Louboutin vs. Gojane



 


Är sjuk, igen!

Blä blä blä! Jag har blivit sjuk. Igen! Jag vakande i onsdags natt med så hög feber at jag låg och skakade i typ 3 timmar. Hade hög feber hela dan igår och skit ont i halsen. I natt hade jag så ont i halsen att jag inte kunde sova.
Jag ringde till vårdcentralen i går morse fö rjag var helt säker på att jag hade fått halsfluss.
Vet ni vad sköterskan som svara säger då? Hon säger till mig med världens mest överlägsta ton att :"jag borde nog ta lite panodil i några dagar först för att se om det går över. Man brukar ju inte gå till doktorn efter en dags symtom bara." Jag blev så jävla arg men jag mådde så jävla dåligt att jag inte orkade säga något. Bara la på luren typ. Ringde dit igen idag och en annan sköterska svarade. Fick tid och visst visade det sig at jag hade halsfluss. Rätt kraftig också.

Gud vad man blir arg över sånt. Hon har verkligen hamnat på fel arbete om man är så överlägsen när folk känner sig sjuka! B*tch!

/Tanja

Onsdag

Strålande väder! Känns som jag har börjat vartenda inlägg med just dom orden på sista tiden?=)
Idag har jag jobbat som vanligt. Jag var ute i Höganäs en snabb runda också på en av alla deras outlets. Tyvärr httade jag inget.
Nu sitter jag och väntar på Detti som ska komma hit. Hon har ett par skor som jag ska få testa också ska hon får första säsogen av 90210 av mig.

Snart är det helg igen och då har jag massa med planer: poolparty och Ullared bla:)



/Tanja


Gucci vs. Nelly.se



Gårdagen

God morgon! Idag är det sista lediga dagen och jag har fullt upp. Precis som igår. Jag städade lite härhemma sen åkte vi till IKEA för att köpa ny säng och köksbord. Det tog 3 timmar! Stolarna va så sklart slut också, dom får in nya på tisdag så måste åka dit kl 10 för dom utgår och får inte in fler sen. Vem kan åka dit kl 10? Jag är iaf på jobb då? Störigt!

På kvällen va vi en runda hemma hos Detti. Det var förfest innan Dino Merlin. Men jag pallade inte följa med. Jag nöjde mig med förfesten. Jag vet inte vad som har häntmed mig. Jag orkar fan aldrig festa mer! hehe Lika bra det kanske?=)

Idag ska jag hem till Sara och sen på påskmiddag hos min mamma.





/Tanja

Wishlist...by Tanja


Mamma ser du?

Jag dog precis lite när jag kom in på New Looks hemsida och såg dessa skor. Min mamma ska snart till London , sk anog skicka en liten shoppinglista med henne ;)


/Tanja

Lurad av Lindex

Nu ska jag berätta något som jag känner mig väldigt lurad över. Ni vet Rachel Zoes snygga "kollektion" för Lindex?
Jag vet inte hur ni har uppfattat det hela men jag har förstått det som att det är hon som designat kläderna. FEL FEL FEL!
Alla kläder är kläder ur Lindexs vanliga kollektion. Rachel Zoe har bara stylat reklambilderna. Hon har tagit en klänning och matchat med ett armband eller något likande. Jag borde kanske fattat bättre då det står "Styled by Rachel Zoe" men jag känner ändå mig grymt lurad. Tycker det är falsk marknadsföring!

Vad säger ni? Hur har ni uppfattat det hela?




/Tanja


Underbar sommardag

Underbart väder idag. Det har inte varit vår, det är sommar! 25 grader typ och strålande sol.
Detti hämtade upp mig vid 1 idag så åkte vi snabbt en runda till IKEA. Jag kan bara tänka på inredning till nya lägenhetn hela tiden=)
Efter IKEA skulle vi fika i stan. Men det är fan omöjligt att hitta en plats på uteserveringarna här i HBG. Det finns typ 3-4 st bra och där är alltid proppfullt. Tråkigt! Det slutade med att vi köpte glas på Pressbyrån och satte oss på någon bänk istället.
När jag kom hem hann jag sola en liten stund. Helt underbart!
Nu är det snart dags för serier! Har typ 7 avsnitt jag måste ta igen. Ska sitta hela kvällen och titta. Ska poppa en massa popcorn till:)









/Tanja

Sverige 2 - Ryssland 3

God morgon! Nu är påsken här och man är ledig i 4 dagar. Så skönt!
Igår var vi iväg på hockey och kollade när Tre kronor mötte Ryssland i Malmö. Det var en rätt tråkig match måst e jag säga. Båda lagen spelade kasst! Ryssland vann med 3-2.
Även om det var en tråkig match så älskar jag hockey och att åka iväg och hitta på roliga saker=)

Idag ska jag träffa Detti. Jag tänkte att vi kunde åka en runda till IKEA så jag kan få lite inredningsinspiration och sen fika på någon uteservering så man kan få lite sol:)



/Tanja

Fika

Idag är det onsdag och enligt SMHI skulle det vara bästa vädret på hela veckan. Vår! Så jag och Detti bokade inen fika i stan på en uteservering.
I morse vaknade jag upp till mulen himmel och typ 13 grader.
Framåt eftermiddagen sprack det upp och jag och Detti fick vår fika ändå. Det var roligt som vanligt=)
Nu ska jag nog ta och rensa lite fler skåp.

Jag älskar min skjorta förresten. Från Vero Moda=)







/Tanja


Onsdag..

Näst sista dagen i Kroatien, sen åker vi till Slovenien ett par dagar åsså!!
Idag ska vi ta de ganska lugnt, inga shoppingcenter idag, det har vi vart på tillräckligt! De har öppnat 3 nya shoppingcenter sen vi va här sist!

West Gate! Ett skitstort shoppingcenter utanför Zagreb, jag gillade inte det så mycket om jag ska vara ärlig! Inte så många bra affärer..



Sen har de öppnat ett Arena Center, som ligger bredvid Arenan.. Den tycker jag mest om!! plus den ligger nära där vi bor! heheh =) Jag o älsklingen var på bio där igår =)



Men nu, ska jag kolla senaste OTH innan vi ska iväg =)

/Selma

Audrina for K-Mart

Audrina Partridge från The Hills har samarbetat med K-Mart i Usa och tagit fram en kollektion. Jag måste säga att det är precis min stil. I vanliga fall tycker jag hennes stil är lite för rockig men inte dessa kläder.

Vad tycker ni?

Hur snyggt är inte påfågellinnet? Min stora favorit! Spetsvästen är också underbar...Undra om man kan hitta liknade i tråkiga Sverige?

/Tanja

shopping..

Igår var vi och handlade saker till bröllopet!! och beställde lite saker som ska göras åt oss också! så det bör bli klart innan vi åker härifrån..

Idag har vi varit i stan hela dagen och njutit av det underbara vädret! =)



Massa dekorationssaker till bröllopet!! =)

Nu ska vi käka!!!

/Selma

Packa redan?

Jag skrev precis ett helt lngt inlägg så försvann det...Störigt!!! Jag får börja om...

God morgon! Jag är så glad att jag ska flytta! Det ska bli så skönt!
Igår var jag och köpte ny madras till min säng och så var jag på IKEA och kollade stomme eller ram till sängen, eller vad det heter.
När jag kom hem började jag packa. Lite tidigt kanske. Menjag packade faktiskt bara saker från dom skåpen som alla har. När man har lite grejor och inte vet var man ska göra av dom, så slänger man alltid in det i något skåp. Efter 10 år i samma lägenhet är dom skåpen rätt fulla=)
Jag han med två st skåp och det blev en hel flyttkartong med grejor, som ska iväg på loppis. Jag sprade nog 2-3 saker från varje skåp bara. Det känns skönt!



/Tanja

Jag ska flytta!

Igår fick jag ett roligt besked! Jag har stått på väntlistan för en större lägenhet och igår ringde dom. Den 15 juni flyttar jag! Jag längtar! Ska iväg idag och köpa ny säng och åka en runda till IKEA. Kolla in utbudet så man kan börja planera =)


/Tanja

Gonatt eller gomorron?

Hej hej!

Nu kom vi precis hem från Lampasi... hade skitkul ikväll!! Ivan Zak sjöng där ikväll! det gjorde han inte sist vi va där, så ikväll blev jag glad! =)




Dom hade cider där =)




Ivan Zak sjunger så himla bra live!! ska försöka lägga upp video imorgon!!




Nu ska jag soooova!! Laku noc!

/Selma

Seg helg...än så länge

God morgon! Nu sitter jag här igen i soffan med datorn. Känns som om jag inte gjort något annat i helgen. I fredagskväll och hela lördag förmiddag var jag så grymt uttråkad. Det gick så långt att när jag väl fick chansen att göra något ville jag knappt. hehe som tur var tog jag mig i kragen och åkte in en runda till stan. Åt kebab och gick en lång promenad.
Min huvudvärk har varit hemsk hela helgen så jag somnade tidigt igår. Idag hoppas jag på en mer aktivitetsfylld dag och ingen huvudvärk. Håll tummarna!

Förresten har ni sett dom äckligt snygga skorna Selma köpt i Kroatien? Jag dör! Vill också dit...





/Tanja

Kroatien..

Jaa,.. just nu befinner jag o älsklingen oss i Kroatien... i Zagreb för att vara exakt =)
Vi körde från sverige igår kväll tillsammans med mina föräldrar, men de stannade i Slovenien, dit ska även vi i slutet av veckan =)



I bilen på väg till båten igår!!

Anyways!! Vi stannade till inom hos min mormor idag när vi kom fram till Maribor och hälsade på och lämnade som sagt mina föräldrar där! och så begav vi oss till Zagreb...

Jag har redan hunnit shoppa lite! hahaha hade inte ens varit här i 5 timmar innan ja köpt det första paret!!!



Men nu ska jag ta det lugnt och sova snart! är fortfarande inte utvilad från att vi körde hela natten!!
Imorgon kommer några fler av Brunos kusiner hit och vi ska ut och festa på en söndagsklubb =)

/Selma

Ny dator

Hej alla! Nu sitter jag i soffan och bloggar från min nya dator. Äntligen! Det var typ en månad sen jag köpte den hehe. Jag blir alrid klar till nånting...
Ska fix lite till så ska det förhoppningsvis komma lite bilder och annat roligt också!
Idag åkte Selma iväg till Kroatien förresten. Är gymt avis!

/Tanja

Miu Miu vs. Forever21



Uppdatering

God morgon! Idag är jag pigg och glad. Inte så konstigt kanske jag somnade kl 7 igår!
Jag hade stora planer för igår men det gick ju inte som jag tänkt. Får skjuta fram det till idag isället=)
I måndag svar jag åp massage och det var så skönt. Efteråt var det första gången på flera veckor som jga inte haft huvudvärk! Efter det kom Sofia hit och vi snackade lite och tittade på Trinny och Susannah.


Bild från förfesten hemma hos Martina innan Aca Lukas.

/Tanja

74 dagar kvar..

Det va verkligen på tiden att jag bloggar igen!! Har verkligen inte haft tid, ork eller lust att blogga om jag ska vara ärlig!!

Igår, var min första dag på den sista praktiken.. I fredes avslutade jag praktiken där jag var i 9 veckor..
så skolan går framåt.. På fredag har vi den sista salstentan, får hoppas attt det går bra så man itne behöver skriva den igen!! =)

ajaa, förutom skolan så rullar allt på.. bröllopsplanerna går framåt, det mesta är fixat, men det finns smådetaljer kvar!! Just nu väntar vi på klänningarna till tärnorna och blomsterflickorna.. =)
´Sen ska vi snart beställa saker från USA igen =)

Fast jag har haft så mkt i skolan har jag ändå hunnit med lite kul saker =) och en hel del bröllopsplaneranering =)

för någon helg sen var vi på fest på sundspärlan.. Aca Lukas sjöng! och det var skitkul!! ville inte att kvällen skulle ta slut =(

Tyvärr är mitt internet grymt slött så jag kan itne lägga upp bilder idag =( men en annan dag ska jag visa er bilder! =)


Festen i lördags

Nu har jag äntligen vaknat till liv efter festen i lördags. Man mår ju verkligen som man förtjänar dagen efter!
Vi förfestade här hemma. På väg till Malmö skulle vi hämta ut pengar och blev attakerad av någon tant som väntade på bussen. Hon gapade och skrek att vi var idioter och så lata som inte orkade parkera på en riktig parkeringsplats utan ställde oss på busshållsplatsen. Mario blev sur och kastade cidern efter henne. Då fick hon något nytt att gapa om, att vi hade dåligt ölsinne också! haha
Väl i Malmö var det fest! Rada är grymt duktig live, spelar bra musik och får i gång publiken. Även om hon låter som en smurf, haha!
På vägen hem blev det kebab, så klart!



Jag hade en fuldag i lördags, så ni får massa bilder på snygga Rada istället=)





/Tanja



Frukost i solen

Idag när vi vaknade gick vi och köpte frukost på Coop. Sen gick vi och satte oss på en gräsmatta och åt frukost. Supermysigt och gott=) Frallor, grillade kycklingklubbor och Päronmer!



/Tanja


Fest idag

Idag är det lördag, strålande sol och fest! Jag känner på mig att det kommer bli en underbar dag!=)
Ikväll kommer lite folk hit sen beger vi oss till Malmö. Men innan dess ska jag sitta på balkongen och njuta av solen!



/Tanja

Mina fynd

Äntligen helg! Det känns som om man lever för helgerna. Inte bra, man borde ta tillvara på alla dagar och njuta av livet!
Ikväll ska jag bara vara hemma och göra precis vad jag vill! Vad det blir får vi se senare=)

Jag har iaf precis hittat en plats till alla nya fynd i garderoben. Men innan dess tog jag lite bilder på vad jag shoppat.

Vardagströja och supersnygg kuvertväska från Gina och ett par jeans från Vero Moda. (Precis som om jag inte har jeans så det räcker, haha)

Ha en superbra kväll och helg!





/Tanja

Kebab är kärlek

Vissa av deltagarna i Big Brother huset fick kebabrulle som belöning. Gurkan var inte en av dessa. Ingen ville dela med sig och Gurkan blev riktigt upprörd.
Han går och lägger sig varpå Martin kommer och ska prata med honom.

Martin: Är du ledsen Gurkan?
Gurkan: Du vet vad kebab betyder för mig!

Haha Gurkan är lätt skönast i huset!



/Tanja

Mina första kilklackar?

Igår när jag var på Väla med Detti blev jag kär. I ett par skor inne på DinSko. Jag har alltid sagt att kilklack är så fult och det är inte min stil. Men helt plötsligt så bara stod dom där. Beige mocka med kilklack. Dom var oemotståndliga! Priset däremot var inte roligt. Jag la undan dom, får se om jag åker och köper dom idag efter jobb. Så underbara!

Jag tycker att kilklackar ofta ser stora och klumpiga ut. Men dessa var perfekta. Lite insvänga
och smala. Passar spinkiga Tanja perfekt=)

Vad tycker ni?


Pumps
/Tanja

Shopping i stan

Idag har jag shoppat! Igen!
Jag och Detti har varit i stan en runda och en snabb runda på Väla. Hittade faktiskt saker inne på Gina idag. Första gången på typ 1 år eller nått. En skiiitfin väska och en topp. Sen köpte jag ett par jeans på Vero Moda för 99 kr. Lagom:) 
Jag sa det till Detti idag att jag shoppar alltid mycket när hon är med. Inte bra!
Fotar någon annan dag och visar mina små fynd=)

Nu ska jag slappa lite. Undra om jag orkar hålla mig vaken för BB idag? Somnade tidigt igår.


Jag hade mina skor för första gången idag. Jag är nöjd=)

/Tanja

Frakt från AmiClubWear

En läsare somundrar vad frakten kostar från AmiClubWear. Vi kan inte säga exakt frakt för det beror ju på vad man köper för något, men man får räkna med kanske 50-100 kr extra per beställd vara. Det som är bra är att när man ska skicka iväg beställningen som får man se den slutgiltiga summan. Man behöver alltså inte betala något extra när man hämtar ut sina varor. Bara den summan man betalar in till AmiClubWear.
Hoppas du var nöjd med svaret Maja för bättre än så kan vi inte:)



/Tanja och Selma

Radmila Manojlovic till Malmö!

Nästa vecka är det fest. Radmila Manojlovic kommer till Malmö. Jag längtar!
Ska bli spännande att se om hon är lika snygg i verkligheten som på tv! hehe



/Tanja

Söndag

Hej igen!
Idag har jag haft fullt upp. Först blev det massa onödig shopping i Tyringe. Lite böcker och annat trams. Köpte extra lampor till min garderob. Det vanliga lampan är sönder och hela hållaren måste bytas ut. Jag orkar inte plocka bort alla mina grejor så det får bli en nödlösning=)
När jag kom hem fick jag ett ryck och skubbade hela köket. Skrubbade så min fingrar domnade av. Men jag hade köpt väldigt fina svampar att skrubba med! Neonrosa och neongröna. Supersnyggt:)
Jag hittade också en present till Saras lilla Hampus. haha jag kunde inte låta bli, tyckte den var så cool. Sara kanske inte gillar den, vi får se:) Blir du nyfiken nu Sara?
Nu ska jag kolla lite på BB. Tänkte sortera lite i garderoben nu när jag äntligen kan se något där inne men vi får se om jag hinner!




/Tanja

Födelsedagfest igår

God morgon! Onsdag idag tänkte jag skriva men det är visst söndag! hehe
Igår var vi hela gänget hemma hos Martina på förfest/födelsedagsfest. Gud vilken lägenhet hon har. Superfin! Jag blir också sugen på att flytta!
När alla åkte vidare för att se Aca Lukas åkte jag hem. Orkade inte festa igår. Har inte pratat med någon av tjejerna idag men jag hoppas dom hade roligt!
Nu ska jag strax iväg till bla IKEA och fixa lite saker. Ha en trevlig söndag alla!


En del av hela gänget. Selma lägger nog upp fler bilder sen=)

/Tanja

Fredag och lördag

Idag är det riktigt vår! Det är typ 15 grader ute och sol. Lite tunna moln men det gör inget ;)

Igår var jag och Selma i stan. Vi skulle ta en cider men det slutade typ med tio. Haha vi hade lika roligt som vanligt!
Jag mådde ju som man förtjänar i morse när jag skulle vakna. Men efter en promenad med Sara kändes det mycket bättre.
Nu har jag suttit i solen och vilat i typ 30 min och jag tror fan jag lyckades bränna mig. Tyckte det var onödigt att smörja mig för det var typ tunna moln över hela himlen. Men nu harjag lärt mig min läxa. Man måste alltid smörja sig=)
Snart ska jag börja fixa mig för ikväll har Martina födesedagsförfest, sen ska alla iväg och se Aca Lukas. Men inte jag för jag ska hem och det ska bli så skönt=)







/Tanja





Party!

Ikväll var det en spontan Balsam night. Dom oplanerade kvällarna är alltid roligast!
Skriver mer imorgon, när en mening inte tar typ en kvart att skriva ordetnligt ;P


/Tanja

RSS 2.0