärna på min sko:)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

/Tanja

Stövlar och stövletter

Hösten och vintern närmar sig med stormsteg vilket man inte minst märker av i alla affärer och shoppingsidor. Så istället för att tänka sandaletter får man börja tänka stövlar och stövletter. Här är två par som jag inet hade tackat ner till. Älskar stora spännen!



/Tanja

En dag i Malmö

Hemma igen efter en lång dag. Var på Malmöfestivalen och åt en massa. Först köpte jag någon kebab i baugette med grymt god vitlökssås! Sen var det så klart dags för munkar! Grymt besviken blev jag, blä den var liten och kompakt. Dom hade nog glömt bakpulber i, om det ens finns i munkar. Något var fel iaf hehe. Gick vidare en liten runda och kollade lite men det är mest trångt och jobbigt. Åkte hem och köpte MCFlurry Marängsviss istället:)
Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Märks att jag fortfarande inte är helt frisk, blir trött snabbt.


Skyller mina påsar under ögonen på att jag fakstikt är sjuk ;)

/Tanja


Chic eller clown?

Läste i senast numret av Chic att Rihanna var chicast i veckan i denna outfit.
Hallå? Chic? Hon ser ju ut som en clown?!



/Tanja

Syndig Shopping

Jag skrev ju igår att jag hade syndat. Så klart har jag shoppat från nätet. Från WetSeal i USA. Fyra toppar blev det. Om ca 2 veckorär dom mina! Håll tummarna att dom passar!


/Tanja

God Morgon!

Idag är jag uppe tidigt och springer upp och ner i tvättstugan.
Igår kväll kom Kiki och Sneza hit. Vi skulle egentligen ut på stan och dricka cider men ingen orkade eller var sugen, så vi hade lite filmkväll istället. Vi kollade på Up In The Air med George Clooney. Har sett många filmer med honom på sista tiden. Måste bara säga att han är fakstikt rätt snygg=) Kom på att jag inte recenserat den andra filmen heller så det kommer upp 2 st sen:)
Idag ska jag åka en runda till Malmö Festivalen. Äta lite munkar och förhoppningsvis ta lite kort:)
Vad ska ni göra idag?



/Tanja

shopping

Dessa är på väg hem till mig från www.wetseal.com



Hoppas paketet kommer snabbt!!
/Selma


...


/Tanja


Usch och fy

Var precis inne och tog en titt på Amiclubwear.com. Då får in nya saker varje fredag. Usch säger jag  bara! Gud vilka fula skor dom hade fått in. Hoppas verkligen inte modet blir så här i höst haha.


/Tanja

Sjuk

Buhu jag har blivit sjuk! Igår kväll var jag helt kass. Frös, snorade och hade ont överallt. Somnade kl 8 och vaknnade idag vid 10. 14 timmar sov jag! Känner mig lite bättre nu men huvudet är trungt och igentäppt! . Ska försöka sova hela dan och  vara frisk när jag vaknar, vill inte vara sjuk hela helgen=(
Såg precis att det är Laguna Beach maraton på MTV. Nu har jag att göra iaf=)



/Tanja


Torsdag

Har precis kommit hem igen.. Vart iväg hos svärföräldrarna en runda, dom kom hem från Kroatien ikväll.. Så det va kul att träffa dem igen =)

Idag har jag jobbat, tiden gick riiiktigt sakta på jobb idag!! men det är skönt nu när det är över=)

Men nu ska jag fortsätta och plugga lite till innan det är dags för sängen =)

Ska förresten hälsa från Tanja att hon inte mår helt 100 idag, så hon gick och la sig tidigt, därför hon inte uppdaterar några roligheter idag!!

/Selma


Hur söt är hon inte??

img_0195 (MMS)

Hur söt är hon inte??


Kristin Hannah - Vad som än händer

Vad som än händer handlar om Kate och Tully, bästa vänner. Man får följa dom genom livet, från barndomen till vuxen ålder. Olika som natt och dag, från att göra allt tillsammans till att leva helt olika liv. Kate gifter sig med sin första kärlek och Tully satsar helhjärtat på kariärren. 
Det berättas sakligt om olika händleser i deras liv. Trots detta "lär du känna dom" på djupet och blir på något sätt väldigt fäst vid karaktärena.
Bra och läsvärd bok. En vuxnare version av en chicklitbok. Jag rekomenderar den:)



/Tanja

Tidig Morgon

God morgon! Börjar jobba tidigt idag. Är rätt trött. Var inte hemma förrän närmre halv 12 igår. Det var väldigt  roligt igår. Vi åt tacos och sen marängswiss. Mums! Tog inga kort så klart. Ibalnd glöms det bort:)
Vi bestämde också att vi ska ses alla igen om ca en månad. Den 24 oktober och festa lite. (Så Sara nöjd, haha )När jag kollade igenom min kalender insåg jag att jag ska festa nästan varje helg fram till sista oktober. Fick lite ångest när jag tänkte på det! haha. Fast det lär ju blir roliga uppdateringar här i bloggen iaf ;P
Nu ska jag äta frukost. är sen som vanligt!

/Tanja


Kolla vad jag beställt..

Har varit sugen på nåt fint att ha på väggen i garderoben i huset!! och igår beställde jag hem detta!!



Vad tycker ni??  det är en sån wallie, väggdekor.. ja vad ni nu vill kalla det för!! 
Denna här designen bestämde jag själv, man kunde beställa deras färdiga med samma citat, men den kostade dubbelt så mycket =S

/Selma


Oj

Sitter hemma hos Sara idag igen. Vi väntar på Malin sen ska vi åka hem till Sofia. Vi ska äta tacos och snacka lite skit. Är gryyymt hungrig! Hur ska jag kunna klara mig till kl 7?
Tänkte att jag skulle lägga in en bild på tacos men asså jag kan nog inte titta på mat just nu, så hungrig är jag! hehe
I helgen är det Malmöfestivalen. Det ska bli kul hoppas det inte regnar hela tiden bara!
Nu hände något konstigt med Saras dator. Nog bäst att´att stänga ner. Haha jag kan inte ens sevad jag skriver. Hoppas ni kantyda det!

/Tanja

Rösta Rösta

Rösta gärna på min sko:)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

/Tanja

Egen Tshirt

Då var tisdagen också slut. Kom hem för ett tag sen. Har suttit i typ 1,5 timme och designat någon t-shirt på någon sida. reklamen säger at det skulle vara gratis men det ska man ju inte lita på. Slutsumman blev 95 kr. Får fundera på om jag ska beställa den eller inte. Ni får hjälpa mig. Vad tycker ni? Är den värd 95 kr eller ser den mest ut som skit?=)



Idag har jag förresten gjort något jag inte gjort på år och dar. Jag har cyklat. haha det borde ha fotats men det fanns inte tid för det=) Så fort gick det :P

/Tanja

En nyklippt Mija

img_0191 (MMS)

En nyklippt Mija


Nyklippt...

Tisdag idag.. tradigt väder.. sitter hemma hos kiki och ska kolla färgprover till huset =)

Min lilla hund, Mija är nyklppit idag =) satt i 1,5 timme och klippte henne.. men det blev fint! ska försöka fota och skicka in en bild på henne.. men min kamera på mobilen är inte dne bästa tyvärr!! SKa göra mitt bästa!

Idag händer inte mycket mer! ska försöka få tag på lite flyttkartonger så vi kan fortsätta packa! några tips på vart man kan köpa billiga??

/Selma

Mums choklad

Gud vad kvällen gått snabbt. Klockan är redan halv åtta. Det känns som jag inte hunnit någonting. Bara lagat mat och varit en sväng på LIDL. Har varit och köpt choklad till Sofia. Det borde vara säkert och skriva det här för hon läser aldrig min blogg. Haha skulle inte förvåna mig om hon gör det idag bara för det=) Fast ska jag vara ärlig får hon kanske ha något annat än chokladen. Den ser grymt god ut och jag kan knappt hålla mig från att smaka=)

Igår kväll läste jag ut en väldigt bra bok. Sorlig också. Jag riktigt storgrät:) Recension kommer upp senare.

Nu ska jag titta vidare på lite shoppingsidor. Jag börjar få lite panik. Det är låååångt till september!



/Tanja

Måndag..

Det är underbart med semester!! även om jag sitter och pluggar varje dag så är det ändå semester =) behöver inte vakna supertidigt och så! =)

Men snart är det tillbaka till allvaret igen!! Skolan börjar om 2 veckor!! så lite till semester blir det ju =)
förutom att plugga idag så tänkte jag packa lite..  Har en hel del kvar, med tanke på att vi fyttar om mindre än 3 veckor så kanske man borde börja? så man inte måste sitta uppe hela nätter sista dagarna!!

Jag har iallafall sällskap hela tiden när jag sitter och pluggar.. min lilla hund lämnar typ aldrig min sida, det lilla monstret =) visst är hon söt?!



Ajaa, back to the books! Har ni några roliga planer för dagen??

/Selma

Louboutin vs. AmiClubWear



Snart är det dags för WetSeal

Oftast när vi shoppar från USA beställer vi från GoJane. Nästa gång det är dags vill jag beställa från WetSeal. Dom har mycket snygga toppar! Har redan kläder därifrån efter min runda till New York och från när Selma var i LA. Så jag vet iaf att det passar=)

Dessa toppar vill jag ha. Hoppas dom finns kvar i september. Håll tummarna! Får inte bryta mitt löfte ju=)


Haha bara svart och vitt:) Har sagt det innan men Trinnih och Sussana hade inte varit glada på mig:)

/Tanja

Söndag

Kräftskivan igår var roligt. Hur kan man bli så mätt på så lite mat undrar jag? Jag åt typ 7 kräftor för sen orkade jag inte skala fler. Dom e grymt jobbiga att skala egentligen om man tänker på hur lite mat man får ur varje!? Fast jag åt så lite var jag ändå proppmätt av någon anldening.
Tyvärr var det riktigt höstväder igår. Det spöregnade hela tiden. Vi satt inne i tält och vi fick hela tiden tömma taken på vatten annars trillade det ihop över oss. haha men vi blev inte blöta iaf=)


Nu ska jag åka till stan en runda och äta kebab. Har längtar efter de ett bra tag nu! Skumt väder idag, grymt varmt men det blir nog regn närsom helst=(



/Tanja

Efterlyser...

Nu är det bara 3 veckor kvar tills vi flyttar!! Och jag har börjar fundera på hur jag ska inreda min garderob.. Den ska definitivt målas om, men sen letar jag också efter wallies eller schabloner med en högklackad sko som mönster! Någon som vet vart jag får tag på sådana??

 

 

Tanja sa precis att man ju faktiskt kan göra sina egna schabloner.. Kanske får bli så! om inte nån av er läsare har något bra tips om vart man kan få tag på dem =)

 

/Selma


Jimmy Choo vs. Chapnlle.com



tvätt tvätt tvätt..

Jag håller på och tvättar!!! det har samlats en maaaaassa tvätt måste jag säga!! men jag hinner tvätta allt idag, det e jag säker på =) Sen blir det förhoppningsvis bara att vätta 1 gång till här innan vi flyttar!! hoppas hoppas..
Det ska bli riktigt skönt med egen tvättmaskin o torktumlare hemma =) åååå underbart!!

Sen ikväll har jag iinfa planer alls! och det är riktigt skönt! ska verkligen bara slappa =)

Vad hittar ni på idag??

/Selma


Rösta

Rösta gärna på min sko:)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

/Tanja

Pigg och glad

Idag vaknade jag och oppade upp ur sängen. Inte så konstigt kanske somnade halv 10 igår=)

Har precis ätit frukost och nu städar jag garderoben och lyssnar på musik. Kl 1 ska jag på massage sen är det dags för Kräftskiva!




/Tanja

Muzika..



/Selma


Kräftskiva

Äntligen fredag och helg! Idag är jag bara hemma. Tar det lugnt och latar mig. Sätte rpå en film kanske. Imorgon ska jag på kräftskiva..mums längtar=) Den stora frågan bara: Vilka skor ska jag ha?=) Är rätt sugen på dessa.



Jag hade kräftskiva här hemma för alla tjejer förra året. Martinas kusin från Kroatien hälsade på så vi passade på och visade henne svenska traditioner=) Hon gillade inte kräftor iaf:)


Jag tvingade alla att ha på sig hattarna. Det är ju mycket roligare då:)





Hela gänget!

Ska sätta mig framför Tv:n lite nu. Hoppas ni får en bra fredagskväll!

/Tanja


They´re here

Mina skor har kommit!! Snacka om det är snabba ryck med Nelly!! =)





Tack Tanja och Detti!! =)

/Selma

Så hemsk!

Måste bara säga att detta är nog en av dom fulaste toppar som finns! Äkta Britney Spears á la 90talet goes white trash!



Lucky day!!

Jag väljer att vara tvärt om från alla som tycker att idag, Fredagen den 13e är en otursdag! Jag ser det mer som en turdag!! =)

Anyways! det är fredag! =) och bar 21 dagar kvar tills vi får nycklarna till vårt hus =) Det påminner mig! måste åka och köpa flyttlådor!!

Vad hittar ni på idag?? Otur- eller turdag idag??

/Selma


Fyndat..

Jag och älsklingen var på IKEA idag för att se om vi kunde hitta nån bra bäddsoffa till gästrum no2 =) och snacka om att vi fyndade!!

Denna här fick vi för 999 kr !!


Perfekt storlek för rummet!! =) Visst känns det bra när man gjort ett så bra fynd =)

/Selma

Snygg topp från Forever21

Denna vill jag beställa från Forever21. Såå Tanja-style! Men jag får inte. Ett löfte är ett löfte. Hoppas den finns kvar i september=)

/Tanja

Days go by..

Nu när jag har semester så har jag typ ingen koll på vilken dag det är! Men efter en stund så kom jag på att det faktiskt är torsdag idag!! Igår såg jag klart Sex and the city - boxen!! heeela säsongen avklarad på väääldigt lite tid!! Gotta give me credits!! 

Idga ska jag plugga med en tjej i klassen!! blir nog ett långt plugg-pass idag!! behövs!!
Annars så har jag inte mycket mer planer idag! Hur ser er torsdag ut? Vädret ser ut att bli bra iallafall!! =)

Nee, om man skulle få i sig lite frukost och kaffe =)



/Selma

Wishlist...by Tanja


Birthday present!

Idag fick jag hem min present från Tanja och Detti.. Ett presentkort på Nelly kom på posten =)
Självklart så har jag redan beställt hem något fint =)

Det blev 2 par skor!




Dessa bruna har jag redan i lila och det är ett av de bekvämaste skorna jag äger!! så därför blev det dessa också =)

/Selma

11 Aug

Idag är det den 11 vilket betyder: Umgås med Sofia! Den 11 varje månad har vi bestämt att ses, vi är så upptagna båda två så utan den 11 blir det inget av det.

Idag var vi iaf en runda i stan snabbt. Sofia ska på maskerad på lördag och ska vara utklädd till Catwoman. I första affären vi gick in i hittade hon svarta byxor hon letade efter för 100 kr på rean. Så ska det va!

Nu måste jag ställa mig och laga mat. Så segt! Ska inte ens äta den nu men måste ju ha lunch imorgon!

Förresten kom på att jag glöm att visa min zebrakofta. Min nya favorit!


Det var svårt att få med "snyggheten" på koftan på bild. haha. Den är myket snyggare i verkligheten! Gillar att det är beige istället för vit på ränderna.

/Tanja


Rösta!

Rösta gärna på min sko:)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

/Tanja

Åhhh vill haaaaa!!!

Gud det känns som det är mitt i natten. Gud så tidigt jag gick upp idag! Börja jobba mycket tidigare än vanligt. Ändå sitter jag och kollarp åskor på nätet. Haha.
Hittade dessa skor på GoJane. 28 dollar kostar dom. Dessa hade jag lätt velat ha. Så snygga till jeans! Sen att det är Louboutinkopior är ju ett stort plus i kanten=) Cravings!
Vad tycker ni?



/Tanja


God Natt

Idag har jag inte hittat på något speciellt. Kom hem och lagade mat, panerad rödspätta. Mums! Sen var jag ute på lite äventyr fast det är hemligt ;).
Har kollat rundor på lite skor också. Hittade några Lika som bär som kommer upp efterhand.

Onsdag imorgon! Har inga planer denna veckan alls och det känns hur skönt som helst!

Ska lägga mig nu. Måste upp halv 6 imorgon. Usch hur ska det gå?



Bild från i vintras när vi åkte bussen hem från Balkan Cruise. Brr det va kallt!

/Tanja


Såå snygga!

Ni som har hängt med på bloggen innan semestern vet att vi brukar blogga mycket mer om kläder, mode och skor och skor och skor! Har inte blivit så mycket att det på senaste tiden för både jag och Selma har bestämt oss för att inte shoppa så mycket över nätet. Måste ta en liten paus, iblnad blir det helt enkelt för mycket=) Och det är inte så kul att surfa rundor och hitta massa saker du vill ha och inte få köpa dom! Men håll ut! Nån dag är det dags att beställa massa underbara skor och toppar från USA:)

Kunde iaf inte låta bli att koll apå GoJane idag och såg att dom hade massor med skorea! Dessa snygga sandaler kostade bara 6 dollar. Vill ha!!



/Tanja

Tisdag

Nu har syrran och hennes familj åkt hem =( trist!! saknar dem redan! Eftersom jag var med i morse och körde dom kl 4 så sov jag typ halva dagen! vilket är ganska trist eftersom det ju är superfint väder idag!!

Nu ska jagax str städa för efter att syskonbarnen har sovit här så blir det lätt väldigt stökigt, mycket folk å lite utrymme!! Men snart så flyttar vi =)=) bara 24 dagar kvar nu! Men innan städningen så ska jag kolla lite Sex and the city, fick låna hela boxen av Tina och jag är på säsong 5 nu!! =)

Vad hittar ni på idag??



/Selma

Louboutin vs. GoJane




Fler bilder

Jaha då var det kväll igen. Har grymt ont i min rygg. Har burit möbler och skruvat upp hyllor och massa sånt på jobb hela dagen. Kommer säkert ha träningsvärk i morgon, men kul var det:)

Såg att Selma redan visat bilder från i lördags men jag slänger in två till. Vi hade verkligen tur med vädret i lördags. Strålande sol och inte en droppe regn. Selmas systerdotter var paparazzi och sprang rudnor och fotade hela tiden. Tyvärr följde hon inte med ut så det blev inga bilder från stan:)

En skum sak förreseten. Det var många som hade huvudvärk i lördagskväll och tydligen sägs det att har man huvudvärk ska det regna dagen efter. Och det regande verkligen HELA söndagen! Skumt!

Nä nu är det nog dags för lite TV!


Haha vad är det med tjejer och svarta kläder? Trinnih och Sussana hade inte varit glada på oss=)



/Tanja


Ge mig!

Denna fina klänningen skulle jag vilja klicka hem!! dock så är jag inne i en icke-shoppa period!



/Selma


Måndag...

1 månad har gått snabbt!!! imorgon åker syrran och hennes familj hem till USa igen =( det har varit jättekul att ha dem här!! kommer sakna dem , men förhoppningsvis så hälsar vi på dem nästa sommar =)

SÅ idag ska vi alla samlas å käka middag och festa lite en sista gång innan de åker!

Men innan det.. Frukost!! sen kanske kolla film med systerdöttrarna och brorson som har sovit över! Tänkte laga till en riktig mega-frukost!! yumyum!! =)

Just det! Tänkte visa lite bilder från festen i lördes..



Här satt vi =) i ett litet hörn =)




det skålades en hel del =)







Min mamma älskar at dansa!!



Sen hoppade vi säck!!






Jaaa här va lite bilder från i lördes =)

Nu ska jag fixa frukost!!

/Selma

Slut på det roliga

Jaha då var helgen slut!
Igår var vi på fest hos Selma och hennes släkt. Sen åkte jag en snabb runda till Steakhouse, Selma gick vidare efter men jag åkte hem. Det var faktiskt riktigt roligt igår! OCh de var gott med kräftor:) Väntar på att Sema ska skicka bilderna till mig så får ni se sen=)

Idag har jag varit på Väla. Köpte 3 jeansleggings på väla. Lite kortare så jag slipper vika upp alla mina jeans om man har lite högre skor upp på vaderna. Perfekt:) Dom var på rea också så det var ännu bättre:)

Nu ska jag poppa popcorn och lata mig lite.

Dagens första och sista inlägg:)


/Tanja

Alejandro - Lady Gaga

Vad handlar låten om? Jag har fått för mig att hon sjunger om att hon är prostituerad! hehe men jag har inte lyssnat så noga. Någon som vet eller tror sig veta?



/Tanja

Rösta!

Rösta gärna på min sko:)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

/Tanja

Blogg Awards 2010

Läste precis en blogg och ett inlägg om BloggAwards. Det är ju rätt mycket snack om det just nu. Många bojkottar ju galan för at vissa måste betala och vissa slipper.

Men just denna bloggen jag läste precis bojkottar den för att alla har chans att komma. haha dom kände sig förmer än andra och ville inte umgås med "småbloggare". Haha patetiskt! Har väldigt svårt för människor som tror sig vara något mer än andra!

Och att tro att du är något för du har en stor blogg är rätt patetiskt det med! Vad har du gjort egentligen? Du har inte kommit på botemedlet för cancer, du är ingen läkare utan gränser eller sjunger som en gud! haha!

Alla människor är lika mycket värda! Personer som ha det svårt och är i underläge är ofta bätte som männsikor än folk som har fötts med silversked i mun och aldrig behövt kämpa eller känna!

Vad anser ni?



/Tanja

Bakning på gång!!

Ska strax sätta igång och baka tårtan till festen ikväll =) dont worry, ska fotodokumentera =)

Självklart lyssnar jag på sommarens bästa låtar =)



/Selma

Lördag

Lördag idag. Ikväll har Selma födelsedagsfest. Det ska vara typ kräftskiva. Ska bli gott. Kräftor äter man ju bara typ någon gång om året så när det väl är dags är det extra gott:)
Ikväll ska jag nog ha mina nya Robertoskor! Måste bara hitta någon topp att ha till:)
Tänkte gå ut och gå en runda. Behöver röra på  mig. Har nog sovit konstigt inatt känns som jag håller åp att få nackspärr:( Fast ni behöver int eoroa er, förra gången jag hade nackspärr kunde jag inte ligga, inte stå bara sitta vid datorn. Haha det var ända sättet så att det inte skulle göra ont:)



/Tanja


Hmm?

Vi försökte få till en rolig bidl när vi var ute i lördags. Det blev en hel del skumma bilder men vi lyckades inte riktigt så som vi tänkt oss:)







Det va typ så här vi ville att det skulle se ut. Typiskt va det när Selma skulle visa hur man skulle göra så hon kom inte med=(



/Tanja och Selma




28 dagar!

Tänk att det bara är 28 dagar kvar tills vi flyttar till huset!! Tiden går riktigt snabbt!!! har så mkt kvar att hinna med innan!!! idag skickar jag in adressändringen, så den är klar iallafall!! =)

Ajaa, snart ska jag iväg och hämta älsklingen från jobb =) så ska vi åka och handla lite!!! Sen ikväll så blir det bara att ta det lugnt för hela slanten =) Ska ni hitta på nåt kul ikväll???

Btw, jag har fortfarande inte kommit på vad f** jag ska ha på mig imorgon på mitt födelsedagsfirande =S
Några tips??

/Selma

PS! Kanske denna outfiten??


Jag älskar min nya kofta!

Ännu en kväll där jag inte hinner något:) Men det gör inget. Man måste passsa på att ha kul när man kan.
Har varit och fikat med Detti idag. Fikat och shoppat. Hittade en snygg kofta och en beige väska. Äntligen! Visar imorgon har inte hunnit fota!
När vi gick på stan förresten var det en som stoppade mgg och sa att jag hade sååå snygga skor. Det var lite roligt, sånt blir man glad av=)

På tal om shopping så har alla affärer börjat få in massa höstkläder. Det är ju alldeles för tidigt! Sommaren kan ju inte redan vara över?








/Tanja

Ego Girl - Carolina Gynning

Under sommaren har jag läst Carolina Gynnings bok Ego-Girl. Jag har lite blandade känslor nu. Jag har alltid gillat Carolina. Tyckt hon har varit en fräck tjej som varit sig själv och inte varit rädd för vad andra tycker. Hon är också grymt rolig!

Hennes bok handlade om henne uppväxt och fram till idag. Hon berättade om allt hon varit med om, alla fester, droger, sexorgier och likande.

Efter jag läst boken blev jag rätt besviken på henne. Hon säger hela tiden i boken att ingen har kunnat tvinga henne till något, allt hon har gjort har hon velat göra själv. Men vem vill knarka ner sig och ha sex med allt och alla? Det känns som ett försvar för att hon var ung och dum.

Jag vet inte på något sätt tappade jag respekten för henne. Tyvärr! Hade varit bättre om jag inte läst boken!



/Tanja

Torsdag..

Just nu sitter jag hemma hos Kristine och pluggar.. Vi har precis fikat lite!!

Om ett litet tag ska jag ut till huset vi köpt med min syrra och hennes familj, så dom hinner se det innan dom åker =)

Ikväll blir det kaaanske utgång med syrran och några andra tjejer i stan! Dock itne bestämt än! får se när kvällen närmar sig!!

/Selma

Någon har hällt såpa i kärnan- fontänen ik...

img_0175 (MMS)

Någon har hällt såpa i kärnan- fontänen ikväll!! Var rätt kul faktiskt!! Syrrans barn tyckte det var kul :) / Selma


En runda på stan

Klockan e redan kvart över tio och kvällen är snart slut! Jag har ju precis kommit hem, hinner inte med alla små rutiner man har varje dag=)
Efter jobb var jag och klippte mig. Skönt fast jag får alltid lite ångest efte rjag varit hos frisören. Håret blir ju så kort! Sen hämta Selmas mig så vi kunde trycka i oss lite PIzza med vitlökssås. Haha det är så roligt. Alltid när vi kommer till ett ställe glor ALLA på oss! Idag kom vi till restaurangen. Där är lite så lugnt och fridfullt. Så stövlar vi in, världens klackar och fnittar och tjoar och är allmänt högljudda. Alla vänder sig om och glor. Men vi har roligt iaf=)
På väg hem stalkade vi Mario och Detti lite. Haha vi såg dom komma körandes och skulle hälsapå dom. Istället trodde dom att det var någon som följde efter dom:)

Jaja nu får jag väl gör anågot vettigt istället!



/Tanja

Girls night...

Har precis fixat mig lite inför kvällen =) Ska ju ut med Tanja och käka!! jag börjar bli riiiiktigt hungrig!!! så det ska bli gott =)

Idag har jag varit på pedikyr, åååå det behövdes verkligen.. dock blev jag inte så särskilt nöjd, dom slarvar ganska mkt.. inte lika duktig som på det stället jag brukade gå på i USA =( Tänk att dom kände igen mig nu efter 4 år när jag var där i påskas =) hehe, not bad!!

Imorgon, fortsäter semestern, och jag har hela dagen planerad där med! Plugga med Kristine, åka till huset, och på kvällen ska jag ut med syrran och hennes vänner =)

Men nu... Ska jag vila lite innan jag ska iväg!!

/Selma


Min fina födelsedags present från älskling...

img_0171 (MMS)

Min fina födelsedags present från älsklingen :)


Onsdag

Idag skiner solen! Undra hur varmt det blir idag? Känns som att sommaren är föbi på något sätt. Även när det är ifnt blir det inte riktigt lika varmt!

Igår var jag ute och fikade med Daria. Sen åkte jag hem och lagade lunch till idag sen deckade jag som en sten:)

Idag ska jag klippa mig! Sen hämtar Selma upp mig så ska vi äta på Haket. Längtar! Pizza med vitlökssås:)

Vad ska ni göra idag?



/Tanja


Rösta Rösta

Rösta gärna på min sko:)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

/Tanja

Celluliter mer vanligt än ovanligt

Dom flesta tjejer skäms och försöker dölja sina celluliter. I dagens skönhetsideal är celluliter något fult och man bör göra allt i sin makt för att bli av med det.

Men tjejer! Enligt statistiken har 9/10 tjejer celluliter! Det är rätt sjukt hur något som är så vanligt och helt normalt kan få tjejer att må dåligt över sig själva.

Tänkte på en sak. Om 9/10 har celluliter så är ju 90% helt normala! Det är dom 10 % som INTe har som är onormala:)

Så tjejer! Älska dig själv OCH dina celluliter!








/Tanja

Klackar med kedjor

 


Slut på det roliga

Nu är det slut på semestern! Första dagen tillbaka på jobb idag. Tråkigt att semestern är slut men skönt på något sätt att saker bli som vanligt. Det är rätt mycket förändringar coming up på jobb nu också, massa nya kollegor och nya scheman och likande. Ska bli spännande:)

Har precis tittat på Teen Mom på MTV. Har sagt det innan men Farrah måste växa upp! Hon tjatar hel atiden om att hon är en tonåring men jag anser att när hon skaffade barn blev hon genast vuxen! Eller hon borde blivit vuxen iaf! Stackars hennes mamma!

Har bokat klipptid på onsdag förresten! Ska bli så skönt! Håret är grymt slitet efter en hel sommar! Har blekts en hel del också!

                         Före                                                                      Efter



/Tanja

Mer bilder...

Bilder från Slavonski Brod och Zagreb.




Kroatiens största shoppingcenter. West Gate utanför Zagreb.




Utanför min favorit affär. Roberto:)



/Tanja






Måndag..

Så skönt det är med semester!! Jag har varit en runda på stan på e fika och sen bara gått runt lite =)

Nu sitter jag och kollar på Sex and the city avsnitt, fick låna hela boxen av Tina =)

Nu är det bara 32 dagar kvar tills vi flyttar till huset!! jag längtar ritkigt mkt!! har myyycket kvar att packa!

Men nu först!! lata mig i soffan =)

/Selma


Miu Miu vs. AmiClubWear




Klassiskt eller smaklöst?

Älskar dessa klackarna! Inte för mycket inte för lite! Fortfarande klassiskt. Vad tycker ni?



/Tanja


Bershka

Ännu fler skor:) Ett par bruna vardagspumps med pedistalplatå (stavning?). Hittade även en väska att matcha med. Kan inte ha skor utan matchande väska:)

Uppdatering: Fick en fråga om var jag köpt saker. Skorna är köpta på Bershka och väskan på Accesorize nu i sommaras i Kroatien.





Vad tycker ni?

/Tanja

Söndag och mexifest =)

Hade skitkul igår med tjejerna.. =) Och jag mår faktiskt bra idag! känner inte av att jag har druckit något =) Kanske kan va för att jag svepte några glas Cedevita när jag kom hem?? =) hahahaha



Idag ska vi bort till brossans och på mexikansk fiesta ;) hehe gooood mat ska det bli!  DEt är syrran och hennes man som håller i det!! yummi säger jag bara!!!

Ska försöka fota en massa idag =)

Ha en trevlig söndag alla!! nu ska jag njuta av min semester =)

/Selma

Lördagkväll

Vaknade med ångest och är hungrig. Ingen mat hemma. Behöver bröd! Kanske orkar man baka scones?

Det var roligt igår. Vi förfesta här hos mig sen åkte vi till stan. Äckligt mycket folk på Steakhouse. Ingen luft och svetten rann bara du andades. Efter ett tag fick jag nog och drog hem. Kändes som väggarna kröp sig på en där i värmen. Usch!
Innan jag fick värmeångest hann vi har rätt roligt iaf:)









/Tanja

RSS 2.0