Min lille modell..

Idag kom ett efterlängtat brev på posten!! bilderna från när lilleman var minimodell!!
 
Har beställt julkort redan =)
 
 
 
Fotografen är superduktig! Jonelin Fotograf, www.jonelin.se
 
Ha en trevlig kväll!
 
/Selma

Bakdag..

Då var det fredag igen.. Min mamma kom hit och vi bakade 3 satser lussekatter! Mums! Förhoppningsvis räcker detta hela vägen fram till jul!!
 
Goda blev dom verkligen!!
 
 
/Selma

Fredag

God morgon! Idag är det fredag och äntligen helg. Ska till stan ikväll och äta. Det börjar bli riktigt kallt ute så ska nog ha mina nya stövletter på mig så jag inte fryser om mina små fötter:)
Imorgon ska jag och Sara festa till det lite. Var det tänkt från början iaf. Varken jag eller hon känner sig jättesugen så vi avvaktar lite och ser hur det blir.
På tal om att det börjar bli kallt och minusgrader. Guud vad jag längtar efter värmen och sommaren. Är det såhär varenda vinter? Spenderar man halva tiden av sitt liv med att längta efter värmen? haha
 
Bild från någon uteservering i somras.
 
/Tanja

Fransar/Fringe

Min senaste must have är nog ett par fransstövlar. Har varit lite allergisk mot fransar ända sen det blev populärt, speciellt på väskor och tröjor. Lite för hippeaktigt tycker jag. Men detf unkar verkligen på dessa skorna! Ska lägga till fransstövlar på min inköpslista=)
 
 
/Tanja

Frisk igen

God morgon! Då var man frisk igen. Skönt! Snart är det ju helg och har saker inplanerade som jag inte vill missa ju.
Idag börjar jag tidigt. Lyckades för en gångs skull gå upp i tid!
Är förresten så irriterad på Blocket. Har haft en annons uppe om våra Halloween-dekorationer. Tänkte lägga upp den igen igår men då är de inte godkänd. Det är samma annons! När jag mailade dom sa dom bara typ att den skulle inte ens blivit godkänd första gången för det finns text med i bilden. Det står Welcome to the jungle. Så löjligt!
Jaja för att avsluta detta inlägg med lite mindre gnällig ton får ni en bild från vår roliga Halloweenfesten.
 
 
/Tanja

Kyckling med risotto & varm paprikasallad

Kvällsmaten idag var som ni ser på rubriken, kyckling..
 
 
Kycklingen och paprikasalladen var jättegoda, men risotton var inget o hänga i granen,, Får krydda den mer shälv nästa gång =)
 
/Selma..
 
 
 
 

Bäst just nu

1.Mina Rock&Republic-kopior. Skönaste skorna jag äger. Inklusive gympaskor;)
2. Stickat tillsammans med skinn. Så Snyggt!
3. Solglasögon. Perfekt om man har en crappy dag. Min Ruth mfl tröja, älskar färgkombinationen.
4. Sneaker wedges. Behöver jag ens någon motivering?
5. Beiga byxor. Bästa köpet på länge. Passar till allt!
6. Vet inte ens vad den blå färgen heter men en favorit är den iaf!
7. Modellen, färgen och mönstret. Denna topp är alltid ett säkert kort!
8. Har äntligen hittat ett par matchande skor till min favorit väska från Paris Hilton.
 

/Tanja

Dagens önskan

Är hemma från jobb idag. Var hemma igår också. Har blvit superförkyld med feber och halsont. Låg hela dagen i sängen  igår och idag ska jag ligga hela dagen i soffan harjag bestämt. Ska titta på serier=)
Egentligen skulle jag fikat med Detti idag. Då hade jag velat att det var varmt så jag kunde gå klädd så här!
 
/Tanja

WetSeal - shopping

Beställde lite saker från WetSeal med Sara för någon dag sen. Det blev väldigt mycket svart såg jag nu, hehe.
 
/Tanja

Helgen som gått

Nu är jag äntligen tillbaka igen. Har inte haft någon ork att sätta mig framför datorn. Speciellt inte igår. Kommer knappt ihåg vad jag bloggade om sist. Har tappat blogglusten totalt. Vädret suger hela tiden och jag somnar kl 8 varje kväll, jag har inte ens lust att klä upp mig och ingen respons från läsare överhuvudtaget. Mycket gnäll så här en söndag men så är det iaf!
 
Jaha helgen som har gått nu då. I fredags var det fest på Hollywood med Dara Bubamara och Ana Nikolic. Det var helt ok, inte mycket mer. Dara var inte så bra som hon brukar och Ana var riktigt kass! Var hemma tidigt på morgonen så igår sov jag i princip hela dagen. Åkte hem till Mario och Detti på kvällen lite och hängde där.
Idag skulle Jag och Selma och Detti fotat nya bilder till bloggen. Jag är sååå trött på den headern vi har nu och vill byta. Men så klart blåser och regnar det så vi får nog skjuta upp det.
 
Ja de var detta gnälliga inlägget. Ska äta frukost nu och hoppa att humöret stiger!
 
 


 
/Tanja

Återkommer

 
 
/Tanja
 

2012-11-22

Idag har tiden gått riktigt snabbt!
Dagen började med babysång och fika på ÖF.. Sen åkte jag och lillen vidare till Väla där vi träffade en vän till mig =) Så köpte nya vantar till lillen också =)
 
Nu sitter vi hemma och kollar på TV. Lillen somnade för 1 timme sen, vilket är lite för tidigt. Så han kommer vakna senare och vara pigg och glad ett par timmar innan han somnar om igen. Försöker få in lite rutiner men det är inte alldeles lätt.. Han sover hela nätterna iallafall, vilket är mycket skönt!!
 
Idag blev det Oreganokryddad kyckling i tomat med rostad potatis & broccoli till kvällsmat och det det var riktigt gott!! =) Ser dock inte så gott ut på bilden, men det var de!!
 
 
/Selma

Miu Miu vs. Charlotte Russe


Längtar till helgen

Onsdag idag och nu har halva veckan gått. Längtar till helgen! Framför allt fredag, då är det fest, vår favorit Dara Bubamara uppträder!
Shoppade som sagt nya skor i helgen. Det blev dom blå, men det var ett mycket svårt val! Köpte ett par snygga stövletter också. Har inga svarta som jag trivs i så håll tummarna för att dessa är sköna.
Well well nu ska jag dega i soffan lite!
 
/Tanja

Svampspäckad falukorv med potatismos

Det är vad vi åt till kvällsmat. Jag brukar inte äta falukorv annars, men detta var faktiskt gott! Men svamp och ost kan nog göra alla maträtter goda? =)
 
 
/Selma

Fika..

Efter en mysig dag hemma så åkte jag och lillen och fikade med Tanja på Väla.. Jag ville gärna dit för jag ville fotta lilleman vid deras julgran =)
 
Köpte en klo-slip till hundarna på Clas Ohlson.. Jag tycker inte om att klippa deras klor, är så rädd att klippa pulpan, så klo-slipen känns tryggare.. Har redan provat på en av hundarna och hon var avslappnad under hela tiden så det var bra =)
 
Här kommer lite bilder från dagens äventyr..
 
 
 Vi hittade en lite annorlunda soffa inne på Chilli.. Den va faktiskt väldigt bekväm..
 
/Selma
 
 

2012-11-20

Har beställt hem en idag. En Britax Multi-Tech II, dom ska tydligen vara bäst och säkrast i test!! VI är jättenöjda med hur babystolen funkat iallafall.
 
 
Idag ska jag och lillen träffa Tanja, det blir väl en tur till väla för en glutenfri fika =) Men fram tills dess ska vi bara mysa här hemma =) Just nu sitter vi i soffan med alla 4 djuren (2 hundar och 2 katter). Jacob tycker dom e roliga och skrattar högt åt dem =)
 
Ha en bra dag!
/Selma

Lila fat

Hittade detta snygga lila fatet på TGR i helgen. Föll för det direkt. Köpte det med tanken att jag skulle köpa vita blockljus till och ha det på storarumsbordet. Men tyckte det blev väldigt snyggt med dom gamla små ljusstakarna jag redan hade på bordet sen innan!

 
 
/Tanja
 

Helgoutfit

 
/Tanja

Sneaker wedges från Skopunkten

Riktigt snygga sneaker wedges från Skopunkten. Jag köpte faktiskt ett par i helgen. Kan ni gissa vilken färg? Det var ett svårt val, båda paren är sååå Tanja!
 
/Tanja

En dag på Emporia

Idag har jag varit med mamma på Emporia. Hon hade inte varit där innan och jag börjar tröttna lite på Väla. Hehe konstigt?
Vi shoppade en massa och sprang rundor och hade konstiga saker för oss. Jag köpte massa skor och låte in dom i ett skåp för att slippa bära på dom. Sen när jag skulle hämta dom försökte vi låsa upp massa andra skåp. Inte lätt att se skillnad ju när alla ser likadana ut! hehe Fast det bästa var när vi kom in på Hollister och det står en kille i flipflop innanför dörren och säger till alla som kommer in: "Yo Wazzup? Welcome to the pier!" Haha varför?
Vi avslutade dagen med pizza i Husie så klart.
Nu får vi se vad kvällen har att bjuda på!
 
PS. Shoppade lite från WetSeal med Sara igår också. Har massa kul att visa nu ju! Ska bara fixa datorn, den är som sagt lite störd just nu!

 
/Tanja

Sur

Jag är lagom irriterad idag! ändå sen vi formaterade datorn har den inte funkat som jag vill! Ha tålamod, ska ordna allt sen kan jag blogga som vanligt igen!
/Tanja

Breaking Dawn Part 2

Igår var hela gänget på bio och såg Breaking Dawn 2. Så bra den var men också hemskt. Vill inte avsölja för mycket ju men det tog ett bra tag att återhämta sig iaf!
 
Nu ska jag in till stan och möta upp Sara. Njut av lördagen allihopa!
 
 
/Tanja

Finally!

Idag är det dags! Dags för Breaking Dawn Part 2! Den sista och avslutande delen i Twilight sagan..
Det ska bli sjukt kul att se hur de gjort filmen men samtidigt väldigt sorgligt att det tar slut liksom!!
 
 
 
/Selma

Annorlunda klockor

Jag är ingen klockmänniska, äger ingen klocka ens. Men dessa var riktigt coola! Armband och klocka i ett. Det blir shoppa för mig, utan tvekan. Vad säger ni?
 
/Tanja

2012-11-15

Ville bara lägga upp denna bilden på lillen! Trots att hans inkommande tänder spökar så kan man vara så här glad!!
 
 
/Selma

Panerat bogfläsk med löksås & kokt potatis

Idag var det dags för oss att träffa byns barn och mammor på ÖF, där det även var babysång. Sedan efter ÖF åkte vi till Jacobs kuma (gudmor) och hälsade på och tog en fika innan vi åkte hem igen!
 
När vi väl kom hem så märkte jag att vi inte hade något vatten, så jag gick in på NSVAs hemsida där det stog att det uppstått en akut vattenläcka på vår gata (förmodligen i samarbete med vägarbetet dom gör här).
 
Vattnet kom igång vid 18:30 så först då kunde jag fixa maten och då hade jag hunnit bli riktigt hungrig!
 
Dagens rätt var god. Men slår inte tisdagens fiskgryta..
 
 
Tur att mannen åt efter mig idag! För jag va så hungrig så jag glömde fotta innan jag åt Så fick fota mannens istället...
 
/Selma
 

Vad hände?

Vad har hänt med våra läsare? För ett par veckor sen hade vi dubbelt så många. Sen över en natt, bokstavligt talat försvann hälften och dom kom inte tillbaka igen=(

Allt-på-en-gång kyckling med korv.

Dagens maträtt var god, inget superspeciellt, men lätt att laga och lämnade inte mycket disk.. det gillas!
 
 
/Selma

The Sweet Life - Francine Pascal

Då fick jag äntligen läst min Sweet Life bok. Boken om allas favorittvillingar när dom är vuxna!
Sweet Life tar vid 3 år efter Sweet Valley Confidential slutade. Jessica har nu en 2 årig son tillsammans med Todd som hon också nyligen separerat ifrån och Elisabeth bor tillsammans med Bruce i hans lyxvilla. Steven och Arron har fått en liten dotter och Lila strävar efter att bli tvkändis.
 
Denna boken var faktiskt rikte bra. Vilket var en liten kul överraskning för tyvärr var ju Confidential inget vidare bra. Sweet Life streckläste jag när jag väl börjat. Den innehöll precis lika mycket drama som alla tvillingböcker. Undrar hur många gånger Jessica och Elisabeth Nästan blivit dödade?
 
Bra bok iaf som jag kan rekomendera, till och med till er som inte var besatt av Tvillingarna under er barndom. Den bygger inte lika mycket på att man måste veta och kunna saker om Sweet Valley-gänget som Confidential gjorde.
 
En sista sak utan att avslöja för mycket: Undrar om Francine Pascal har något emot karaktären Elisabeth?
 
/Tanja

Fiskgryta med Karibiska smaker.

Dagens rätt var SUPERGOD! lätt den godaste fiskgrytan jag provat! Det var bl.a. cocosmjölk och Limesaft och limeskal i, MUMS! 
 
 
/Selma

Minimodell

Dagen flög förbi! Vi började med mys hemma i förmiddags, sen var det dags för fotografering. Det började bra, men lillen blev ganska snabbt kinkig och sista dagarna har han varit lite gnällig och snorig utan att någon förkylning brytit ut, och så kände jag efter och märkte att hans första tand är på väg! Så det tar nog itne många dagar innan den tittar ut! Stackars liten..
 
Imorgon blir det bara hemmamys och vi ska få lite besök också =)
 
Ha en bra kväll!
/Selma
 
 

Pepparkakor

Det märks att det börjar närma sig juletider. När vi var och handlade sist fanns det pepparkakor överallt. Jag älskar pepparkakor och blev så klart sugen!
Men finns det glutenfria pepparkakor? Ja det finns det. Jag har sett två olika sorters. Förra året provade jag båda. Först Sempers och dom var hemska. Sträva, mjöliga och med någon konstig eftersmak. Då testade jag CrazyBakers och kan ni tänka er? Glutenfria pepparkakor som smakar som vanliga. Ända skillanden är att dom är hårdare, men smaken finns där!
Så glutenfria läsare (om vi har några, hehe) det är CrazyBakers ni ska köpa :)
 
/Tanja

2012-11-13

Idag blir Jacob 6 månader!! Idag ska vi till fotografen! Så håll koll efter übersöta bilder på bloggen framöver =)
 
 
Ha en bra dag!
 
/Selma

Köttfärssås á la Bourguignon

Idag var första dagen med matkassen ju, och dagens rätt var som rubriken lyder.. Köttfärssås á la Bourguignon.
 
Det var gott och serverades med fullkorns tagliatelle och gick snabbt och lätt att laga..
 
 
/Selma

Söndagsoutfit

/Tanja

Yikes..

Då var en ny vecka här!
 
Idag står hemmamys på schemat och senare i eftermiddag är det dags för babysim!! =)
Efter babysimmet ska vi åka inom CityGross och hämta upp vår första matkasse!! Ska bli spännande. Mannen skrattade åt mig när jag sa det skulle bli spännande med matkasse. Han är itne ett dugg intresserad av matlagning. Jag älskar att laga mat, men är trött på att komma på vad man ska laga, och har inte riktigt tiden att sitta och leta efter nya recept hela tiden. Så matkassen kommer nog bli superbra!
 
Imorgon blir lilleman 6 månader. REDAN!? Vart tog bebistiden vägen? Han sitter själv nu, snart kryper han väl också? Det är sjukt så snabbt tiden går!
 
Nu ska jag fixa en kopp kaffe =)
 
Ha en bra dag!
/Selma
 

God morgon

Måndag morgon igen. Fast fö ren gångs skulls å känns det inte som det var fredag igår. Det har känts som en lååång helg! Skönt och välbehövligt=)
Igår var jag först en rund ahemma hos min pappa, det var ju fars dag. Sen blev det en runda till Väla och sist lite Mob Doctor:) Har hört att den serien ska lägga ner. Synd tycker jag för den blir bättre för varje avsnitt!
Outfitbild från igår och rescension på tvillingarna kommer upp ikväll. Nu måste jag snabba mig till jobb som vanligt!
 
Är det någon förresten som vill köpa djungeldekorationerna kanske? Det är så synd att bara slänga. Massa jättefina saker och man kan verkligen inreda som en riktigt djungel. Sugen någon?
 
/Tanja

Fars dag!

Då var det söndag igen. Tänk, det är bara 3 veckor kvar till första advent. Jag äääälskar julen och allt som hör till! Jag brukar vara duktig med att vänta till första advent innan dekorationerna åker upp här hemma och glöggdrickandet börjar! Men har sett att de finns dom som redan tjuvstartat.. men i dont blame them! man vill försöka få så mycket julstämning som möjligt =)
 
Idag är det ju fars dag, och det firas här hemma. Jacob och jag beställde en fotokalender till pappsen som han kan ha på jobb, med ltie bilder på jacob och oss i vår lilla familj =)
 
Sen fick älsklingen pannkaksfrukost och vi kollar på hans val av film.. Som är de gamla Superman-filmerna =)
 
 
Efter lunch kommer en kompis till Jacob från ÖF hit med sin mamma på fika =) och senare idag ska vi åka till svärfar..
 
Ha en bra dag!
 
/Selma

Mönstrade byxor

Köpte ett par ormskinnsmönstrade byxor för någon vecka sen. Har velat lite fram och tilbaka vad jag tycker men nu har jag bestämt mig. Jag gillar dom :)

 
 
/Tanja

Familjemiddag

Har läst en massa denna helgen. Har redan läst mer än halva tvillingboken. Den där Francine Pascal kan sin drama verkligen ;)
Har också hunnit med en liten familjemiddag hos mamma idag. Min yngsta bror är helt galen i Super Mario Bros. Gissa hur glad han blev när han fick Super Mario och Luigi kostymerna av mig?
Annars har det varit en lugn dag. Planerar att hela helgen ska bli lika lugn. Så skönt!
 
 
 
/Tanja

Baby Club

Igår var det som sagt tjejmiddag hos Detti. Hela gänget var där. Kul, annars brukar det vara någon som inte kan.
Vi åt god mat och satt och snacka hela natten verkligen. Supertrevlig kväll!
Lilla Jacob fick en present av Mario. Han är nu officiellt Dj Bellagios yngsta fan ;)
 
 
 
/Tanja
 

Rubrik?

Igår mötte jag upp Sandra i stan för lite fika. Vi gick till vårt vanliga ställe, dom har så god päronmust där ;)
När jag kom hem tittade jag på Arrow, bästa serien just nu verkligen. Fast detta avsnittet var bara sådär tyckte jag.
Jag har också hunnit läsa ut min vampyr bok och han börja på Sweet Life innan jag somnade igår. Idag slutar jag tidigt så då ska jag hem och ta det lite lugnt sen ska vi till Detti och äta lite gott!

 
 

Matkasse..

I början när matkassarna kom ut så tyckte jag det va tramsigt.. men jag hör bara bra saker om dem, speciellt City Gross matkasse.. Såå, eftersom fantasin för maträtter inte är den bästa så har jag tänkt om och tänkte testa detta med matkasse. Så from. måndag ska vi köra med det. City Gross matkasse är bra för man har bara 7 dagars uppsägningstid, och man bestämmer sig senast torsdagen om man vill ha nästa veckas kasse och sen kan man även välja att pausa abbonemanget! Så det är ju toppen!
 
Jag återkommer med en liten recension när jag testat den..
 
/Selma

Torsdag..

Jag måste bli bätter på att skriva nån kul rubrikmoch inte bara vilken dag det är, fast ibland så glömmer man, då kan vår blogg va en bra påminnelse =P
 
Dagen började med babysång på ÖF och sen fikade vi där som vanligt. När vi kom hem så var det dags för lilllen att sova, men det ville han absolut inte, så han var vaken 1,5 timme innan han somnade. Men nu ligger han och sover gott! Vi har det varmt och skönt här hemma nu tack vare att vi eldat så ordentligt så lillen ligger och myser i bara en kortärmad body, då är han glad.
 
 
 
Idag jobbar mannen sent så jag och lilleman får mysa hemma. Ikväll visas Eclipse på kanal 5! Det börjar ju närma sig premiär för Breaking dawn del 2! Den 16 november ska vi tjejer gå och se den!
 
/Selma
 
 

Onsdag..

Idag har vi en mysdag hemma =) Eldar för fullt i kaminen och dricker gott te (kaffet är slut)..
 
Igår va vi ju och köpte en stol till lillen, och fick även handlat lite ljus och annat smått och gott! =)
 
 
Nu har lilleman somnat lite och jag ska kolla på desperate housewives =)
 
Ha en bra dag!
/Selma

God morgon!

Hur kan man var så trött varje morgon? Känns som att vakna mitt i natten ju...
Idag efter jobb ska jag bara vara hemma. Längtar redan! Hehe har ju massa bra böcker att läsa och serier att titta på! Vet bara inte hur jag ska hinna med allt? Hehe Dagens i-landsproblem, eller? :)
 
Slänger upp lite fler bilder från helgens bravader, bara för att det var en så rolig helg helt enkelt!.
Här försöker vi oss på Radas hårflipp. Inte så lyckata kasnke?:)
 
/Tanja

2 favoriter

Var och hämtade ut paket i dag som innehöll böcker från mina två favoritserier, Annie Valentine och Tvillingarna i Sweet Valley. Vill bara krypa ner i soffan och läsa båda på en gång!
 
 
/Tanja

Tisdag..

Idag tog jag och lilleman sovmorgon =) Men det var bara bra, för vi har en hel del att hinna med idag!!
 
Vi ska till IKEA och köpa matstol till lillen, sen ska vi vidre till ÖB och köpa tvättmedel och en massa sådant!!
Sen blir det en snabb runda till väla kanske också!! så.. busy busy busy..
 
Ha en bra dag!!
 
/Selma
 
 

Regn och regn

God morgon God morgon! Svårt att vakna på morgonen nu för tiden. Och värre ska det bli=(
Igår var det iaf dags för lite mat i stan med Sara och Sofia. Satt och snackade en massa. Var hemma vid 9 och då stupade jag i säng. Hehe helgen börjar sätta sina spår kankse?;)
Tisdag idag vilket betyder tvättstugan hela kvällen


 
 
 
/Tanja

Måndag igen

God morgon! Då var denna helgen också över. Back to work. Idag står lite fika på schemat med Sara och Sofia. Egentligen borde jag nog åka hem efter jobb och städa och plocka undan här. Det ser hemskt ut, har inte hunnit eller orkat göra någonting här hemma denna helgen. Men det får vänta till ikväll eller imorgon. Lite röra dör man inte av ;)
Hör hur regnet smattrar mot rutan just nu. Visst blir man sugen på att ge sig ut då? Krypa ner under täcket igen är ju inte alls lockande!
Har fått tag i lite fler bilder från festerna i helgen. Jag tog fakstikt inte så mång amed min egna kamera. Hade för kul helt enkelt hehe.
 
 
 
 
 
/Tanja

Helt slut

Guuud vilken helg det har varit! Jag är helt slut. Orkar knappt ta mig upp ur sängen.
Igår var det ju som sagt fest igen. Jag velade verkligen in i det sista om jag skulle gå eller inte. Till slut tog jag mig i kragen och åkte hem till Sneza på lite förfest. Sen åkte hela gänget vidare till Sjökrona. Jag hade längat efter att se Rada men precis som förra gången blev jag besviken. Hon är bra samtidigt som där alltid är något som gör att i slutändan blir det inte bra. Denna gången var det Dado Polumenta som var riktigt kass och dödade mitt humör totalt!
Det var en helt ok kväll iaf! Nästa helg blir definitivt lugnare!



 
 
/Tanja
 
 

Welcome to the jungle

Igår hade vi ju vår årliga Halloweenfest. Detta året hade vi slått på stort. Vi köpte in en massa djungeldekorationer från Usa, Mario var Dj och vi hade "disco"ljus och rökmaskin!
Det blev en superlyckad fest och jag hade skitkul! Fortsatte in till stan sen när festen tog slut. En väldit lyckad kväll måse jag säga. Hoppas alla som kom hade lika roligt!=)

 
 
 
 
 
 
 
/Tanja

God morgon

Idag mår man verkligen som man förtjänar! Gick precis upp ur sängen ska äta lite nu sen ska jag åka vidare hem till Sneza för nästa fest. Är so not sugen på det! haha
Festen igår var lyckad idaf! Lägger upp lite bilder senare.
 
 
/Tanja
 

Färdig dekorerat

Nu är lokalen färdigdekorerad. Nu är det bara kostymerna och partypeople som saknas! Snart är det dags för fest!
 
 
/Tanja och Selma
 

The (Im)perfect Girlfriend - Lucy Anne Holmes

När jag läste vad denna boken skulle handla om täntke jag genast att den verkade väldigt rolig och bra. Så fel jag hade!
 
Sarah är tjejen som äntligen lyckats hitta den perfekta pojkvännen. Samtidigt har hon fått en roll i en äkta hollywood film. Livet leker! Tills det börjar gå utför.
 
Kan inte riktigt skriva mer om handlingen för den handlade inte direkt om något. Kändes hela tiden som handlingen stod still och man kom ingenvart. Dessutom retade jag mig på huvudpersonen och hennes dåliga självkänsla! Efter mycket om och men kom jag äntligen till slutet som visade sig förstöra boken ännu mer för mig!
 
Nä kort och gott, slösa inte er tid på denna!
 
 
/Tanja

Tom dator

God morgon! Idag börjar jag tidigt, ska alldeles strax gå till bussen. Efter jobb ska jag och mamma till Väla en runda. Fika lite.
Jag har förresten formaterat datorn så jag har ingenting på den. Alla saker är borta eller ligger på en annan hårddisk. Svårt att blogga utan alla mina saker ju;(
Jaja en massa onödig information. Ikväll kommer förhoppningsvis outfitbilder! Ha en bra dag!
 
/Tanja

RSS 2.0