En fika i stan

Är precis hemkommen från stan och Utposten. Mötte upp Sara efter jobb för en fika. Det var väldigt trevlig och en hel del roligt också=)
Vi kände oss lite lulliga båda två, vi började undra om dom lagt något i vår mat!









/Tanja

Shopping från Gina

Har shoppat mycket på Gina Tricot på sista tiden. Det händer rätt så sällan nu för tiden.
Köpte iaf ljusa Silvia jeans och så en vit topp som jag är lite kär i. Gillar modellen.





/Tanja


Heela helgen

Då var helgen snart slut. Det har varit dåligt med bloggningen från min sida för jag har haft fullt upp.
I fredags var jag och Selma snabbt i stan, jag shoppade ett par jeans från Gina. Silvia för 199 kr, min nya favoriter=) sen köpte vi kebabtallrik och bara satt och snackade. I lördags var jag på en lång promenad i stan och hann med en runda på bokrean. Hittade lite roliga fynd!
Nu är jag precis hemkommen från Hampus 1-årskalas där det åts massa kakor och öppnades presenter!
Ska klämma i mig lite mat nu sen blir det Suburgatory.
Hoppas ni får en mysig söndagskväll!

Jag är glad för jag hittade en glutenfrikaka att fika på...


/Tanja

Nya stövlar

Jag älskar mina nya stövlar. Så klassiska och stilrena. Tyvärr är dom väldigt stora i vaderna men jag håller alla tummar och korsar alla fingrar att det ska gå och fixa hos en skomakare!



/Tanja

Shopping

Idag var vi ju på Väla, jag, Selma och Detti. Vi fikade och jag shoppade massor. Köpte en väska på Deichmann och nästan ett par snyyyygga skor. Tyckte dom var lite dyra därför struntade jag i dom=(
Sen köpte jag en topp på Gina som jag blev helt kär i! Ska fota den sen och lägga upp bild.
Jag köpte också några gräddbullar så klart=)
Hemma har jag hunnit titta på några avsnitt av 2 Broke Girls. Ska slappa en stund till i soffan nu!



Mycket snyggare i verkligheten! Blommigt tyg men svart spets över. Sen finns det massa svarta, guldiga och silvriga diamanter på skon.


/Tanja


Torsdag..

Idag var vi en lång runda på väla!!
Jag hittade äntligen en fin bikini som passar, så jag kan bege mig till badhuset och simma lite! =)



Sen fick jag skorna åsså som vi hade beställt från USA! Jag beställde ett par stövlar til mig själv och ett par riktigt söta skor till bebis =)



Hur söta e dom inte? Riktigt Old School!!

Slänger in en magbild åsså =)



Ha en bra kväll
/Selma

Till Väla

Idag ska jag och Selma till Väla. Dom inviger en ny etapp. Det ska öppna Diechmann bla. Ska bli roligt!
Men först jobb!



/Tanja

Nya stövletter

Idag kom äntligen mina skor! Har väntat i en evighet känns det som. Jag beställde tre par och är supernöjd med ett par och rätt nöjd med dom andra paren. hehe. Stövlarna är väääldigt snygga men dom är lite stora i benen. Tror dock att man kan få dom insydda på något sätt hos en skomakare så håll tummarna för det, för då blir dom perfekta=)
Några som redan är perfekta är stövletterna med peeptoe. jag dör lite så snygga dom är!
Vad tycker ni?





/Tanja

Louboutin - Bis Un Bout

Hur snygga är inte dessa skor från Louboutin!? 10 poängare...



och så tar man på skon...Så sjönk poängen precis till 2!



/Tanja

Halleluljamoment

Mina skor är i Sverige!!! Wie!

/Tanja

tigermuffins??

Jag har bakat supergoda tigermuffins! Dock glömde jag bort att röra om i dem så att de faktiskt blir TIGERmuffins!! så nu blev de såhär istället! Men det är säkert lika gott ändå! =P




/Selma

Silver till bröllopet

I sommar är det dags för bröllop igen. Även denna gång ska jag ha silvriga skor. Jag kan ju ha samma skor som jag hade på Selmas bröllop men det är ju lite tråkigt, så det blir sista utvägen. Ska se om jag hittar några fina nere i Zagreb eller på nätet kasnke. Dessa var väldigt fina!


/Tanja


Sommarskor

Längtar efter sommaren hela tiden. Läängtade ännu mer när jag såg dessa sommriga skor! Dom beiga måste jag ha!


/Tanja

Fest för välgörenhet! Eller?

I ett avsnitt av Real Housewives of new Jersey så har Melissa och Joe en julfest. Festen är verkligen over the top och dom har inte sparat in på något. Slutsumman? 350 000 kr.
Joe tycker det är är rätt mycket pengar för en fest men ursäktar sig med att festen fakstikt är för välgörenhet. Något barnsjukhus i närheten är dom lyckliga. Vill ni veta vad välgörenheten går ut på? Alla som kommer på festen ska ta med sig leksaker som dom sen skänker till barnsjukhuset!

Guud vad generöst! Ni ordnar en fest för 350 000 för att skänka lite leksaker? Hade det inte varit bättre att skänka 350 000 till barnsjukhuset kanske?



/Tanja



Påfåglar i öronen

God morgon! Eftersom jag ligger hemma och är sjuk och inte har något annat på mig än pyjamas kan det inte bli några roliga outfit bilder på bloggen just nu.
Därför får det bli massa bilder på annat roligt, tex dessa fina örhänge från Forever21. Vet inte varför men jag gillar påfåglar. Som mode, fåglar är inte min grej i verkligheten.


Nytt från Zanotti

Godbitar från Zanottis spring/summer collection 2012. Dom med blommorna är bara sååå snygga!



/Tanja

Sjuk igen

Jag blir knäpp i huvudet! Tror ni inte jag blivit sjuk? Igen!?

/Tanja

Nytt fynd

För väääldigt längesen hittade jag ett par skor inne på Din Sko. Med kilklack. Jag köpte inte dom för jag tyckte dom var för dyra. 550 kr kostade dom. I igår när jag tog en runda in på Din Sko, stod dom där, ända paret, i  min strlk och pris 99 kr! Det var ödet, var tvungen att köpa dom=)





/Tanja

Abduction..

Häromdagen såg vi Abduction.. Den var jättebra! Trodde först det skulle vara svårt att se Taylor Lautner i en annan roll än Jacob Black i Twilight, men det var inga problem..  Se filmen!!



/Selma


Järnladyn

Järnladyn handlar om Margaret Thatcher och hela hennes liv i princip. Thatcher var Strobritaniens första kvinnliga premiärminister och satt vid makten i 11,5 år. Hon var känd för att styra med järnhand oc  h lyssnade inte på råd från någon. Han hade fasta principer som hon styrde efter.

Man får se Thatcher som gammal och dement i största delen av filmen. Dement som hon är kan hon ibalnd gå från ett rum och komma i i ett annat där gamla minnen från sin barndom och storhetstid utspelar sig.

Jag gillade faktiskt inte denna film så mycket. Det är alltid kul att lära sig något nytt men filmen var väldigt rörig. Jag hade velat se mer av den politiska sidan och vad hon gjorde för landet och hur. Nu fick man mest se en gammal förvirrad tant. Jag blev också förvirrad ifall man skulle tycka om henne eller inte. Dom fattiga blev ju fattigare och dom rika rikare, sånt gillar jag ju inte men samtidigt kände man ändå med den gamla tanten.

Jag vet inte, förvirrande film iaf! hehe

Sen har jag en liten fundering? Hon hade BARA blå kläder på sig hela filmen. Var det så i verkligenheten eller bara i filmen? Någon som vet?



/Tanja


Varit på bio

Har precis kommit hem från bion. Jag och Daria såg Järnladyn. Innan bion började lyckades jag fynda ett par skor!
Nu ska jag lägga mig i soffan lite. Håller på att läsa en bok om Ghandi.

Daria höll på att dö när jag tog upp kameran och skulle fota. Haha hon är inte van vid bloggare ;)


/Tanja


Festa en kort stund

Festen igår var...ok. Det var inte tråkigt och det var inte överdrivet kul. Vi dansade lite och lyssnade på musiken. Vid 1-tiden gick brandlarmet av någon anledning. Det såg vi som vårt tecken på att gå hem=)







/Tanja

Vad ska vi göra? Stoppa Acta...

Idag har jag varit politiskt aktiv hehe. Det var demostration i stan mot ACTA avtalet. Vi åkte in en runda och gick en bit med i ledet. Det var roligt=)

Snart kommer Detti så ska vi förfesta och sen till stan. Kan inte välja skor bara. Vill egentligen ha mina varmastevinterkängor men det känns inte så snyggt. hehe. Väljer mellan svarta och röda pumps?



/Tanja

Selma..

God morgon.. Idag har vi verkligen haft sovemorgon hemma hos oss =)

Idag händer inte så mycket.. Några av tjejerna ska på fest och jag hade velat om jag itne varit såhär rund o go om magen =P hehe, för jag gillar sångarna som kommer och sjunger!!







Så kom igen och tagga nu inför kvällen Tanja och hälsa Selma från mig =P

/Selma

Inget speciellt

God morgon!
Igår var det fredag och jag längtade så mycket efter att få vara hemma själv och bara titta på serier, läsa och äta popcorn. Vad tror ni händer? Jag somnar i soffan vid 9! hehe lyckat=)
Just nu sitter jag och tittar rundor på olika webbsidor. Försöker göra lite Wishlist men jag har 0 inspiration. Jag längtar verkligen till det blir varmt! Och till sommaren. Villa kunna använda mina shorts och snygga toppar!
Ikväll är det fest som gäller. Är inte ett dugg sugen men jag går ändå. Måste hitta en outfit också!

/Tanja



Fredag..

Då var det fredag igen.. veckan flög förbi trots att jag bara har varit gått hemma.. har iof. studierna men det tar inte upp hela tiden.. Jag har hunnit fixa här hemma och tömma ut lite samt tvätta alla bebiskläder! =) Nu ska de vikas och läggas in i byrån i barnrummet..

Igår hann jag också baka, det blev en morotskaka med recept från Leila bakar.. supergod!!



Nu ska jag ta mig lite kaka och en kopp kaffe sen sätta igång med pluggandet..

/Selma

Summer and the city

Jag skrev om boken The Carrie Diariesför ett tag sen här på bloggen. Den handlade om Carrie från Sex and the City och sommaren hon var 16.
Nu har jag läst Summer and the City som handlar om Carries första sommar i New York. Hon åker dit sommaren innan hon ska börja på Brown för att gå en skrivkurs. Under olika tillfälle i boken träffar hon Samantha, Miranda och Charlotte.

Om ni läst vad jag skrev om The Carrie Diaries så vet ni att jag gillade boken i sig men inte att den handlade om Carrie. Jag ville inte veta alla dom sakerna och henne. Denna boken var ännu värre. Inte nog med att jag fick veta massa saker om tjejerna som jag inte var så intresserad av så var fakstikt boken i sig också väldigt dålig! Det tog mig extremt lång tid att läsa ut boken. Jag hade inte rekomenderat den till någon!



/Tanja

Lunch..

Idag blir det svamprisotto med groddsallad till lunch.. Mums!!


Chanel?

Hittade precis en sida med dessa supersnygga Chanel"kopior". 500 kr kostar dom och det är fri frakt worldwide! Det är nästan så man borde klickat hem en!


/Tanja

Britax..

Igår köpte vi bilbarnstol.. och det blev inte den som jag bloggade om häromdagen, utan det blev en från Britax istället..




Nu är det inte mycket kvar som ska inhandlas innan den lille kommer =)

/Selma

Stövlar i burgundy

Jag hade hoppats på att få hem våra skor idag vi beställt från ShiehkShoes. Det har gått en tag nu. Det fanns ingen Avi i brevlådan idag så håll tummarna för att den kommer imorgon=)
Jag beställde ju tre par skor men var väldigt nära på att beställa 4 par. Hittade dessa snygga stövlarna och var i valet och kvalet .Det var färgen som gjorde mig osäker. Tycker den är supersnygg men kom på att jag antagligen ändå aldrig skulle använt dom!
Vad tycke rni? Skulle jag beställt dom ändå kanske?


/Tanja

Bilbarnstol..

Vi är på jakt efter en bilbarnstol nu.. å vi tror vi har hittat den vi vill ha.. Den är från Brio.. någon med egen erfarenhet av dem eller andra stolar får gärna säga vad ni tycker =)





/Selma

Glutenintolerant

Ni som har läst vår blogg ett tag vet att förra året var jag extremt trött, sjuk hela tiden och mådde allmänt dåligt. Jag hade koncenrationssvårigheter, var deppig, grät jämt av trötthett och sprang på toa hela tiden!
Första gångerna hos doktorn konstaterade dom att jag hade lågt blodtryck, lågt blodvärde och låg kalicuim- och järnnivå. Men det var ingen fara sa dom. Ta lite järntabletter så blir det bra!
Jag mådde sämre och sämre, bara grät och sov, min mamma blev orolig och följde med till doktorn. "Det är ingen fara sa dom, Tanja är bara stressad hon jobbar ju på dagis!" Men mamma gav sig inte. Hon tvingade doktorn att ta alla prov man kan ta ungefär och mycket riktigt visade det sig att det inte var bra. Jag hade antikroppar mot gluten i blodet.
Flera månader senare fick jag äntligen göra den sista undersöknigen, en gastroskopi och kunde äntligen börja äta glutenfri kost.

Idag har jag ätit glutenfri kost sen 26 okt. Glutenfri kost måste vara fri från vete, havre, råg och korn vilket betyder att det är inte mycket jag får äta, dock finns det väldigt mycket som finns som glutenfritt alternativ.

Men jag klagar faktiskt inte.Efter att ha mått så dåligt är det en lättnad att få äta glutenfritt och må bra!

Glutefria bullar jag har bakat. Degen blir väldigt kladdig så man kan inte rulla bullarna. Får ta en klump och lägga i formen sen försöka göra dom snygga när man penslar dom! hehe men goda är dom iaf=) 


/Tanja

Söndag..

Helgen har verkligen flugit förbi..

Igår skulle egentligen 4 tjejer från min gamla klass på högskolan komma på middag, men det var bara en som kom till slut.. Men vi hade kul ändå =)

Idag ska jag och älsklingen en runda till väla =) se om man hittar nåt fint =)

Men först, lite gott "morgon" kaffe =)

/Selma

Helt hysteriskt

God morgon!
Igår var ju Carl och Kit här och vi hade väldigt roligt. Först åt vi Pasta Alfredo sen spelade vi lite spel. Jag köpte ett spel som heter Boom till Carl i julklapp så vi var ju tvunga att testa det. Det var väldigt roligt fakstikt!
Kl 20 tog vi en paus för att titta på melodifestivalen. Sean Banan och Loreen var bäst!
Senare blev det mer spel, Helt hysteriskt och Boom igen!

Nu ska jag äta överblivna chips till frukost och sen kommer Detti och hämtar mig så ska vi kolla upp låtar till bröllopet=)





/Tanja

Bordet är dukat

Snart kommer Bror och Kit. Bordet är dukat men maten är inte ens påbörjad!



/Tanja


Så kan man väl inte säga?

Igår läste jag i tidningen om prinsessan Victoria och hennes blivande bebis. Bebisen är beräknad att födas i början av mars men nu  är kungahuset oroliga för att bebisen ska komma tidigare, kasnke till och med på skottdagen den 29 feb.
"Det vore otroligt sorligt om det blir en skottårsbebis".

Hallå? Så kan man väl inte säga? Speciellt inte om man är Sveriges kungafamilj. Det är ju en indirekt förolämpning till alla som är födda den 29 februari.
Jag tror att kungahuset kommer behöva be om ursäkt för att ha uttryckt sig så klumpigt!

Vad tycker ni? Överreagerar jag?



/Tanja

Hockey igår, Melodifestival idag

God morgon! Soler skiner ute och det är lördag idag. Kan det bli bättre?

Igår var vi iväg på hockey. HHC förlorade tyvärr=( Men det är inte lätt att spela mot ett lag som har tre extra spelare i randiga tröjor! Världens sämsta domare! Men HHC kämpade på bra men tyvärr gick det inte hela vägen!

Idag har vi fullt upp! Städa, städa och laga mat. Ikväll kommer Bror och Kit hit för lite mat, spel och melodifestival!



/Tanja

Hockey och ny jacka

Måste bara påpeka hur otroligt kallt det är! Det är typ -12 grader. Man blir inte så sugen på att gå utanför dörren alls! Men hur kul är det att sitta här hemma och uggla hela tiden? Så ikväll ska vi gå på hockey. Det var ett tag sen, ska bli kul.

I onsdag på Väla köpte jag ju en jacka som jag är helt kär i. Jag har fotat den och tänkte lägga upp kort på den, men jackan ser helt annourlunda ut på bild än vad den gör i verkligheten. Den ser nästa ful ut hehe. Färgen blev konstigt och materialet ser också konstigt ut! 
Här kommer bild på den men tänk på att den inte ser ut så haha



/Tanja


Fika på Väla.

Igår var första gången på länge som hela gänget kunde ses på en fika. Det var väldigt trevligt! Det är inte ofta vi kan alla samtidigt.  Igår var vi iaf alla lediga så vi tog en fika/ lite mat på Väla. Sen strosade vi i affärer lite.
Jag lyckades så klart shoppa en massa. En väldigt fin jacka jag är helt kär i! Och två st toppar. Visar det sen!

 



/Tanja


Onsdag..

Jahapp.. Min första dag på min "ledighet" Jag har valt att sluta jobba fulltid nu.. även om deet fortfarande är 3 månader kvar till beräknad förlossning. Men jag läser några kurser på distans och kommer även jobba några timmar när det behövs på jobb..

SÅ! Idag är min första dag som ledig och jag har inte kunnat sova länge, men det gör inget jag har en mängd grejer som ska fixas idag! Just nu sitter jag med skolarbete.

Senare idag ska jag träffa tjejerna på väla och ta en bit mat och kolla runt i affärer! Ska bli kul att träffa dem!!

Igår fottade vi magen för det har vi glömt de senaste 2 veckorna, tiden flyger bara förbi! Imorgon går jag in i
v28! Inte klokt! Det börjar närma sig!



som ni ser växer magen för fullt! Man kan ju undra hur den ska kunna fortsätta växa de kommande 3 månaderna!! hahah!

Ha en bra dag alla!!

/Selma

RSS 2.0