Massa att göra

Tisdag idag och idag är det en sånn dag när man bara har hur mycket som helst att göra! Tvätta, packa upp, laga mat och fixa och ordna i allmänhet! Igår var jag för lat för att göra någonting så får skylla mig själv att jag får göra allt idag. Jag låg bara i soffan igår och tittade på alla serier jag missat när jag var iväg!
 
Måste bara berätta förresten om bilden nedanför. När vi hade varit på West Gate och shoppat såg jag den stora fina skylten och tänkte att det blir en skitsnygg bild till bloggen. Klättrade upp på någon stenpelare och precis när kortet skulle tas kom den stora arbetsbilgrejen och ställde sig precis framför mig, så det blev inget kort! Haha snacka om att jag blev snopen!
 
 
/Tanja
 
 

Glutenfree i Zagreb / Glutenfritt i Zagreb

Att hitta glutenfritt i Zagreb var inte det lättaste!
Frukost på hotellen består ofta av bröd och bröd, överallt finns "konditori" med en massa goda bröd och kakor. Vill du ha snabbmat är det burek och pizzaslice som gäller! Så för att "överleva" resan utan sallad gäller det att planera lite...
 
Detta året bodde vi på hotell Sheraton, ett 5stjärnigt hotell just för att dom kunde fixa glutenfri mat till mig. Jag fick nybakat glutenfritt bröd till frukost varje dag och lite extra så jag kunde packa ner en liten "matsäck" i väskan. På kvällarna åt vi ute och då var det grillad kycklig som gällde. När vi förklarade för servitörerna om min mat så sa alla "grillad kyckling går bra". Så jag varierade min kyckling med pommes och ris! Så länge jag blir mätt är jag nöjd=)
 
I vissa supermarkets kan du hitta en litet utbud av glutenfria produkter men det skadar inte att ta med sig lite eget i resväskan (om du nu inte gillar sallad och gärna lever på det en vecka).
 
I Zagreb har Celiaki förbundet en egen affär och en egen restaurang. Tyvärr kan jag inte uttala mig om det då dom bara har öppet någon gång i veckan så jag fick tyvärr aldrig testa det.
 
 
/Tanja

Resa..

Det blev ju inte att vi åkte ner till Dettis bröllop!! Vilket är väldigt trist, önskar vi hade kunnat vara med!! Som tur va så har jag kunnat se lite uppdateringar på facebook och igår visade Tanja mig bilderna som hon tagit!!
 
Anledningen till att vi inte åkte var värmen.. Det skulle bli väldigt jobbigt för lilleman med sån värme, han är ju fortfarande så liten!
 
Men jag vill gärna kunna åka ner och hälsa på min släkt, speciellt min gamla mormor! Så i oktober åker jag, Jacob och min mamma till Slovenien, det blir även en tur till Kroatien också!
 
Så nu har vi nåt spännande att se fram emot!
 
/Selma

New Shoes..

Igår kom Tanja hem!! Det var tur för bloggen har inte varit särskilt spännande med bara mig.. Förutom min lille bebis så händer det inte mkt annat hos mig!! Det blev ingen resa för oss till Kroatien i sommar! Så snälla Tanja köpte hem 2 par skor till mig!!! Nu ska jag bara få tillfälle att använda dessa snyggingar!!
 
 
/Selma
 
 

Bröllop i Pesc, Ungern

Fredagen den 27 juli gifte sig Detti och Mario i Pesc, Ungern. Släkt och vänner hade åkt dit från Kroatien, Ungern och Sverige. Det var ett vackert och välplanerat bröllop av vår egna Bridezilla Detti som var så vacker på sin bröllopsdag!
Lycka till! Vi önskar er ett långt och lyckligt äktenskap!
 
 
 
 
 
 
 
 
På torsdagen samlades vi alla för att äta gott, umgås och festa lite innan bröllopet!
 
 
 
 
 
/Tanja

4 dagar i Zagreb

Första delen av semesterresan bestod av 4 underbara, regniga men underbara dagar i Zagreb på lyxiga hotell Sheraton. Med tanke på allt regn så blev det mest en massa massa shopping i alla köpcentum och en hel del bio-besök. Sofia och Jens hade vägarna förbi Zagreb så en liten "guidad" tur för dom hann vi också med!
 
 
Telefon på toaletten är alltid bra att ha!
 
 
I gamla stan med Jens och Sofia...
 
 
Shoppade en massa på bla West Gate...
 
På bion såg vi The Dictator och Ice Age 4 i mysiga LoveSeat med alldeles för mycket popcorn.
 
 
 
/Tanja

Back in Town

Hemma igen! Nu undrar ni säket vart jag har varit för bloggen har ju uppdaterats som vanligt? Men den senaste veckan har jag varit i Kroatien och Ungern på semester och bröllop. Förberedde massa inlägg innan jag åkte som Selma publicerade så att det inte skulle bli så tomt här på bloggen:)
Har shoppat en massa och varit på ett underbart bröllop så se fram emot massa rolig uppdatering framöver!
 
/Tanja
 

Gullunge..

Jag har världens sötaste pojke =)
 
 
/Selma
 
 

Topp från Zara

Gillar denna toppen från Zara riktigt mycket men tycker det är så tråkigt för ALLA har den, t.o.m Kim Kardashian...Hon matchar den snyggt iaf!
 
 
/Tanja
 

2 snygga outfits

2 väldigt olika men väldigt snygga outfits. Snyggt matchat med det där lilla extra men ändå enkel och stilrent...
 
 
/Tanja

Isabel Marant vs. Have2Have


Köpenhamn..

i måndags gav vi oss iväg hela familjen på äventyr.. Första stoppet var att lämna hundarna på hundpensionatet! De ska ju åsså komma iväg på lite semester ju! Efter de va inackorderade på pensionatet så åkte vi vidare till stan och lämnade bilen och begav oss mot båtarna för att möta upp några vänner och deras söte son! Sen vidare till Helsingör.. Det var första gången som lilleman åkte båt! Sen kom en till första för lilleman, tåg!
 
Väl framme i Köpenhamn så gick vi till vårt hotell för att checka in, men där fick vi höra att de hade överbokat!! Så vi fick istället rum på ett annat hotell, Tivolis hotell.. Det va fint! Dock var hissarna grymt jobbiga med en massa ljus och speglar ööööverallt! men annars trivdes vi bra! Hotellet hade en jättemysig lounge på topvåningen där man kunde sitta ute med fin utsikt och sen en supergod sushirestaurang!! Maten där var helt underbar!
 
Vi han med att gå runt ströget och en heldag på Tivoli.. Sen såklart en massa fikastopp längs vägen! Vi hade verkligen tur med vädret hela tiden..
 
 
 
Det var 2 mysiga dagar i köpenhamn!! Men gud asså, jag är glad att jag itne bor i en sådan stor stad! Helsingborg är ju så perfekt storlek!!
 
/Selma

Teen Mom

Har tittat färdigt på alla säsonger av Teen Mom och jag gillar den serien. Det är perfekt att ha serier att titta på när sommaren regnar bort utanför!
 
I Teen Mom får man följa Maci, Farrah, Catelynn och Amber från 16 and Pregnant. Det blev alla gravida vid 16 års ålder och nu ska dom uppfostra sina barn när dom själva fortfarande är barn. Man får följa deras vardag, deras bebisar och deras liv tillsammans med barnets pappor. Ett av paren väljer att adoptera bort sin bebis och man får följa deras kamp mot skuldkänslorna.
 
Min favorit i serien är Maci. Hon verkar vara den mognaste av dom alla även fast hon ibland gör lite förhastade saker. Hon verkar hela tiden se till sin son Bentleys bästa.
Farrah står jag inte ut med. Hon bara gapar och skriker och tänker inte för fem öre innan hon agerar, likaså Amber. Stördare människa får man leta efter. Catelynn och Taylor är väldigt gulliga och verkligen normala om man ser till vilka familjer dom har växt upp i.
 
 
/Tanja

Glutenfree in Vienna / Glutenfritt i Wien

Att vara glutenfri i Wien var inte det lättaste. När jag frågade om det fanns något glutenfritt att äta tittade dom flesta på mig som om jag var från Mars och sen sa dom att det fanns sallad. Nej tack! Det blev en hel del "lyxmåltider" på kära McDonalds, men inte ens dom hade glutenfritt bröd.
Hotellet vi bodde på hade inget glutenfritt alternativ som frukost, jag åt vattenmelon och som tur vad hade jag tagit med bröd hemifrån.
I mataffärerna kunde man hitta lite glutenfria produkter men dom är stängda på söndagar så jag fick inte tag i något!
 
Men, här kommer det stora men:et! Vi hittade en pizzeria som serverade glutenfri mat! Pizzeria Scaraboccio låg rätt centralt. Man kunde få pizzorna och pastarätterna som glutenfria. Jag åt pizza ett par gånger och det var den bästa glutenfria pizzan jag ätit! Jag var i himmelriket :)
 
Så sammanfattning: Ta med dig eget bröd och andra glutenfria saker (eller handla där om du vågar chansa) och glöm för allt i världen inte att äta på Scaraboccio! Det gäller även dig som inte är glutenfri:)
 
 
 
 
/Tanja

Outfit från Wien

Outfitbild från Wien tagen utanför Rathaus.
 
 
/Tanja
 
 
 

Vanessa , Flickan i glaskupan

Titta vad jag precis hittade? En fristående uppföljade till Laura, flickan från havet! Kommer ut i september. Ska bli spännande:)
 
 
/Tanja

Laura, Flickan från havet - Carolina Gynning

Har precis läst färdigt boken Laura, flickan från havet skriven av Carolina Gynning och måste säga att det var en riktigt sjuk, men bra bok.
 
Den handlar om tvillingsystrarna Laura och Vanessa. Laura är blyg,alldaglig och olycklig och Vanessa är utåtriktad, framgångsrik och smått elak. När Lauras föräldrar och Vanessa dör i tsunamin i Thailand ser Laura sin chans att äntligen få det liv hon förtjänar. Hon bestämmer sig för att åka tillbaka till Sverige som Vanessa och ta över hennes liv.
Man får också läsa om tvillingarna från barnsben och alla hemska saker dom är med om i sina liv.
 
Denna boken var mycket bra! Kunde inte lägga ifrån mig den när jag väl börjat. Det uppstod många frågor under bokens gång som jag kände aldrig blev besvarade så en fortsättning hade inte varit fel!
 
Det är Carolina Gynning som har skrivit boken och jag har läst hennes självbiografi och vet att hon har varit med om mycket hemska och konstiga saker. Undrar om alla hemska, skumma och extremt sjuka saker som händer i boken faktiskt har hänt Carolina själv? Kan man verkligen ha sådan sjuk fantasi?
 
Jaja hur som helst så rekomenderar jag denna bok, speciellt efter jag läste slutet! Då blev den extra bra=)
 
 
/Tanja

Dag 3 i Wien

Måndag var vår sista dag i Wien och då tänkte vi minsann shoppa! Var uppe med tuppen och åt frukost och packade våra väskor.
När affärerna öppnade stod vi redo utanför. Dom hade en jättestor Forever21 där och det fanns Tally Weijl så jag var överlycklig! Vi spenderade över 3 timmar i bara dom affärerna och sen var pengarna slut! haha
Innan vi begav oss till flygplasten för hemfärd åkte vi och åt glutenfri pizza till lunch. Man måste passa på när det är så gott ju:)
 
 
 
/Tanja

En regnig torsdag

Idag har jag mest degat i soffan .Det har vekligen spöregnat ute så att gå utanför dörren var inget alternativ. Vad är detta för j-vla sommar? Blir ju lagom deprimerad!
Vid 6 tiden regnade det iaf lite mindre så jag tog på  mig min nyinköpta tröja från Wien och favoritskorna och åkte en runda till Väla och sen hem till Detti en runda. Helst plötsligt var klockan mycket så nu ropar soffan igen! (Tur man tar tillvara på sin semester.)
 
 
 
/Tanja

Dag 2 i Wien

I Wien är ALLT stängt på söndagar. Både modebutiker och mataffärer. Så vad gjorde vi då hela söndagen?
Vi tog oss rundor i hela Wien och tittade på alla fina byggnader, slott och gamla kyrkor. Det fanns hur mycket som helst att se men vi tröttnade rätt snabbt. Hur många gamla byggnader kan man titta på liksom? hehe
Tyvärr så byggde dom om i hela Wien och renoverade allt så vi såg lika många byggställningar som fina slott!
Efter lunch på McDonalds fortsatte vi gå rundor i staden och fotade en massa. Tur att vi båda är bloggare ;)
Sen eftermiddag åkte vi tillbaka till hotellet och tog på oss klackarna! Jag hade läst om en pizzeria med glutenfria pizzor så det var vi ju tvugna att prova. Det blev en kväll med mycket skratt och god mat!
 
 
 
 
 
/Tanja

Bilder från dopet..

Igår fick vi det efterlängtade paketet på posten!! Fotografierna från dopet!
 
Vi hade samma fotograf som fottade vårt bröllop..
 
Fotograf Jonelin, www.jonelin.se
 
Vi är supernöjda! Hon är jätteduktig!!
 
Här är några smakprov =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en bra kväll!!
 
/Selma

Fika på Väla...Igen.

Idag tog vi en fika på Väla med lille Jacob. Tanja hade nya byxor på sig från Tally Weijl och Jacob hade nya mjukisbyxor. Vi åt goda kakor och pratade en massa.
 
 
 
/Tanja och Selma

Dag 1 i Wien

Vi kom fram till Wien på lördagsmorgonen efter en lång natt på flygplatsen. Vi hoppade på CAT (City Airport Train) redo för Wien! Väl framme i centrum visar det sig att dom bygger om kollektivtrafiken och tunnelbanelinjen till vårt hotell är avstäng! Hur skulle vi nu göra? Vi yrade fram och tillbaka och efter ett bra tag hittade vi äntligen hotellet!
När vi lastat av alla saker var vi redo för en runda på stan. Jag måste säga att Wien är väldigt svårt att hitta i. Precis när jag trodde att jag hade koll på var vi var visade sig att vi var någon helt annanstans! Hehe
På kvällen regnade det tyvärr en hel del så efter vi ätit kotletter med vitlökssmör (mums) på Gulaschmuseum begav vi oss tillbaka till hotellet och hängde där lite och gjorde oss redo för dag 2.
 
 
 
 
 
/Tanja
 

Spenderat natten på Kastrup

Då var man hemma igen. Har legat i sängen hela dagen! Vi landade på Kastrup kl 12 på natten men tåget hem gick inte förrän halv 5 på morgonen så det blev en lång natt! Som tur var kunde vi fördriva mesta av tiden med lite serier. Nu har jag precis packat upp min shopping! Ska försöka lägga upp lite bilder på allt så fort jag orkar...Det kommer också upp utförliga inlägg om Wien=)
Men nu är det TV:n som gäller! Ha en bra tisdagskväll!
 

Shopping shopping

Nu sitter vi i launchen igen. Har shoppat hela förmiddagen och nu är pengarna slut. Snart ska vi bege oss till flygplatsen och åka hem!
 
 
/Tanja

Min lille kalv??

Måndag igen!! idag fick jag lite sovmorgon!! =) skönt!!
 
Igår fick lilleman på sig sin nya höstpyjamas för en liten fotografering!!
Och hur söt är han inte??
 
 
 
Idag ska jag och lilleman fika med hans farmor och 2 fastrar! =)
 
Ha en bra dag!
 
/Selma

Söndag..

Vart tog helgen vägen?
 
Igår var jag och lillen hemma hos Kiki på tjejmiddag! Medans mannen var på svensexa..
 
I helgen har vi även gjort om i vårt badrum.. Vi bytte ut vask och bänken..
 
Så här såg det ut innan.. Glasvasken var grymt jobbig att hålla ren och sen läckte det väldigt mycket åsså! Det var verkligen dåligt monterat av de förra ägarna..
 
 
 
Och såhär ser det ut nu!! Ska bara sätta upp en ny spegel åsså! Men det får bli imorgon!!
 
 
Vilken tycker ni bäst om??
 
/Selma
 
 
 
 

Söndag i Wien

Idag har vi varit rundor på sightseeing i hela Wien känns det som. På söndagar är ALLT nämligen stängt här i kära Wien så vi hade inte så mycket val än att titta på alla slott, kyrkor och gamla byggnader!
Nu ska vi iväg och äta glutenfri pizza. Imorgon är det shopping som står på schemat!
 
 
/Tanja

Framme i Wien

Första dagen i Wien börjar lida mot sitt slut. Det har varit en lång dag och efter mycket om och men kom vi äntligen fram. Just denna hegen när vi är här så har dom bestämt sig för att bygga om hela Wien och alla buss och tunnelbaneförbindelser. Vi åkte fram och tillbaka ett antal gånger och en hel del inhemska "wienare" fick hjälpa till innan vi äntigen kom rätt!
Efter en lång dag på stan sitter vi nu i hotellougen och tar det lugnt. Det regnar en massa ute så vi tänkte passa på att blogga!
 
 
/Tanja

Till Wien

Hej då alla! Nu åker jag till Wien och har det bra! Håll tummarna för sol, sol och sol! Ha det bra här hemma!
Selma får se till att hålla bloggen vid liv:)
 
/Tanja

Bröllopsshopping

Idag har jag varit i stan och på Väla med Detti och Mira. Vi har sprungit rundor som galningar och letat efter en klänning till Mira som hon ska ha på bröllopet. Jag kände mig som en riktigt Personal shopper! Tror det är ett yrke som hade passat mig! hehe
Vi hittade iaf jättefin klänning till henne med matchade skor, väska och smycken!
På tal om bröllop och klänningar så är jag jättenöjd med min tärnklänning! Den är insydd och hänger i garderoben och bara väntar på att få bli använd...I och med att bröllopet är i Ungern och det är vääldigt varmt och min klänning är en långklänning med mycket tyg har jag köpt en annan klänning jag ska byta om till sen på festen för att slippa få värmeslag (vilket jag säkert kommer få ändå). Letade väldigt länge efter en extra klänning. Det var rätt mycket krav den hade på sig! Den skulle vara samma färg som tärnklänningen (så klart), kort och lite tight men inte för kort och tight och samtidigt lite finare! Hehe inte lätt, men till slut hittade jag en på Vero Modas hemsida. Då fanns den så klart bara i L men idag hade det kommit in i XS igen så jag snabbade mig och beställde den! Så nu längtar jag verkligen till bröllopet! Alla fina klänningar, massa festande och fint väder! Längtar, längtar, längtar!
Det är ju tur att jag kan skriva en hel roman och klänningar bara! Haha men men...
Ha en bra kväll allihop!
 
CLOUD S/L SHORT DRESS MIX BOOS, FUCHSIA PURPLE, large
/Tanja

Ullared..

Idag var det vår tur att åka till Ullared..
 
Det var första gången för lilleman! Han skötte sig exemplariskt!! Sov typ 85% av tiden! Även på resan!!
 
Såhär glad var han på vägen hem efter alla fina saker vi köpte till honom  =P
 
 
Nu blir det myskväll för vår del!!
 
/Selma

Louboutin vs. Urbanog


Onsdag

Då var det onsdag kväll. Har varit och klippt mig idag. Så skönt! Efter klippningen skulle jag möta upp AnnMarie så vi kunde gå på en promenad men tji fick vi, det började ösregna! Inget annat att göra än springa hem (bokstavligen) och hänga lite hemma hos henne i stället.
Det blir inga bilder på bloggen idag, såg mest ut som en dränkt råtta fast man var nyklippt!
Ha en bra kväll!
 
/Tanja
 

Tjejmiddag

Igår låg jag framför TV:n större delen av dagen. Det var riktigt skönt!
På kvällen var två vänner från förr på besök. Jag bjöd på middag och vi satt och pratade gamla minnen! En snabb cider i stan hann vi också med innan sista bussen gick. Det var en mycket trevlig kväll!
Ska strax åka i väg och klippa mig och sen möta upp Ann-Marie för lite våfflor var det tänkt men vi får nog tänka om för det regnar en hel del, tyvärr=(
 
 
 
 
/Tanja
 

Bokat resan

Är precis hemkommen från stan. Jag och Sara har äntligen hittat en liten resa! Vi kommer att spendera helgen i Wien! Ska bli jättekul. I'm excited :)
 
 
/Tanja

Dettis Möhippa

Igår morse klockan 7 väckte Valentina Detti, lämnade över packlistan och tog med henne hit här där resten av tjejerna väntade med frukost och champagne. När vi ätit var det dags för oss alla att tillverka egna smycken. Det sas inte så mycket under smyckestillverkningen, alla vara väldigt koncenterade!
Vid 12 tog vi oss vidare hem till Kiki och Sneza för att utöva lite skrattyoga. Haha det var sjukt roligt! Och vi säger sjukt roligt för man kände sig verkligen helt störd när man gick omkring och gjorde konstig övningar och "fake"skrattade samtidigt. Fast fakeskratten övergick väldigt snabbt i riktiga skratt!
När vi skrattat färdigt åt vi lunch och sen tog vi oss vidare för att spela in en låt. Hela gruppen sjöng Severina- Brad Pitt och vi var så klart väldigt duktiga ;) Måste säga att sjunga in en låt var överförväntan roligt!
Sen var det bara att bege sig hemåt för att snygga till oss och sen åt vi god mat på restaurang Brooklyn i stan. Mätta och belåtna satte vi oss på en uteserveriing och lät alldeles för mycket! Som vanligt då alltså:)
Det var verkligen en rolig och lyckad dag med väldigt många skratt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Tanja och Selma

Möhippa

Igår var det tyst här på bloggen hela dagen. Vi var nämligen väldigt upptagana hela dagen. Det var Dettis möhippa! Idag mår man ju som man förtjänar men det kommer ett längre inlägg sen. Ska bara samla lite energi=)
 
Den här bilden beskriver i stort sett det mesta ;)
 
/Tanja

Fredag

 
God morgon! Idag sov jag lite längre, klockan är ju nästan 8! haha
Igår hade jag ingen bra dag. Vaknade med huvudvärk och den vägrade ge med sig. Fick inget vettigt gjort på hela dagen! Följde med Selma till Väla en runda det var allt, sen sov jag mest...
Idag hoppas vi på en bättre dag. Har lite saker att fixa och vid 2 ska jag träffa Selma. Innan dess ska jag ge resletandet ett sista försök. Har inte hittat något än så länge! Får se hur det har gått för Sara.
 
 
/Tanja

Torsdag..

Igår var vi på skånes djurpark med mina syskonbarn som är här på besök från USA! det var kul och barnen hade jättekul!!
 
Idag är det dags för lillemans läkarbesök.. Tänk att han snart är 2 månader!! store killen!
 
 
Måste gå igenom lillens garderob innan resan.. kommer inte kunna tvätta lika ofta som här hemma.. Kanske behöver fylla på med lite mer kläder innan vi åker? Får se!
 
Ha en bra dag!
 
/Selma

Ny klänning - Så fin

God morgon! Uppe med tuppen idag igen. Jag kan helt enkelt inte sova länge! Är verkligen morgonmänniska. Får allt gjort på morgonen, på kvällarna är jag alltid för trött.
Igår var Kiki här så vi låg och solade på gräsmattan. Eller försökte iaf, det var en hel del moln! Ska det vara så svårt att få lite sol på sin semester? hehe
Lägger in en bild på klänningen jag köpte från i tisdag. Stod och velade länge, om jag skulle eller inte. Använder ju inte klänningar så mycket. Men tillsut tog jag den och det är jag glad för! Den är så himla fin! Det var det nog fler som tyckte för dä rhängde hur många som helst när vi kom sen när vi gick var den slutsåld!
 
 
/Tanja

Baby Daddy

Massa nya serier har haft preimär på sista tiden. En av dom är baby Daddy.
 
Den handlar om Ben som en dag hittar en liten bebis utanför sin dörr. Lilla Emma visar sig vara hans och Ben bestämmer sig för att uppfostra Emma tillsammans med sin bror Danny och kompisar Tucker och Riley.
 
Denna serien är faktiskt riktigt rolig! Se första avsnittet och är du inte övertalad så se andra också för jag har en känsla av att serien kommer växa och bli roligare ju fler avsnitt som sänds!
 
 
/Tanja
 

Ullared

Igår var jag iväg heeela dagen. Var i Ullared och sen stannade vi till i massa andra affärer längs vägen. Shoppade en hel del så nu är jag pank! Köpte en väldigt fin klänning bla. Ska visa sen!
Idag är det sola som står på schemat!
 
 
/Tanja

Wishlist by...Tanja


Semester..

Då har vi påbörjat en ny vecka igen! Lilleman är nu 7 veckor och 2 dagar gammal!! =)
I lördags döptes han och sen var det stor fest efteråt!! Skönt att ha det avklarat nu.. Han fick en massa fina presenter också!! Får ta en bild och visa här ikväll!! SKa även visa er bilder från dopet, så fort fotografen mailar dem till mig =)
 
Efter att ha velat fram och tillbaka lite angående resan ner till Slovenien/Kroatien/Ungern nu i sommar så har vi nu bestämt oss för att vi ska åka. Först ville vi inte åka för lilleman hade problem med infekterade hormonplitor plus att det är så varmt där nere i södra Europa! Men han är bättre nu och vi har sett till att alla ställen vi ska bo på har AC!!
 
Så snart bär det av!! Idag var vi och fixade pass till mig och lillen! Skönt att slippa komma  på det i sista minuten!
Jag har även beställt en resesäng idag! Blev den från BabyBjörn, har hört att den är väldigt bra och säker!!
 
Sen har mannen min fixat med tackräcken på bilen så vi kan ha takbox!!
 
Så nu ser vi fram emot att kunna vara med på Dettis bröllop!! Va ju så ledsen för att vi skulle missa det!! Men nu när vi ska åka är vi så här glada!!
 
 
 
 
Ha en bra dag!!
 
/Selma

Bröllopsfika hos Detti

Igår var vi hela gänget (nästan) hemma hos Detti på lite bröllopsfika. Hon skulle visa sina klänningar och allt annat hon köpt!  Hennes klänning är såå fin! Ni får se den sen efter bröllopet=)
 
Nu bär det av till Ullared!
 
 
/Tanja

Pradas brinnande skor

Till alla er som tycker att skorna med eldflammor från Prada är riktigt heta (hehe) men inte har råd med dom som alla oss andra dödliga finns dessa på Urbanog som ett alternativ...
 
/Tanja

Skor säljes

Sortera, städa, tvätta och diska. Så ser min första semesterdag ut! Fast jag gör det med vilje, gör hellre allt som behöver göras på en gång så slipper jag det sen. Annrs har jag ju massa saker som måste göras hela semestern!
 
Har iaf sorterat bland mina skor. Haha ni skulle sett mig! Jag har damsugat varenda skor! Dom var lite dammiga:)
Hittade 5 par som jag aldrig använder och tänkte sälja. Någon som är intresserad så hojta till=)
 
 
/Tanja

En solig söndag

Idag vakande jag av att solen sken in genom sovrumsfönstret. Stålade fint väder har det varit idag! Och jag har verkligen passat på och njutit. Åkte till Pålsjöskog och åt våfflor till lunch och sen hemma igen var det läsa på balkongen i solen som stod på schemat. Nu håller jag på med maten sen är det dags för lite serier tror jag!
 
 
 
/Tanja

Hart of Dixie till Sverige

God morgon! Låg och läste Chic igår och såg att serien Hart of Dixie ska ha premiär i Sverige den 8 juli. Ville bara säga det till alla för den är verkligen värd att se!
 
Den handlar om Dr Zoe Hart. Hon har sin framtid planerad. Hon ska bli en av de bästa kirurgerna i New York och väntar bara på ett stipendium. Det visar sig att hon inte får stipendiumet för att hon inte ser sina patienter som människor utan saker som behöver fixas. I samma veva ärver hon en liten doktorspraktik i småstaden BlueBell. Väl i BlueBell träffar hon en hel del speciella personligheter.
 
Uppdatering: Läste i tidningen att det ska vara premiär den 8 juli men hittar inget om det på internet. Vet inte om det stämmer? Vi får väl se helt enkelt?
 
 
/Tanja

RSS 2.0