Rosa glitter

Dessa måste jag ha!

/Tanja

Kidnappad...

Ännu en ny vecka! Inte klokt som tiden går!! ska gifta mig om 26 dagar!! =)

I lördes väcktes jag tidigt av att dörren slogs upp till vårt sovrum och några maskerade typer hoppade in och tog med mig!!
De satte på ögonbindel så jag såg inte ett smack. Sen satte de mig i en bil som kändes som den bara gick runt o runt här i Ekeby.. och det isade det sig att den gjorde för 2 av kidnapparna höll på å packa på sig kläder till mig att ha under dagen!!

Sen efter att ha suttit ett tag i bilen så var vi framme och de ledde in mig i feslokalen de hyrt där de dukat upp till en lyxig champagne frukost!! Jättefint hade de gjort!!

Sen efter det så var vi som Tanja tidigare skrev på uppdrag, fotografering, lunch, dans.. JA EN MASSA!! Hade så underbart kul hela dagen.. De kunde inte ha planerat det bättre!! Är så himmla nöjd med dagen och kommer aldrig glömma den!!







En superlyckad dag helt enkelt!!

/Selma


Model för en dag

Visste ni är Selma är en riktig naturbegåvning framför kameran? Det fick vi veta i lördags under möhippan. Fotografen som fotade henne var helt lyrisk!
Under tiden Slema blev stylad passade vi andra på att roa oss lite bakom och framför kameran=)









Eller hur ser hon ut som en riktig model?=)


/Tanja


Möhippa!

Igår väckte 3 "inbrottstjuvar" Selma kl 7. Det var dags för möhippa!
Det var en underbar dag med en massa roliga aktiviteter. Vi har hur många kort som helst, får  nog lägga upp lite i taget.
Först belv Bruden iaf väckt och körd in till stan för att äta frukost. På väg till första aktiviteten, model för en dag utfördes en massa uppdrag. Efter lunch på favorit haket var det dags för oss alla att lära sig Kroatisk folkdans. Vi hade grymt kul och alla tog det på fullaste allvar! Sist åt vi middag.

Det var massa skratt under dagen och det var verkligen en lyckad dag! Idag är vi alla helt slut oc hhar ont i vaderna efter dansen. Men det var det värt!











(Det finns hur många bilder som helst, över 1000 st. Jag lägger upp lite fler med jämna mellanrum=))

/Tanja


Shoppat

Jag och Detti satt till 12 igår och kollade rudnor på AmiCLubwear. Jag var så himla trött och förvirrad så idag har jag inte riktigt koll på vad och varfö rjag köpte det! haha hoppas jag blir nöjd när jag får hem sakerna iaf:)



/Tanja

Fredag!!

Äntligen fredag!!

Idag ska jag hämta min brudkänning, nu är den färdig!! de har sytt upp den lite =)

Ikväl bli det hemmakväll.. lite film eller nåt=)

Om exakt 2 veckor så är det dags för examen!! sännande!!

Ha en bra dag!!

/Selma 

Klar..

Helgen närmar sig med stormsteg!
Jag har 8 dagar kvar på praktiken nu bara innan examen och alla arbeten och tentor är avklarade nu!!
Så himla underbart! Den 10/6 är det examensdags!! =) wiee!! sen dagen efter börjar jag jobba som sjuksköterska!! så himla skön känsla!

Anyways!!
På lördag ska jag på födelsedagsfest hos Anna i malmö =) o sen ska jag jobba en masa i trädgården på all den lediga tiden!! får passa på nu innan man börjar jobba!! =)

/Selma


Blommor på skorna

Hittade ett par skor som jag föll för direkt, fast det inte är min stil alls egentligen. Gillar dom ljusaste bäst. Riktigt somriga!


/Tanja

Köpa skor?

Jag är grymt sugen på att beställa lite skor! Det riktigt kliar i fingrarna. Hittade dessa underbara. Dom rosa är 2 die 4!



/Tanja

En hel dag

Hej alla!
Här har det inte hänt mycket på sista tiden. Jag har mest varit hemma och packat och grejat inför flytten. Jag längtar ihjäl mig!
Igår var jag och Selma en runda i Tyringe och shoppade. Hon hittade lite saker till bröllopet och jag köptelite saker till nya lägenheten.
Sen åkte vi till Ekebymöbel affär snabbt, jag måste hitta ett skrivbord.
Solen sken hela dagen igår så vi solade och latade oss och grillade cevapi. Det finns inget bättre!
Sist men inte minst städade vi Selmas garderob. Jag älskar att städa garderober. Så har ni det stökigt vet ni vem ni ska ringa ;)







/Tanja

Musik

Igår var Tanja helt slut efter att ha varit med Selma hela dagen. Först åkte vi till Ikea och åt middag och köpte flyttkartonger. Äntligen Tanja har glömt det varenda gång hon varit där! Sen åkte vi hem och skulle  bränna en skiva. Selma fick för sig att hon var tvngen att ha en speciell låt men hade ingen aning om vad den hette. Hon satt och letade hur länge som helst och Tanja blev knäppare och knäppare=) Det slutade med att hon inte hittade låten men vi hittade denna iaf!



/Tanja och Selma

Rock & Republic vs. AmiClubWear



Söndag

God morgon!
Då var det dags att börja jobba igen.
Igår vaknande jag tidigt och mötte Ann-Marie i stan för frukost. Efter några timmars rastlöshet i min soffa tog jag mig hem till pappa för att titta på Vm-finalen. Sverige förlorade. Men silver är väl bra det med=)
Idag ska jag till Ikea. igen! Det börjar kännas som mitt andra hem:)





/Tanja

Omröstning

Igår satt vi och pysslade ihop ramar som dekoration på bröllopet. Vi kunde inte bestämma oss vlket som var snyggast, så ni får hjälpa till!

Är det snyggast med 2 blommor + 1 eller är det snyggast med 2 blommor + 2?



/Selma

Lång lördag

Igår vakande vi tidigt och åkte till Ikea. Tanja behöve köpa ett soffbord som snart utgår och Selma skulle ha lite ljus och annat smått och gott.
Vi testade frukosten där och den var fakstikt bra. 60 kr för oss båda och då fick vi bullar och ägg och bacon och pannkakor. Mums!
Efter Ikea åkte vi hem till Selm aoch började pyssla lite med dekorationer för bröllopet. Vi kunde inte riktigt bestämma oss för en sak så det kommer en omröstnings här sen så få rni hjälpa oss=)
Kl 5 kom äntligen Kiki och Sneza så vi kunde grilla. Precis när vi plockar av den sista cevapin från grillen börjar det störtregna och storma. Vilken tur att vi hann=)
Kl 9 bänakade vi oss framför TV och kollade på Eurovision. Eric Saade var verkligen bra och för en gång skull hejade vi verkligen på Sverige och tyckte dom förtjänade att vinna. När Azerbaijan vann blev vi allhop grymt sura! Hade inte svenskarna hjälp dom med sitt bidrag hade Eric säkert tagit hem det. Svikare!! haha







/Tanja och Selma

Lördag!

Äntligen var det helg! och denna helgen är jag leeedig!! underbart.. tyvärr så är det inte lika fint väder som det var förra helgen när jag jobbade =(

Dagen börjar med att jag och Tanja ska till IKEA! vi ses så sällan jag o Tanja, men idag ska vi ses heeeeela långa dagen, för ikväll blir det grillning o Eurovision tittande hemma hos mig =) Kanske ett dopp i poolen om det inte är för kallt =)

Men nu får jag väl fixa mig! ha en trevlig lördag allihop!

/Selma

Jaaaa!

Sverige är i Vm-final! Jag har precis tittat på matchen mellan Sverige - Tjeckien. 5-2. Sverige krossade Tjeckien;) På söndag är det final mot Ryssland eller Finland. Jag hoppas på Finland, det är alltid något speciellt med dom matcherna!
Måste se om någon har lust att kolla på matchen i stan någonstans och dricka någon öl. Faaan vad roligt!!
Nu är jag på så bra humör att jag ska sticka och träna!



/Tanja

L.AM.B. vs. AmiClubWear


Eurovision delfinal 1

God morgon! Idag kunde jag knappt öppna ögonen. Eurovision tog ju aldrig slut igår. Dom var redan sena och ändå drar hon ut på röstningen i typ 100 år! Jag slumrade till lite i slutet så jag har inte superstor koll på vilka som gick vidare men det var iaf rätt många bra låtar med igår. Och så klart gick dom sämsta vidare. haha så är det alltid=)
Min favorit är ungern. Låten är bra men uppträdandet var ju grymt tråkigt!
Tittade ni igår?



/Tanja

Inget speciellt

Hellu!

Idag har jag haft huvudvärk ända sedan jag vakande. Jag blir knäpp på detta! Min humör är uruselt och jag kan inte fokusera på något!

På tal om någo helt annat såg att 2 inlägg som jag skrev igår inte publicerats. Hoppas det funkar nu?

Just nu kollar på på hockey. Sverige möter kanada. Jag hatar verkligen Kanada allltås. Alla är rädda fö rodm och domarna vågar aldrig döma mot dom! Haha jag kan inte kolla på matcher mot kanada för jag vill bara kasta något på tv:n! Håll tummarna för att Sverige vinner nu!

/Tanja

Dags för nya skor?

Jag har suttit hela helgen och tjuvkikat på AmiClubWear. Jag är så sugen på att shoppa! Har hittat några godbitar som nog inte hade suttit fel. Bla dessa. Vad tycker ni?



/Tanja


Då var helgen slut

Fredag: Idag var jag och Detti i stan och drack lite cider. Vi gick först till Shakespears så jag kunde titta på hockey. Sverige mötte Frankrike och vann. Så klart=). En runda på Steakhouse hann vi också med. När vi komm till Steakhouse blev vi båda plötsligt väldigt festsugna. Som tur var hade Detti kört, just för att vi inte skulle kunna festa! haha man måste ha sina knep :p

Lördag: Idag vakande jag supertidigt. Pumalagret hade utfösäljning. Kl 7 stod vi i kö. Jag köpte 2 par skor för 250 kr styck. Lagom pris. Efter shoppingen på Puma åt vi frukost i stan och sen åkte vi till Ekeby och tittade på soffor. Vi hittade en som skulle kunna bli rätt bra men jag har redan hittat min drömsoffa på IKEA. Vi får se vilken det blir!

Söndag: Idag har jag inte gjort någonting. Vaknade tidigt i morse och stack och tränade. Har längtat efter träning faktiskt. Jag har ju haft halsfluss oc hinte vågat träna förtidigt. Resten av dagen ha rjag varit allmänt rastlös. Nu kollar jag på hockey igen. Sverige möter Schweiz. Heja Sverige!











/Tanja


50 dagar!!

Kan ni fatta att det bara är 50 dagar kvar till bröllopet!! <3
Faast känner att det är en del kvar att fixa, eller nja, fixa o fixa, allt är planerat å så! Nu ska det sista inhandlas bara!!

15 dagar innan bröllopet, om 35 dagar alltså, tar jag examen! Då är jag färdig sjuksköterska! SPÄNNANDE! så det är mycket som händer i juni, jag börjar även jobba direkt dagen efter examen på en psykiatri avdelning här i HBG =) längtar otroligt mycket till juni månad!

Tänkte jag skulle fotta lite av de som är inhandlat till bröllopet! men sen kom jag på att min kamera är på vift hos en kompis! så det får bli en annan dag!

Iallafall, nu ska jag skriva vidare på det sista arbetet vi har att göra i skolan! sen är allt klart! nice! och ikväll blir det bara en mysig hemmakväll för jag har praktik hela helgen =(

Ha en trevlig fredag!

/Selma

Grattis mormor

Igår fyllde min mormor 80 år. Direkt efter jobb åkte bror, mamma och jag dit på kalas. Det var trevlig som vanligt, vår släkt är inte klok=)
Min bror jobbar med att köra cementbil. Vi är grannar så jag fick skjuts av honom hem i lastbilen. Det var soft att åka i den stora lastbilen och man kom så högt upp. Man fick bra utsikt=)







/Tanja

Snabb uppdatering

Tänk att det redan är torsdag. Snart helg igen!
I veckan som gått har jag kollat på hockey en massa. Det är VM nu ju. Sverige spelade riktigt bra mot USA igår. Kul att se.
I onsdag var hela gänget ute och käkade. Så roligt att träffas igen. Det var hur längesen som helst som vi var allihopa!
Idag fyller min mormor 80 år så jag ska på kalas hos henne direkt efter jobb.
Det var en kort resume av min vecka hittills ;)





/Tanja

Atwood vs. GoJane



Bra reklam

Vilken grym reklambild från urbanog.com. Visst vill man bara köpa skorna? Nu, direkt!



/Tanja


Helgen som gått

Här har det inte hänt mycket på sista tiden. Jag har varken haft ork eller tid att logga in. Alla kommentarer är tyvärr borta så jag kan inte svara på några=(

Jag har ju som sagt varit sjuk hela helgen men jag hade samtidigt massa planer som jag inte ville ställa in. Så jag har tagit mig igenom allt som en zombie ungefär=)

I lördags var vi hos Selma och solade på hennes altan. Vi grillade även en snabb runda. På kvällen kollade vi på hockey. Sverige förlorade mot Norge. Hallå?

Igår var jag i väg i Ullared för att köpa saker till nya lägenheten. Hittade en hel del trots att jag mådde dåligt! Bilder på allt får ni när det är på plats i nya lägenheten. Åhh vad jag längtar!=)

Nu ska jag nog lägga migoch vila lite. Är helt slut idag!

/Tanja


RSS 2.0