I väntan..

På vårt paket fårn USA tänkte jag visa lite av vad jag beställt till lilleman (och lite för min egen skull på ett sätt också)..
 
Jag hitta denna underbara sak som man kan ha med sig så de små kan sitta i dem i kundvagnen när man åker och handlar!! Hur fiffigt är inte detta?
 
 
 
Barnet sitter lite fastspänt, mjukare och den har små fickor att lägga telefon i o kort så man slipper asa med sig väska och så!! Man har ju rätt mycket å hålla koll på när man har de små liven med sig =)
 
/Selma
 

Brunch

Idag kom Detti förbi och hämtade upp mig redan kl 10. Vi skulle nämligen till Coop och handla inför vår brunch. Vi köpte en massa gott och kl 12 kom resten av tjejerna hem till Detti för att äta och umgås. Selma hade varit så snäll och bakat glutenfria kladdkakemuffins till oss!
Jag var inte hemma förrän vid 4 igen. Nu har jag precis gått en promenad och resten av kvällen är det väl soffan som gäller, som vanligt!
 
 
 
 
 
/Tanja

Fotvård och fika

I förmiddags mötte jag upp Sara i stan. Vi hade bokat tid för fotvård kl 11. För något år sen kunde jag inte alls tänka mig fotvård, gillade inte att folk pillade på mina fötter hehe. När Selma bjöd med mig på min första pedikyr inför hennes bröllop ändrade jag mig direkt. Det var ju riktigt nice och fötterna blev ju superfina efteråt!
Efter pedikyren blev det iaf en fika på Kafferepet. Vi hade planerat att ta lite fina bilder men det började spöregna så fort vi klev utanför döreen så den tanken fick vi ge upp=(
Nu springer jag upp och ner i tvättstugan som en galning och snart blir det nog lite pannkakor till kvällsmat tror jag! Hoppas ni får en rolig lördagskväll!
 
Nya örhänge från Glitters hemliga påse. Passade ju perfekt:)
 
 
/Tanja

Store killen!

Kolla här vad lilleman har vuxit på 4 månader!!
 
 
Ha en trevlig lördag!
 
/Selma

Wien igen?

Inatt drömde jag en mardröm. Drömde att jag fick en överraskningsresa till Wien men jag hade shoppingförbud så jag fick panik att jag inte skulle få handla något! haha Vi shoppade ju loss rätt rejält på både Tally Weijl och Forever 21 när vi var där i somras jag och Sara.
Idag står en till dejt med Sara på schemat. Vi ska in till stan för lite fotvård och en fika om det hinns med. Sen ska jag hem till min kära tvättkorg. Det ska bli riktigt skönt att få tvätta och få ordning på alla mina kläder!
 
 
/Tanja
 

Fredag..

Redan fredag? japp!! Snart kommer mannen hem från jobb och då blir det fredagsmys för hela slanten!!
 
Igår var jag o Jacob med Tanja på bl.a. IKEA.. Kollade lite på matstol till Jacob, som han kommer behöva rätt snart! Han växer ju alldeles för snabbt!!
 
 
Min lille gullegris!!
 
Ser fram emot en mysig höst helg!!
 
/Selma

Helg

Då var det äntligen helg! Snart iaf. Har inte mycket planerat i helgen, 2 små saker sen resten av tiden ska jag försöka ägna åt att göra lite snyggt här hemma. Känner att det är saker överallt här för tillfället och tvättkorgen svämmar över!
Börjar helgen med lite snygga skor, så klart!
 
 
/Tanja

Go on med Matthew Perry

Det var ett tag sen vi såg Matthew Perry känns det som men nu är han tillbaka i nya serien Go On.
 
Serien handlar om radioprataren Ryan som förlorar sin fru i en bilolycka. Ryan har svårt att tala om sina känslor och beter sig som om allt är bra. Han blir mot sin vilja ivägskickad på gruppterapi och det visar sig att det kasnke inte är så hemskt som han trodde från början.
 
Har sett 4 avsnitt av serien och måste säga att jag gillar den väldigt mycket! Roliga karaktärer och Mathew Perry är ju väldigt rolig! Första rollen han gör sen Vänner där jag inte tänker på honom som Chandler bara.
 
 
/Tanja

Duffy Sneaker Wedges

God morgon! Förkyldningen spökar fortfarande, men är värst på kvällarna. Somnar därför innan 9 varje kväll. Lite segt, hinner int emed någonting känns det som!
 
På tal om något annat, så köpte jag mig ett par helsvarta sneaker wedges från märket Duffy i söndags i Ullared. Stod länge och fingrade på ett par i blå och ett par i brunt. Så klart ångrar jag mig massor att jag inte köpte dom! Pratade med min pappa och han tyckte att jag kunde få dom i födelsedagspresent av honom. Så då löste det sig så bra att Kiki skulle till Ullared igår så hon köpte ett par till mig.Bestämde mig för ett par blåa.
 Så nu har jag snart 4 st sneaker wedges. Hahah hur många kan man ha innan det blir löjligt?
 
/Tanja

I mina nya skor

Igår regnade det så klart när jag slutade jobba. Detti och jag skulle fika hade vi bestämt. Var skulle vädret få avgöra. Och i och med att det regnade som vanligt blev det Väla. Det blev en snabb fika och en supersnabb runda i affärerna sen åkte vi hem. Jag har blivit vääääldigt förkyld, så det var skönt att komma hem tidigt och krypa ner i soffan med sin smurftröja ;)
 
 
 
/Tanja

Boots..

Måndag och ny vecka igen.. Nångång i denna veckan kommer alla våra saker att skickas från USA hit!
 
Här är bilder på stövlarna som jag beställde.. Hoppas nu att de passar!!
 
 
 
Ha en bra dag!!
 
/Selma

Ajvar

I lördags var det alltså dags för det långa arbetet med att göra ajvar. Vi samlades hemma hos Kiki och Sneza där paprikorna först skulle grillas, sen skalas, sen "filéas", sen kokas i 4 timmar och sist hällas upp på burkar. Så ni förstår så tog det väldigt lång tid och vi kom hem mitt i natten. Men ni har vi iaf alla ajvar så vi klarar oss till nästa år ;)
 
 
/Tanja

Hemma från Ullared

Är precis hemkommen från Ullared. Det blev några fynd idag med. Ska börja laga lite mat nu så återkommer jag senare med uppdatering om helgen bravader!
 
 
/Tanja
 

Dags för Ullared

Det tog 100 år att göra ajvar igår. Kom hem mitt i natten. Har inte hunnit blogga och det dröjer lite till för åker jag till Ullared!
Ha en bra söndag!
 
/Tanja

Dags för ajvar

Igår somnade jag nog i soffan redan vid halv 9. Så det blev en kort fredagskväll med andra ord.
I eftermiddag ska jag bege mig hem till Kiki och Sneza, det är nämligen dags att göra årets Ajvar. Vi samlades allihop förra året för första gången och idag är det alltså dags igen. Hoppas det blir lite av en tradition. Ni vet hur jag är, älskar traditioner=)
 
Bild från förra året.
 
/Tanja
 

Vår bästa tid av Penny Vincenzi

I vår bästa tid får man läsa om en massa olika karaktärer som rätt tidigt i boken blir inblandade i en stor olycka på motorvagen in till London. Under hela boken får man läsa om alla karaktärer och hur deras öden flätas samman på grund av bilolyckan.
 
Jag tyckte denna boken var bra. Varken mer eller mindre. Streckläste i början men tröttande tyvärr i slutet på hela historien. Av alla dessa olika karaktärer som fanns med i boken fastande jag inte direkt för någon av dom.
Så slutsatsen? Helt ok bok men du missar inget om du inte läser den.
 
/Tanja

Torsdags shopping..

Dagens äventyr började med Babysång på ÖF.. Sen bar det av till väla för lite shopping med mormor..
 
Mormor köpte en fräck höstjacka och en overall till vintern till jacob =)
 
 
 
sötnosen..
 
Och jag beställde en åkpåse till vagnen
 
 
 
Sen beställde jag å Tanja skor från USA.. så snart kommer vi få ett MEGApaket från USA med allt vi beställt!!
 
/Selma
 
 
 
 
 
 
 

Senaste 4

Det blir dåligt med outfitbilder under veckodagarna så här kommer mina fyra sista igen så ni kan rösta lite. Alltid kul att se vad ni tycker.  Vilken gillar ni bäst och varför?=)
/Tanja

Dörrdekoration

Till Dettis bröllop beställde hon ju hängare med allas namn på till våra klänningar, sen efter bröllopet så fick alla sin hängare med sig hem. Jag har nu målat min svart så den ska synas bättre och passa in ordentligt. Den hänger nu och pryder min garderobs dörr!
 
 
 
/Tanja

The Mob Doctor

I veckan var det premiär för en ny serie och jag var ju tvungen att titta så klart. 
 
I stora drag så handlar serien om dr Laura Devlin, en framstående kirug med skinn på näsan. När hennes bror hamnar i en stor skuld till maffian erbjuder hon sig att bli deras läkare för att rädda sin brors liv. Hon måste nu balansera jobbet på sjukhuset och att vara doktor åt maffian.
 
Mer än så kan jag nog inte berätta för jag hängde helt ärligt inte riktigt med i svängarna. Jag hade svårt att förstå engelskan och sen var där en himla massa olika maffiafolk överallt hela tiden. Lauras telefon ringer HELA tiden och hon far fram och tillbaka mellan maffian och sjukhuset. Blev lite stirrig av det hela faktiskt, hehe.
 
Känner att jag nog iaf får ge det några avsnitt till innan jag uttalar mig helt och hållet men det kan nog blir bra=)
 
 

Onsdag

God morgon!
Idag är det onsdag och vi har studiekväll på jobb. Är inte hemma förrän sent ikväll. Det blir en lång dag med andra ord. Innan studiekvällen hinner jag och kollegorna åka till stan för en liten munsbit iaf, ska bli trevligt!
Jag har förresten massa saker att blogga om. Har bara inte hunnit eller orkat ta tag i alla inlägg. Har bar akunnat tänka på Halloweenfesten, dekorationer och kostymer. Men nu när allt är beställt och lokalen är bokas kan jag kanske börja ägnamig åt andra saker igen=) Så håll ut, det kommer massa nytt snart!
Hoppas ni får en bra onsdag alla!
 
/Tanja
 
 

Ännu fler skor

Jag har ju fortfarande svårt att släppa den här wedge sneakers trenden. Hittade ett par jag ville ha men av någon anldening var dom slut när det var dags att beställa. Hint Hint Selma ;)
Hittade dessa fina idag. Dom gillade jag väldigt mycket!
 
/Tanja

På väg..

Då var våra Halloweenkostymer beställda! även alla dekorationerna!!
 
Har även beställt annat från USA till lillen..
visar bilder på det imorgon =)
 
 
/Selma

Yves Saint Laurent vs. Have2Have


FiskPedikyr

Idag har vi varit iväg på fiskspa. Fiskspa? Tänker ni kanske. Tanja? Men ja, trots att jag har lite fiskfobi och inte gärna badar där det finns fiskar såg jag faktiskt fram emot min fiskpedikyr.
Jag fick lite panik precis innan fötter skulle ner i akvariet och guud vad det kittlades den första stunden. Men sen vande man sig. Det var en riktigt rolig grej fakstikt! Nu efteråt känns fötterna lena och fina.
Kommer jag göra det fler gånger? Kanske, kanske inte. Tror jag förderar vanlig pedikyr så man får fint nagellack också ;)
 
/Tanja

Stenshuvud och Kiviks Musteri

Igår var en supermysig dag! Vi åkte hemifrån vid halv 12 och körde genom hela Skåne till Stenshuvud och Kiviks Musterier. Stenshuvud är en nationalpark med utskiksplatser kallade, just Stenshuvud. Vi promenerade i skogen och upp till utkiksplatserna.
Bara ett stenkast därifrån ligger Kiviksmusterier. Gick gick en snabb runda som avslutades inne i affären där vi köpte med oss en massa juicer och drycker hem.
På vägen hem igen insåg vi hur hungriga vi var så vi åkte inom Husie i Malmö för supergod hemmagjord glutenfri pizza.
Kvällen avslutades i soffan med en massa serier. En väldigt bra dag med andra ord!
 


Det var vääldigt blåsig som ni ser:)
 
/Tanja

Tjejmiddag

Igår var jag hembjuden till Sandra på tjejmiddag. Det bjöds på massa god mat! Från början var det tänkt att vi skulle gå vidare till stan efteråt men vi hade så trevligt att vi satt där och snackade hela natten istället!
 
/Tanja

Halloween genom tiderna

Då var arbetsveckan snart slut och helgen är här!  har inte gjort något speciellt i veckan, mest suttit vid datorn och tittat på grejor till Halloween. Ska bli skitkul att ha fest i år igen, det är ju lite av en tradition nu. 5e året i rad blir det! Det blir svårare och svårare att komma på outfit för varje år. I år lutar det verkligen åt påfågel men måste bara hitta någon bra kostym...
 
 
 
/Tanja

Kofta utan rygg?

 
Tittade in på WetSeals hemsida lite och hittade denna ovanliga kofta. Min första tanke var: WTF? Men jag gillar den mer och mer. Så det blir shoppa för min del! Vad tycker ni?
 
/Tanja

Rastlös...

Tittar in och säger hej bara. Känner mig rastlös i själen idag. hehe Kan inte koppla av riktigt! Ska lägga mig och läsa lite tror jag. Ha en bra kväll!
 
Funkar inte att ladda upp bilder. Ovanligt då!
 
/Tanja

Påfågel?

Idag hämtade Selma mig efter jobb. Vi har äntligen bestämt oss! Det blir Halloweenfest i år igen. Vi har suttit och planerat massa och letat dekorationer. Då är den stora fråga bara, vad ska man klä ut sig till? Är väldigt sugen på att vara en påfågel men dom kostymerna är väldigt dyra! Får se vad det blir...
Nu ska jag leta vidare och sen titta på lite serier. Ha en bra kväll!
/Tanja
 
 
 
 

Lata dagar

Då var det dags att jobba igen. Det blir svårare och svårare att vakna nu på morgonen. Så mörkt och höstigt!
Igår var en riktigt lazyday. Låg i soffan och tittade på serier ungefär hela dagen. Det behövdes verkligen, det har varit en tuff helg.
Idag ska jag gå en promenad med Sara efter jobb och sen hem.
Hoppas ni får en bra måndag!
 
Min nya "lata dagar" tröja från Pull & Bear. Den var dyr men kunde inte låta bli att köpa den, den var så söt:)
/Tanja

SeptemberBröllop

Igår gifte sig min moster på stranden med sin Urban. Efteråt var vi alla bjudna på fest. Vi blev hämtade i buss och körda till Flickorna Lundgren för italiensk buffe, tävlingar och lekar, en hel del dricka och en massa skratt! Vi hade väldigt kul och stämmningen var på topp!
Efter festen hann vi med en runda till stan med min bror och hans kompis.
Lycka till Pia och Urban!
 
Bruden med sin syster och systerdotter, (jag, så klart).
Min brors raggarbil! Ibland är det svårt att tro att vi är syskon ;)
 

Trötter

Kan inte sova och det hjälper ju inte precis att jag vet att jag borde sova för vi ska iväg sen. Så jag har legat och haft ångest hela morgonen för att jag inte sover! haha
 
Festen igår var iaf väldigt lyckad! Massa folk (nästan för mycket), bra stämmning och bra musik. Mc Yankoo och Darko var ett bra "team" på scen och fick igång festen ordentligt! Jag hade skitkul och dansade hela tiden. Det jobbiga var att som vanlig fanns det ingen AC och man höll på att dö av värmeslag!
 
Ny väska från Kroatien. Ser nu på bild att det inte matchade så bra med spetsen men snygg var den iaf;)
 
 
 
/Tanja

En fullspäckad helg

God morgon! Befinner mig på jobb just nu och bloggar härifrån. Mitt internet funkade inte där hemma i morse! Håll tummarna för att det bara är någon tillfälligt!
Jag har iaf fullt upp i helgen med fest och bröllop! Förvänta er en massa bilder  (om internet funkar dvs).
Slänger upp en bild på lite shopping jag och Sara gjorde för någon dag sen på WetSeals hemsida...
 
/Tanja

Uppe med tuppen..

Godmorgon! Det var ett tag sen jag och lillen var uppe så här tidigt!! Vi har sån tur med en duktig liten bebis som sover hela natten!! Vi brukar inte vakna förrens tidigast 8! men idag blev jag väckt extra tidigt av mannen (som skulle iväg till jobb) för en av hundarna har varit dålig inatt =( stackarn.. så fick ta hand om de.. Dom mår bra nu iallafall, så det är skönt! Så klart så ville inte lillen sova vidare själv så han ligger härr och är superpigg nu! Han vet nog att det är torsdag och att det är babysång på ÖF idag =)
 
Såhär mysigt hade vi det igårkväll =)
 
 
Ha en bra dag! /Selma
 

Bedrägeri-försök??

Har ni hört talas om dem som ringer runt till folk och talar med brytande engelska och utger sig ringa från Microsoft?? Så säljer de nåt sorts antivirus program?? Tydligen har folk då köpt detta och sen har deras uppgifter använts av "försäljarna" för annat.. Not good!!
 
Anyways!! Igår ringde det här hemma på hemtelefonen! någon började prata på kass engelska och sa bla bla bla från Microsoft! Jag har nog aldrig slängt på luren så snabbt innan!!
 
Har nån mer råkat ut för detta??
 
/Selma

Onsdag..

Idag har vi en mysdag här hemma! Ingenting står på schemat idag! Helt underbart!! 
 
Imorgon spelar Sverige träningslandskamp mot Kina, här i Helsingborg, spännande! Zlatan is in town!! Lillen vill ju ha hans autograf på sin fotbolls-body =) Vi får väl åka till stan och leta =P
 
Nu ska vi snart bege oss ut på en promenad!
 
Hur fina e inte mina pojkar??? <3
 
/Selma

4 senaste

Inga outfits dessa dagar då jag bara är hemma och gör ingenting så mina 4 senaste kommer upp. Nu ni får tycka till. Vilken gillar ni bäst?
 


/Tanja

Dekoration

I söndags när vi var i Tyringe hittade jag lite dekorationspinnar/blommor till hallen. Har en svart vas/kruka där med svarta saker (kanske torkade bambublad typ, haha) i från IKEA men dom är egentligen lite för små. Så när jag såg dessa fina som glittrade lite i silver kunde jag inte låta bli att köpa dom. Satte ner dom tillsammans med bambubladen? och det blev perfekt!=)
 




/Tanja

Måndag..


Ny vecka, nya tag! Förra veckan var helt kaotisk typ..  Vi har bestämt oss för att sälja huset och idag var det en fotograf här och fotade!!  Så självklart hade vi en del att göra innan detta!!
 
T.ex. vår uppfart såg inte särskilt lockande ut, så den har vi gjort vid, samt så har vi byggt klart balkongen som har en underbar utsikt över solnedgången!! och en maaassa småsaker!
 
Så nu är fotograferingen avklarad och annonsen kommer upp nu i dagarna och visning är redan om 2 veckor!! Så håll tummarna för detta är ju inte bästa tiden att sälja hus! Men vi är optimistiska.. som vanligt!!
 
Här är 2 före-bilder..
 



Och här är resultatet..


Såklart kommer det också en bild på finaste killen!!
 
 
Idag var vi på ÖF, på babysång! lillen tyckte det var mycket spännande!! Vi längtar redan efter nästa sångstund, på torsdag!
 
Ha en trevlig kväll!! /Selma
 

Nya tröjan

Igår var det lördag och då spenderade jag nästan hela dagen hemma hos Sofia. Vi låg på hennes altan och solade. Det var kallt men solen lyste så dår få rman ju passa på ;) Senare på kvällen åt vi lax och citronsås sen satt vi och snackade hal kvällen i sällskap av en massa cheesecake.
 Idag harjag varit iväg lite överallt. En runda till Tyringe och en runda till Familia. Resten av kvällen är det söndagsmys med glass och annat gott.
Hoppas ni får en mysig kväll!
 
Nya tröjan från Zara. Min absoluta favorit, borde se till att stryka den lite bara :P
 
/Tanja

Kort men intensivt

Igår träffades alla tjejerna i stan för en drink. Vi började på uteserveringen med varsin cider och sen gick vi vidare till Steakhouse. Vi fick agera DJ:s så det blev fest, fest, fest och massa dans och sång! Iaf i 2 timmar sen gav vi upp och åkte hem. Hehe så det blev en väldigt kort men intensiv kväll!
Nu är vi alla supertaggade inför fredagen då Mc Yankoo och Darko Lazic spelar!

/Tanja och Selma

RSS 2.0