Jekyll and Hyde - Så jävla bra

Musikalen igår var sjukt bra! Den var en av dom bästa jag har sett. Han som spelade Jekyll/Hyde var grymt bra. Helt sjukt duktig var han. Han blev två olika personer framför ögonen på en. I slut scenen när han kämpade mellan Jekyll och Hyde. Sjukt bra!

Alla som medverkade var superduktiga och gjorde musikalen väldigt levande. Dom fick alla stående ovationer i slutet!

Den får lätt 5 poäng av 5. Sping och se den om ni har möjlighet!



/Tanja

Så sant:)

Jag blev på lite bättre humör när jag såg denna tröjan. Så rolig hehe=) Sånn vill jag ha!



/Tanja


God fucking morgon

Åååååh så jävla sur jag är! Jag tänkte jag skulle tvätta lite kläder nu på morgonen för det fanns verkligen ingen annan tvätttid.

Tror du inte maskinen går sönder med mina fucking kläder dä rinne! Jag får inte ut skitet! Nu måste dom ligga där till på måndag. ååååh vilken jävla morgon! Fan vad sur jag är!

Det ända man kan göra i en sån här situation är att köpa skor! haha




/Tanja

Victoria's Secret Fashion Show

Japps, då var torsdagen här och jag sitter med ett glas rött vin och kollar på Victoria's secret fashion show!! de är alltid så grymma!!




/Selma

Vill kunna använda mina skor!

Jag springer fram och tillbaka mellan köket och garderoben. Jag måste fixa mat men försöker samtidigt att  hitta en outfit tillikväll.

Det är inte lätt. Jag känner inte för att klä upp mig och matcha ihop en outfit när jag vet att jag måsteta på mig mina fula vinterstövlar! Jag ska inte säga fula, dom är inte fula. Men jag känner inte för att ha dom. Jag vill ha snygga pumps och söta sandaletter! Gud vad jag längtar till sommaren, eller iaf tills snön är borta=)



/Tanja



Bling Bling skor

Åhh kolla dessa skor! Så underbara! Synd bara att där är bling uppe på skon med. Det blev för mycket. Dom skulle hållt sig till klacken och mittenplatån.

Men det kommer fler och fler skor med denna sorts platå nu så mitt hoppstiger om att hitta den perfekta=)



/Tanja

God morgon!

Idag är jag uppe tidigt. Klockan ringde precis. Jag ska snart ta bussen hem till Detti. Vi ska förbereda maten inför imorgon.
Sen måste jag till systemet. Igen! Jag köpte cider igår till välkomstdrinken men det var helt fel färg! Så störigt så nu måste jag åka dit igen och jag hinner egentligen inte. Buhu!

Ikväll ska jag iväg på musikal nämligen. Dr Jekyll and Mr Hyde. Det ska bli kul:)

Denna koftan köpte jag igår. Ser ni min fina blå diamantring. Diamant heter det inte när det är blått ju. Safir heter det väl då?  Köpte iaf den i någon affär när jag var iväg på någon av alla mina shoppingrundor=)



/Tanja

Blommiga pumps med klack till sommaren



vinter VS sommar

Jag längtar till sommaren!! Missförstå mig inte.. Jag älskar vinter och snö, så det är inte det! Men just nu längtar jag efter sommaren!!! Sommar, sol, bad.. och VÅRT BRÖLLOP!!!! wiieee!!! fy vad mycket det finns kvar att planera!! jisses,, men kyrka, lokal, mat, musik är bokat!! så det är bra iaf!!


Man får drömma sig tillbaka lite, här r en bild från balkongen på huset vi hyrde i Grekland i somras med våra vänner! underbar utsikt!



Vad gillar ni mer? Vinter eller sommar?

/Selma


Shopping på Gekås

Ídag var lätt bästa dagen att åka till Ullared. Det var inte en människa där. Ok några människor då=)

Idag var vi bara där en snabb runda. Vi brukar alltid åka så vi är där när dom öppnar sen är vi hemma vid 7 på kvällen. Idag hade vi inte tid med det. Vi var bara där ett par timmar. Det blev effektiv shopping.

Jag hittade lite roliga saker. Tror jag hittade min nyårsoufit=)

Nu ska jag laga cevapi med pommes. Mums! Sen ska jag visa alla mina fynd:)





/Tanja


Söta Fanny!! :)

img_0438 (MMS)

Söta Fanny!! :)


Onsdag..

Idag fick jag reda på min sista praktikplats för utbildningen!! spännande!! vi har praktik hela vårterminen sen är skolan sluuut.!! underbart! 3 år går verkligen snabbt!

Jag har inget kul att skriva.. jag har varken shoppat nåt eller hittat på nåt skoj! just nu sitter jag hemma och jobbar på C-uppsatsen eller så slapar jag.. såå sorry!! not too interesting right now!!  Men bröllopsplanerna går framåt iallafall!! Jag skulle egentligen kollat på klänningar för nån vecka sen! men jag va ju sjuk =/ så nu efter nyår är det dags för det!! aaa så kul det ska bli alltså!! Har mycket att se fram emot i sommar.. bröllop, examen och bröllopsresa!!

Ny ska jag kolla runt efter lite meny-tips för nyår!!
Hur ska ni fira nyår?

/Selma


Ullared?

Jag vakande precis av att min telefon ringde. Det var min mamma. Vi ska till Ullared kanske!!! Det blir perfekt! Ska köpa dekorationer till nyår om det finns några.




/Tanja


Helt slut!

Äntligen hemma. Jag har varit iväg hela dagen! Har varit på Väla, i stan och på Willys. Jag tänkte berätta vad jag har shoppat idag men jag kom på att jag faktiskt inte vet. Haha jag har sprungit in och ut ur så mång affärer och provat så mycket saker att det snurrar i mitt huvud. Först ska jag äta mackor sen ska jag kolla igenom alla saker=)

Jag och Detti var på Willys och handlade maten inför nyår. Nä rjag kom hem fick jag e snilleblixt till valkömst drink. I mitt huvud är det väldigt fint vi får se hur det blir i verkligheten! Haha jag behöver iaf cider, cubuspåsar och champagneglas. Vi får se hur detta ska gå?=) Lovar att fot aoch lägga upp bilder om det blir fint. Blir det fult vill ni nog ändå inte se det ;P

/Tanja

Busy Busy

God morgon! Hur typiskt är det är man vaknar superpigg och inte kan sova dom dagarna man kan sova hur länge man vill?

Igår var jag, hmm jag liteöverallt egentligen. Detti hämtade mig vid 11 så åkte vi till Familia ihopp om bra rea på Deichmann. Haha jag drömma kan man ju. Grymt tråkiga skor på rean och inga andra roliga skor för den delen heller.
Men Cubus kan man däremot lita på! Hittade två par jeans. Jag köpte också en spetsväska inne på Kappahal. Det roliga är att jag har använt alla grejjor i mina Wishlists. Så jag tänkte att det var dags att slå till:)
Selma mötte upp oss på Väla för lite fika sen åkte vi hem till Detti och hängde där sen åkte vi hem till Selma och hängde där. När jag kom hem somnade jag hehe=)


/Tanja

Huvudvärk

Aj aj mitt huvud! Har grymt huvudvärk. Men jag får skylla mig själv. Dricker jag inte ordentligt med vatten så får jag ont i huvudet direkt.

Jag har precis varit i stan med Irma och Daniel och ätit på Haket. Var lite besviken på stället idag. Maten smakade lite brännt och det lukatade brännt i hela restaurangen. Har hängt ut mina kläder på vädring på balkongen.

Nu ska jag krypa ner under täcka och sätta på en bra film. Imorgon är jag leedig=)



/Tanja


Burberry vs. AmiClubWear.com

 

 


Då var julen förbi

Då var julen över. Gud så skönt! Alla måsten är över. Nu väntar bara ledighet, rea och nyårsfirande=)

Julafton firade vi hos min mamma. Vi åt julmat och spelade spel. Sen har vi åkt rundor till släktingar och vänner och firat ännu mer. jag har dessutom varit grymt förkyld. men förkylningen verkar försvinna tillsmans med julen!

Idag börjar den stora rean. Orkar man ta sig till Väla och tränga smed alla hysteriska människor?







/Tanja

God Jul.

Idag är det julafton. Tittade på A christmas with Denis the menace när jag vaknande. Dom hade vävt in A christmas carol in den lite. Då fick jag julkänslor. Allt som påminner om barndomen och A christmas carol:)

Hittade dessa skor på nätet lagom till julafton. Tyvärr shippar dom inte till Sverige=(

I eftermiddag ska vi hem till min mamma och fira. Hur ska ni fira?

GOD JUL!


/Tanja


En riktigt bra bloggerska

Min pappa och bror kom förbi en runda innan. Pappa hade köpt en julklapp till mig. Något har hänt, han köper aldrig julklappar=).
I år hade han iaf gjort det och jag fick en webkamera. Ska försöka installera den. Nu kan jag bli en riktigt bra bloggerska som tar massa webcam foto på mig själv. haha



/Tanja


Wishlist...by Tanja


Inget vettigt för mig

God Morgon! Idag är jag ledig. Idag och två veckor framåt.

Jag hade storslagna planer för idag. Skulle få en massa saker gjorda. Haha det slutar med att jag sitter här och kollar på skor och lyssnar på musik.



/Tanja

Snö och kedjor

Idag är det onsdag. Och vad betyder det? Sista dagen att jobba. Vad säger du Sara, det ska bli skönt va? ;)
Idag ska jag ta buss till jobb men det är lugnt. Har en massa ny musik i mp3spelaren. Då är det skönt att åka buss tycker jag. Slappna av lite och bara stänga ute allt annat med sin musik.
Dock är det lite jobbigt at ta sig från bussen dom 5 minuterna till jobb. Det är minus 15 ute! Jag har svårt att gå. Måste springa för jag vill komma fram snabbare. Haha så jag springer nästan överallt nu. Då slippe man vara ute i kylan så mycket=)

På tal om något helt annat. Kolla dessa snygga skorna från WetSeal. Snygga skor är vad som får mig att överleva vintern. Det gå rinte att ha dom på sig för all snö som är i vägen så då får man drömma sig bort. Leta snygga skor på nätet och tänka ut matchande outfits=)


/Tanja


Ivan Zak och Neda Ukraden

Hänger på youtube och försöker hitta lite nya bra låtar. Hittade denna=)



/Tanja

Vad göra?

Sista kvällen jag sitter här och tänker på att imorgon ska jag upp tidigt. Imorgon är sista morgonen jag måste vakna av att klockan ringer. Sen är det 2 veckor lugn och ro fö rmig som gäller=)

Idag har jag varit på massage. Gud vad skönt det var. Hon tryckte så jag blev helt yr. hehe Men nu känns det bra=)

Nu sitter och och funderara på om jag ska kolla på Ung och Bortskämd eller diska. Haha Svårt val?=)

/Tanja

Quiltade väskor

Jag älskar quiltat. Har hur många väskor som helst som är quiltade. Hittade dessa snygga festväskor på Charlotte Russe. Snyggt med ormskinn. Pälsen är också snygg, men päls på en väska vet jag inte om det känns rätt?



/Tanja

Gianmarco Lorenzi

Jag måste ha dessa skorna! Hur underbara är dom inte? Från designern Gianmarco Lorenzi. Samma designer som har gjort dom underbara skorna för 200.000:-. Dessa var lite billigare runt 7.000:-. Hittade inget pris på dom sista men dom var nog i samma prisklass som dom andra med diamanter.

Dessa hade man kunnat ha som prydnad på någon hylla. Beundrat dom varje gång man kom in i rummet.

Dessa skor är såå Tanja så det är sjukt. Precis som om han tänkte på mig när han designade dom;)

Faaaan va snygga dom är! Måste hitta en billigare version. Kan inte sluta tänka på dom.

Snälla jultomten. Jag har inte önskat mig något i jul. Ett par av dessa hade inte sutttit fel=)




/Tanja


Cookies..

Har fortsatt julbaket idag =)

Chokolate-chip/ginger cookies ....



muuums =)

/Selma


200.000 är helt normalt

Då va helgen slut och det var dags för jobb igen. Men bara i tre dagar till sen är jag leeeedig! Tycker ni jag tjatar om det eller? haha

Igår var jag bara hemma hela dagen och latade mig. Idag ska jag till Väla och shoppa lite.

Hittade världens underbaraste skor igår på nätet. Dom kostade bara 200.00:- Helt normalt pris ju!


Är dom inte underbara?

/Tanja

Valentino vs. GoJane



Söndag..

Jag har verkligen sovit ut idag!! både skönt med trist! känns som man slösat bort halva dagen!!

Igår skulle jag egentligen stuckit på fest! men jag är inte helt frisk än och jag var riktigt trött efter att ha varit iväg i K-stad och skrivit tenta på morgonen! =/

Tentan gick bra, tror jag! haha det får vi vänta och se hur det gick!

Idag blir ännu en mysdag! =) mitt "jullov" har börjat men har mycket att jobba på C-uppsatsen ändå! men slipper iallafall åka iväg till skolan!! Så den kommande veckan blir det städning och fixande inför JUL =) wiee!!

Men nu först!! Kaffe!

/Selma


Släktkalas

God morgon! Igår kväll var jag på min mosters 50års fest. Det var så roligt att träffa alla släktingar igen! Vi har verkligen en rolig släkt. Alla skrattar hela tiden och precis likadant poängterade min bror under kvällen. Det är synd att vi inte ses oftare!


Älskar mina nya skor! =)


Min kära mormor och gulliga mamma=)


Heta Agneta =) och mammas kusin Susse


Jag och min odrägliga bror ;P

/Tanja



Wishlist...by Tanja


Lördagmorgon

God morgon! Elle rmiddag sk ajag kanske säga=)

Jag vaknade tidigt i morse. Sen dess har jag spelat heroes och gjort Wishlists. Hittade coola väskor och andra snygga grejor som kommer upp sen.

Ikväll ska jag på min mosters 50års fest. Vet inte vad jag ska ha på mig men känner för kavaj. Ska ner i källaren och rota, har för mig det finns en där=) Ska så klart har  mina nya skor också=)


/Tanja

Töntig text

Jag gillar tröjor med roliga eller fräcka tryck på. Här är några som bara är töntiga.


/Tanja

Sopor


Usch har lukat sura sopor i hela lägenheten! Får knappt bort lukten. Jag glömde slänga kycklingresterna innan och det luktar grymt äckligt! blä!

Imorse när jag försökte blogga så gick det inte. Sidan var helt konstig. Men nu funkar det igen. Tur=)

Ikväll ska jag stänga in mig. Bara vara hemma och slöa. Det är så mycket snö ute så det blir värsta träningspasset om man ska ta sig någonstans.



/Tanja

Inte ok Hänt Bild

Häromdagen när jag läste Hänt Bild blev jag riktigt sur. I stort sätt handlade hela tidningen om kändisar och deras skavanker.

Det stod om J.Lo och hennes hängande rumpa med celluliter. Det stod om Miley Cyrus och hennes "buske". Det stod om Marcia Cross rynkiga ben med celluliter och om nya snygga Kelly Osborne. (Ingen skavank men det påpekas att hon är mycket snyggare nu som smal.)

Så här stod det om Marcia cross: "Marcia Cross må vara tämligen het för sina 48 år - men bara med kläder på".

Så här stod det om Miley Curys: " Oj oj oj. Den här könsbehåringen är inte att leka med! Och det är det ingen som vill heller. Inte undra på att Liam Hemsworth gjorde slut."

Vad är det för budskap som sänds till alla unga tjejer?! Alla tjejer över huvud taget!

"Har du celluliter så får du allt se till att dölja dom annars är du inte snygg."
"Har du könshår får du allt se till att raka bort det annars vill ingen ha med dig att göra."
"Är du inte pinnsmal se till at bli det för då är du snyggare."

Det är väl helt ok att påpeka kändisars brister om man gör det på ett sätt som får andra att må bra. Tex att visa J.Los celluliter så att vi vanliga dödliga förstår att det är helt normalt. Eller att visa Marcia Cross rynkiga ben och mena på att hon är helt normal för sin ålder. Men på det sätt det görs på i Hänt Bild är inte ok!

Vi måste få ett slut på den här snevridna bilden av vad skönhet är!

Det var sista gången jag läste den tidningen!


Vilken 40 årig kvinna med barn ser inte ut så?

/Tanja


En bra dag!

Idag har det varit snöstorm här nere i Skåne. Vi har nästan blivit insnöade. Men nu är det riktigt mysigt väder, vindstilla och inte så kallt. Och snön ligger där så fint och glittrar=)

Idag är det hockey! Och hela helgen. Tyvärr hinner jag inte kolla på matchen mellan Finland - Sverige på lördag för jag ska på släktkalas men idag ska jag minsan titta=)

Idag har varit en bra dag! Hoppas kvällen blir lika bra=)



/Tanja

Bättre i verkligheten

Jag sover längre och längre varje dag. Och jag får mindre och mindre tid på mig innan jag måste rusa hemifrån. Idag hinne rjga inte äta frukost. Får trycka i mig en macka på vägen. Men det gör inget! Snart är jag ledig i två veckor. Då ska det sovas:)

Funderar på att köpa dessa skorna i julklapp till mig själv. Dom ser inte överdrivet snygga ut men jag tror det är ett par sånna skor som är mycket snyggare i verkligheten. haha
Är det någon som har sett dom i verkligheten och kan uttala sig?


/Tanja

You look funny...

Denna Tshirt vill jag ha. Haha vilken rolig text. Supersnygg på sommaren till jeansshorts och snygga solglasögon=)


/Tanja


Fest eller inte fest

God morgon! Bara en vecka kvar att jobba. Sen frihet! haha. Grejjen är den att jag har en massa saker att tänka på nu. Och en massa saker jag måste se till att få gjort. Så några lediga dagara kommer alldeles lagom:)

I helgen kommer Boban Rajovic men jag kan inte gå=(. Jag ska på släktkalas. Fast det är lika bra kanske. Har bestämt att jag inte ska festa förrän nyår så...=)

På nyår ska vi ha fest hemma hos Detti. Det ska bli kuuul!



/Tanja

Fika med Sofia

Nu är jag hemma. Jag och Sofia åt vitlöksbröd och pratade och pratade och pratade. Alltid lika skönt att träffas och får prata av sig:) Jag tänkte fota men Sofia hade en fuldag och vägrade. Haha så det blir fotolöst idag=)

Är grymt trött. Längtar till jag har semester. Har snart två veckors ledigt. Fatta så skönt?=) Oj oj vad jag ska utnyttja tiden. Inget slöande här inte. Ska få en massa saker gjort. Håll tummarna för att jag har tillräckligt med disiplin=)

/Tanja

Dåligt med tid

God morgon! Jag vet att jag har bloggat dåligt på sista tiden. Jag har massa ideer i huvudet men jag hinner helt enkelt inte!
Rusade hem från jobb igår, kastade i mig lite mat och åkte hem till Detti. Vi planerade nyår och lite andra saker ;) När jag kom hem somnande jag inom 2 sek.
Idag sk ajag till stan med Sofia. Vi ska ta en snabbfika för det var längesen vi sågs.
Ikväll hinne rjag förhoppningsvis blogga lite=)

Jag hatar bloggar som börjar med, "förlåt att jag bloggar så dåligt men..."Och nu har jag blivit en av dom. Usch!


Hittade fler lagerpålagerplatå skor. Dessa är ju såå underbart snygga! Vad man inte hade gjort för dessa?

/Tanja

GLAD LUCIA


Jul på familia

Tredje Advent lider mot sitt slut. Jag var en rund apå Familia för att köpa lite julklappar men jag hittade inga. Messade alla och sa att jag köper inte till dom och dom köper inte till mig. Så blir alla nöjda och glada. Jag är inget stort fan av julen. Tycker det är hysterisk  med alla julklappar. Man köper massa saker bara för att man måste och man får en massa saker man inte vill ha. Jag köper hellre presenter när som helst på året när jag hittar något jag verkligen vill ge bort.

Den bästa julen var i Egypten. Det var riktigt julstämmning. Julmat, jultomte, grymt stor gran och bra stämmning. Inga julklappar och inga måsten. Bara JUL!



/Tanja

Indian Popcorn

Jag är beroende!



/Tanja

Ångest

Vilken ångest jag har! Jag satt hela natten och hela morgonen och spelade Heroes. Tiden bara flyger iväg. Solen skiner, jag behöver städa och snart är helgen slut. Nu får jag tag tag i mitt liv. Städa, diska, duscha och gå en lång promenad. Sen ska jag iväg till Väla en runda. Dags för julklappsshopping. Om jag bar akan slita mig från spelet...

/Tanja

Nya skor...

Det gick bra att jobba idag. Men när jag kom hem var jag helt slut och sov i ungefär 2 timmar. Vakande när Zazz ringde och sa att hon var på väg hem till mig med mina skor...Äntligen! Jag har provat dom, dom är supersnygga och passar bra. Har försökt fota dom men dom vill inte riktigt fastna på bild. Ser fläckiga och smutisga ut men det är dom inte...

Ikväll ska jag till pizzerian och beställa friterad spätta och pommes. Sen inom videoaffären och köpa popcorn och hyra film. Några tips?=)


Skokartongen är ju lika snygg som skorna=)

/Tanja


Storslagna planer

God morgon! Gud så trött jag var när klockan ringde. Kändes som om det var mitt i natten.
Idag regnar det. Nu försvinner nog all snö...

Igårvarjag och Detti på Steakhouse. Åt och drack lite. Och pratade en massa. Vi har nu planer för nyår och enhel del andra planer som ska bli så jävla kul om det blir något av det!

Nu måste jag springa till jobb.





/Tanja

/Tanja

Tentor..

Min hosta har itne blivit ett dugg bättre.. och medicinen som läkaren skrev ut till mig igår gjorde mig riktigt ttrött!! så jag vågar inte ta den nu jag ska till skolan och skriva tentorna.. =( så tog den receptfria medicinen och dricker honungs och citron-vatten.. ska fylla en termos också å dricka i skolan..

well.., im off!

/Selma

...

Jag är fortfarande inte bättre :( har en tid hos läkaren idag iaf!! får se vad de säger på vårdcentralen..

Idag skulle vi köpa julgran ... får se om jag orkar!!  annars får jag lita på att älsklingen väljer en fin =)



/Selma

Fredag...

Idag är det fredag! igen...gud vad tiden går snabbt. man hänger ju knappt med. Tyvärr är det inte helg för mig riktigt ännu, ska jobba imorgon också. Redan kl 9. Så det blir ingen sovmorgon för mig inte =(

Vad ska ni göra i helgen? Ikväll ska jag utmed Detti en rund ai stan. Vi ska käka något gott och sen drick anågon cider=)


Bild från i somras. Fan vad jag gillade mitt hår där. Varför kan jag inte få det så fint längre?

/Tanja

A message from Chanel

Jag har suttit och letat på nätet hela kvällen efter "Chanelörhänge". Kom in på en sida och hittade ett par jag gillade och skulle läsa mer om dom. Då fick jag detta meddelandet....



Tyckte det var lite coolt för jag har många gånger undrat hur folk kan komma undan med att sälja exakta kopior. Chanel gillar inte det iaf=)'

/Tanja

bläää..

Jag är sjuk och har varit det nästan 1 vecka.. it sucks!! jag har 2 tentor på lördag! så jag hoppas jag piggnar till!! dricker en massa te nu... och kollar på första säsongen av OTH! ska snart ta itu med pluggandet igen!



/Selma

Lagerpålagerplatå - Måste ha!

God morgon. Asså jag är kär. Måste ha ett par skor med lager på lager platå. Har drömt om dom hela natten=)



/Tanja

Vad hände här?

Haha gud vilka hemska skor. Hur tänkte man här lixom?


/Tanja


16 & Pregnant

Jag har precis kommit hem nästan. Har hunnit slänga ihop lite köttfärssås och spagetti. Har mailat idioterna på WetSeal också. Selma sa att hon skulle ringa och prata med dom åt mig. Hon är så snäll=)

Nu är det 16 & Pregnant på Tv.  Det är avsnittet om min favorit Maci. När hon var gravid innan hon födde Bentley. Ska kolla det nu=)

/Tanja


Pimpade gummistövlar

God morgon.  Käns som jag bara bloggar på morgarna nuför tiden men jag är så trött på på kvällarna. Och så har jag spelat en massa Heroes of might and magic. Det är beroendeframkallande!

Idag har jag inga planer. Bara jobba, hem och laga mat. Så idag borde där finnas tid för bloggen ;)

Vad tycker ni förresten om desssa pimpade gummistövlarna? Jag är av den åsikten att det är inte snyggt att ha gummistövlar som vanliga skor! Vad tycker ni?



/Tanja

Lager på lager platå?

Det får inte vara för hög platå för att jag ska tycka det är snyggt. Tycker det ser klumpigt och fult ut. Men kolla på dessa skor! Hög platå som inte ser klumpig ut. Den där lager på lager platån gör att det ser lite mjukare ut. Abosolut tummen upp från mig.

Vad tycker ni?



/Tanja

Tuff brud i lyxförpackning

God morgon!
Skriver ett litet stressigt meddelande så här på morgonkvisten=)

Igår va rjag med AnnMarie i stan. Fick äntligen användning för mitt presentkor tpå Gina för 150 kr. Köpte lite underkläder och strumpor. 8 kr fick jag betala. Lagom=)
Jag provade kofta också därirfrån som jag la upp på bloggen för någon dag sen. Det var som jag trodde. Ingen passform alls! Är rätt tröt tpå deras kläder. Inte ens lönt att prova längre=(
Sen satt vi och åt vitlöksbröd och pratade i flera timmar. Jag var inte hemma föränn vid 10.

Jag har hittat massa grymma skor jag tänkte vias er men hinne rinte nu. Det får bli i eftermiddag. Så länge får ni nöja er med denna låten. Lätt bästa versionen från programmet Så mycket bättre!



/Tanja

What to wear?

God morgon! Jag kunde egentligen sovit nu men vakande och kunde inte somna om. Jobbigt!

Idag ska jag till stan och fika med Ann-Marie. Har ingenaning om vad jag ska ha på mig. Känner mig helt oinspirerad. Därför googlar jag bilder på Victoria Beckham. Hon har lätt snyggaste klädstilen!

Jag måste nog köpa mig en kavaj!

/Tanja

Hej mitt vinterland..

Det bara fortsätter att snöa... och jag älskar snö så jag har inget emot det alls!! det är så vackert här hos oss!!





Jag tar en liten paus i C-uppstas skrivandet.. men ska fortsätta lite till innan jag kan lägga mig och sova ...

/Selma


Söndagsaktiviteter

Just nu sitter jag och kollar på en tramsig film på femman. Penelope heter den. Om en flicka med grisansikte som försöker hitta en man. Haha den är rätt så tramsig men kan inte låta bli att titta=)

Igår kväll var jag på Restaurang Brooklyn och åt oxfile med hemmagjorda pommes och bearnaisesås. Det var supergott. Jag satt precis vid en fin och stor julgran och det hade blivit perfekta kort om jag inte hade glömt kameran!

I morse åkte vi till stan och åt frukost på mitt favoritställe. Kameran var med, så ni får nöja er med kort från frukosten.

Nu ska jag laga middag och sen ska jag titta på lite serier.


Jag har min nya kofta på mig från WetSeal. Såå underbart snygg=)



/Tanja

Lil Babs - Så Klart

Alla tjatar om Septermbers version av Mikrofonkåt i Så mycket bättre men jag tycker inte den är så bra. Lillbabs version är Så klart är lätt bättre!



/Tanja

Ny kofta

Nu ska jag iväg till stan och äta ute. två ggr på en helg, det är inte dåligt.
På mig har jag min snygga nya kofta från idiotaffären WetSeal. Men ack va gör man, såå snygga kläder ju=)
Vad ska ni göra ikväll?



/Tanja


Kofta från Gina Tricot

Hittade denna snygga koftan från Gina Tricot. Den ser väl mysigt ut? Grymt snyggt med det "flätade" där fram. Undra om passformen är som allt annat på Gina just nu? Som en en säck...


/Tanja

Aldrig mer WetSeal

Aldrig mer WetSeal. Jag vet att jag skrev ett långt fin tinlägg för ett tag sen om att jag har varit missnöjd med WetSeal några gånger men att jag fortsätter beställa för jag gillar deras kläder. Well, jag har ångrat mig!

För det första fick jag paketet i går som jag beställde för en månad sen. Alldeled för lång tid! För det andra så har dom missat att skicka en kofta och en topp till mig. Och jag vet att dom har tagit betalt för de! Idioterna svarar inte heller på mail vilket betyder att jag måste ringa dit!

Aldrig mer WetSeal!



/Tanja


Fredag och lördag

God morgon, eller ska kanske säga god middag=)
Jag har preci svaknat och ätit frukost. Skönt att sova läng eidag. Jag var i stan igår och åt på Haket med jobb och sen var jag och Sofia på en liten barrunda. Haha vi insåg att vi har blivit gamla.
"Gud vad mycket folk det var här. Vi gå rnågon annanstans." "Musiken är så hög här, man kan ju inte ens prata" haha.

Strax ska jag hämta ut mitt paket från WetSeal. Äntligen, det tog ju bara en månad!

Ikväll ska jag ut och äta igen någonstans mysigt. Får ser var det blir=)






/Tanja

Lagom kallt?

Freeedag! Det är heeelg! Så skönt. Det ser ut som en lugn förmiddag på jobb idag också. Det behövs på en fredag.

Ska snart bege mig ut i all snö. Sitter och kollar på skor, så klart haha. Hittade "vinterversionen" av McQueens snygga stövletter. Tänk om det hade varit lite lagom kallt, ingen snö upp till fotknölarna. Det hade räckt med en tjock kofta matchande halsduk och dessa snyggingar! Tur att man kan drömma ju=)

Ska ut i hallen och ta på mig halsduk, vantar, mössa, stor och tjock jacka och varma och klumpiga stövlar. Man vill inte frysa ju. Det är bara i mina drömmar det är lagom kallt:)


/Tanja


Smyckesparty

Snart ska jag iväg på smyckesparty. Ska vara där kl 7. Tänkte ta bussen. Men så går den bara en gång i timmen och gissa om jag har otur. Halv 7 eller halv 8 är den där! Inte någon lagom tid kvart i eller över. Nej verkligen den sämsta hehe=) Som tur är har jag en snäll pappa som skjutsar mig. Tack pappa:)

Måste hoppa in i duschen och käka något. Undrar om man hittar någon snygg ring ikväll? Håll tummarna...eller inte. Ska ju inte köpa något egentligen=)

Ska försöka fota lite. Men det är bara folk från jobb och dom kommer nog undra vad jag sysslar med när jag ska dokumentera allt haha=)

/Tanja


Kärlek på TV

I Tvserier och i filmer hånglar bästa kompisen med pojkvännen, mamman med kompisen och pojkvännen med exet. Men i allt detta kaos hittar ibland det perfekta paret varandra och det känns så rätt...

Nathan och Haley (One Tree Hill): Dom är det perfekta paret. Älskar varandra över allt annat och stöttar varandra i vått och torrt. Stöttar varandra sådär som man gör på TV. Ger upp sina egna drömmar för att stötta partern i jakten på sina drömmar! Att Nathan är supersöt och hur gullig som helst ger många pluspoäng också=)

Dan och Serena (Gossip Girl): Jag vet! Det var ett bra tag sen Dan och Serena var ett par. Men den där lilla korta stunden dom fakstikt var lyckliga var perfekt! Efter mycket om och men fick dom äntligen varandra och det kändes så rätt! Att det tog slut mellan dom var anledningen att jag slutade titt apå Gossip Girl.

Liam och Naomi (90210): Dessa är inte heller längre ett par men ett av mina favoritpar när dom var tillsammans. Tuff, sårad bråkmakare möter rik, dum och bortskämd. Kan det blir bättre? Även här pluspoäng för Liams heta looks=)

Marshall och Lily (How I met you mother): Ett sånt par som alltid levt lycklig och som alltid kommer fortsätta leva lyckligt!

Edward och Bella (Twilight): Jag gillar inte riktigt den här vampyr grejjen. Men kärlekshistorien mellan Bella och Edward är förstklssig. Gamla klyschan "Kärlek övervinner allt" passar utmärkt här... Åhh Edward säger jag bara=)


Har jag missat några? Vilka tycker ni är det perfekat kärleksparet?


/Tanja


Huh?

Ååååh vad skönt! Jag har precis varit på massage. Gud vad jag behövde det. Dels för mina spända muskler men lika för mycket mitt sinne. Efter en tuff dag på jobb behöver man verkligen bara koppla av och släppa allt. Jag bokade faktiskt tid igen om ett par veckor. Nice nice=)

Sitter och kollar igenom korten från festen i helgen. Haha av typ 100 kort brukar ca 90 vara lika bra som denna;P Undra vad vid sysslar med?




/Tanja

Ny musik

Idag måste jag ta bussen till jobb. Då insåg jag att all musik i min mp3spelar är gammal!

 Lite tips på bra nya låtar tack:)

/Tanja

 


RSS 2.0