Dop

Är precis hemkommen från dopet. Lille Jacob va så duktig i kyrkan, sa inte ett knyst. Sen blev det mat och musik och en massa prat. Lägger inte upp några bilder från dopet, det får Selma göra själv. Men vi lyckades få ihop en bild med alla tjejer för en gångskull!
 
 
 
 
/Tanja

Rosa hund

Haha senaste trenden bland kändisarna är att färga sin hund rosa! För välgörenhets skull så klart! haha men nån måtta får det ju va!
 
/Tanja

Lördag

Då var det lördag och vet  ni vad? Jag har äntligen semester! Solen skiner dessutom, kan det bli bättre?
Idag ska vi iväg på lille Jacobs dop. Ska bli trevligt men med dop hör ju så klart kladångest! Vad har man egentligen på sig på dop? Tänkte köra påkavaj först men det blir nog rätt varmt idag. Hmm får väl hoppa in i garderoben och se vad jag kan hitta.
Men först ska jag söka rundor på nätet lite efter billiga flyg någonstans. Jag och sara vill åka på en liten "weekend", var som helst som är varmt=)
 
Kanske ska man ha något sånt här på sig?
 
/Tanja

Undead and Unappreciated - MaryJanice Davidson

Den tredje boken om Vampyrdrottningen Betsy handlar om...hmm jag vad handlar den om egentligen? Betsy får reda på att hennes styvmamma en gång var besatt av djävulen och föddes hennes (djävulens) barn. Lauras (djävulens dotter och Betsys syster) öde är att en dag ta över världen!
 
Denna boken var inte alls lika bra som dom andra två. (Läs rescension här och här.) Det kändes som om det inte hände så mycket i boken och den var rätt utdragen måste jag säga. Kommer nog köpa nästa bok i serien ändå för jag gillar serien i helhet. Just bok nr 3 var rätt dålig!
 
 
/Tanja

Bunheads

För några veckor sen hade en ny serie premiär. Bunheads. Jag såg första avsnittet och kunde inte bestämma mig. Är den bra eller dålig? Gav det en chans till och kunde fortfarande inte bestämma mig. Har nu sett tredje avsnittet och tror att ja ghar bestämt mig. Den är dålig! Eller egentligen är historien rätt bra, men jag tål inte hon som spelar huvudrollen! Tycker hon är överdriven och gillar inte hur hon "tolkar"sin rollfigur.
 
Kankse ska berätta om vad serien handlar om, för er som fortfarande är intresserade efter min dåliga recension=)
 
Michelles dröm har alltid varit att bli en professionell dansare men har inte lyckas bli mer än en Las Vegas Showgirl. När snälla omtänksamma Hubble helt plöstligt friar till henne säger hon konstigt nog "Ja" och flyttar med honom till staden Paradise, där han oturligt nog bor med sin excentriska mamma som driver en balettskola med många talangfulla unga tjejer.
 
Synd att jag inte gillar skådespelaren för historien är väldigt lovande!
 
 
/Tanja

Vilken dag!

Haha vilken dag detta har varit!! Måste bara smälta allt lite... Återkommer imorgon!

/Tanja

Dags för dop!!

Tiden tickar på och nu närmar det sig Jacobs dop, som är nu på lördag!! Har fixat det mesta! Nu är det bara maten kvar som ska göras!! Men vi e flera om hjälps åt och då går det snabbare!!
 
 
Lilleman växer så det knakar!! Vi ser fram emot att fira honom på lördag!!
 
/Selma
 
 

Fika idag igen

Bara 2 dagar kvar! Nu har nedräkningen börjat ordentligt!
Var med Sara en runda i stan idag och fikade. Satt och snackade en stund  och diskuterade om vi skulle ta en liten festrunda nu under semestern och det låter ju inte helt fel! Sen gick vi och köpte färdiglagade curryrätter till lunch imorgon. Maten som serveras är tyvärr inte riktigt i vår smak...
Nu ropar soffan på mig så jag får väl göra som den vill;)
 
 
/Tanja

Ullared på tisdag

God morgon! När jag stod i duschen precis kom jag på att jag och mamma ska ju åka till Ullared på tisdag! Och det var ju en trevligt sak att komma på=)
Skyndade mig in på deras blogg för att få lite försmak på vad som finns. Gillade detta linnet, det får jag nog ta och prova=)
 
 
/Tanja

Snart så...

Då var tisdagen också snart slut. Bara 3 dagar kvar att jobba sen är man äntligen ledig! Ska ha semester i 4 veckor. Ska vara hemmai kära Sverige i 3 av dom så jag hoppas verkligen på att det blir soligt och fint!
Ikväll har Sofia varit här och hälsat på. Vi åt kofta och planerade lite. Vi kommer vara samtidigt i Kroatien i sommar så vi bestämde att vi skulle ses lite där och så.
Nu ska jag läsa min Undead-bok lite och sen somnar jag nog rätt snabbt. Är rätt trött! Måste bara säga att jag börjar tröttna på vampyrgrejen lite!
 
Lägger upp bilder på en outfit från helgen som inte kommit upp ännu förresten. Har så klart på mig mina älskade sneakers med wedge. Jeansen och linnet är från shoppingen med Selma i torsdags.=)
 
 
 
/Tanja

Wishlist by...Tanja


Dara Bubamara

Senaste (?) låten med vår favorit, Dara Bubamara=) 
 
 
/Tanja och Selma
 

Ännu en regnig dag

Idag har jag verkligen mulittask:at. Snabbade mig hem efter jobb för att diska, baka bröd och laga currygryta, samtidigt! Supergod currygryta lagar jag måste jag säga;)
Annars har det inte hänt så mycket idag. Vill helst inte vistas ute. Regn, regn och ännu mer regn! När kommer sommaren?
Jaja nu ska jag sluta klaga. Lägger upp en bild på en ny topp jag köpte i Köpenhamn istället!
 
 
/Tanja

En regnig dag

I morse när jag vakande spöregnade det verkligen. Låg kvar i sängen och funderade på om jag skulle ställa in min fikadejt med Sandra. Som tur var tog jag mig i kragen och åkte in till stan. Vi skulle fikat på kära gamla Kafferepet men där var stängt så vi gick vidare till Espersso House. Väldigt fint ställe!
När vi blev rastlösa tvingade jag Sandra att agera fotograf. Har man en blogg så har man:)
Nu ska jag vidare hem till mamma för lite kalas.
 
 
/Tanja

Louboutin vs. Urbanog


Köpenhamn

Idag har jag och Detti varit hela dagen i Köpenhamn på en liten shopping utflykt! Tyvärr blev vi lite besvikna för vi hittade inte så mycket vi ville ha. 2 saker var fick vi iaf med hem.
Även om man inte hittade något att shoppa är det alltid lika roligt att komma iväg på små "utflykter".
Nu är det soffan som gäller resten av kvällen. Har laddat upp med ännu fler serier! haha
 
 
Man ser lite dåligt men det står "Jag är glutenintolerant" på danska. Var tvungen att visa servitrisen det när vi skulle käka, kan inte prata danska. Haha Detti höll på att dö av skratt=)
 
 
/Tanja

Glad Midsommar

Är precis hemkommen från Mario och Detti. Vi har "firat" midsommar. Vet inte om man kan säga fira egentligen men jag hade iaf en krans och vi åt nypotatis...Räknas det? Åkte hem tidigt för imorgon ska jag upp tidigt, äntligen ska jag få åka till Köpenhamn!
 
 
 
Vi gjorde eget vitlöksbröd. Ser ni så fint jag har skärmat av mitt glutenfria bröd från vanliga brödsmulor?=)
 
Till efterrätt hade vi köpt chokladdoppade fruktbitar på Pistaschia och alla åt som gamar!
 
/Tanja
 

Regnig midsommar

Som ni läste i Selmas inlägg var vi en runda på Väla igår. Det passade oss perfekt, det var 50 % på hela Väla nästan. Shoppade lite smått och gott=) Var hemma vid 8, läste en stund medan jag väntade på mina serier sen kollade jag på serier till kl1. Tyckte det var bäst att ytnyttja kvällen ordentligt med tanke på att jag är ju ledig idag!
Trots detta var jag uppe med tuppen! Har tittar igenom klädsidor lite och tittat på ännu fler serier. Somnade om för någon timme sen och nu ska vi iväg till Coop. Ikväll bli det midsommarfirande INNE med tanke på att det ÖSER ner och har gjort det hela dagen. Ska hem till Mario ch Detti och laga lite mat och fira.
 
 
/Tanja
 
 

Wishlist by...Tanja


Glad Midsommar!

Godmorgon!! ännu en morgon jag var uppe med tuppen! Lillen somnade om så jag fick en del gjort här hemma!!
 
Igår var jag och Tanja på väla! Hittade fina saker! Det var ett tag sen jag hittade så mkt fina saker!! Dessutom hade dom rea i en massa affärer!!
 
Idag, ska det ju firas midsommar! Båda våra familjer kommer hit! Vi ska grilla, vilket egentligen är en dum ide eftersom det alltid regnar på midsommar!! Men, man kan grilla och sen äta inomhus! =) Men vi håller tummarna för fint väder!
 
Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe!!
 
 
Ha en bra dag!
 
/Selma

Torsdag..

Ännu en dag med fint väder! Det ska hålla i sig hela dagen enligt nyheterna =)
Idag är min älskling ledig, han har långhelg eftersom han tog ledigt torsdag och måndag =) Underbart!!
 
Lillen har äntligen blivit bättre.. För 2 veckor sen fick han en ny sväng av hormonplitor, denna gången i ansiktet, riktigt många! Som även blev infekterade, usch.. Det var så hemskt å se honom.. Såg verkligen ut att klia och vara obehagligt!! Dock fick vi hjälp snabbt och han har gått på antibiotika och jag har smörjt å smörjt honom mycket så nu är han mycket bättre!!
 
Så sista tiden har vi bara varit hemma, så det är skönt att vi ska kunna komma ut i det fina vädret idag! Senare ska vi även träffa Tanja och ta en fika! =) Kanske liiiiite shopping åsså?
 
 
Lägger in en bild på när Lilleman hejjade på Sverige här omdan!!
 
 
Ha en bra dag!
 
/Selma

Shoppa eller hoppa? Pumps med frukt

Frukt är ju en av säsongens hetaste mönster. Så vad säger ni?
 
 

Allt och inget

Det var en ny blogg man loggade in på idag. Lite förvirrande! Tar säkert ett tag att lära sig.
Det har varit strålande sol de senaste dagarna och mitt humör är i topp!
Maten står och puttrar på spisen, idag blir det enkelt, bacon och makaroner!
Hade lite pengar över denna månaden förresten, har inte shoppat ås mycket. Så på lördag ska ja och Detti åka till Köpenhamn. Ska bli roligt, har varit sugen på det ett bra tag nu!
Detta blev ett inlägg om allt och inget visst! Ska äta och läsa mina nya Undead-bok nu.
Hoppas ni får en trevlig kväll!
 
Förresten fanns det en massa roliga ställen med fina fåtöljer och grejor på hotellet i Varberg. Det passade ju oss bloggare perfekt så det blev en massa fotade hela tiden! Denna guldkungatron/äggfåtölj blev ju ett bra motiv=)
 
 
/Tanja

Louboutin vs. Urbanog

 


4 outfits. Favorit?

Det blev många tillfällen att klä upp sig på konferensen. Många restaurang besök och annat smått och gott. 
4 outfitsblev det. Har ni någon favorit?









/Tanja

Glutenfritt på Varberg stadshotell och Asia Spa

Det blev många måltider på Varbergs Stadshotell i helgen. 2 middagar, 2 luncher och 2 frukostar. Däremellan blev det en hel del fika:)
För en kräsen glutenintolerant som jag ;) var det rena himmelriket! Medans den vanliga maten som serverades till alla andra var konstig och over the top fick jag grillad oxfile, potatis och bearnaisesås. Kan det bli bättre?=)
När det andra fick fika och massa kakor fanns det alltid en god glutenfri kaka till mig sidan om!
Det ända jag kan "klaga" på var frukosten. Det fanns glutenfritt bröd men jag tyckte tyvärr det var lite torrt.
Men jag måste säga att Varbergs stadshotell fick många plus när det kom till glutenfri mat. Personalen får också en massa plus. Alla var väldigt omtänksamma och ville verkligen att det skulle bli rätt!



/Tanja

Måndag

God morgon! Då  var det dags för jobb igen. Börjar tidigt idag så börjar bli lite stressad. Längtar redan hem igen och jag har inte ens gått utanför dörren. Ska bara ta det lugn tidag och vara helt ensam! Behöver lite ensamtid.
Tänkte förresten att jag ska rensa någon dag bland mina skor. Har en hel del som jag inte använder. Måste rensa bort dom så jag får plats med nya ju ;)
Dessa kanske hade varit något? =)



/Tanja

Konferans

I fredags efter jobb åkte vi alla upp till Varbergs stadshotell och Asia spa på konferans. Det var väldigt trevligt med god mat och sköna spabehandlingar. Vi hann till och med med att sola lite på takterassen mellan allt konfererande:)
Jag och Sara fotade ju som några galningar hela tiden så nu har jag hur många kort som helst att lägga upp=)







/Tanja


Hemma igen

Hej! Nu är jag tillbaka, motiverad och taggad till tusen :P Det har trillat in några kommentarer under helgen vilket uppskattas:)
Har varit iväg på konferans hela helgen som ni säkert vet. Kommer upp ett inlägg om det sen tänkte jag.
Har suttit framför datorn och ätit middag och kollat lite bloggar sen jag kom hem. Såg på Kissies blogg att hon ska köpa samma gympaskor från Have2Have som jag. Tur att jag hann före för nu lär dom ju ta slut på någon minut! Hade skorna på mig på konferansen och måste säga att det är mina nya favoriter=)



/Tanja



Omotiverad

Det har inte blivit mycket bloggandet från mitt håll på några dagar. Känner mig totalt omotiverad! Jag bloggar för jag själv tycker det är kul, MEN när folk kommenterar och man får lite feedback så blir man motiverad att blogga lite extra också! Har "en hel del" läsare men INGEN kommenterar!
Ska åka iväg hela helgen på konferens så det blir en liten ofrivillig men samtidigt frivillig bloggpaus! Återkommer nästa vecka!

/Tanja

I'm in shoeheaven - as usual

Fick mina skor igår och jag är helt kär! I love them!







/Tanja

Ångest!

Är precis hemkommen från jobb. Det blev en extra lång jobbdag idag. Under lunchen fick jag ett mail att mina sneakers med wedge finns att hämta på mitt uthämtningsställe. Snacka om ångest! Kunde inte hämta dom idag för jag jobbade och imorgon hinner jag inte heller hämta dom. Hur ska jag kunna vänta till på onsdag!? (Världens största Ilands-problem, jag vet.)

Håll tummarna att jag gillar dom lika mycket i verkligheten som på bild!


/Tanja


Söndag..

Idag blir min lille älskling 4 veckor!! Plus! att han har gått upp till storlek 2 i blöjor!!! hihi!

Det är även 1 år sedan jag tog sjuksköterskeexamen! inte klokt vad tiden går! Men iof. Jag har hunnit gifta mig och få barn inom 1 år! not bad!!

Just nu sitter vi och kollar fotboll! Såklart hejjar vi på Kroatien!!





/Selma


Nyheter från Roberto

Nu är det bara 6 veckor kvar tills vi åker ner till Kroatien. Därför var jag inne på Robertos (min favorit affärs) hemsida precis för att se vad som väntar mig i sommar!
Mitt humör sköt i höjden när jag såg dessa skönheter!



/Tanja

Middag på Boomers

Igår sken solen en liten stund då och då på dagen. Är sommaren på väg kanske? Jag hade planerat att städa igår men jag iorkade inte. Solade lite på balkongen emellanåt istället. Vilket betyder att jag har all städning framför mig idag!

Igår kväll åkte vi med Detti och Mario till Boomers i Malmö för att äta och titta på fotbollen. Eller en del av oss skulle kolla på fotbollen (läs: absolut inte jag).

Idag är det ännu mer fotboll. Hatar fotboll!

Förresten mamma, hur lyckades din näsa hamna i mitt ansikte? :P





/Tanja

Undead and Unemployed - MaryJanice Davidson

Undead and Unemployed är andra boken i serien om Betsy the Vampire Queen. (Se rescension av första boken här.)

Betsy är drotting över alla vampyrer, till sin stora fasa. Hon har inte tid att vara vampyr och framföraltt inte ta hand om alla andra vampyrer. Hon har precis fått sitt drömjobb på Macys skoavdelning! Det ända hon vill göra att att köpa skor med sin personalrabatt. Men nu är det en mördare lös i staden, en som har siktet inställt på vampyrer. Betsys vampyrkung Eric (också till hennes stora fasa) kräver att Betsy tar tag i problemet och hittar mördaren. Hon är ju ändå drotting!

Var lite rädd att jag skulle tröttna på hela den här vampyrgrejen men inte än. Andra boken var till och med bättre än första måste jag säga. Har redan beställt den tredje=)

maryjanice-davidson-undead-and-unemployed
























/Tanja


Fredag

Idag var vi uppe med tuppen.. kl 5:21 vaknade jag av att lilleman låg och gjorde gulliga ljud och viftade vilt med sina armar och ben och ville amma! =) Å eftersom vi har en del på schemat idag så var det inte lönt att somna om efter, inte för min del iallafall.. Lillen sussar gott igen!

Idag ska vi till polisen och fixa nytt pass till mig och även lillen ska få sitt första pass!! Jag har inte skaffat nytt pass sen i gifte oss och jag bytte efternamn, så det är på tiden..
Vi va på BVC igår och lillen har gått upp ytterliggare 400 gram sen förra veckan, plus att han har vuxit 7 cm sen han föddes!! not bad!!!
En bild på lillen tagen igår i sin nya pyjamas!! Han är så underbar!! <3
/Selma

Dåligt humör

Sitter här och ärlite småirriterad. Har lite saker jag måste fixa innan mitt humör kan bli bra igen känns det som. Det finns en massa "kanske" just nu och jag kan aldrig slappna av förrän det är "ja" eller "nej" istället.
Sen dödar detta vädret mig. Vill använda mina sommarkläder! Har massa som bara väntar på  mig i garderoben!
Men för att tänka positivt så såg jag på väderleksrapporten en liten liten sol som tittade fram om sådär 10 dagar! haha Sen är det ju torsdag idag vilket betyder helg imorgon! Wie=) Har massa "eventuellt" inför helgen så vi får se vart det slutar=)
Håller på att värma några kanelbullar i ugnen så snart kryper jag ner i soffan med min bok (har inte tröttnat än på alla vampyrgrejor) och kanelbullar!
Hoppas ni får en trevlig kväll!



/Tanja


2 dåliga serier

Breaking Pointe:
För någon vecka sen hade en ny serie premiär. Breaking Pointe. Handlar om ett gäng balettdansöser på en känd balettskola typ. Mer än så kan jag inte berätta om den för jag såg typ 15 min av första avsnittet sen stängde jag av. Väldigt tråkig!



Pregnant in Heels:
Såg också första avsnittet av Pregnant in Heels. Om en konsult som hjälper gravida par med allt dom önskar sig. Ett par ville ha hjälp att välja det perfekta namnet och ett par ville ha hjälp med att inreda en barnkammare, utan färg och utan leksaker! Rätt tramsig serie. Såg färdigt avsnittet men är inte sugen på att se fler!



Så detta är alltså 2 serier ni inte ska slösa er tid på enligt mig!

/Tanja


Sveriges Nationaldag i Helsingör

Idag är det Sveriges National dag! Det firade vi genom att åka till Danmark. hehe Var först inne på att åka till Fredriksdal och se traditionellt firande men vädret skulle inte vara det bästa så vi åkte till Helsingör istället. Tittade lite i affärer och strosade rundor.
Nu är kvällen här och det ska läsas och tittas på serier.
Trevlig National dag!





Ser ni hur svullen jag är vid ögonen? Har varit det i typ nåon veckanu och det kliar. Skitstörigt! Idag slog det mig att det säkert har med pollen att göra! Det ska ju tydligen vara extra jobbigt i år. Även för dom som egentligen inte är allergiska. Haha det borde jag förstått tidigare. Tjatar på alla andra om det ju :)

/Tanja

Fika i stan

Har precis kommit innaför dörren. Har fikat i stan med en gammal barndomsvän. Vi har inte setts på säkert 3 år men det kändes ändå som om det var igår! Vi satt och pratade en massa ändå till sdom kastade ut oss för att dom stängde!
När jag kom hem låg en bok innanför dörren. Undead and Unemployed. Ska lägga mig och soffan och läsa! Disken struntar jag i!





/Tanja


Burberry kappa

För lääängesen hittade jag denna übersnygga (haha) kappa från Burberry. Har letat och letat efter en liknande men inte hittat så klart.
Vem tror ni jag upptäcker har en sån? Så klart min favorit Victoria Beckham! Det finns ju en andlening till att hon är min favorit:)



/Tanja

Sneakers med kilklack - Vilken?

För ett tag sen såg jag Isabel Marants gympaskor med kilklackar i någon tidning och tänkte: "Coola". Igår surfade jag rundor på olika skosidor och bestämde mig. Jag måste ha ett par såna! Hittade några kopior (så klart!) och sitter just nu och väljer mellan dessa 2 modeller.
På model 1 gillar jag att den är lite smalare och har snörning. Men det är inte så tydligt att det är kilklack på skon och det är ju kilklacken som är snygg.
På model 2 gillar jag att man så tydligt ser kilklacken och att den är lite rundad där bak men den är väldigt bred framtill.
Hjäp mig! Vilken model tycker ni jag ska välja?


/Tanja

Glutenfritt på Kafferepet

Kafferepet heter ett mysigt cafe/bageri här i Helsingborg.
För oss som äter glutenfritt finns det en hel del alternativ. Biskvi, maränger, Budapestbakele och andra småkakor. Det finns även glutenfritt bröd som alternativ i deras frukostmeny. (Har inte smakat brödet.)
På alla kakor och bakelse finns det små skyltar med namn och pris. Är kakan glutenfri står det också med på skylten. Perfekt! Då vet man direkt vilka alternativ man har och kan välja i lugn och ro innan det blir ens tur :)

Än så länge har jag provat deras Biskvi och den var aboslut godkänd! Tjock och stor botten med lagom mycket smörkräm. Ännu mer choklad smak hade varit perfekt!



/Tanja

Söndag

Söndag idag och ag vaknade med huvudvärk. Ovanligt va? Bet iaf ihop och åkte in till stan för att fika med Sara. Lika trevligt som alltid, flamsigare och tramsgare får man leta efter:) Vi diskuterade iden om att åka till Köpenhamn i dagarna. Låter väl trevligt?=)

Väl hemma igen fixade jag lunch sen har jag sovit en stund också. Tiden har bara sprungit iväg!

Ska äta överbliventefrätt nu från igår sen får vi se vad som händer resten av kvällen!









/Tanja

Samma Pose

Sara klagar alltid på att jag alltid har samma pose när hon ska fota mig. Mitt svar? Kan Victoria Becham kan jag!
Eller som Tyra Banks skulle sagt: "Det är min signature pose" ;)



/Tanja

Tjejmiddag

Igår kväll var tjejerna här på tjejmiddag. Tjejerna och lilla Jacob så klart=) Det var trevligt! Blev mycket prat om bebisar och bröllop. Märks det att man börjar bli äldre eller?=)

Idag ska jag fika med Sara och träffa Maja. Och så måste jag så klart diska allt från igår! Blir mycket disk när man är många som äter!







/Tanja

Bra på att matcha

Jag efterlyser det fina vädret! Någon som vet vart det tagit vägen? Just nu regnar det iaf inte så jag ska äta frukost lite snabbt och sen gå iväg till Coop och handla mat till ikväll. Det blir tjejmiddag här hemma. Alla i gänget kan komma för engångskull. Det är inte ofta vi alla är samlade så det ska bli jättekul!

Igår var jag bara hemma. Var väldigt sugen på att hitta på något kul men när det väl kom till kritan så orkade jag ingeting. Åt lite chips och läste lite tidningar.

Har inte klätt upp mig på länge så har inga roliga outfitbilder att visa er. Så här sitter jag i mjukisbyxor och tittar igenom andras outfitbilder. Någon som alltid matchar sina kläder perfekt tycker  jag är Jennifer Lopez. Kläderna kanske inte alltid är så snygga i sig men matcha kan hon!


/Tanja


Tips och ideer?

Dagarna bara går och går. Om ca i1 månad är det semester. Jag längtar!
Igår var jag hemma hos Annmarie en runda och hälsade på henne och Melvin.
Idag är det fredag och jag är sugen på att hitta på något riktigt roligt! Men det finns inga ideer i mitt lilla huvud. Hjälp mig! Tips och idder på vad man kan hitta på?



/Tanja

Hallen

Nu är vår hall äntligen färdiginredd. Efter nästan ett år! Det var bara en hylla som fattades så det var inte så hemskt som det låter:)











/Tanja


RSS 2.0