Hmm?

Jag har inte blogga riktigt i morse. Postade bara ett förberettinlägg!=)
Nu är jag iaf hemma från jobb. Ska inte göra något speciellt idag. Det är stormvarning i hela Skåne oc helst sk aman hålla sig inne. Så då gör jag gärna det ;)
 
Tillbaka till gårdagen. Jag och Sara var i stan. Tittade lite i affärer fast ingen av oss egentligen skulle handla något. Så klart hittade vi lite saker båda två. Hittade en superfin tröja inne på Vero Moda. Verkligen perfekt! Förutom att den minsta storlken tyvärr var för stor=(. Köpte iaf en top inne på HM. Ska prova den igen och se om den passar bra eller inte. Blev så kär i den i affären att jag inte tog fram mitt kritiska öga hehe.
Jag vann också en tävling igår. Ska berätta mer om det i ett annat inlägg sen.
 
Nu: soffan och serier!
 
 
 
 
/Tanja

Hurra Hurra Hurra!!

Igår fyllde min äldsta brorsdotter 7 år! Så idag är vi bjudna på kalas!!
 
Grattis Ella!!!
 
 
/Selma

Storm ??

Igår utfärdade dom stormvarning för södra sverige. här i nordvästra skåne skulle det dra in under natten/morgonen. Visst det blåser jättemycket ute, men vet inte om jag skulle kalla det för storm? För nåt år sen hade vi verkligen storm, då blåste tillochmed 2 takpannor av!
 
Anyways. Har hunnit plocka undan och dammsuga nedervångingen redan. Nu sitter lillen och leker lite och jag passar på att blogga och ta mig en kopp kaffe! Vi hoppade över öppna förskolan idag. Har sett att det är några i byn som har fått kräksjukan och jag vill inte riskera det med lillen. Jag vet att han såklart kommer få det nån gång! men just nu tycker jag jag kan göra mitt bästa för att han ska slippa kräka non stop!!
 
Nu ska lillen snart sova lite och jag tänkte gå igenom min garderob för att hitta nåt att ha på mig på festen den 9e. Det är konstigt, häromdagen så hade jag såå mycket kläder att organisera! men nu... inga!! Funderar på att kanske köpa en fin top? att ha till jeans.. Får se!!
 
 
/Selma
 
 

Ullared

Blev lite sugen häromdagen på att åka till Ullared. Blev ännu mer sugen när jag gick in på deras blogg och såg väskan och hårsmycket! Jag kommer ihåg att jag gjorde en Wishlist för typ 2 år sen med en likande väska. Sugen sugen!
 
En kollega var i Ullared i veckan och då köpte hon hårsmycket till mig! Så snällt:)
 
/Tanja

Inget att planera..

som ni kanske märkt så älskar både Tanja och jag att planera och organisera fester och sånt! Sista 6 åren har vi haft Halloweenfester att organisera, när jag gifte mig var det en massa att fixa! Sen var det ju lillens dop efter det! Men just nu står det stilla! Jag har sett runt lite på hur folk bloggar om deras kommande bröllop och hur de planerar och personer som ordnar babyshowers till sina gravida vänner.
 
Jag vill också planera!!  Tycker nån vän kan gifta sig eller bli gravid så jag kan hjälpa till eller planera kanske en möhippa??? hehe..
 
På tal om babyshowers.. kommer ni ihåg min? Den fick jag ju dock itne vara med och fixa, men det var ännu bättre att vara den gravida mamman som fick en underbar shower av mina vänner!
 
 
Jag får väl sitta och planera ännu mer ang. vår resa till USA i påsk! dock är det mest för att åka och hälsa på familj och vänner, men vi hinner säkert med lite sightseeing också!
 
/Selma

1 år sedan..

Nu börjar januari närma sig sitt slut. Och en ny månad full med spännande saker väntar runt hörnet.
 
Jag kollade på lite bilder och hittade denna som är tagen för ett år sedan, då jag fortfarande var gravid. Ibland kan jag inte komma ihåg hur det känns att vara gravid, kan itne tänka mig att jag haft en stor mage, att Jacob har legat där inne! Helt sjukt!
 
På denna bild var jag gravid i V.27
 
 
Nu närmar han sig den ålder då han är lika gammal som han la inne i magen. Närmare bestämt så va jag gravid i 290 dagar och den 27 februari så kommer Jacob va lika gammal som han la i magen!
 
 
 
Underbara unge!!
 
/Selma

2013-01-29

Idag har vi en mysig, lugn hemma dag! För igår var lillen och jag iväg och handlade och lilleman fick BCG-vaccin(tuberkulos vaccin).
 
Just nu sover lillen och middagen står på spisen och kokar. Det blir fläskfilegryta med svamp ikväll =) MUMMA!
Men han borde vakna när som nu! Då blir det fullt upp här igen. Så nu passar jag på å njuter av en kopp kaffe =)
 
Jag har lyckats boka tid hos frisören nu också, fick en tid den 9e februari. Lagom till festen jag ska på med tjejerna! Det ska bli så kul! Har inte varit ute på konsert på 1,5 år nu. Denna gången kommer Sasa Matic, Davor Badrov och Ivana Selakov. Sasa Matic är kung!!!
 
 
 
/Selma

Jacka med kjol

Jacka med kjol? Låter väldigt modernt men jag tycker detta är något bland det fulaste jag sett. Det svarta tyget döljer det fula lite men med det ljusa tyget ser det hemmmmskt ut! Så det blir absolut hoppa för mig. Vad säger ni?
 
/Tanja

The Mob Doctor

Måste bara tipsa er alla om serien The Mob Doctor. Skrev ett inlägg om det som inte var så positivt när första avsnittet sändes. Men nu har jag verkligen ångrat mig. Denna serie hamnar högt upp på min topplista! Tyvärr blev det bara 13 avsnitt sammanlagt då serien inte fick så stor respons och lades ner. Men serien fick iaf ett bra och ordentligt avslut!
 
Serien handlar som sagt om Dr Devlin som blir indragen i Chicagos maffia. I varje avsnitt finns det vanliga sjukhusfall som man ser i tex Cityakuten och sen finns det maffia biten.
 
Första avsnittet var som sagt inte så bra. Det tog några avsnitt att komma in i alla maffiafolk och vilka kopplingar alla hade med varandra. Men som sagt serien blir bara bättre och bättre och dom 2 sista avsnitten var riktiga nagelbitare!
 
Se den!!
 
 
/Tanja

Söndag

Idag har varit en lång dag. Lång men trevlig!
Mötte upp Sandra och Cornelia i stan redan vid 11. Vi gick till bröllopsmässan (nej mamma det är inte jag som ska gifta mig) där vi tittade på olika utställningar och en show med klänningar och kostymer och sånt.
Efter gick och fikade en runda. Var hemma igen vid 4. Lagade mat och sen åka och handla mat.
Nu har vi precis tittat färdigt på The Mob Doctor. Snart är det dags att sova för imorgon är det jobb igen.
Jag är nöjd med helgen! :)
 

 
/Tanja

Biljard

Igår möttes alla tjejer upp i stan för att ta en dricka på Perrongen och titta på handbollsmatchen mellan Slovenien - Kroatien. Selma var mycket intresserad och hejade massor, vi andra satt mest och snackade en massa strunt.
Efter Slovenien förlorat åkte vi och spelade lite biljard. Det var väldigt roligt! Det var längesen vi spelade vilket märktes på vårt spel, haha. Efter ett tag började det gå bättre men sen gick det ännu sämre än från början igen. Efter ett tag gav vi upp och åkte hem. När vi var färdiga hade det så klart börjat snöa igen och idag vaknade vi upp till en vit värld ännu en gång!
 
 
 
 
 
/Tanja och Selma



 

 

Kulturkrock

Helgen är här! Igår somnade jag vid 8. Men innan dess hann jag googla rundor lite angënde HockeyVm och Eurovsion.
Som ni vet vid det här laget är jag ett stort hockeyfan. Som ni kanske inte vet spelas hockeyVM i Sverige i år igen. Detta året är jag jättesugen på att se finalen, även om Sverige inte skulle vara med.
Som ni säkert också vet så hålls Eurovision också i Sverige i år. Och så klart är allting under samma helg!
Det hade varit kul att se Eurovision för det är Once in a lifetime ungefär men det är ju hockeyVm också.
Så nu står jag inför ett litet dilemma. Eurovision eller Hockey?
 
Tror att det lutar åt hockeyn...Tänk om Sverige kommer till final och så sitter jag i Malmö och tittar på Eurovision...Då hade jag nog fått lite ångest! hehe
 
 /Tanja
 

Tacksam över att bo i Sverige

Varje gång jag läser tidningen eller tittar på nyheterna slås jag av hur bra vi faktiskt har det här i Sverige. Alla saker som vi varje dag tar för givet. Att få säga vad vi tycker, att få vara den vi är och att få göra vad vi vill.
 
Det är stora kontraster från andra länder. Ta demostrationer och demostranter tex. Demostrerar man i Sverige finns polisen där för att se till att ingen "kränker" demostranterna och att det inte blir bråk. I Egypten däremot kommer polisen dit och skjuter och dödar demostranterna!
 
Här i Sverige klagar vi på våra dåliga löner och att det typiskt nog skulle regna hela semstern. I Grekland har folk inget jobb, inga pensioner och jobbar utan löner. 
 
Varje dag kämpar folk i världen för att få mat på bordet och för att få bli mätta varje dag. Här i Sverige häller vi ut mjölken och slänger skinkan för att bäst före datumet råkade gå ut igår.
 
I Indien kämpar kvinnor för sina rättigheter och jämnlikhet, bättre lagar och bättre villkor. I Sverige kämpar vi för att alla ska börja använda ordet hen istället för han/hon.
 
I Syrien är det inbördes krig och 800.000 syrier har flytt för sina liv. I Sverige flyr svenskar snön och åker 2 veckor på solsemester istället!
 
Vi har det så otroligt bra här i vårt lilla Sverige. Vi borde jämföra med andra och verkligen uppskatta allt bra vi har här. Speciellt de dagar då vi känner oss extra gnälliga!
 
 
/Tanja
 
 

Silver

Freedag idag! Ni vet hur jag gillar att börja helgen? Med ett par skor så klart. Sista klackarna som inhandlades i Florida var dessa silvriga. Har varit ute efter ett par silvriga klackar ett tag så jag är nöjd:)

 
 
/Tanja

Torsdag

Jaha då var torsdagen här. Det var längesen jag uppdaterade om mitt liv. hehe Det beror främst på att jag inte har haft något liv...Har bara varit hemma och lagat mat och tittat på serier. Sen samma visa nästa dag.
I helgen händer det förhoppningsvis lite smått och gott. Är såå sugen på att klä upp mig lite! Tyvärr så förstör snön och kylan lite av min inspiration. hehe

Well well det blev ett tråkigt inlägg idag. Hoppas ni får en trevlig kväll iaf. Imorgon är det helg och då återkommer jag ;)
 
/Tanja

Febrig kille..

Imorse tyckte jag att lillen var varm men han hade itne feber och var pigg. Så vi va på ÖF på förmiddagen! Sen kom vi hem och han sov middag och vaknade med feber och var så seg stackaren. Han är annars så pigg och glad efter han sovit middag!
 
Så vi fick avboka vaccineringen idag och boka den på lördag iställt! Lillen har fått panodil och verkar lite piggare nu! Så synd om honom när han är dålig =( Men jag tror det har å göra med hans tand som är på G. Det är hans 3 tand, denna gången i överkäken! Han är så söt när han skrattar och man ser dom små tänderna!!  =)
 
 
Nu ska jag och lillen bädda ner oss i soffan, mysa och titta på Lejonkungen!!
 
/Selma

Opa Balkan Style..

Kollade runt lite låtar på youtube och hittade denna haha!
 
Såklart kommer en sådan här version av gangnam style.. hahaha, jaa, den är rolig iallafall!
  
 
 
/Selma

2013-01-23

Halvvägs genom veckan snart!
 
Lillen sover middag nu och jag sitter med mitt kaffe =) Senare ska vi bege oss in till stora staden =P för att åka till IKEA och handla lite smått! Vi behöver förvaring till lillens leksaker å så. Nu ligger det överallt i huset! haha
 
 
 GULLUNGE!!!
 
/Selma
 

2 varma, 2 kalla

4 av mina senaste outfits. 2 är från varma Florida och 2 är från kalla Sverige. Har ni någon favorit?
 
/Tanja

Äntligen godis

I Sverige görs det mesta godiset på glukossirap som framställs av vete. Det heter att det är glutenfritt men min mage håller inte med. Har inte ätit godis på lääänge nu. I Usa görs det mesta godiset på majssirap tydligen. Jag proppade resväskan full med godis när jag upptäckte detta! haha
 
Mmm polkagrisar, min favorit!
 
/Tanja

Nashville kl 8

Tänkte bara påminna och tipsa alla om att ikväll på TV3 visas andra avsnittet av serien Nashville. Den blir bara bättre och bättre för varje avsnitt så glöm inte sätta på TV:n kl 8. Missade ni första avsnittet kan ni gå in på TV3 play och titta. Ni kommer inte ångra er:)
 
 
/Tanja

Festoutfit

/Tanja

Stella McCartney Falabella

Jag har sett denna väskan några gånger innan och tänkt att den var snygg. Idag när jag såg den fick jag bara sånt ha-begär. Jag insåg hur j-vla snygg den är och fick cravings direkt! Någon som vet var det finns någon likande? 7000 är lite för mycket för min lilla budget...
 
/Tanja

Tjejmiddag

Igår fixade och donade jag här hemma hela dagen för på kvällen var det dags för tjejmiddag. Det blev väldigt lyckad, om man får lov att säga det själv! Hehe
Vi åt tacopaj och till efterrätt blev det chokladmousse. Jag hade gjort lite jelloshotar men det blev något fel för dom ville inte stelna riktigt.
Vi velade långt om länge om vi skulle till stan eller inte men vid 1 bestämde vi oss. Så det blev en runda på stan (dom korten behöver vi inte titta på haha). Kvällen avslutades med kebabtallrik, så klart!
Mycket rolig kväll!
 


 
 
/Tanja

Love Like Mine

Idag är det lördag och ikväll vankas det tjejmiddag här hemma. Håller på att förberda just nu i köket. Lyssnar faktiskt på lite countrymusik! Finns mycket bra musik i countryserien Nashville, där denna låten kommer ifrån. När vi var i Florida hade vi två radiokanaler vi bytade mellan. Country och reaggeton! hehe
 
m
/Tanja

Ljubljana - Maribor - Zagreb

Om en månad åker jag och lilleman, tillsammans med min mamma ner till Slovenien för att hälsa på familjen där, samt för att fira min mormors 90 årsdag!! Ska även passa på att hälsa på mannens familj i Zagreb. Mannen följer dock inte med för han ville spara sin semester och det förstår jag! Så det blir en mysig semester med mammsen! Min syster kommer också dit från USA och joinar oss!
 
Det var några år sedan jag var nere på vintern, det är så underbart fint där på vintern!
Vi ska även passa på att spendera en dag i Sloveniens huvudstad, Ljubljana. Det är dit vi flyger och vi är så sällan där så det blir kul!
 
 
Vackra Maribor!!
 
/Selma
 
 
 
 
 

18 Januari 2013

Då var det fredag, IGEN! Lillen och jag myser här hemma. Lillen sitter och leker med sina leksaker och jag njuter av en kopp kaffe! Brasan är igång och det är supermysigt =)
 
 
 
 
Senare idag ska vi iväg och handla lite mat inför morgondagens födelsedagsfirande! Mannen fyller år! Så detta måste ju firas med god mat i sällskap av goda vänner =)
 
Ha e trevlid fredag!
 
/Selma

Sparkle

Skoköp nr 2 i Amerikat blev dessa glittriga pumps. Föll för dom direkt. Funkar både till fest och lite finare vardag.
Undrar dock hur länge det där fina glittret kommer vara kvar? Trillar av bara man tittar på det. Så titta inte för många gånger nu! haha.
 
/Tanja

Reality Tea

God morgon God morgon! Då var det morgon igen och torsdag redan. Dagarna flyger förbi.
Igår hämtade Selma mig på jobb. Vi åkte hit och åt kebab och tittade på Halloween-dekorationer. Haha tur att vi är tidiga ;)
Senare på kvällen kom resten av tjejerna över för fika och för att...Kan ni gissa vad? Just det, för att titta på bilderna från USA och shoppingen. haha Det var en trevligt men sen kväll så idag är jag lite trött minsann...
 
Från det ena till det andra. Hittade en rolig sida igår. RealityTea. En sid amed massa skvaller om alla realityTV-människor. Indelade i kategorier! Kan det bli mer Tanja? Gå in och ta en titt om ni gillar realityTV, alla från housewives till Teen moms!
 
/Tanja

Inga fransar för mig

Skrev i ett inlägg att fransstövlar var mitt nya måste och att jag skulle införskaffa mig ett par ASAP. Jag hittade dessa stövlar i Usa fast i svart. Provade dom och tyckte dom var väldigt snygga. Dock insåg jag direkt att jag aldrig hade använt dom. Så det blev inga fransstövlar för mig inte, fast dom verkligen var superfina!
 
/Tanja

She´s Back!

Har precis kollat på Svenska Hollywoodfruar! De är underhållande! Jag tycker att Maria Montazami verkar vara en så underbar och rolig person! Sen kommer ju hennes TV-show tillsammans med hennes vän Mindy börja sändas i Februari! DEt ser jag fram emot!!
 
/Selma

Snö igen!

Vaknande av att jag hörde någon skotta utanför. Jag vågar inte titta ut men jag antar att snön är tillbaka!
 
Igår var Sofia här. Samma visa som alla andra dagar. Vi åt, tittade på foto och på shoppingen haha. Sen satt vi och snackade en himla massa också.
Idag blir det lite andra bullar. Fika med Detti står på schemat.
Nu ska jag ta på mig dom varmaste kläderna jag kan hitta!
 
/Tanja

Life is not at reality show - Kyle Richards

Köpte Kyle Richards bok när vi var i Usa. Kyle är en av Beverly Hills Real Housewives. Gillade henne första säsongen men nu har jag inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om henne. Antagligen gillar jag henne undermedvetet annars hade jag väl inte köpt hennes bok? haha
 
Boken är en "så blir ditt liv bättre"-bok. Hon nämner att hon dagligen får frågor om hur hon lyckas ha ett så lyckligt äktenskap, väluppfostrade barn och bra klädstil. Så i denna bok berättar hon hur hon gör för att lyckas.
 
Väldigt lättläst bok och jag kunde faktiskt inte sluta läsa den. Kyle har väldigt mycket åsikter, vissa mer gammaledagsa än andra.
Under tiden som jag läste boken insåg jag att vi har rätt lika åsikter. När hon berättar hur man bör göra vissa saker, tänkte jag flera gånger: "Så brukar jag också säga!"
 
/Tanjavi

Are you reaaady?

Oj oj vilken fest det blev igår! Sneza fyllde 30 och bjöd på mat, dricka och livemusik. Hela gänget var där och det var verkligen en lyckad fest. Vi hade superkul. Drack jäger, nya It-drickan så ni vet ;) Vi dansade och sjöng hela natten. Tack sneza, vi hade superkul!
Idag skulle vi fikat men det lutar åt att inte fika! haha
 


 
 
 
 
 
/Tanja och Selma

A new me

Så länge det är snöstorm och minusgrader ute för ni nöja er med outfitbiler från storarummet. hehe Allt är nytt från Florida, till och med solbrännan ;)

/Tanja

Helg!

God morgon! Hehe jag vaknade precis det stämme rmen jag har faktiskt bara sovit middag, i 2 timmar. Så skönt! Älskar att sova. Annars har dagen inte bjudit på något speciellt. Hade massa stora planer, städa, sortera garderoben, tvätta och annat kul men jag struntade i allt! Har tittat på serier hela dagen istället:)
 
Sara följde med hit efter jobb igår. Hon skulle titta på min shopping och lite kort, sen gjorde vi ve oss och åkte in till stan och Utposten för en matbit. Tyvärr blev jag väldigt besviken! Beställde oxfile på toast minus brödet såklart. När maten kommer var det så klart bröd på tallriken! Säger till servitrisen att jag beställde utan bröd. Hennes sätt att fixa det? Dra bort köttet från brödet! Förklarar att jag inte kan äta köttet om det legat på brödet och ber henne fixa helt ny mat. Till slut kan jag äntligen äta maten! Jag fick inte ens en ursäkt för att dom klantat sig så! Jag brukar gilla Utposten och vara där ofta men efter igår är jag inte alls sugen på att gå dit mer...
 
Ikväll är det 30års fest på schemat. Ska bli kul!

 
/Tanja

Serienörd

God morgon! Idag när väckarklockan ringde satte jag mig på sängkanten en stund, och somnade igen! haha
 
Igår efter jobb kom Sandra hit en runda. Vi åt kofta och satt och snackade lite. Hon fick också se all shopping och bilder från resan. Kommer ni ihåg att jag sa att jag var nöjd med att vara hemma? Nu är jag trött på det igen! Eller jag ärinte trött på att  vara hemma men jag är sååååååå trött på detta j-vla vädret! Det är så kallt och regnigt och det spelar ingen roll vad du gör med ditt hår, det ligger ändå platt mot huvudet!
 
Tillbaka till resan... Serienörd som jag är så var ju bara tvungen att fotas utanför hotel The Catalina när vi var i Miami Beach. Det gick bara 5 avsnitt av den serien vilket var synd för den var rätt underhållande.
 
 
/Tanja

Dramatik på hög nivå

Det blev en hel del skoköp i Florida men för en gångs skull kom jag inte hem med en massa klackar bara.
Dessa silvriga sneaker wedges hittade jag redan någon av dom första dagarna men då var dom slut i min storlek. Sprang runt i alla A'Gaci-affärer men dom var helt enkelt slut. Jag insåg att det bara var att ge upp. Sista dagen bestämde vi oss för att ta en sista titt i ett köpcentrum för att köpa lite sista grajor. Och där var dom! I min storlek och allt! hehe Mycket dramatiskt ;)
 
 
/Tanja

Dags att rensa garderoben?

Igår hann jag inte blogga innan jag somnade. Var så trött att jag somnad på väg hem från jobb, åt lite när jag väl kom hem och sen somnade jag. Har sovit hur många timmar som helst, ändå vill jag bara sova mer. Är för gammal för att resa mellan tidszonerna sådär! haha.
 
Idag kommer Selma och Martina hit på lite fika och lite skvaller. Ska bli trevligt, dvs omjag inte somnar! haha
 
Måste bara visa en bild förresten från när vi åkte airboat och en krokodil simmade upp precis sidanom båten! Hade inte dom bilderna i datorn när jag bloggade den dagen så ni får se bilden nu. Det var rätt häftigt och lite läskigt! hehe Ser ni den?

/Tanja

Glutenfritt i Florida/ Glutenfree in Florida

Att vara glutenfri i Florida var för det mesta inga problem. Jag hade kollat upp innan vi åkte var man kunde hitta glutenfri mat. Det fanns flera stora kedjor som hade glutenfritt på menyn eller helt enkelt helt glutenfria menyer. Hittade några favoritställe med bla pizza, pannkakor och olika kött och potatisrätter.
Gick du däremot till kedjor utan glutenfria menyer så förstod inte personalen alls vad du menade och såg ut som frågetecken. Så vi höll oss till de ställe som jag hade kollat upp innan.
 
Om man skulle gå till mataffären och handla var det också väldigt lätt. I en lite finare och ekologisk affär fanns det till och med skyltar där det stod "Glutenfree". På den mesta maten i affärerna stod det antingen "contains gluten" eller "glutenfree", vilket också var väldigt smidigt!
 
American Airlines Arena hade till och med ett matstånd med bara glutenfri mat! Lyxigt :) Däremot hittade jag ingen direkt glutenfri mat på SeaWorld, Zoo och liknande. Det gällde bara att planera lite som vanligt och ta med sig lite matsäck!
 
Så med andra ord Florida/USA är ett väldigt bra ställe att åka till om man är glutenintolerant!
 
 

 
 
 
/Tanja

2013-01-07

Då var det måndag igen! Och allt är tillbaka till vanligt igen, mannen på jobb.
Vi har verkligen haft två mysiga veckor, men nu är det dags att återgå till vanlig rutin igen..
 
Vi har tagit sovemorgonar och turats om att gå upp med lillen när den andra fått sova vidare lite. Så det var nog inte det lättaste för mannen att gå upp kl 5 idag. Vi sov lite längre än så.
 
lillen börjar bli förkyld igen =( stackarn, men änsålänge är han på gott humör iallafall. Håller tummarna att det går över snabbt..
 
vi körde förbi Tanja igår på vägen hem och hämtade presenter som hon hade köpt till oss.
 
Jacob fick den fina haklappen =)
 
 
 
Det roliga var att på paketet stog det "Just add a baby" haha! så roligt! Tack Tanja!!
Jag fick också en present från Tanja, visar er den sen =)
 
/Selma
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndagmorgon

Då var man tillbaka i vardagen igen. Dags att jobba. Igår var jag hemma heeela dagen. Gjorde ingenting speciellt. Bara njöt av att vara hemma igen. Brukar alltid längta tillbaka till semestern när jag kommer hem igen men denna gången känne rjag att jag är nöjd liksom. Skönt att komma hem igen.
Vi får väl se vad jag säger sen om ett par dagar! hehe
 
Just nu ligger all shopping på storarumsbordet här hemma. Ska försöka ta tag i den nä rjag kommer hem!=)
 
 
/Tanja

Home Sweet Home

Då var man hemma igen! Känns rätt skönt faktiskt. Är lagom jetlaggad. Känns osm om jag vaknade mitt i natten innan. Tar det nog lite lugnt med bloggen idag men sen har jag massor av shopping att visa upp ju. Blir förhoppningsvis massa roliga outfit bilder också :)
 
 
/Tanja

chocolate chip pancakes

nu är det dags för pannkakor, sen åker vi in en runda till Miami innan det är dags att bege sig till flygplatsen.
är hemma igen imorgon eftermiddag.



Stranden och Hobbit (Dag 14)

Igår var vår sista hela dag här i Florida. Idag ska vi vara på flygplatsen vid 3-4 så vi hinner med lite småsaker innan. Ska gå in på Barnes and Nobles och se om dom har några Real Housewifes böcker=)
 
Igår var iaf supervarmt, den varmaste dagen sen vi kom. Vi testar en ny strand varje gång och igår blev det Pompano Beach. Den var finast av alla!
På kvällen hade vi planerat att gå på bio. Biogafen ligger iett köpcenter så vi gick en runda där också. Hittade äntlgen ett par skor som jag såg nån av det första dagarna men då var dom slut i min storlek. Igår fanns dom igen! Kan ni gissa vad det är för sorts skor? haha
 
Tillbaka till bion. Vi såg Hobbit i 3D på sån IMAX. Det är bättre 3D i Imax än i Sverige tex. Och jag märkte skillnaden. Tycker inte alltid 3D är så bra för bilden hänger inte alltid med.Men så var det inte igår.
Allting är så stort här. Ser ni popcornen och läsken? Popcornen är i och för sig den största men det är bara en mellan läsk!
 
/Tanja

pompano Beach

ligger just nu på stranden en sista gång. idag är det riktigt varmt! här lyckats hitta wifi på min högra sida om solstolen! haha
bloggar mer ikväll!

All new for New Years Eve

 
/Tanja
 

Key West (Dag 13)

Nu börja resan närma sig sitt slut. Skönt och tråkigt på samma gång. Börjar få lite hemläntan fakstiskt. Fast det är dumt,när  man väl är hemma tar det 2 dagar sen vill man tillbaka igen!
 
Igår var vi iaf på "utflykt" hela dagen. Vi körde hela vägen till Key West. Den sydligaste av USAs städer. Den ligger på en ö och för att komma dit måste man köra över en himla massa broar och öar.
Vi kom dit vid 11 och då åkte vi till stranden ett parr timmar och sen promenerade vi rudnor lite i staden. Amerikanska motorvägen 1 börjar och slutar i Key West och den ligger vid Mexikanska Golfen.
 
Idag måste jag börja packa. Håll tummarna för att jag  får plats medallt jag har shoppat! haha
 
 
/Tanja
 
 
 
 
 

Turist,ja visst! (Dag 12)

Idag har vi som sagt varit rikttiga turister. Först åkte vi en liten båttur runt Miami och sen sådan röd buss man kan åka rundor i och sitta högst upp utan något tak. Det var ju lagom överskattat. Huvudet höll på att blåsa av där uppe! Båtturen däremot var rolig. Och vi fick se ännu fler rikemanshus...Finns mycket sånt här. hehe
Vi passade också på att ta en promenad i Miami Beach. Vi gick bla förbi Dash. Kardashians butik.
 
Nu hänger vi lite på rummet. Ska upp tidigt imorgon och köra till Key West.
 
/Tanja

Nyårsafton (Dag 11)

Då var jag tillbaka igen. Försökte blogga i morse men internet funkade inte. Har haft internetabstines hela dagen! haha
 
Gott nytt år på er alla förresten! Hoppas ni hade en bra nyårsafton. Vi begav oss till stranden mengav snabbt upp då vi mest frös. På kvällen var det dags för konsert. Vi hade köpt bijetter till Pitbull-konserten här i Miami. Tyckte det skulle vara ett bra sätt att fira nyår på.
Det var en bra konsert med bra musik. Pitbull har väldigt många bra låtar ju:) Han hade  bra utstrålning också och fick igång publiken. Tyvärr var det lite kort bara=(
 
Idag har vi varit riktigt turistiga men berättar mer om det i ett annat inlägg...
 
 
/Tanja

2013

Då var det nytt år! Undrar hur lång tid det kommer att ta innan jag lär mig att skriva rätt år när jag skrivet datum?
 
Nyårsafton firade vi med några vänner som har en son i Jacobs ålder.. (1 månad yngre). Dom har även en likadan hund som vi har!
 
Vi hade en lugn kväll, med god mat och roliga spel och vi såg en massa fina fyverkerier vid tolvslaget.. Lilleman vaknade precis innan tolvslaget av alla smällar så han var med =) Ena hunden som är rädd för fyrverkerier låg under en filt på soffan och vår andra hund var med och kollade på fyrverkerierna, superglad! Sån skillnad det kan vara på dem?!
 
 
Bilderna blev lite mörka, märkte inte det förrens nu. Men maten var supergod!!
 
Hur var ert nyårsfirande?
 
/Selma
 
 
 

RSS 2.0