På jakt!!

Idag har jag inte varit på praktiken för det känns som varenda muskel i min kropp gör ont! Har dock inte feber så jag vet inte riktigt vad problemet är? hmm, ajaa.. Hoppas på att bli bättre till imorgon natt då det är dags för en natt tur på praktiken..

Anyways! Jag är på jakt efter brudslöja nu och jag vet på ett ungefär hur den ska se ut!! ska bara hitta den också!! Blir en runda till malmö snart tror jag! =)



Det är något i denna stilen jag vill ha!! =) hoppas jag hittar en fin!!

/Selma

Wishlist...by Tanja


Måndag morgon

God morgon. Måndag igen.
Igår kväll var jag på bio. Vi såg Min låtsasfru med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Jag resencerar den ikväll. Har även en bok jag precis läst att berätta om:)

Idag när jag kommer hem har jag massa tråkiga saker att göra. Måste tvätta, laga mat, åka och handla mat. Förhoppningsvis hinner jag och orkar jag träna.

/Tanja

Grymt roligt igår

Såå roligt vi hade igår. Först var vi på dopet och festade lite. Dansade och satt och snackade. Sen fick jag och Detti nog och ville åka till stan. Så Selma hängde med. Väl på Steakhouse ångrade vi oss. Det var något fel på musiken och en högtalare var sönder. Detti började må dålig och åkte hem. Men jag och Selma hade bestämt oss för att vara kvar till dom stängde, oavsett.
Till slut fick dom iaf ordning på musiken och vi fick höra varenda låt vi ville höra. Mest juggelåtar så klart ;p Vi dansade och sjöng hela tiden. Selma tog till och med av sig sina skor. Det händer inte ofta! Dom flesta tyckte nog vi var lite knäppa. Haha men vi hade så jävla kul! Spontana festkvällar är alltid roligast=)

Dj: konstaterade att hade det varit juggefest i 24 timmar hade vi dansat hela tiden. Haha det har han nog rätt i:)

Haha det blev inte många kort från kvällen och dom få det blev är inte ett dugg bra. Haha men jag lägger upp ett par indå.









/Tanja

Spikes

Har precis vaknat till liv. Ska äta något och kolla igenom korten från igår. Om jag vågar hehe.

Slänger upp en bild på ett par skor som inte jag gillar men kan tänka mig att det är många så tycker dom är äckligt snygga=)


/Tanja

Bra musik!!!

Vi kom precis hem. Vilken kväll vi haft! Så grymt rolig! Det var till och med så roligt att vi glömde fota! hoppas på att jag hittar några roliga kort i morogn. Nu ska jag äta vitlöksbröd!



/tanja

Provat kläder

Jag har roat mig med att prova olika outfits den senase timmen. Insåg hur mycket plagg jag har som aldrig använts! Satte ihop lite outfits utinfrån dom och fotade lite. Visar en annan dag=)

Nu ska jag käka lite sen fixa mig på riktigt lixom. Vad jag ska ha på mig ikväll. Vi ska strax iväg på dop!


Tror jag har en bra hårdag idag! Hoppas det varar hela kvällen haha=)

/Tanja

Working out

Ångesten för min lathet igår gör sig påmind. Jag är uttråkad. Nu sticker jag och tränar!


/Tanja

Bio ikväll

Guuuud vad trött jag är. Idag har typ alla varit sjuka på jobb så vi som var friska fick jobba våra asses off! Jag har så trött att jag skulle kunna somna stående. Men jag tvingar mig att vara vaken och få saker gjort. Har inte lust att sova bort hela fredagen bara för en jobbig dag på jobb. Det är det inte värt.

Senare ska jag iväg på bio. Ska kolla på Min Låtsasfru med Adam Sandler. Jag läste i tidningen i morse att det var typ en av hans sämsta filmer. Haha så vi får väl se vad jag tycker. Jag brukar ändå aldrig hålla med filmkritikerna=)

Uppdatering: haha glöm allt vad jag skrev. Jag somnade klockan sju och sov till nio i morse. Missade bion och allt. Ska boka om biljetterna till på söndag.

Vad ska ni göra ikväll?

/Tanja

Volanger

Det snygga somriga linnet jag änvände i en av mina favorit Wishlist har nu kommit in i ännu fler färger. Fast jag tycker ändå den beiga är snyggast! Vad tycker ni?


/Tanja

Bling all the way

Idag är det fredag. Igen!

Jag börjar dagen med ett par riktiga blingbling skor. För att få upp partyhumöret inför helgen=)


/Tanja

Namaste

Naomi har gått igenom mycket jobbiga saker och när Silver tar med henne på ett läger med en guru som arbetar med det andliga blir Naomi helt fast. Hon kommer till skolan i vita tältkläningar och pratar om andliga väsen och liknande.

Silver och Ivy står och pratar med Naomi i hallen. När smatalet är avslutat stället Naomi sig med händerna tillsammans framför ansiktet och säger:

"Namaste, bitches"

Haha så mycket hade hon inte förändrats ändå:)


/Tanja

Igår och idag...

God morgon! Sitter och håller med med ett av alla mina projekt! Tog en paus så jag kunde blogga:)

Igår var jag och Selma istan och käkade. Det var ¨å kul att ses. Båda två är så upptagn anu för tiden. Men vi ses redan på lördag igen iaf. Då är det dop och fest!

Igår när jag kom hem tittade jag snabbt på 90210. Jag har haft så mycket att göra at jag har fem avsnitt jag inte hunnit se. haha vilket i lands problem va?=) Måste bara säga att den serien blir roligare för varje gång. Speciellt Naomi. Hennes kommentarer är klockrena!

Idag ska jag hem till Detti efter jobb!

Vad ska ni göra idag?

Kram


Vi är i stan och "catchar up" /Tanja o Selma

img_0523 (MMS)

Vi är i stan och "catchar up" /Tanja o Selma


Jumpsuit är inte snyggt!

Jag bara undrar, hur kan man vilja köpa den här? Hur kan man ens vijla sälja den?


/Tanja

Världens snabbaste förkylning

God morgon! Här sitter jag coh snörvlar och hostar för fullt. Jag måste ha åkt på världens snabbaste förkylning! Täppt i måndags, igår rann näsan som bara den och idag hostar jag hela tiden. Vad finns det fler för symtom, så jag vet vad som väntar mig imorgon?=)

Idag ska jag och Selma äta något gott på stan. Ska bli kul att ses lite! Det var alldeles för länge sedan.

Jag måste erkänna förresten. Jag borde vara för mogen och jag borde tycka det är för tramsigt men asså jag älskar Big Brother! haha

/Tanja

Louboutin vs. Forever21



Den 11e?

God morgon! Jag sitter här i mörkret och skriver. Orkar inte tända lampan, orkar inte göra ve mig. Så skönt det hade varit att sova lite till:)

Ikväll kommer Sofia hit en stund. Det var längesen det var den 11 och vi har inte setts än. Inte bra! Skärpning på oss Sofia!


/Tanja


Big brother

God morgon! Måndag igen. Fast veckan går säkert lika snabbt som det brukar=)

Igår kollade jag på första avsnittetvva Big Brother. Hmm vet inte vad jag tyckte? Egentligen känner jag att jag nog är lite för gammalt för ett sånt program hehe. Får se om jag fortsätter kolla. Ingen snygging vad ju med och ingen utlänning. Kan lätt bli tråkigt då :P

Vad tyckte ni om Big Brother? Om ni nu såg det :)

Idag ska jag var avar ahemma efter jobb. Har massor av saker att gör ai veckan så behöver slappa ikväll=)



/Tanja


Helgen som gått...

Jaha då var denna helgen också snart slut. Denna helgen har varit lååångsam. Har inte haft så mycket att göra. Igår kollade jag på melodifestivalen och det fanns fakstikt en lå tsom jag gillade! Sara Varg och hennes Spring för livet. texten var så äkta och stark. Jag ringde till och med och röstade=)

Annars känns som jag mest har vandrat rundor och varit uttråkad denna helg! Hehe idag tog jag iaf mig själv i kragen och var en runda på familija. Shoppade en spetsskjorta, som jag letat efter länge. Hittade också en suuuupersnygg blus men tyvärr var det sista exemplaret och den hade en stor fläck på ena armen=(
Jag shoppade också en annan lite större och dyrare sak men det visar jag en annan dag;)





/Tanja


Söndag..

Ja helgen flög förbi! nu är det dags för en ny vecka med nya tag!
JAg ska gå en eftermiddagstur på praktiken idag! helt ok.. så jag har ett par timmar till att njuta av helgen! =)

Veckan som kommer handlar bara om plugg för min del, så tråkig är jag!! men det bli lite fest nästa helg iallafall! ska bli kul å klä upp sig! för det var ett tag sedan!!

Men nu, morgonkaffe och lite plugg!

Ha en underbar söndag allihopa!!

/Selma

Stylist?

Skaffa en ny stylist Marie!

/Tanja

Är i Malmö med brunos lillasyster och koll...

img_0512 (MMS)

Är i Malmö med brunos lillasyster och kollar på Disney on ice :) /Selma


Underbar!

Jag älskar denna toppen från WetSeal. Den påminner mycket om en blå topp jag har från samma affär. Jag har bara använt den en gång men jag älskar den:)
Är sugen på att köpa lite därifrån men jag vet inte. Sist fick jag ju betala för saker jag inte fick hemskickat!
Jag borde iaf bestämma mig fort för den röda är redan slutsåld i min strlk!




/Tanja

Wishlist...by Tanja


Atwood+Beckham

Hittade dessa underbara skor från Brian Atwood. Och vem kan matcha dom bättre än Victoria Beckham?


/Tanja


Bröllopsplanering och skolarbete..

Jaha! FREDAG! äntligen! och jag är ledig idag och imorgon.. men söndag har jag praktik på em. och kväll!

Idag har jag en hel del på schemat!
Just nu sitter jag och har jobbat på en inlämningsuppgift till skolan! sjuksköterskans ledande roll...

Snart ska jag bege mig in till Helsingborg och till stället vi ska hyra bord och sådant från! sen ska jag även till resebyrån och fixa så vår bröllopsresa blir betald så det är klart!..

Imorgon ska jag ta Brunos lillasyrra till Disney on ice i malmö! ska bli kul =)

Hur ser er helg ut?

/Selma

Bättre kan ni...

Jag har upptäckt en sak med Victoria Secret och deras skor. Nästan alla deras skor är "kopior" av kända designer skor. Det tycker jag är dåligt. Jag har inget emot kopior, det vet ni:) Men jag tycker att ett så stort märke som Victoria Secret borde ha något eget att komma med. Vad tycker ni?


Skon till vänster är en Louboutin och skorna till höger är Victoria Secret.

/Tanja


Hinner inte med...

God morgon! Idag är det fredag! Äntligen. Gud vad snabbt veckorna går. Det känns inte som om det redan var en vecka sen jag var i Sthlm.
Vad händer i helgen då? Jag borde försöka hinna med mina kära vänner. Har haft fullt upp nu i 2-3 veckor, knappt hunnit höra av mig. Ska ta och ringa rundor lite idag och se vad jag kan boka in:)

Vad ska ni hitta på?



/Tanja

Report Signature vs. GoJane



Ett skratt förlänger livet...

Raggningsreplik: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”


En massa böcker...

Heej! Det var ett tag sen. Har haft fullt upp och en massa att tänka på. Nu är det lite lugnt igen ett tag=)
Idag ska jag bara vara hemma och ha en Tanjadag. Jag hade tänkt titta på mina serier och lata mig. Men jag såg precis att dom inte finns uppe än! Vad ska jag nu göra? hehe
Jag har nog att roa mig med. Har köpt hur många böcker som helst på sista tiden. Så hör ni inget av mig på ett tag vet ni varför ;)



/Tanja

Traktorsula is da shit

Gillade dessa pumpsen. Tycker traktorsula är grytm coolt:) Passar även bra när det är lite för kallt egentligen för att ha pumps med peeptoe. Den grova sulan gör skon lite mer "vintrig".


/Tanja

Sommarkork

Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Något som jag måste införskaffa mig i vår och sommar är ett par klackar med kork klack och blommor. Kan det bli mer somrigt?=)

Vad tycker ni?

/Tanja

God Morgon!

Jg vaknade för ca 30 minuter sen! Jag gick ett natt-pass på praktiken och ska på ett till inatt! så jag passade på att vila ut! Inatt gick jag med min andra handledare, även hon är riktigt bra! är supernöjd med mina handledare!

Innan jag gick till praktiken igår så passade jag mina brorsdöttrar och tog dem på älgsafari uppe i Markaryd! dom tyckte det var jättespännande!! S det får göras om sen i sommar när kalvarna fötts!

Innan mitt pass idag så ska jag på ansiktsbehandling!! underbart!!! det var ett tag sen nu så det är dags!
Men nu! morgonkaffe!! muuums! =P

Senare ska jag försöka hinna  visa paketet som kom från USA idag!! snabba ryck!! =)

/Selma

Stockholm dag 2

På lördagen åt vi frukost sen fick vi för oss att vi skulle åka till Skeppsholmen och Östasiatiska museet och titta på utsällningen om Kinas Terrakotta arme. Vi gick och köpte tunnelbanekort och hoppade på tunelbanan.
Väl där blev vi lite besvikna. Visst det var en rolig utställning men där fanns typ 9 st terrakottagubbar. 9 st av 8.000? Haha jag hade väntat mig lite mer:)

Kl 4 var det dags för hockey. Sverige mötte Ryssland. Tunnelbanan till Globen var proppfull men det var rätt väntat=).
Det var ryssar överallt. Man såg tydligt vilka tjejer som var ryska. Alla hade någon form av päls på sig och hööööga klackar=)
Matchen blev iaf sådär. Sverige ledde med 4-0 eller 7 minuter sen hände inte mycket mer. Fast det var bra att dom vann iaf!
På kvällen åt vi på någon asiatisk restaurang och tittade på Melodifestivalne. Den tänker jag inte ens uttala mig om=)









/Tanja

Glad alla hjärtans dag!


Stockholm dag 1

Nu är jag hemma igen! Borta bra men hemma bäst heter det ju. Och jag måste hålla med=)

Vi körde hemifrån i fredagsmorse. Efter halva vägen blir det världens snöstorm och väl framme i Stockholm kör vi fast i en snödriva. 3 gånger! Måste säga att stockholmare är väldigt trevliga och hjälpsamma. Säkert tio olika pers som hjälpte till att putta, och hämta grus och skotta. Vi höll på i ca 2 timmar innan vi fick bilen på plats!
Mycket mer än att försöka ta oss fram genom all snö hann vi inte med på fredagen. En snabb runda i Solna centrum för lite mat och klädterapi.

Berättar om lördagen i ett annat inlägg annars blir det så långdraget=)


På en rastplats vid Vättern.



/Tanja

I Stockholm

Nu är jag i Sthlm. Eller jag kom fram igår efter mycket om och men. Snö är inte roligt alltså!
Idag ska vi försöka bege oss till Östasiatiska museet och titta på Kinas terrakotta arme. Då krävs det att vi lyckas med tunnelbanan och att det finnsbiljetter kvar...Så håll tummarna fö oss!=)
Kl 4 är det dags för hockey och ikväll ska vi äta någonstans och kolla på Melodifestivalen.
Vi har en fullspäckad dag framför oss=)

Ps. Det ser ut som om jag får användning av mina kära solglasögon. Även om det är snö upp till knäna är det strålande sol=)

/Tanja

Äntligen fredag!

DEnna helgen är jag ledig.. eller njaa, typ.. jag går på nattskift på söndag kväll! men ja jag e ju ledig idag så det jämnar ut sig! jag trivs superbra på praktiken!

Men fram tills söndag så har jag inga planer what so ever! så det är skönt, jag har en hel del upgifter i skolan som jag behöver göra!

Men nu ska jag fixa kaffe och frukost.. brunch kanske är ett bättre ord.. lunch tom. ?

ha en trevlig fredag!

/Selma


Going to the headcity:)

Jag har inget att säga annat än att imorgon åker jag till STOCKHOLM! Ska iväg på en liten minisemester. I STHLM ska jag shoppa, äta gott och kolla på hockey i Globen. Sverige ska möta Ryssland. Väskan är packad och Sverigetröjan ligger redo överst!

Har ni några bra tips vad man kan hitta på i huvudstaden så tar jag tacksamt emot dem=)


Solglasögonen får också följa med för jag hoppas på ett soligt Stockholm=)

/Tanja


Snygga pumps med kedjor

Kommer ni ihåg dessa snygga pumps med kedjor? Dom har kommit in i vitt nu också. Nu blev jag ännu mer sugen på att köpa dom!
Visst att dom är grymt snygga i beige, men vitt är nog ändå snäppet snyggare...



/Tanja


The Carrie Diaries

Jag läste precis klart The Carrie Diaries av Candance Bushnell.

Boken handlar så klart om Carrie Bradshaw, före Sex and the City tiden. Man får följa Carrie i sin hemstad 2 timmar från New York. Man får följa henne i sina drömmar om att bli författare och flytta till New York. Man får lära känna Carries familj, pojkvänner, vänner och ovänner.

Jag älskar Sex and the City! Men jag hade hela tiden en konstig känsla i kroppen när jag läste denna boken. Man får reda på en hel massa saker om Carrie Bradshaw. Men vill man verkligen veta alla dessa saker? Vill man verkligen känna till hennes knasiga familj och odugliga pojkvän, svikande kompisar och hennes senior year i High School. På något sätt gillar jag att Carries bakgrund är något "anonym" i Sex and the City.

Boken var väldigt bra och rolig att läsa. Jag kunde inte lägga ifrån mig den när jag börjat. Fast jag tror nog att jag hade gillat boken bättre om den INTE hade handlat om Carrie Bradshaw. 



/Tanja

Spetskavaj från WetSeal

Nu är jag hemma från jobb. Har hunnit laga mat och äta. Ska snart ringa Sofia och prata med henne en stund.

Idga har jag så mycket jag måste hinna med att göra och mycket jag vill hinna med att göra. Har skrivit ihop en lista i huvudet för att hinna allt jag ska.

Det blir en snabb uppdatering nu bara. Skriver mer sen=)

Hittade denna snygga kavaj på WetSeal. Kavajer är mitt nya beroende=)



/Tanja

Onsdag..

Idag är jag ledig.. så ska passa på å städa och tvätta!! Jag trivs jättebra på min praktik! har en riktigt bra handledare! Sen har jag lite mer glada nyheter! jag var på ansttälnnings intervju igår på avdelningen jag sökte sommarvikariatet! och guess what! Jag fick jobber!! JIPPIE! Jag fick mail idag att paketet med stolsöverdraget duken och de andra sakerna är skickade!! så de borde ta 1 vecka! Anyways!! jag tänkte kolla på senaste avsnittet av OTH innan jag drar igång och städar! /Selma

Trinny och Susannah på Entre

Igår var en lååång dag.
Åkte direkt från jobb till Entre i Malmö där Trinny och Susannah skulle spela in sin nya Tv show. Under dagen skulle dom styla om olika Malmöbor och kl halv 6 skulle dom får gå en modevisning. Halv 6? haha yeah right! Kl kvart över 8 började det!
Jag blev så irriterad för dom informerade hela tiden att det börjar om 15 min, det börjar om 30 min. Så där stod man och väntade, sprang bara till någon affär lite snabbt. Kunde dom inte sagt från början att det inte skulle börja förrän vid 8? Det var så mcket saker som fixades hela tiden, dom borde fattat att det skulle ta mer än 15 min?
Jaja strunt samma det var roligt när det väl började iaf. Trinny och Susannah är väldigt roliga! Ska bli kul att se det på tv sen.

Förresten så fanns skorna inte inne! Dom skulle komma in i lager igen den 18. Men jag vet inte. Vad tycker ni? Ska jag åka dit den 18 och köpa dom?






Susannah hade snygga skor=)

/Tanja


Klädpanik!

Idag ska jag till Malmö och kolla på Trinny och Susannah. Dom ska tydligen göra ett program här i Sverige! Jag har lite panik och vet inte vad jag ska ha på mig! Ska man "träffa" Trinny och Susannah kan man ju inte komma klädd hur som helst! haha

Ska också se om jag kan få tag i dessa skorna idag! Håll tummarna!



/Tanja


Vi har det bra!

För ett tag sen spelades Vm i handboll här i Sverige. Jag var på en av matcherna och en sak som jag reagerade på var att vid allas stolar låg det en papperskylt som det stod mål på. Vek man denna på ett speciellt sätt kunde man använda den istället för sina händer när man ville klappa. Min första tanke var: "Gud vad bortskämda vi är här i Sverige. Kan inte ens använda våra händer till att klappa." Haha nu förstår ju jag också att den mer låg där i ett reklamsyfte än "klappsyfte" men ändå.

Jag vet inte hur många plaster det finns i arenan eller hur många matcher som spelades men det blir flera flera tusen papperslappar. Som trycks upp och slängs efter ca 1 timme.

Ibland reagerar jag på hur slösiga vi i västvärlden är! Hur mycket saker vi tar för givet utan att ens reagera. Vi tycker upp massa klapplappar som bara slängs, medan i vissa länder finns det inte ens papper för barnen att skriva på i skolan?

Något "slösigt" jag inte klarar av att se, är när folk som ska dricka vatten och vill ha det kallt, sätter på kranen och spolar i flera minuter. En gång såg jag en dokumentär om folk som grävde i 1 VECKA för att få lite vatten. Vattnet dom kom åt var brunt och slemmigt. Men dom klagade inte. Vatten är vatten. I Sverige vatten inte vatten om det inte är riktigt kallt och gott!

Jag menar inte att vi ska ändra hela vår värld och "offra vår sätt att leva" för att det finns folk som har det sämre. Men vi kan ju iaf stanna upp och tänka efter ibland. På hur lyckliga vi faktiskt är och hur bra vi har det!



/Tanja

Enarmat

Något som jag tycker är snyggt är enarmade eller enaxlade toppar. Det jobbiga med dom är att man inte kan ha något över. Dom är rätt begränsade i användningsområde. Tar man tex en kavaj över toppen försvinner ju hela poängen med den...

Hur tänker ni?

/Tanja

Tvillingarna i Sweet Valley...

Som jag skrivit innan älskade jag Tvillingarna i Sweet Valley när jag var liten. Jag läste alla böcker jag kunde komma över.

Det fanns fyra olika serier där tvillingarna är i fyra olika åldrar. 7 år, 12 år, 16 år och 21 år. Jag såg för ett tag sen att det ska komma en bok i mars om Tvillingarna när dom är vuxna, 27 år! När jag läste detta blev jag nostalgisk och började söka rundor på nätet om våra älskade tvillingar. Det visade sig att böckerna inte går att få tag på längre i bokhandeln. Upptäckte också att det är vissa böcker i serien som jag saknar.
Så nu har jag bestämt mig! Jag ska försöka få tag i precis ALLA böcker som finns med tvillingarna=)

Boken som kommer i mars heter Sweet Valley Confidential och man kommer tydligen in i tvillingarnas liv igen mitt i ett stort bråk dom emellan. Jessica är mitt uppe i en skilsmässa och Elisabeth har flyttat till New York. Låter spännande va?=)

Vet ni någonstans man kan få tag i böckerna får ni gärna säga till!=)


Hittade en av böckerna jag saknar i går när vi var i Tyringe=)

Sweet Valley Confidential: Ten Years Later's Cover Revealed
Omslaget till boken som släpps i mars...

/Tanja

Måndag..

Idag är det måndag.. och det är dags för första dagen på den näst sista praktikplatsen! spännande! jag e lite nervös, men det är jag varje gång så....

Från en sak till en annan!
Vi har beställt lite prover på dukar och stoldöverdrag till bröllopet från USA..












Så det borde komma inom 2 veckor! Sen får vi hoppas de passar så vi kan beställa resten! =)

Nu får jag väl fixa mig å fixa lite lunch innan jag åker till praktiken!!

Ha en bra dag!
/Selma


Piedestalplatå?

God morgon!

Har massor att blogga om men hinner inte riktigt nu. Måste snart springa till bussen.

Jag hinner slänga upp en bild på ett par underbara skor iaf. Så bra med denna platå. Jag som är liten och klen kan inte ha stora klumpiga skor med höög platå. Här får du platå men inte alls så klumpigt. Tror det kallas piedestalplatå. Det är något för mig=) Jag vet att Selma inte gillar det. Vad tycker ni?

Tyvärr är dom slutsålda i m in strlk=(



/Tanja


Min söndag

Hej alla!
Det har varit en bra helg! Älskar att ha mycket för mig, samtidigt som jag älskar att bara vara hemma. Det måste ju betyda att jag är lyckig var jag än är, eller nått=)

Idag har jag varit iväg i Tyringe på Förmedlingscentralen. Det är som en affär och loppis i ett. Ett sånt ställe man lyckas handlar för hur mycket som helst, sen undrar man vad man har köpt?
Jag brukar alltid komma hem med en massa böcker. Samma sak idag. (Berättar i ett annat inlägg vilka böcker.)

Nu ska jag läsa lite och färga mitt hår. Det va väldigt längesen och färgen börjar bli lite dassig hehe.

Ha en skön söndagkväll!



/Tanja


Annorlunda Lika som bär

Det blir en liten annorlunda Lika som bär idag. Jag upptäckte i går hur läskigt lika Kim Raver som spelar Nico i Lipstick Jungle och Neda Parmac från den kroatiska popgruppen Feminnem är. Var bara tvungen att visa:)
/Tanja

Inte igen!!

Jag har tappat ett av mina Chanel örhänge! Igen! Hur går detta till? Jag är så ledsen!


/Tanja


Älskar att hata

Meldoifestivalen är något jag älskar...att hata. Ända anldeningen jag kollar är för att jag ska kunna gnälla, skvallra och slänga ur mig spydiga kommentarer med jämna mellanrum. Denna gång var inget undantag.

Danni sjöng In the Club 28 grr under varje uppträde. Alltså 56 ggr? Du vet att det finns fler ord att använda sig av va?

Marie var överstylad, överdriven och hade solat alldeles för mycket. Tyckte även hon tappat alla sina former helt. Är hon helt frisk?

Tyckte denna omgång var riktigt dålig. Låtarna var tråkiga och inget man kommer ihåg. Förutom Dannis då. Vi fick ju bara höra titlen 56 ggr.

Undra hur det ska gå nästa lördag?




/Tanja


Bowla med stil

Jag har ju glömt att visa vad för skor som fanns när vi bowlade sist. Tyvärr var inte dessa till uthyring. Dom är ju lätt snyggare än dom vanliga iaf hehe:)



/Tanja

Vårkänslor

Idag vaknande jag på strålande humör. Vår i sinnet och vår ute. Eller lite iaf...Bestämde mig för att det var dags att plocka fram skinnjackan iaf. Var rättsäker på att jag skulle frysa men det var helt ok. Våren och värmen är snart här!

Selma hämtade mig vid halv 11 så åkte vi till Bröllopsmässan i Malmö. Det var helt annan grej än i HBG. Mycket proffsigare och bättre. Det märktes framför allt på modevisningen. Klänningarna var såå snygga. Jag fastande för en klänning som visades som verkligen var en Tanjaklänning. Måste gifta mig så jag kan få köpa den! haha

Vi var en runda på Entre också men hittade inget=(

Tyvärr glömde jag kameran hemma idag. Typiskt när jag var på fotohumör...

Ikväll är det dags Melodifestivalen. Det får man väl kolla på antar jag.


Dags att plocka fram lite brunutansol också kanske?=)

/Tanja


En skomiss

Jag har tittat flera gånger på dessa skorna. Tycker dom är grymt snygga. Finns i massor av färger och dom svarta detaljerna i ormskinn är pricken över i. Hade lätt klicka hem dom OM INTE...


...dom är så fult gjorda. Hacket där precis vid klacken är inte snyggt. Ormskinnet på klacken och ormskinnet på spännet ska ju vara ett.

Förstår ni hur jag menar? Håller ni med?

/Tanja


Finns snygga magtröjor?

Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Jag gillar INTE modet just nu. Det mesta är formlöst och osmickrande. Kort och brett. Magtröjor vill jag bara förbjuda. MEN...

Hittade denna tröjan från WetSeal. Som modet är just nu men den ser ut att ha bättre passform än en säck. Riktigt snygg fast det är en magtröja:)

Vad tycker ni?



/Tanja

Burlesque


Var på bio med Tina i fredes och såg Burlesque som vi har längtat efter att se!!



Rekomenderar er att se den! speciellt om ni gillar Christina Aguileras sång!! helt underbart!!

/Selma


Wedding jewelry..

Igår åkte jag inom AteljeMB i Vinslöv på väg hem från skolan!! Tanken var att kolla på brudslöjor och boleros, men hittade inget som jag gillade! Däremot så hittade jag underbara smycken! =) och eftersom jag hade ett presentkort på 500kr där så blev det inte så dyrt där!! tummen upp för det!!



Sen har jag fortfarande brudslöjan och en bolero kvar att köpa! men det ska jag nog hitta! =)

/Selma


License to wed - Bröllopsprovet

God morgon! Idag är det fredag. Det hjälper migg humör lite:)

Igår såg jag en skitrolig film. Haha jag skrattade så jag fick ont i magen. Liscense to wed hette den. Eller på svenska Bröllopsprovet. Med Mandy Moore och Robin Williams.

Filmen handlar om en präst som är superstäng när det kommer till äktenskap. Han har skapat ett Bröllopsprov där han utsätter paren för en massa jobbiga grejor. Klarar dom provet viger han dom.

Haha i en del av filmen får paret robottvillingdockor som dom ska ta hand om. Dessa dockor är så otroligt fula att jag skrattade högt varje gång dom kom in i bild. Utan dockarna hade filmen nog fått lite sämre poäng men den är absolut värd att se:)







/Tanja

Helg..

Jaaa, för mig är det helg nu! inte för det betyder ledighet men jag ska inte åka iväg till skolan på ett bra tag, för på måndag börjar praktiken!! =)

Igår var vi på stället där bröllopsfesten ska vara och kollade lite till med köket och så! Vi vill ju ha runda bord och det ser tu som att det kommer få plats!! vilket gjrode mig väldigt glad! Så!! imorgon ska jag boka runda bord!! =) Jippie!! och i nästa vecka ska vi beställa stolsöverdrag och dukar till de runda borden!

Just nu tittar jag på film.. Eat Pray Love!! har läst boken så det är alltid kul att se filmen sen!!

Näää nu åter tilll filmen!! Imorgon ska jag visa er vad jag köpte idag till bröllopsdagen! =)

/Selma

In a bad mood

Nu var det längesen jag bloggade. Igår var jag hela kvällen hemma hos Detti och åt chips hehe.
Idag har jag haft en dålig dag och är på kasst humör. Har en massa saker att tänka på. Ska sätta på en film nu. Någon rolig komedi som kan få upp humöret. Eller så borde jag shoppa lite kankse?=)

/Tanja

Mönstrade tunna strumpr?

Jag behöver er hjälp!

Jag älskar dessa strumporna jag har på denna bilden. Köpte dom i Ullared för typ 5 kr för längesen. Det är samma material som strumpbyxor men det är bara som en strumpa. Detta är mitt sista par då alla andra har gått sönder. Jag har varit i alla affärer men jag kan inte hitta några nya. Det finns bara utan mönster. Jag vill ha med något fint mönster! Hjälp mig!

Var kan jag köpa detta?



/Tanja

Wishlist...by Tanja


Alla kommentarer borta=(

God morgon!
Jag har precis diskat. Var tvungen, det stank kräftor och vitlök i köket. Jag orkade inte diska igår efter att jag lagat mat och det fick jag ångra idag!

Måste bara säga en sak. Varför försvinner alla kommentarer ibland? Det är grymt störigt. Vi svarar alltid på alla kommentarer, men nu när jag skulle svara va dom borta! Så till er som kommenterat och inte fått svar. Förlåt vi hade tänkt och svara! Ni kan väl kommentera igen så ska ni få svar ;)

Idag hämtar Selma mig efter jobb. Vi ska iväg på bröllopsbestyr!


En bild från i lördags som blev helt fel men ändå bra på något sätt. Bra reklam för Smirnoff ice=)

/Tanja

RSS 2.0