Ännu ett par

När jag var i Ullared sist shoppade jag ett par skor inne på Scorett-outletten. 199 kr kostade dom. Alldeles lagom=) Tänkte köpa svarta också men det fanns inte i min strlk=(



/Tanja

Fler bilder

Nu när Selma visas bilder på hur fin hon var i lördags på bröllopet tänkte jag visa lite fler från min kamera. Bla en när Bruden sitter och väntar på Brudgummen. Känns gammaldags som förr i tiden. Superfin bild!





/Tanja


Best day of my life


















Lördagen den 25 juni är den bästa dagen i mitt liv!! kommer aldrig glömma!!

/Selma


Sovrummet

Idag gick det nästan inte att vakna! Men det gör inget för jag ska bara jobba tre dagar till sen har jag semester=)

Vi är fortfarande inte färdiga i lägenheten förresten. Dom flesta möblerna är på plats men det fattas fortfarande tavlor och prydnadssaker. Ett rum är iaf färdig! Sovrummet. Och jag måste säga att jag blev rätt nöjd. hehe. Tavlorna ovanför sängen har vi "gjort" själv. Det är bilder från Plitvicke Jezera. Dom kunde varit aningen större men dom var skitdyra! haha







/Tanja

En tjuvtitt

Selma vägrar ju blogga ju! Hon har för mycket att fixa med så jag slänger upp lite fler bilder från brölloppet. Men dom med bruden får ni vänta på lite till=)




I väntan på brudgummen.


Brudgummen anländer.




Festen är igång=)

/Tanja

Bröllop

Det var en helt underbar dag igår! Allt gick enligt planera och bruden var så vacker!
Jag låter Selma berätta mer själv och lägga upp fler bilder. Den som väntar på något gott=)



/Tanja

Dagen D

Idag är det den stora dagen!  Selma och Bruno ska gifta sig!
Om 2 timmar hämtar vi blommorna, om 2 timmar är vi hos frisören, om 6 timmar kommer Bruno och hämtar Selma, om 8 timmar säger Bruno och Selma "JA" till varandra!







/Tanja och Selma

Dekorera

Igår fick vi nycklarna till lokalen. Vi var hur många som helst som åkte dit för att dekorera. Och tur var det för så mycket det är som ska göras!

Vi ska bla sätta på stolsöverdrag, steama och knyta rosetter på 250 stolar! Sen ska alla väggar vid dansgolvet dekoreras och göras snygga. Dom är nämligen någon grön konstig färg...







/Selma

Designklänning?

Jag sitter och väntar på Kiki och Sneza just nu. Vi ska åka ut till lokalen och hjälpa Selma att dekorera. Vi är lite sena för Kiki har vari toch letat efter klänning till bröllopet. Jag har tittat rundor på nätet lite och hittade dessa två. Tycker dom ser dyra och designaktiga ut! Tyckte det vid första anblicken iaf, nu vet jag inte längre.
Vad tycker ni?

 

/Tanja

Inredningstips

Sist jag tog slut på min Slotts senap tändes en lampa ovanför mitt huvud så där som i tecknad film ni vet?

Det slog mig att "förpackningen" blir till väldigt snygga dricksglas. Så jag diskade upp det och köpte en ny senap.
En förpackning kostar 30 kr så det skulle tagit lite tid att få ihop en samling. Men idag när jag handlar på Coop ligger det ett helt gäng burkar i 10kronors lådan. Jag blev överlycklig och grabbade tag i typ 5 st. Så nu måste jag äta senap till allt men det är det värt=)



/Tanja


En ny ring

God morgon!
Idag ösregnar det! Lite tråkigt.
Igår var en lång dag. Efter Bridal Showern i lördag sov jag hemma hos Selma. Bruno var iväg på svensexa. När vi vaknat åkte vi och köpte goda frukostbullar, jag åt 4 st! haha
Sen satt vi hela förmiddagen och vek kartonger och pysslade e nmassa dekorationer till bröllopet.
Efter Selma var jag på kalas hos min lillebror och sen åkte jag hem till Sara. Jag har lovat henne att uppdatera här ofta nu så hon har något att göra ;)

Jag har inte tagit en enda bild från helgen. Men jag tänkte visa min fina ring så jag köpte i Ullared. Hittade även lite annat smått och gott där. Bla kavajen jag hade på dopet och ett par skor! Bilder få rjag lägga upp någon annan dag, nu måst ejag nämligen springa till jobb.

Ha en bra dag!



/Tanja

Dopet

Idag har jag varit på barndop. Lilla Hampus blev döp. Han va så söt, han sa inte ett ljud i kyrkan! Smart som jag är glömde jag preseneten! Men jag ska till Sara på måndag, lämnar den då=)

Nu ska jag snart iväg på bridal shower. Spännande!



Jag skulle fota outfit till dopet snabbt innan så kom inte huvudet med. haha lika bra det kasnke:P



/Tanja


En hel del och ingeting

Var ska jag börja. Jag har hunnit med mycket och ingeting sen jag skrev sist känns det som.
Först det tråkiga så kan vi avsluta med det roliga sist=)

Jag har varit hos doktorn ett par gånger och tagit massa prover. Jag är hela tiden trött och yr och känner mig helt tom. Jag vill bara gråta för min kropp är så trött. Jag ska få svar på proverna nästa vecka.

Emellan varven när jag känt mig piggare har jag varit i Ullared, satt upp gardiner och packat upp en massa lådor här hemma. Det börjar bli riktigt bra här. Är så sugen på att fota och lägga upp här men det fattas fortfarande lite saker och jag vill vänta till det är perfekt=)

Imorgon ska jag iväg på dop, lilla Hampus ska döpas och på kvällen är det Selmas Bridal Shower. Spännande!

/Tanja

8 dagar!

Äntligen är det fredag!!!
Jag har varit grymt dålig på att blogga den senaste tiden! men jag har verkligen inte haft mycket tid över..

För en vecka sen så tog jag examen och det var verkligen en grym dag! Det började med champagne på tåget på vägen till Kristianstad ch slutade med en liten middag/fest men vänner och familj här hemma! =)


 

Dagen efter examen började jag jobba och jag trivs superbra där!!

Nu är det bara 8 dagar kvar till nästa stora sak, fast ÄNNU större!! Vårt bröllop!!

De mesta är klart nu, men dagarna fram till bröllop kommer vara busy busy!! mycket som ska dekoreras i lokalen och så!!

Nu! ska jag ta en kopp kaffe!!
Ha en underbar dag!
/Selma

Nya skor

I fredags fick jag och Detti hem våra saker vi beställt från USA. Har inte haft chans att visa dom på bloggen.  Dessa skorna blev mina favoriter vid första ögonkastet!

På tal om skor. Vet ni att mina fötter typ bara växer och växer känns det som?! Förr kunde jag ha 6,5 och 7 var liiite stort. Dessa skorna beställde jag i 7,5 och dom passar!!



/Tanja

Konferens

I helgen var jag iväg med jobb på konferens. Vi var på Ystad Slatsjöbad. Så fint det var där. Vi hade extra tur för solen sken hela helgen. Det kändes som man redan hade semester och var utomlands när man åt frukost vid havet ute i solen!









/Tanja

Håll ut!

Ska bara uppdatera lite snabbt. Jag har varit iväg på konferans hela helgen därför det varit så tyst. Så fort jag kom hem började jag flytta en massa. I fredags fick jag förresten hem mina grejor från amiclubwear!
Tänkte bara säga egentligen att håll ut det kommer roligare inlägg så fort jag lyckas få en miut över=)

/Tanja


Nya garderoben

Dom senaste dagarna har jag sett till att fixa min garderob. Min kära pappa har hjälpt mig att borra och skruva upp hyllor. Ikväll blev den äntligen färdig! (Nästan iaf) Måste bara visa lite bilder, framförallt på mina skor=)





/Tanja

Lång helg och sol

Heej! Vilken underbar långhelg det har varit! Stressig men rolig=) Jag har haft fullt upp med fester, lägenhet och poolhäng!

I fredags var vi på fest hela gänget här i HBG. Vi såg Dragana Mirkovic och det var en skitbra fest! Musiken var bra och stämmningen också! Det var en sån kväll när man hade så kul att man glömde fota hela tiden!


Mario hade fixat bord till oss=)





I lördags bjöd jag och min bror vår mamma på Shan Atci. Inte han personligen alltså utan hans föreställning ;P Han är grymt roligt! Mamma skrattade hela tiden=)





I dag har vi hängt hela dagen hos Selma och hennes pool.



Så fort vi har haft en minut över har vi byggt möbler. Har byggt så vi har blåsor på händerna men det är det värt=)

/Tanja

Fullt upp

Det har varit väldigt tyst här på bloggen dom senaste dagarna. Jag har knappt hunnit sitta vid datorn ens. Jag har nämligen fått lägenheten! Jag är dä rnere och bygger möbler hela tiden och nu ska jag snart iväg till Ikea igen.
Håll ut för jag har mycket att uppdatera om, förutom att bygga möbler har jag hunit med en hel del annat också=)


En annan bild från möhippan=)

/Tanja

Leeeedig!

Nu är jag ledig i 5 dagar! Jag behöver verkligen det, hela min kropp skriker efter lite lugn och ro. Har haft konstant huvudvärk sen typ i måndags och känner mig yr och svag. Ska sova länge imorgon sen gå upp och äta en fete frukost=)

På fredag är det fest igen med alla tjejerna. Dragana Mirkovic uppträder. På lördag uppträder Shan Atci här i Hbg och han ska jag också se så klart!
Jag ser fram emot helgen och hoppas det blir lika roligt som förra lördagen=)


/Tanja


Almost there...

Vet ni vad?? Jag är FÄRDIG med skolan!! inga tentor inga arbeten, slutbedömningen e klar!! nu har jag bara 3 praktikdagar kvar!! På fredag nästa vecka är det examensdags!!! JIPPIE!!

Så eftersom skolan e klar så har jag passat på att köpa hem lite böcker nu när jag har tid att läsa annat än skolböcker!!



/Selma


RSS 2.0