2010 i bilder...

När vi tittade igenom korten från 2010 insåg vi att vi inte gör mycket annat med våra liv än att festar. Haha  Dom flesta bilder kommer från olika fester. Fast några vuxna och seriösa saker har vi också hunnit med...

Januari:

I januari var vi på juggefest i Malmö. Ana Nikolic spelade. Detta var lätt en av årets roligaste fester. Stackars alla Malmöbor dom undrade vad vi höll på med:) Det var lika mycket snö ute som nu. Bilen var insnöad och Selma som är starkast fick ut och putta i sina höga klackar. Tanja var rädd om sina mockastövlar och ville inte gå i snödrivorna. Selma erbjöd sig att bära bara för att sen tappa henne i en stor snödriva.Februari:

I feburuari var det dags för första Balkan Cruisen. Det var vi och Kiki och Sneza. På väg upp till Sthlm fastande bussen i en snödriva och Selma fick än en gång ge sig ut för att putta på:)
På båten delade vi alla fyra en hytt som var mindre en ett normalt badrum. Vi hade grymt roligt men Balkan Cruise 1 var inget jämfört med Balkna Cruise 2 i okt.


Mile Kitic och Sejo Boy hade konsert på Checkpoint och självklart var vi där!

April:

I april kom Slavica Cukteras till Hbg. Vi var där så klart=). Roligt fest och Slavica är grymt duktig. Att vi fick komma backstage var ett stort plus=)Tanja åkte på shopping weekend till London med sin mamma. Dom upptäckte Primark och blev fast där:)


Selma åkte till USA (portland OR och Los Angeles) och hälsade på vänner och familj och hann med allt från shopping, god mat och fest till att hänga i stallet med gamla vänner.

Maj:

I maj började det hända grejor. Vi var på exklusiv premiär visning av SATC 2. Det bjöds på tilltugg, cosmoplitan (så klart) och goodiebags. Filmen var väldigt bra!Vi åkte till Malmö för att se Seka Aleksic vilket vi ångrar djupt. Större diva får man leta efter!Tanja, som är ett stort hockeyfan, såg Tre Kronor spela mot Danmark och vann med typ 13-1.Tanja åkte till underbara staden Prag för att shoppa och umgås med vänner.

Juni:

Selma åkte till Grekland med sin älskling och ett par vänner och hade en underbar semester.


Midsommar firade vi hemma hos Detti och Mario
Juli:

Tanja åkte på semester till Kroatien och kom hem med 8 par skor=) Ett besök i nationalparken Plitvicka Jezera fanns det också tid för.


Selma fyllde år och detta firades med en kräftskiva tillsammans med vänner och familj.Augusti:

Sasa Matic kom till Checkpoint och alla var där! Tanja och Selma hade nog inte pratat om vad de skulle ha på sig för deras outfits skar sig verkligen!September:

Den 3 September flyttade Selma och Bruno in i deras nya hus =) med hjälp av tjejerna målades gästrummet och gaderoben om och självklart blev det inflyttningsfest!!och vi hade väldigt tjusiga målar-outfits på oss!

Den 10 September förlovade sig Selma och Bruno!
 


Tanja fyllde år och Selma och tjejgänget överraskade med en Twilight-, New moon-, Eclipse-kväll =) och en tårta till Tanja såklart!Oktober:

Oktober var också en månad då det hände mycket grejor. Först var det dags för Balkan Cruise 2. Ännu roligare och ännu bättre. Haha filmerna vi spelade in denna kvällen är inte nådiga! Bland dom roligaste helgerna 2010!

I oktober var det också dags för vår åliga Halloween fest. Denna gång med Hollywood-tema.Oktober var också den månanden vi var på Severina konsert i Gbg. Äntligen, efter att vi längtar i så många år=)
November:

Dara Bubamara kom till Helsingborg och självklart var hela gänget på den festen!

/Tanja och SelmaRSS 2.0