Happy Halloween

Black Bats & Orange Happy Halloween Halloween Images


På lördag är det dags för vår Halloween fest!!

/Tanja och Selma


Julgranskulor i päls?

Jaha då var söndagen snart avklarad. Var i väg i Tyringe en runda idag för jag läste på deras hemsida att dom hade massa Halloween grejor. Tyvärr var det inte massor och det som fanns var dyrt. Hittade iaf ett skelett av något slag. Nu sitter jag och väntar på reprisen av Mitt stora feta syrianska bröllop och sen är det dags för PanAm. Har laddat upp med gräddbullar! Söndagsmys:)
Tog en runda inne på Tyringes julavdelning också när jag var där och hittade dessa julgranskulor. Visst att det är modernt med päls och så nu men detta var ju lite extremt? haha





/Tanja


Yes!!

Längtar :)


Fest igårkväll

Jag är uppe med tuppen idag. Har precis ätit pannkakor till frukost och är proppmätt. 
Vi var ju på fest igår. Det blev rätt lugnt. Lite folk, lite dricka, lite bra musik. Jag satt hela kvällen och hoppades på att det skulle vi roligt liksom men det blev aldrig riktigt roligt. Dessutom var det en sån kväll när man känner sig tråkig och trivs inte i sina kläder och håret ligger fel osv osv osv. Ni vet vad jag menar?
Jag gillar inte Indira Radic heller. Stör mig på hennes hår. Haha det var mycket gnäll på en gång!
Idag är det söndag. Får se vad som händer då. Skulle eventuellt träffa Selma men hon mådde inte så bra igår så vi får se! Hoppas ni får en trevlig söndag!














/Tanja



Louboutin vs. Charlotte Russe



Pumaskor och bio

God morgon!
Nu har jag legat i sängen et tbra ta och försökt sova. Varför är det alltid så att på helgen när man får sova länge som kan man inte? Haha det är som Emil i Lönneberga när han är på marknande och hans pappa blir sur på honom för att han köper sockerdricka för alla sina pengar. "När jag inte har pengar då kan jag inte dricka sockerdricka, när jag har pengar då får jag inte dricka sockerdricka. När i hundans ska jag dricka sockerdricka?" På tal om ingenting :P
Igår var jag och Sara fullt upptagna. Direkt efter jobb åkte vi till Pumas utförsäljning för billig shopping. Än en gång fick jag upphäva shoppingförbudet, dom har utförsäljning en gång i halvåret bara. Köpte iaf bara ett par skor för 250 kr.
Senare var det dags för bio ,Crazy, Stupid, Love och popcorn. Älskar att gå på bio:)
Ikväll är det fest!

 
Mitt huvud är i en konstig vinkel. Ser ut som en sån Booblehead ;)

/Tanja

Från CharlotteRusse

Jag har inget att säga, inget att skriva just nu, ligger bara hemma och degar hela tiden. Så jag fortsätter visa bilder på massa snygga skor!=)



/Tanja

Äckligt snygga stövletter!!

Så äckligt snygga stövletter jag hittade på CharlotteRusses hemsida! Som tur är skickar dom inte till Sverige ;)


/Tanja


Utvilad..

Godmorgon! Jag somnade 18.00 igår och vaknade lite innan 9 idag.. Men är fortfarande lite trött.. dessa graviditetshormoner :S ajaa! Idag ska jag jobba kväll.. Ska vara på en annan avdelning idag som behövde extra personal. Det bästa är att deras kvällspass börjar inte förrens 14, när vi på vår avdelning börjar 13, så det är ju lite nice=) Man slutar ändå samma tid. Imorgon är jag ledig..

Nu ska jag passa på å städa upp lite här hemma och mysa med vovvarna innan det är dags för jobb!!
Ha en bra dag!

/Selma

Varifrån kommer det?

Mönster är egentligen inte riktigt min grej men i sommras var jag galen i blommigt och nu i höst har jag hittat ett nytt favoritmönster. Vet inte vad det kallas, på vissa sidor står det Nordiskt mönster på andra Aztek mönster och på den tredje sidan står det Färöarna mönster. Vad det än kallas gillar jag det=)


/Tanja

Pälsstövlett

Idag blir det en riktigt lat kväll. Det blir en lat vecka till och med. Har inga planer alls. Vet inte riktigt hur det känns? hehe
I torsdag var jag och käkade med Detti i stan ju och hade mina nya pälsstövletter på mig som jag är supernöjd med! Hittade dessa liknande idag på AmiClubWear. Tycker dom är supersnygga med spännena!
Fick förresten hem en höstjacka igår. (Som jag beställde innan shoppingförbudet. Nu ska jag hålla stenhårt på det!) Gillar jackan supermycket. Visar bild på den senare.


/Tanja

Giuseppe Zanotti vs. Urbanog.com



/Tanja


Måndag..

Idag är det sista dagen på min 4-dagars helg.. Det gick snabbt måste jag säga! Så imorgon är det back to work!

Det blev en del shopping för min del med igår i Ullared =) köpte lite kläder som tunikor, mammatights, kofta...
Sen fick hundarna en ny säng som dom ÄLSKAR! och lite nya leksaker.. Försökte att inte handla något till bäbisen, för vi vet fortfarande inte könet och Bruno vill gärna vara med. Men jag köpte en Pingu mjukis. Jag älskade pingu när jag va liten!!

Men i december blir det en ny runda till Ullared och då ska vi nog handla mer bäbis saker =)

Nu ska jag iväg och fika med en vän, innan jag ska möta upp älsklingen och provköra en bil vi kanske ska köpa =)

Ha en bra dag!
/Selma

Ullared igen

Kan ni gissa var jag har varit idag? Ullared så klart! Haha Selma frågade om jag hade lust att hänga med och det är ju klart. Fick upphäva mitt shoppingförbud just idag. Man kan ju inte ha shoppingförbud i Ullared. Haha jag är riktigt kass på det här! Fast nu tror jag att jag kommer klara det rätt bra. Har inget jag vill köpa och så nu. Har allt jag vill ha liksom=)
Hittade iaf några godbitar idag. Bland annat denna koftan som jag älskar!

Nu sitter jag och väntar på att PanAm ska börja!





/Tanja


Spelkväll

Äntligen har jag tid att sitta ner en stund och blogga. Har haft fullt upp hela helgen. Igår var bror och jag hemma hos mamma och spelade massa spel. Bland annat Alias. Det är så roligt! Vi stannade hela kvällen och hade supekul! /Tanja

Wishlist...by Tanja


Snygga stövlar

God morgon! Inatt har jag sovit 12 timmar. Så skönt! Ska äta furkost och titta på TV nu. Under tiden får ni se dessa snyggingar. Perfekt för vintern! Speciellt dom bruna. /Tanja

Syndat

Jag har syndat. Har shoppingförbud men köpte ett par skor igår. Min ursäkt? Jag skulle egentligen köpt dom på Väla för några veckor sendan men då var dom för stora. När jag provade dom igår på Scorett i stan passade dom konstigt nog. Så dessa snyggingar blev äntligen mina=)


/Tanja


Myser..

Såhär söt är lilla Mija när hon ligger och myser i soffan!!


Fredag!

Äntligen fredag! och det är min lediga helg!! =) jag är ledig 4 dagar i rad! tro mig, det händer väldigt sällan! så jag ska passa på å njuta! =)

Igår jobbade jag bara fram till lunch sen på eftermiddagen var jag på brandskyddsutbildning på Brandorama på berga! Det var väldigt kul faktiskt och instruktören var superbra! =)

Idag ska umgås lite med min mamma, ska åka hem till henne för hon har varit lite dålig sista dagarna och köpa med mig lite gott till henne =) Sen ikväll blir det bara fredagsmyyys =) Jag hade sparat ett paket chips till idag men såg att Bruno inte hade kunnat hålla sig utan det är nästan tomt.. så jag får väl köpa lite nytt gotte inför kvällen =)

Imorgon ska jag iväg till väla med en kompis som även hon är gravid, hon är en månad längre än mig dock, men det ska bli trevligt och vi passar på å tar en go fika sklart =)

Näää.. nu börjar hundarna bli otåliga här, de vill åka bil!! =)

Ha en bra dag !
/Selma

Marängsswiss och vitlöksbröd

God morgon! Fredag idag, underbart skönt=)
Igår hade jag fullt upp. Mötte upp Detti efter jobb för lite shopping ( jag vet jag har shoppingförbud. Ska visa sen vad jag köpte, men jag har en riktigt bra ursäkt! haha)
Vi satte oss på Utposten en runda och fikade. Världens konstigaste kombination. Vitlöksbröd och marängswiss!
Väl hemma igen tittade jag på massa avsnitt av Audrina. Väldigt bra serier. Hennes familj är superknäpp! haha







/Tanja

Ny topp

Fick mina kläder från WetSeal igår. Äntligen! Bla denna toppen. Var tvungen att fota den fast jag var alldeles yrvaken! Jag gillade den skitmycket fast den egentligen inte är min stil alls. Sen matchar den så bra till mina skor. Det kan ju inte bli bättre! Eller jo om jag kan få skorna att passa mig haha=)



/Tanja

En gräddbulle om dagen är bra för magen

På nya Väla finns en butik som bara säljer gräddbullar. Gräddbullerian. Stora gräddbullar med olika smak på grädden och olika färg på chokladen. För några veckor sedan smakade jag daim och tänkte " Detta var gott." Några dagar senare smakade jag lakrits och var helt fast! Lakritssmak med vit choklad! Jag har ätit en gräddbulle varje dag sen dess. haha Så underbart goda!
Dessutom är det en rolig present att ge bort o man tex är hembjuden till någon. Man får gräddbullarna i en fin presentask.

Ni som inte ha smakat, skynda er till gräddbullerian och upptäck er favoritsmak!=)

(Haha det är ju bra att jag gör värsta reklamen för dom, borde få betalt.)









/Tanja


Stiligt

Tänkte börja dagen med de här fina topparna. Så klassiska och stilrena. Från WetSeal så tyvärr kommer dom inte hamna i min garderob=(


/Tanja

Spets, Rosett och Peep-Toe



Jag tycker dessa är undebart snygga samtidgt som jag funderar över om det är bland dom fulaste jag sett. Kan inte bestämma mig? Hade jag shoppat hade det iaf varit dom blå. Vad hade ni gjort?

/Tanja


Pepparkaks-ljus..

Då var helgen över och snabbt gick de eftersom jag jag jobbade hela helgen.. kvällstur dessutom!

I torsdags var jag o Tanja på IKEA och där köpte jag en massa ljus för att ladda upp inför hösten.. Finns inget mysigare än att krypa upp i soffan och kolla på en bra film med tända ljus =)

Så i torsdags hittade jag nya ljus =) med doft av pepparkakor =) Kan ju inte bli bättre nu när julen närmar sig med stormsteg!




/selma

Söndag i min nya tröja

God morgon!
Igår hade jag fullt upp hela dagen så jag får blogga om gårdagen idag istället=)
Jag mötte upp Sara i stan för att äta frukost. Det var länge sen så vi tyckte det var dags. Efter frukosten tog vi en promenad till en stor loppis där mamma säljer saker. Där stod min bror och försökte sälja MIN magträningsmaskin. Som jag letat efter hur länge som helst. Haha äntligen är den på rätt ställe igen :P
 Innan vi åkte hem var det dags för en gräddbulle så klart=)
På kvällen kom Valentina hit för lite hjälp med matten och sen var det dags för Pan-Am. Nya serien på TV3. Den var fakstikt väldigt bra=)
Jag hade på mig en ny tröja från Ullared igår. Gillar den supermycket, tycker den är så fint stickad liksom=). Tyvärr blev den ingen riktigt bra bild på den, men ni får föreställa er den i huvudet=) Den är långarmad och lite båtringad i halsen.

Förresten det var en läsare som undrade för et tag sen (sorry att svaret dröjde så) hur man bestället från AmiClubWear. Ibalnd när dom haft en stor rea så hinner dom inte uppdatera sidan, när du försöker lägga något i korgen kan det vara så att det mesta redan är slut. Försök med någon annan sak eller vänta någon dag. Det har aldrig krånglat för mig att beställa därifrån!



/Tanja

Tanjas bestämmelser för ett trevligare Ullared:

Regler att följa för att vi alla ska ha det bra i Ullared:

1. Försök att hitta en lämplig plats att ställa din vagn. Att försöka köra rundor med den i alla smala gångar funkar inte. Du kör på folks hälar och du tar upp för mycket plats. INTE OK! Det finns en stor parkering för vagnar.

2. Stanna ALDRIG, jag menar ALDRIG mitt i en gång, för att fundera, hälsa eller tänka över ditt liv. Gå alltid åt sidan för flödets skull.

3. När du hittat något som ser lovande ut lägg det i korgen DIREKT. Du får inte prova, fundera, vända och vrida på det framför hyllan/ställningen där du hittat det. Det finns fler än du som kanske tycker prylen/plagget ser lovande ut och skulle vilja komma åt för att stoppa det i sin korg DIREKT, vilket är svårt om du står i vägen.

4. När korgen är full, hitta ett lugnt ställe där du inte är i vägen. Här kan du fundera, prova, klämma och känna hur länge du vill utan att du stör någon!

5. Tänk på att det inte gör något om du har fått för mycket i din vagn. Framme vid kassorna finns det lådor man kan lägga ”ångrade” saker i!

Skulle det vara så att du stöter på någon som inte följer dessa regler, är det helt ok att köra på dom!





/Tanja


Ullared idag

Hemma efter en lång dag. Jag har varit i Ullared med mamma, bror och svägerska. Guud så mycket folk det var! Man kunde varken komma fram eller tillbaka. Folk är så otroligt dumma så det finns inte! Försöker klämma sig fram med sin vagn, står mitt i gången och diskuterar och är allmänt i vägen! En kärring körde på mig, sen blev hon sur för att jag inte flyttade mig "för där tänkte hon parkera". Sen när kör man på folk, istället för att snällt be någon att flytta sig!? Vi blev så irriterade att vi åkte hem bara efter ett par timmar.
Lite hann jag shoppa iaf, mest kläder. 

 

/Tanja

Lördag!

Då var det helg, IGEN! tiden flyger ju verkligen! Men denna helgen är jag inte ledig =( Jobbar både lördag och söndag =( jobbar dessutom kvällstur, vilket verkligen suger! Jag ogillar att jobba helger..

Så här finns inga planer alls för helgen.. bara jobb..

Ha en bra dag!

/Selma


Ny mössa

Äntligen helg! Är hemma och slappar ikväll för imorgon ska jag upp tidigt. Kan ni gissa vad jag ska göra=)
Nu ska jag sätta mig och organisera min ekonomi lite tänkte jag. Jag känner att jag har shoppat lite väl mycket på sista tiden kanske! Så nu är det shoppingförbud som gäller!!
Ha en trevlig fredagkväll!

Mössan jag köpte i måndags. Såå söt! Jag vet att jag är sent ute och att alla köpte sån förra året men men=)


/Tanja

Väla och IKEA

God morgon!
Dags att jobba igen då! Kan man behöva semester efter att ha jobbat i tre månader bara? Det känns så...hehe
Igår träffade jag Selma lite. Äntligen! Vi har inte setts på hur länge som helst. Hon frågade om vi kunde åka till IKEA för hon behövde köpa ljus. Haha hela vagnen var full, så hon ljög ju inte när hon sa hon behövde köpa ljus iaf=)
På IKEA passade vi på att äta panerad spätta och till efterätt blev det gräddbullar så klart!
Idag är det fredag vilket betyder helg! Vad ska ni hitta på?

Jag visar stolt upp min nya tröja.=) Från New yorker. Älskar detaljen med kragen och knapparna. Färgen ser konstig ut här., den var svår att fånga på bild.


/Tanja

Torsdag!!

Idag är jag ledig och även imorgon! Så jag får passa på å hitta på nåt kul nu när jag börjar må bättre!!
Idag ska jag hämta Tanja på jobb så ska vi till IKEA å vart mer får vi se =)

Nu ska jag fixa lite med papper som måste skickas till olika ställen! blää.. jag e väldigt bra på att skjuta fram sådana saker!!

Ha en bra dag!

/Selma

Nya örhängen

Nu sitter jag redo för att kolla på mina serier. Tänkte även försöka se Audrinas från The Hills nya egna serie idag. Tänkte iaf bara visa mina nya fina öronhänge jag köpte på Väla i måndags. Dyyyra var dom så jag får se till att använda dom flitigt!=)



/Tanja


Wishlist...by Tanja


The accidental husband

För någon dag sen satt jag framför TV:n och zappade. Slog över på Kanal5 tror jag det var och där började precis en film. The accidental husband hette den.
Filmen handlade om "kärleksdoktorn" med eget radioprogram, Emma. En dag ringer Patricks flickvän in och berättar för Emma att hon är osäker om hon vill gifta sig med Patrick eller inte. Emma råder henne att göra slut, vilket gör Patrick förkrossad. När Patrick får höra att Emma ska gifta sig bestämmer han sig för att sätta käppar i hjulet för henne.

Detta var fakstikt en väldigt rolig film. Man kunde inte låta bli att tycka om alla knäppa karaktärer. Filmen är absout värd att se!



/Tanja

Väla

Då var man hemma igen efter en lång dag. Detti hämtade mig efter jobb så åkte vi till Väla. Köpte lite smått och gått, bla en mössa och ett par öronhänge. Köpte också en hemlig påse från Glitter. DOm är så roliga, kostar 50 kr och innehåller olika smycken. Denna gången fick vi bla en rolig tåring och ett halsband Detti gillade=)
Var inne på Scorett också och provade ballerina skorna men jag vet inte. En strlk var för stor och en annan kändes för liten. Jag provade dom flera gånger, dom skulle passa helt enkelt. Men det gjorde dom inte, vet inte hur mycket dom töjer sig heller, vågar inte chansa. Dom kostade ändå 500.
Innan vi åkte hem var vi så klart tvugna att köpa varsin gräddbulle:)





/Tanja

Shopping idag

God morgon! Idag är det mörkt, kallt och regningt och jag känner bara för att krypa ner under täcket igen. Men det går inte för efter jobb hämtar Detti mig så ska vi ut och shoppa! Ska bli kul, hoppas jag hittar något roligt. Jag ska bla kolla på Scorett om dom har dessa ballerina skor. Ballerina är inte min grej men har insett att det är bra och ha speciellt mellan sommaren och hösten. (Hehe fick skriva om denna meningen typ 3 grr, har inte riktigt koll på årstiderna tydligen ;) För kallt för sandaler men det är ok att ha ballerina lixom. hehe Håll tummarna för att dom är bra=)


/Tanja

Fullt upp...

Idag har det varit en lång dag, jag har haft fullt upp.
Efter frukosten åkte vi iväg till en loppis där min mamma stod och sålde saker. Bla mina gamla skor! Vi körde en runda till bakluckeloppisen också bara för att kolla. Det är värsta grejen, alla pratar om det så jag blev nyfiken. Men loppis är inte min grej, orkar inte stå och rota bland alla grejor.
När vi blev hungriga åkte vi till IKEA och åt lunch. Dom har en ny rätt, panerad spätta med potatismos. Mums!=) Till efterrätt köpt vi varsin gräddbulle på Gräddbullerian. Jag tog lakrits och vit choklad denna gången. Så underbart god den var! haha
Kl 4 var det dags för hockey och en försmak av vintern. Så kallt det var! Tyvärr var matchen inget roligt, HHC förlorade.
Nu är jag helt slut, har haft huvudvärk hela helgen så ska ligga i soffan resten av kvällen...




/Tanja

Aldrig mer WetSeal

God morgon! Strålande sol idag, vilket perfekt höstväder det är=)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Känner för att ta på mig några klackar och hitta på något kul. Vi får se vad det blir:) Vad ska ni göra idag?

 Förresten så beställde jag från WetSeal för typ 3 veckor sen och höll tummarna för att dom hade bättrat sig. Men nej det hade dom inte. Det tog tre veckor innan jag fick ett bekräftelse mail där det stod att dom kommer skicka sakerna som finns i lager inom 5 dagar. Vadå finns i lager? Nu har jag ingen aning om vilka saker jag kommer få, på 3 veckor kanske inte allt som jag beställt finns kvar? Åhhhh jag vet att jag sagt det innan men jag säger det igen. Aldrig mer WetSeal!!


/Tanja

En kväll med Sofia

Igår kom Sofia hít efter jobb. Hon hade med sig lite öl och vin så vi satte oss och pratade en stund sen gjorde vi ve oss och åkte in till stan för att äta lite gott. Vi hamnade på Steakhouse sen drog vi vidare till Bishops och Helsing. Det blev en lugn kväll vi var hemma vid 1. I morse vaknade vi med huvudvärk (Tål ingenting nu för tiden) och åt frukost.
Nu har jag precis städat heeela lägenheten!







/Tanja



Lördag!

Idag hade vi sovemorgon!! rikitgt nice! =) Idag har vi en del på schemat!
Vi ska till Brunos lillasyster som fyler 9 år imorgon, så hon har kalas idag =)
Ikväll ska vi på fest hos Brunos kusin som även han fyller år i dagarna! =)
Men nu ska vi äta en väääldigt sen frukost! =)

/Selma


Fulsnygg

Jag behöver lite åsikter från er. Vad tycker ni om denna väska? Jag fastande för den igår när jag kollade på Tradera lite,men kan inte bestämma mig om jag tycker den är ful eller snygg? Vad tycker ni? Ful, snygg eller fulsnygg?


/Tanja

Peep-Toe X 3

God morgon! Jag har egentligen rätt så bråttom, menjag ville bara visa lite sygga skor! Denna modellen vill jag ha, i alla färgerna! Är på jakt efter både marinblå skor och gröna skor, den bärfärgade är bara en bonus:)
Ikväll ska jag visa en väska som jag hittat också, men hinner inte nu!

Ha en bra dag!


/Tanja

Torsdag kväll

Då var det kväll igen. Har hunnit bjuda pappa på mat som tack för hjälpen med att borra och skruva och spika här i lägenheten.
Sitter och väntar på att Valentina ska komma hit, hon behöver hjälp med matten.
Ska passa på att ringa Tele2 lite snabbt också för det kommer hela tiden upp en röd triangel på min telefon där det står endast nödsamtal vilket är lite störigt. Vet inte om det är mitt kort som flippar eller telefonen? Telefonen är alldeles ny så hoppas verkligen inte det är något fel på den!



/Tanja


Dags igen!

Jag har varit hema från jobb sen i fredes, för jag har haft mycket besvär med dessa gravidhormoner.. Har mått illa nästan hela dagarna och har inte kunnat behålla någon mat :( Gick ner 4 kg på 5 dagar.

Men så i tisdags ar vi hos barnmorskan och läkaren och läkaren gav mig medicin som tas mot detta (jag hade iiiingen aning att det fanns någon medicin man kunde ta mot det) och det verkar hjälpa nu, hoppas det fortsätter så!!

SÅ imorgon ska jag jobba, men är ledig i helgen så det blir en mjukstart vilket är bra!
i helgen är vi bjudna på födelsedagsfest! Hoppas jag har energin till att gå! men det känns så! =)

Nu ska jag fixa lite lunch och sen ska jag laga en maaaassa soppa som jag ska frysa in portionsvis så jag har lätt mat med mig till jobb! =)

Ha en bra dag!
/Selma

Torsdag

God morgon!
Tisdag idag tänkte jag skriva men det är visst torsdag. Vad bra=) Imorgon kommer Sofia hit, vi ska ut och äta sen ska hon sova här. Ska bli kul!
På tal om Sofia så frågade hon mig om jag vill följa med på modell för en dag. Och det vill jag ju så klart. Jag var med Sara för rätt länge sen och blev fotad och det var skitkul!  Ska bli roligt att göra det en gång till. Datum får vi bestämma imorgon=)
Nu Måste jag springaa till jobb.


En bild från Modell för en dag=)

/Tanja

Ännu fler skor

Jag visade mina nya favoriter här för ett par dagar sen och nu är det dags för favoriter nr 2.
Bruna stövletter med päls. Att säga att jag längtar till vintern är ju lite dumt men det ska bli kul att få använda dom:)





/Tanja


Wishlist...by Tanja


bröllop..

Jag har lyckats klippa till en del från vår bröllopsfilm.. Det tog mig ganska lång tid att lista ut hur det där movie maker programmet funkar för jag skulle kunna klippa i filmen..
Meeen här är ett klipp iallafall! Det visar när vi anländer till festlokalen efter fotograferingen =)



/Selma

Nya favoriter

Fick hem mina nya skor för någon dag sen och dessa är absolut mina nya favoriter!
Modellen är bland mina absoluta favoriter och färgen är väldigt snygg. Så fyllig på något sätt haha om man kan säga det=)
Är iaf supernöjd förutom att dom är på gränsen till för små. Måste seom jag jag kan få dom lite större på något sätt:)





/Tanja

The Three Musketeers

The three musketeers handlar om Athos, Porthos och Aramis, tre förlegade musketörer åt den unga Kungen av Frankrike. D'Artagnan kommer till Paris för att bli musketör precis som sin pappa.
Kardinalen Richeliu smider planer för att få Frankrike att gå i krig, i tron om att folket då kommer välja honom, en bättre lämpad kung för krig.
Det är nu dags för muskertörerna att se till att stoppa hans ondskefulla planer innan Frankrike går ut i krig med England.

Jag ger filmen många poäng. Riktig äventyrsfilm, utan överdrivet våld och blod.
Filmen visas i 3D och jag vet inte riktigt vad jag tycker om 3D. Tycker bilden blir suddig. Men men det är ju en smaksak, filmen var iaf lättsam, riktigt bra och absout värd att se=)



/Tanja

It's official

I april får jag och älskling tillökning :) vi längtar grymt mycket! Just nu tar jag det bara dag för dag för att klara av detta illamående, som förhoppningsvis snart går över!! / Selma


Bio igår

Söndagen närmar sig snart sitt slut. Helgen har gått för fort som vanligt.

Igår kväll var det typ 20 grader och sol så vi åkte in till stan på eftermiddagen och gick en promenad. På kvällen var vi på bio och såg De tre musketörerna. Jag gillade filmen och blev helt nostalgisk så nu ska vi se Mannen med järnmasken också=) Det blir nog lite popcorn till det.
Ha en trevlig söndags kväll!





/Tanja

Det börjar närma sig!!

Den 18 16 november har Breaking Dawn del 1 premiär.. Och som det Twilight fan jag är så ser jag fram emot detta!!!




/Selma


Familia

Jag kom precis hem från Familia. Tror ni inte att glömde ta med skorna så jag kunde hitta en matchande väska? Dööh! Det finns så mycket saker i cognac färg nu att man blir helt förvirrad. Måste ha skorna för att jämnföra. Well well får göra det en annan dag.
Det var erbjudanden i hela köpcentert förresten för det är något jubileum där. Ändå hittade jag inget speciellt. Det var väl lika bra har redan handlat så det räcker=)
Nu ska jag läsa i solen lite. Det är verkligen fint väder idag. Strålande sol och inte en vindpust!
Ikväll ska vi iväg på bio förresten. De tre musketörerna! Ska bli kul=)





/Tanja

Middag på Sirrico

God morgon! Idag är jag uppe tidigt. Jag skulle egentligen vara på massage nu kl 9 men har blivit förkyld och fick avboka det=(.
Istället ska jag och mamma åka till Familia en runda. Fick mina skor från AmiClubWear igår och dom var såå snygga! Måste hitta en matchande väska idag=)
På tal om igår, var vi ute och åt igår på Sirroco. Jag var lite skeptisk för efter jag bokat bord fick jag höra av folk att det inte var så bra där. Men vi höll inte med, vi var alla jättenöjda! Trevlig personal och god mat. Jag var lite besviken på marängswissen dock.







/Tanja

RSS 2.0