Tisdag..

Har varit ledig idag! så skönt =)

Ultraljudet gick superbra igår! gud vilken underbar upplevelse att se den lille som rör sig där inne =)
Det är en pojke =) hihi.. Hade ni gissat rätt?

Tänkte jag får väl lägga upp en mag-bild =)



Ha en bra kväll =)

/Selma

Wishlist...by Tanja


Vem är vem?

Det är ju tur att jag och Detti köper samma kläder hela tiden, hehe. Kan ni se vem som är vem?=)



/Tanja


Måndag..

Va e de för nån dag, e de en vanlig dag??? nää, hehe, det är Ultraljudsdags!! =) kl, 14:30 har vi tid! SÅ SPÄNNANDE!! Det enda tråkiga med idag är att jag jobbar kvällstur så jag kan inte va hemma med älsklingen efteråt utan måste återvända till jobb! men man kan ju hoppas att kvällen går förbi snabbt!!

Iallafall, förmiddagen ska jag spendera i soffan och bara göra ingenting och ta det lugnt!!
Igår jobbade jag och när jag kom hem så gjorde jag choklad-knäck! MUMS! så nu är första lussekatterna och choklad-knäcken klara!!

Den 15 december ska jag på julfest med jobbet på Marina plaza här i hbg! har hört att de har riktigt gott julbord där! men vad ska jag ha på mig? har liksom inga fina kläder som passar mig nu eller är passande att ha på sig när man är gravid haha!! =P Några tips på vart man kan köpa fina klänningar som passar runda magar?

Ha en bra dag!

/Selma

Söndag

Stress, stress stress. Hela denn adagen har bestått av stress känns det som. Men rolig stress samtidigt=)
Vakande tidigt och åkte hem till Ann-Marie ju. Det blev superfint i hennes garderober. Sen har jag hunnit med IKEA en snabb runda också, Kit har varit här och visat någon damsugare och Detti har varit här på fika. Just nu är det paus i Pan-Am så jag hinner blogga lite!





/Tanja


Granen är på plats, nästan iaf

I år skulle julpyntet var over the top och konstigt läste jag. Men inte hemma hos mig. Jag kör på enkelt!
Det blev en mini gran, vill inte ha för stor. Det fattas en stjärna på toppen, och en julgransmatta och julklappar under granen dock. Hittade ingen som matchar. Finns bara röda eller grå det vill jag inte ha. Vill ha en vit eller lila, så klart=)







/Tanja

Regn, regn och regn

God morgon! Uppe med tuppen idag, eller nästan iaf=) Jag ska hem till Ann-marie och hjälpa henne att få lite ordning i sin garderob. Snart får dom tillökning och då kan det inte se ut som det gör nu. hehe

Igår trotsade vi stormen och var på Brooklyn och åt. Det var väldigt gott och jag blev väldigt mätt. Jag gillar maten där men det är inte världens mysigaste restaurang. Borden är så nära varandra att det känns som man sitter på samma bord med hela restaurangen typ! Tycker det är svårt att hitta mysiga restauranger! Har ni några tips får ni gärna säga till...=)





/Tanja

Myslördag!

Nu har allt julpynt kommit upp här hemma hos oss också, eller nää, inte granen än.. Men den kommer sen när dom börjar sälja dem =)

Idag ahr jag bakat en maaaassa lussekatter! glömde dock fota innan jag la dem i frysen =( men jag har en mysig bild på den nya fina stjärnan vi har i rutan och en gullig bild på djuren som myser i soffan =)






Ha en fortsatt trevlig lördag!

/Selma


Lördagskväll i stan

Julgranen är på plats och outfiten är färdig. Nu åker vi och äter något gott!
Trevlig kväll!



/Tanja

Nu ska julsakerna upp

Idag har vi varit på Rusta och Ikea tillsammans med halva Sverige kändes det som. Så mycket folk! Det var fler än vi som hade gett sig ut för att handla julsaker nu inför Första Advent.
Med oss hem hade vi iaf en julgran och julgranskulor som jag snaart ska sätta upp. Det blir min första julgran sen jag flyttade hemifrån. Börjar bli vuxen på riktigt nu hehe.
Har fått nya saker till fönstret i köket också. Kände för att byta till svarta krukor nu när blommorna var rosa. Viktigt att det matchar ;)
Ikväll ska vi ge oss ut i stormen och äta någonstans.



/Tanja

Wishlist...by Tanja


Massa gott

Fredagkväll och jag skulle egentligen varit på fest nu! Istället sitter jag här med dunkade huvud och ömmande hals. Har gått och blivit sjuk! Så himla tråkigt, såg fram emot festen ikväll. Att få klä upp sig lite och lyssna på bra musik!
Istället ska jag krypa ner i soffan och frossa. Har varit på Coop och tömt hela affären på godsaker känns det som!
Hoppa sni alla har en rolig kväll!



/Tanja

Massa shopping

Just nu sitter jag och kollar på någon störd film på 6:an så tänkte bara blogga lite snabbt i pausen!
Var på Nya Väla idag med mamma. Koftorna på Gina var inget att ha så klart men jag hittade massa saker på new Yorker istället. Så klart=) Visar allt fint en annan dag!
Nu sk ajag återgå till filmen...

Hade bara tid med en snabb outfitbild idag. Var fullt upptagen med att shoppa ;)


/Tanja

Böcker av Carmen Reid

God morgon! Stress stress stress! Börjar tidigt idag...
Igår kollade jag rundor på nätet och såg att Carmen Reid har släppt 2 nya böcker om Annie Valentine, den förvirrade och modeintressearade tvåbarnsmamman! Jag älskar dessa böckerna så var bara tvungen att köpa dom.
På tal om köpa, från och med idag är shoppingförbudet slut! Wiie det firar vi genom att åka tll Väla ;)


/Tanja

Panerad spätta med pommes

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Har inte haft något att skriva om har det känts som. Var en runda i stan med Sara igår och en snabb runda på Väla. Var shoppingsugen men hittade inget.
Har precis ätit panerad spätta och pommes. Min abosluta favoriträtt=)
Hoppas ni får en mysig onsdagskväll! Själv ska jag krypa ner under filten i soffan!

/Tanja


Nya jeans

Nu är jag hemma och shoppingsuget är stillat! Åkte en runda till Gina Tricot efter jobb. Hade hittat två koftor jag ville titta på. Hittade inte koftorna för allt var typ skickat till Väla, dom ska öppna ny affär där i veckan ju. Däremot hittade jag ett par byxor! Svarta jeans för 199 kr. Alldeles lagom=) Ska åka till Väla i veckan och se om koftorna är lika fina i verkligheten...Man vet ju aldrig med Gina...
Nu ska jag titta på The Big Bang Teory. Ha en bra kväll!


/Tanja


Mysdag?

God morgon! Helgen är slut och det är dags för jobb. Jag är inte redo för jobb igen. hehe
Hade varit skönt att gå hemma hela dagen i myskläder och bara äta popcorn och titta på serier. Det låter inte fel va?=)
Hade velat ha dessa på fötterna, ser väl varma och goa ut en slappdag hemma?=)

/Tanja

Shoeheaven

Jaha då var denna helgen också snart över. Jag har absolut inte gjort någon speciellt denna helgen. Knappt varit utanför dörren! Så skönt det har varit...
Jag har suttit mycket vid datorn och tittade på kläder och skor. Jag är sååå sugen på att köpa lite skor nu. Det var nästan 2 månader sist! Kan ni fatta det?=)
Hittade dessa från Zara. Jag måste ha dom!! Jultomten ser du detta? Strlk 38 på Zara alltså. hehe


/Tanja

Wishlist...by Tanja


Snygg knäppning

Nu har jag suttit vid datorn heeeela dagen. Tog bara en paus för att åka och äta kebab. hehe
Hittade snygga jenas från WetSeal som jag verkligen vill ha. Älskar när knäppningen är så bred med flera knappar, passformen blir så snygg då=)
Gina Tricot hade en sån modell för länge sen. Har ett par men hade lätt velat h ai alla färger:)

På tal om något helt annat så läste jag på någon sida om ett tips om man har råkat köpa lite för små skor.
"Ett tips om de är lite trånga: Ställ dem 7 min i ungen på 70 grader. Sätt sedan på dig dem direkt och hå omkring med dem tills de svalnat. Då sitter de sedan perfekt!"
Men alltså kan detta verkligen stämma? haha





/Tanja

Lördag..

Godmorgon! I´m back! Har haft 2 lååånga veckor på jobb! nu är det på tiden att vara ledig en helg =)

Jag har hunnit med lite i veckan fast jag jobbat mycket..

I onsdags var jag med tjejerna på Breaking Dawn del 1!! Jag säger, hur ska jag klara av att vänta ett år på del 2?
Det är inte särskilt snällt att låta en vänta 1 helt år!

Kom och tänka på en sak.. LÄS INTE vidare om du inte sett filmen än, och inte läst boken!!






I del 1 är ju Bella gravid och det är jag också, sen i del 2 kommer hon ju vara mamma, and so will I! hehe tyckte det var lite gulligt =)

På tal om graviditet, den 28 är det dags för ultraljud! Vad tror ni att det blir för nåt? flicka eller pojke? borde typ starta en sorts tävling eller något haha =) fast kanske lite lätt med 50/50 % chans?

Nää, nu ska jag vila lite innan det är dags för städning av hemmet och sen 16 års-fest för min brorson =)

/Selma



Helgen är här!

God morgon god morgon!
Nu är helgen här och jag har inga planer what so ever! Det känns superskönt! Jag har haft fullt upp i över en vecka så att slappa känns underbart.
Igår kväll var jag vi hembjudna till min mamma på Tacos men jag orkade inte, stannade hemma. Tittade på Top Model All Stars och läste lite men mesta tiden spenderade jag vid datorn.
Gjorde lite Wishlist med juloufits. (Lite tidigt kanske men det är faktiskt Julskyltning på söndag.) Jag är så sugen på att shoppa nu i could die! När lönen kommer ryker shoppingförbudet=)
Nu ska jag fortsätta att kolla kläder. Har redan hur mycket som helst jag ska lägga vantarna på=)

Bild från förra gången vi var hos mamma på spelkväll=)


/Tanja

Rosa eller lila?

För en vecka sen köpt ejag nya blommor till köket. Dom var skithäfta tyckte jga med den rosa "blomman" i mitten. I morse när jag vakande hade det kommit lila blommor på. Jag trodde att det skulle vara den rosa saken där inget mer. Ska det fortsätta så här får jag flytta in blommorna i stora rummet ju=)

 

/Tanja

God morgon

God morgon! Jag sitter här som en Zombie. Idag är jag supertrött! Jag börjar extra tidigt och slutar extra tidigt idag på jobb. Så jag ska nog träffa Detti ett tag och sen hem och slappa. Är verkligen i behov av lite slapp tid=)

Filmen igår var super bra! Vampyrer och varulvar är egentligen inte min grej riktigt men nu när man är inne på fjärde filmen har man vant sig och det känns mer naturligt nu hehe=)

Nu måste jag springa!
/Tanja

Kär och galen!

God morgon!
Då var det onsdag och dags för Breaking Dawn. När jag var på bio i måndags såg jag trailern för filmen och jag blev ännu mer sugen!

Igår var vi hemma hos min bror och tittade på Kär och Galen. Jag hade hört att vinjetten skulle vara en ny. Det tyckte jag var tråkigt för jag kommer fortfarande ihåg hur den gick. Men det var samma som på 90talet, bara lite uppdaterad:) Programmet i sig var helt ok, det fick massa pluspoäng i kanten för att jag gillade det så mycket när jag var liten=)

Nu ska jag jobba sen möta tjejerna i stan! Ha en bra onsdag!



/Tanja

Shoes shoes shoes..

Kollade genom lite gamla bilder och hittade några av alla våra shoe to shoe bilder!! haha
Jag kommer ihåg vilka tillfällen de va tagna vid och vilka roliga minnen man har från just den festen =)



Denna är tagen när vi va på Checkpoint, när Mile Kitic sjöng där =)




En bild tagen på steackhouse




Denna bilden är från vår första balkancruise..




Denna är från en galen kväll på steackhouse som sedan tog oss vidare till pascha på nån balkanfest.. Tanja fick senare mitt röda nagellack på sin vita sko! hahahah...




Denna är tagen i Snezas bil på väg hem från Malmö och en Seka Aleksic konsert =)



Ha en bra kväll!!

/Selma

Louboutin 2012

God morgon! Tisdag idag och det betyder; Kär och galen! Kommer ni ihåg det programmet? Jag och min bror älskade det när vi var små så idag ska vi hem till honom och titta på premiären. Hoppas det är lika bra som när vi var små:)

Morgonen börjar jag iaf med lite skor. (Så klart) Dessa skorna är från Louboutins vårkollektion 2012. Jag bara älskar vissa av skorna men vissa skulle jag aldrig sätta på mig! Konstigt att EN designer kan ha så olika stilar på något sätt?


/Tanja

In Time - Bästa filmen på länge, se den!!

Jag kom precis hem. Efter jobb fikade jag och Daria i stan innan vi åkte till bion för att titta på In Time. Jag är helt uppspelt här hemma nu. Det var lätt den bästa filmen på länge. Jag har inte varit så exalterad efter ett biobesök sen jag såg Will Hunting. Och det var ju ett par år sen :)

För er som inte vet vad filmen handlar om så utspelar den sig i framtiden. Pengar är oväsentligt, valutan är nu tid. Människan har blivit genmodifierad att sluta åldras vid 25. På din 25 års dag får du en klocka på din arm och 1 år att leva.
Will lever i ghetto där tiden är knapp. En dag kommer han över 100 år samtidigt som han blir anklagad för mord. En vild jakt på och mot tiden börjar!

Denna filmen var såå himla bra. Spännande precis hela tiden, mina naglar är nerbitna till nagelbanden nu! Filmen är också väldigt samhällskritisk och passar bra i dessa tider med demostrationer och revolutioner.
Se filmen nu!!



/Tanja

Jennifer Lopez och hennes skor

Igår tittade jag rundo rpå kändisar och deras skor lite. Någon som matchar sina skor perfekt med sina kläder varenda gång är Jennifer Lopez! Äkta Tanja-matchning. Perfektion:)
Vad tycker ni?


/Tanja
/Tanja

Måndag..

Äntligen är det ny vecka! Jag hade en lååång arbetsvecka förra vecka, var bara ledig onsdag.. Det känns verkligen i kroppen och knoppen haha..

Men nu ska jag inleda dagen med det senaste avsnittet av Desperate Housewifes  =) Sen får vi ser vad som händer! Underbart att vara ledig !!

/Selma

Ny vecka

God morgon! Då var det en ny vecka. Har mycket planer nu i början av veckan sen är det tomt i kalendern framåt helgen. Får sehur länge det håller i sig?=)
Igår var jag mest hemma och tog det lugnt. Jag var riktigt trött. Träffade Sofia en stund på morgonen och åt frukost och snackade massa skit. Sen låg jag mest i soffan resten av dagen och myste i mina nya innetofflor. Jag har alltid hatat UGGs men är dom lika sköna som dessa så är jag inte långt ifrån att äga ett par, hehe. 
Så här såg jag ut största delen av dagen :)



/Tanja

Louboutin vs. Urbanog



Heldag i Malmö

Idag har verkligen varit en lång dag. Detti hämtade mig kl 9 så åkte vi till Malmö för att kolla klänningar. Det började dåligt men efter några provningar hittade hon Klänningen med stort K. Men den var för liten!! Efter mycket om och men, och efter några väl lärda läxor (pik till Detti haha) hittade vi klänningen i rätt strlk. Den är så underbart fin! Men ni får vänta till juli för att se bilder=)
Efter allt var färdigt flöt resten av dagen fram. Allt gick vår väg bara för att vi hade Klänningen i vår ägo ;)
Inne på Entre hittade jag en tröja med pärlor på. Superfin! Ursäkten denna gången för att bryta shoppingförbudet? Det var en försenad födelsedags present av min pappa:)







/Tanja

Vi spelade Kotte

God morgon! Jag har precis kommit ut ur duschen och ska fixa mig snart. Idag ska vi titta på Bröllopsklänningar till Detti. Ska bli superkul=)
Igår var det också kul. Vi hade spelkväll här. Vi spelade något frågespel och konstigt nog fick vi typ bara frågor som handlade om Finland. Vi är alla experter på Finalnd nu. Visste niu att Åbo heter Turku på finska? Och att Haparanda har en tvillingstad i Finland som heter Torneå? hehe
Sen spelade vi Kotte också. Kommer ni ihåg det spelet? Sååå roligt!!





Jag fastnade inte på bild igår men min tårta gjorde :)

/Tanja

Tårta idag

God morgon! Snart dags för jobb igen. Men det är fredag idag så helgen är nära:)
Igår jobbade jag inte. Vakande och var yr och hade ont i nacken. Somnade om  och vaknade och mådde lite bättre sen.
Ikväll kommer tjejerna hit för spelkväll. Vi skulle egentligen ut och röja också men vi tog fel på dagarna så det blir bara lugnt ikväll=)
Igår hade jag namnsdag så idag ska jag "baka" tårta. Samma som vi hade i lördags. Den var så god att jag var tvungen att göra den igen. Min namnsdag var en perfekt ursäkt ;)




/Tanja

Mystofflor från Lindex

Hej på er!
Idag har jag varit på Väla och shoppat trots shoppingförbud. Det var faktiskt ett väldigt nödvändigt köp. Det var mysiga inneskor/tofflor. Nu när det börjar på riktigt kallt blir mina fötter iskalla och så får jag ont i mina leder av det. Därför köpte jag dom varmaste tofflor jag kunde hitta med massa ludd och päls och grejor=) Får hoppas att det hjälper. Kan inte ha ont i fötterna,måste kunna använda alla mina klackar ju:)
På tal om klackar hade jag mina nya vinterstövletter idag från Köpenhamn. Första gången jag änvände dom så vi ta med gympaskor ifall jag fick akut sko skav eller något. Men dom var faktiskt väldigt sköna=)
Nu ska jag sätta mig framför TV:n äta gräddbullar och titta på Top Model All Stars ! Lätt bästa säsongen!





/Tanja


Wishlist...by Tanja


Lite blandat

God morgon!
Igår låg jag i soffan hela kvällen. Jag läste en hel bok. Kunde inte sluta. Ni vet när boken är så bra att man hela tiden tänker: "Bara ett kapitel till".
Vet ni, jag är supersugen på att gå på bio! Snart ska vi gå och se Twilight och det ska bli kul men jag kan inte vänta till dess. Det finns en hel drös filmer på bio just nu som jag vill se. Bla Tower Heist, In Time och Contagion. Någon som sett och vet om dom är något att ha?
På tal om ha:P. Jag hittade detta fina armband på Forever21s hemsida. Älskar färgen och att det är blandat med guld. Kan tyvärr inte ha denna sortens armband, mina handleder är för smala så det glider bara av.
Nu måste jag springa till jobb. Ha en bra tisdag!



/Tanja


Fotbollsgalan och pannbiffar..

Då var det en ny vecka! Tiden gick snabbt på jobb idag och nu är det bara 5 dagar kvar att jobba denna vecka!! håller tummarna för att det ska gå snabbt!

Just nu sitter jag och älsklingen i soffan och har det mysigt och kollar på fotbollsgalan. Vi har precis ätit Pannbiffar med potatisgratäng och löksky, MUMS!! =)



Ha en trevlig kväll!!

/Selma




Zanotti vs. Urbanog



Söndag..

Helgen har verkligen gått snabbt! Men det är inte så konstigt, har haft fullt upp hela tiden! =)

Igår var de ju som ni sett vår årliga halloweenfest, dock var det en mycket lugnare fest detta året! Vi skippade att ha festen i lokalen och hade det hemma hos mig och Bruno istället =)

Idag åkte vi till Kyrkogården, eller till tre olika faktiskt och tände ljus och la blommor och så sen kom vi hem och tog tag i städningen efter festen igår..

Tanja har redan lagt upp bilder från igår och jag tog ändå inte så många med min kamera! Men har 2 söta på vovvarna, som självklart var glada att festen var hemma i huset i år, för då fick dom vara med =)





haha den andra bilden var lite rolig =)

Ha en trevlig kväll!

/Selma


Söndagsmys

Då var det söndag kväll igen. Har haft en bra helg. Först gick fredagen åt alla förberedelse inför Halloweenfesten och sen på lördagen var det dags. Älskar Halloween, egentligen inte högtiden i sig utan bara för att man får tillfälle att ha fest och att klä ut sig vilket jag tycker är superkul!
Sitter och väntar på att PanAm ska börja. Min nya söndagsnöje=). Tillsammans med något gott att äta. Jag kör på söndagsmys i stället för fredagsmys!
Hoppas ni får en mysig söndagskväll!



/Tanja


Halloweenfest

Festen igår var rätt lugnt men lika rolig för det=)













/Tanja och Selma

Wishlist...by Tanja


Redo för Halloweenfest

Sitter här hemma nu och är lite smårädd. Vi har dekorerat med läskiga saker hos Selma hela kvällen. Har bilde rpå alla läskiga monster i huvudet! haha
Men nu är vi iaf redo för imorgon! Jag längtar!







/Tanja


Blå skor

God mordgon! Snart är det äntligen dags. Jag och Selma ska åka oc handla och laga mat och börja dekorera inför imorgon. I cant wait!
Dessa underbart snygga skor hade passat perfekt till min outfit i år!



/Tanja

Torsdag!

Idag jobbar jag en eftermiddagstur, vilket innebär en lång sovemorgon då jag börjar jobba 13.00 =)

Idag är sista dagen jag jobbar för denna veckan. ska bli skönt med en 3 dagars helg! och älsklingen har tagit ledigt imorgon, så vi är lediga tillsammans.. heeeela dagen =)

nu ska jag käka lite frukost =) Sen slappa tills det är dags å bege sig till jobb =)

Ha en bra dag!

/Selma

Typiskt..

Då var halva veckan avklarad.. ja, om man räknar månd-fre.. för i helgen är jag LEDIG =)

Idag tänkte jag laga tacogratäng! =) MEN! så glömde jag köpa hem creme fraiche och philadelphia =( får väl köra över till snabbköpet snabbt om jag vill ha nån tacogratäng =( Eftersom jag är så trött idag får jag fundera på det lite till =P haha!

Imorgon jobbar jag kväll och sen har jag helg =)

Förresten! Fick tid till ultraljud idag!! wiee.. Den 28 november så =) hoppas vi kan få reda på könet åsså så den lilla/lille inte gömmer sig P

Nää.. får väl ta å åka till affären nudå?!

/Selma


Tips till Halloweendräkt??

God morgon!
Onsdag idag, snart har halva veckan gått och snart är det dags för vår Halloween fest=) Ska träffa Selma på fredag och fixa massa.
Har ni förresten några tips på enkla och biliga Halloweendräkter? Har ett par kompisar som är ute i sista minuten och behöver lite tips?
Idag ska jag bara vara hemma och lata mig. Ska förhoppningsvis kolla lite nya avsnitt att mina serier. Men det var ju Halloween i måndags så vet inte om dom visadesi Usa då. Vi får se!



/Tanja

Äggstra bra lösning

God morgon! Måste springa iväg till jobb alldeles strax, tänkte bara tipsa er först om en bra sak!
Jag kokar väldigt mycket ägg men har alltid tyckt det va så jobbigt att hålla reda på hur man gör. Hurmånga minuter ska ägget koka om det ska vara löskokt eller hårdkokt? Ska man lägga i ägget när vattnet kokar eller innan?
Hittade denna äggstra (haha) bra lösningen på Ullared. Äggtimern. Man stoppar den i vattnet tillsammans med äggen så visar den hur ägget är kokt. Det står soft, medium, hard på och äggtimern ändrar färg efter hur ägget är kokt. Supersmart och funkar varje gång!


/Tanja

RSS 2.0