Tjejmiddag

God morgon! Idag mår man som man förtjänar! Det var nämligen tjejmiddag hemma hos Sara igår. Massa, massa god mat bjöds det på. Grillad lax och kött, nypotatis och goda såser. Efterätten var också jättegod. Chokladfondue på grillen! Det ni ;)
Temat för kvällen var drinkar så det bjöds på drinkar hej vilt. Alla gjorde varsin och bjöd på. Temat var faktiskt också väldigt lyckat! Efter hand som kvällen gick blev det någons tur att bjuda på sin drink, 9 st olika blev det. Min var absolut starkast och finast! Godast också tyckte jag men det var det inte många som höll med om hehe.
En runda på Steakhouse med Dj Tanja-ja-ja-ja hanns också med. Skitkul hade vi!=)
 
 
 
Min Drink hette Blue Ice. Valde den för färgen är sååå fin :)
 

 
 
 
 

söndag..

medans alla ligger bakfulla idag så är jag på gång till jobbet.

Jag jobbar 2 helger på rad, men det gör mig inget. Lite extra Ob :)

efter jobb ska vi åka å köpa väggfärg föt om ett par dagar ska det målas. Sen läggas nytt golv :)

men nu.. jobba.

/Selma

Skjortan med gyllene skor

 

Ny bok

Idag var jag med Detti på Väla och fixade en massa ärenden. Hade en hel del att göra. Bla skulle jag köpa Blue Curacao inför min och Saras middag på lördag. Ska blanda massa drinkar, min ska vara blååå=)
Selma kom också och mötte upp oss för en fika. Innan vi åkte hem köpte jag en ny bok. Fick presentkort på Akademibokhandeln i sommarpresent på jobb. Köpte Revenge wears Prada. Ska lägga mig  och läsa Djävulen bär Prada nu. Har glömt lite vad den handlade om så får läsa om den:)
 
(Tyvärr var min framsida inte så fin som den här, den var gul och tråkigt)
 

Torsdag

Detta är näst sista veckan jag jobbar och den är snart slut! Inte långt kvar nu...
Idag ska jag och Detti fika. Det ska regna hela dagen, (så klart, det är ju sommar!) så vi bestämde oss för Väla. Ska se om det finns någotkul att shoppa också, tydligen massa rea nu!
Först väntar en hel låååååång dag på jobb vilket känns lite segt. Men ni vet hur jag gillar att muntra upp mig? Skor!! Hittade dessa snyggingar för någon dag sen. Jag kom på att det var väldigt längesen jag köpte några skor. Måste nog skärpa till mig;)
 
 
 

4 höga

Vilken av de senaste 4 med klackar gillar ni bäst?
 

Söndagsoutfit

 
 

Måndag igen

Då var det måndag igen. Fast denna helgen var en långhelg så gick den så otroligt snabbt!! Men jag ska väl inte gnälla, om mindre än 2 veckor har jag 4 veckors semester!
Ikväll ska jag hänga i soffan hela kvällen med lite chips och massa serier.
Tänkte egentligen mest passa på att visa upp dessa snygga klockor medans maten står i ugnen. Har fått lite dille på klockor verkar det som. Men dom får inte ser ut som vanliga klockor, annorlunda ska dom va! heheVa tycker ni om dom?
 
 
 

Hot Pink

 
 
 

Midsommar 2

Igår var det dags att fira Midsommar...igen. Denna gång hos Detti och Mario i deras nya lägenhet med bästa uteplatsen! Vi samlades redan kl 5, alla var där och vi satt ute hela kvällen. Helt underbart! Mycket vin, sång och dans som vanligt när vi samlas hehe. Ett tag blev det snack om stan men sen bangade vi en efter en. Var hemma vid 11 redan fast det kändes som om klockan mer var 3.
Detti är så duktig, de fanns massa glutenfritt till mig. Hon har koll på detta nu! Tack Detti=)
 
Nu väntar en fika med Sara och sen kalas hos bror. Trevlig söndag!
 
 
 

Skjortan med ballerina

 
 

Midsommar hos mamma

Igår var det Midsommar och det firade vi hos min mamma med god mat,öl, sommarväder och spel.
Vi kom dit redan vi 4 och då skulle männen starta grillen och börja grilla. Men ni vet hur det slutar? Vi kvinnor måste göra allt! hehe
Efter maten spelade vi lite kubb. Sen började vi faktiskt frysa lite så vi gick in och spelade TP inomhus istället. Det spelet är verkligen svårt med totalt meningslösa frågor ibland. Tacka vet jag När och Fjärran!
 
Idag väntar Midsommarfest/Inflyttningsfest hos Detti! Ska fakstikt gå och sova en stund till tror jag så jag är pigg och glad ikväll!
 
 
 
 
 
 
 

Glutenfritt i Belgrad/ Glutenfree in Belgrad

Att vara glutenfri i Belgrad var inte ett så stort problem som jag trodde att det skulle bli. Resan blev ju en stor överraskning för mig så jag hann inte planera och förbereda mig heller. Men tjejerna hade packat ner bröd, kakor och snacks i resväskan, just in case.
Det visade sig att jag inte behövde något av det, förutom chipsen då så klart!
Till frukost åt jag omelett med bacon. Lunchen blev grillad kyckling med pommes. Fast denna gång valde jag faktiskt det själv. Det fanns andra glutenfria saker på menyn men dom var lite för avancerade för min smak:)
Det som jag blev mest imponerad över i Belgrad var att alla på restaurangerna visste vad gluten var. Det räckte att vi sa "hon tål inte gluten" så visste dom exakt vad jag kunde äta och inte!
Fick aldrig någon chans att se hur det glutenfria utbudet såg ut i affärerna. Fick inte heller någon chans att se om det fanns någon speciell glutenfri restaurang. Men kände egentligen aldrig något behov av det!
 
 
 
 

Inget att säga

Har bloggat dåligt de senaste dagarna. Mest för att jag fakstikt inte ha haft något vettigt att säga! hehe Men den som väntar på något gott ;)
Nu är det långhelg och planerna är många. Midsommarfirande, inflyttningsfest och fikadejt. Så vänta er en massa inlägg under helgen!
Under tiden önskar jag er en trevlig kväll och en glad midsommar!
 
Nysminkad i Belgrad...
 
 
 

Tisdag

Idag var jag med lillen hos tandläkaren. sen åkte vi till väla för jag behövde gå till tele butik, för min mobil har krånglat lite. . som Tanja sa.. jag har varit MIA..

Nu sitter vi och fikar. Jacob äter slätbulle och njuter :)







/Selma

Möhippa i Belgrad dag 3

Sista dagen vaknar vi inte tillräckligt tidigt för att äta frukost, det blir snarare brunch. Efter brunch och ännu mer soffhäng på Jerry's tar vi taxi till köpcentret Usce. Vi hinner med lite shopping där innan vi inser att vi vill tillbaka till stan. Så vi hoppar in i ännu en taxi och åker tillbaka in till stan. Lite mer shopping och lite mer soffhäng på Jerrys hinns med innan vi måste ta taxi till flyget.
När vi landar står våra käraste och tar emot oss! Som dom har saknat oss! hehe
Helgen i Belgrad var helt underbar! Tanja kunde inte önskat sig något bättre!

Vi bodde som sagt i Belgrad Beverly Hills och mycket riktigt kom en kändis in och hade möte på Jerrys när vi satt och åt. Hon blonda tjejen bakom Selma är Ana Kokic. Vi blev alla lite starstrucked:) Alla utom Sara då möjligt vis!
 
 

Möhippa i Belgrad dag 2

Dag 2 vaknar vi upp och gör oss redo för stan. Efter en god frukost på Jerry's (vilket skulle bli vårt favorithäng) beslutar vi att ta bussen in. Haha vilken bussresa! Det var bara hålla i sig för glatta livet. Det gick väldigt snabbt!
 
Inne istan får Tanja en lista med uppdrag. Bla ska hon fotas vid olika sevärdheter. Belgrad är en jättefin stad och vi promenerade rundor hela dagen och tittade på allt. Det blev bara en kort paus för lunch och så klart shopping. Tanja kunde inte hålla sig när hon såg Terranova, Calliope och Tally Weijl. Alla hennes favoriter ju!
 
På Velisava Vulovica där vi bodde. Inte så lätt att komma ihåg det gatunamnet för att säga till taxichauffören=)
 
På Jerry.
 
Seighseeing i stan.
 
Vid 5-tiden åkte vi hem igen för att börja göra oss i ordning inför kvällen. Kl 6 kom det en sminkös till vår lägenhet och gjorde oss alla fina inför kvällen.
När vi alla var snygga åkte vi till restaurang Chasmire och åt god middag. Sen åkte vi vidare för att festa.
Trots att det inte var Tanjas musik hade hon en super rolig kväll med massa drinkar och dans! Dom andra hade nog inte lika kul men det var Tanjasmöhippa så dom stod ut ;)
 
 
 
 
Ett uppdrag under dagen var att fotas på bron över Sava: Detta skedde inte förrän på kvällen. Men vi klarade det :)
 

Möhippa i Belgrad dag 1

Äntligen kommer det nu upp bilder och text om Tanjas möhippa i Belgrad.
Tanja blev totalt överraskad när tjejerna kom hem till henne. Hon hade bokat Lying Game-kväll med Sara och anade ingenting.
Sara knackar på dörren och ger hene en lista där det står att hon ska börja packa och vad. Hon börjar packa helt hystrisk och vet inte vilka kläder hon ska ha med sig. Så klart haha! En dusch hinner hon också med tack och lov innan vi äter pizza och hoppar in i bilen. Efter en stund får Tanja ögonbindel på mig. När vi kommer fram får hon också hörlurar där det spelas upp en mix av vår egna Dj Bellagio. Ni får titta på videon för att se:)
 
 
Framme i Belgrad installerar vi oss i vår lägenhet i Belgrads Beverly Hills. Vi bor granne med Dara Bubamara och Jelena Karleusa bla. Inte dåligt va?
En snabb tur till en supermarket hinner vi också med innan det är dags för en god natts sömns. Vi måste ju vara pigga och glada inför dag 2. Fast så många timmars sömn fick vi ändå inte, kl var efter 2 innan vi kom i säng.
 
 
 
 
 
 
 

söndagen..

vi är hemkomna från kalaset. Det var kul :) trevligt folk, söta barn och massa god mat och kakor :)



jättefina dekorationer



fin och supergod tårta.




Jacob tog en power nap för att orka mer :)

/Selma

kalasdags

Vi ska på 1års kalas nu :)




/Selma

Lifesaver

I veckan hittade vi en fågelunge på marken utanför mitt jobb. Den var såå otroligt liten och söt. Tyckte till och med jag, djurvän som jag inte är;)
Alla stora kråkor sprang runt den och försökte få tag i den medans föräldrarna flög och försökte jaga bort den. Det var mycket traumatiskt alltihop! hehe
En kollega ringde en fågelexpert som förklade att ungen var inte skadad eller övergiven utan allt var skulle det skulle. Bofinken (tror jag det var) knuffar ut sina ungar ur boet när det är dags. Sen finns dom i närheten, matar och skrämmer bort fiender tills ungen kan klara sig själv. Lite oturligt hade ungen hamnat mitt på en öppen yta, helst ska dom ju hamna där det är vegetation.
Iaf så byggde vi ett litet skydd till den så kråkorna inte skulle få syn på den. Mamman flög sen fram och tillbaka hela dagen och matade den.
Nästa dag var det inte kvar, men den hade bajsat ner hela sitt skydd.
Jag hoppas iaf att den klarade sig som den skulle=)
 
 
 
 
 

Fynd från Tally Weijl, Belgrad

 
 

Vi gifter oss

Då fick ni alla reda på i helgen att jag gifter mig i sommar. Det kom väldigt plötsligt eller hur? Ni måste har tyckt att det var väldigt konstigt...
Egentligen skulle giftemålet vara hemligt från början. Men ni vet hur det är med hemligheter? Så berättar man det för en och en en till och så berättar dom det för någon och till slut vet alla ändå. När sen mina underbara kompisar ringde och kollade med min blivande man om dom fick lov att ta med mig på en möhippa så var det ju en självklarhet!
Väl i Belgrad kunde ju ingen av oss hålla oss i från att uppdatera både Facebook och blogg så då blev det ju väldigt officielt till slut!
 
Hur som helst så kommer jag inte berätta riktigt än hur vi kommer gifta oss. Ni har inte sett någon planering här på bloggen, dels för att det som sagt var hemligt från början dels för att det inte kommer bli ett vanligt traditionellt bröllop. Så ni får vara nyfikna en stund till:) 
 
 
 

Jacobs kalas..

Då var den trist väder ute idag. Det var mycket svårare att vakna idag när man tittade ut och såg en grå, dyster himmel. Det får nog bli att ta bilen till jobb.
Vill inte cykla i regnet som ska komma idag.
 
Igår fick vi bilderna från fotografen som hon tagit på Jacobs 1 års kalas. Så många fina bilder! Hon är superduktig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotografen är: Jonelin Fotograf, www.jonelin.se. Det är samma fotograf som fotoraferade vårt bröllop och Jacos dop =)
 
Nu ska jag dricka lite kaffe sen kör jag till jobb..
 
 

God morgon

Då var det dags för jobb igen. Alltså, jag är verkligen inte van vid att vakna så här tidigt.. Det är tur att det finns kaffe !







Hag börjar om en timme så jag har en halvtimme innan jag ska cykla till jobb.

Efter jobb ska jag en runda till huset, för att tömma de sista grejerna ur garaget/förrådet..


Ha en bra dag!


/Selma

Glutenfritt på Rusthållaregården

Konferansen detta året hölls ju på Rusthållaregården i Arild.
Vi var en grupp på cirka 14 personer som åkte dit. Jag som är glutenintolerant fick samma mat som alla andra varje måltid, med undantag för bröd då.
Under alla fikastunder och frukostar fanns en korg med glutenfritt bröd framdukat och ett egen skål med smör. Det fanns också skyltar där det stod vilka pålägg och liknade som var glutenfria.
Servitörerna och personalen var alla väldigt medvetna och noggranna med min mat.
Jag hade absolut inget att klaga på och allt var väldigt proffsigt! Nu vet jag inte om dom anpassade maten vi åt efter min intolerans eftersom vi var så liten grupp eller om det alltid är lika "glutenvänligt" där.
Tål att testas kanske?=)
 
 

Hemma igen

Gud vilken helg vi har haft! Jag är helt slut! Kom hem sent i söndagskväll och sen igår var jag tvungen att jobba heeeeela dagen så klart. Var inte hemma förrän vid 9. Idag ska jag hem efter jobb och packa upp och plocka undan. Har massa saker överalllt
!Som Selma sa, så fort vi får bilderna av Detti så kommer det upp en himla massa bilder. Vi tog nästan 2000 bilder haha. Som sagt det kommer upp orderntliga inlägg här sen, med Dag 1, 2 osv. Sen har jag en hel drös andra inlägg i huvudet som jag inte hunnit skriva än. Den som väntar på något gott ;)
 
 
 

måndag..

Jag är så glad att vara hemma hos min lille prins igen ♥helgen var jättekul.. vi kommer släppa en massa bildbomber här, så fort vi får bilderna från detti. hon fottade en massa med sin system kamera.jag är ledig imorgom med :) sen jobbar jag onsdag och torsdag. .   /Selma

Frukost..

vi sitter och äter en väldigt sen frukost.. får nog kallas brunch.

snart blir det shopping..




St. Sava Temple

har sprungit runt på stan som galningar. tittat på sevärdheter, ätit och hunnit shoppa lite. sitter just nu och fikar med St. Sava Temple som utsikt!



frukost

nu sitter vi i Belgrad och äter frukost.

så chockad jag blev igår! hade ingen aning om möhippa och ännu mindre att vi skulle åka hit! Hehe

vi försöker uppdatera så fort vi får tag i wi-fi igen.



Tanjas Möhippa!!

som jag har fått hålla mig för att inte avslöja något !!

inte ens ni vet ju något. .

vi sitter på sturup å väntar på flyget till Serbien. .








Glitter och vaxat



Gifta sig på Titanic

Nu ska ni få se vad jag hittade igår kväll när jag satt och googlade en massa. Satt och kollade lite om Titanic-utställningen vi var på i Florida (klicka här för att se inlägg) och efter en stund hittade jag det här. Bröllopsfoto på folk som gift sig på en Titanic-kopia i Las Vegas. Haha det hade ju varit något eller vad säger ni?
 

Nationaldagen

Idag är det minsann Sveriges nationaldag och vi kunde ju inte bett om bättre väder! 20 grader och en klarblå himmel. Vi har varit iväg hela dagen, solat, grillat och spelat strandtennis. Underbart! Tyvärr glömde jag kameran hemma. Hade så mycket annat att tänka på som skulle med. Hur har ni firat dagen till ära?
 
Just nu sitter jag och kollar igenom lite hemsidor. Är sugen på att shoppa något. Men ska försöka att inte ;)
 
Sen vill jag förresten hälsa välkommen hit till vår kära blogg alla nya läsare. Hoppas ni stannar=)Ha en fortsatt trevlig dag!
 
Denna hade jag inte tackat nej till...

Vårens sista outfit


Mysdag..

Igår var jag och lillen i stan med våra vänner och fikade och tittade lite i butiker :) Jag fyndade några Super fina ugnsformar (bild kommer senare).









Om en timme ska vi träffas med Mamma gruppen en sista gång. Vi ska fika ute pp gröningen i Ekeby. Så jag är i huset nu och passat på att fixa med det sista. Sen är det bara en runda kvar till tippen innan det kan städas här.

/Selma

Någon som känner igen sig?

Ben och Dannys mamma Bonnie ska gå på en dejt.
 
Ben: Mom you look great!
Bonnie: Thanks! The only problem is that i wore my stand-up jeans with my sit-down shoes!
 
Haha någon som känner igen sig?
 
 

"Louboutin" och "Chanel"

 

Måndag

Idag är min näst sista dag som heltids mammaledig.. På onsdag börjar jag jobba. Jag ska jobba 50-60% under sommaren. Så det blir en bra mjukstart. Jacob ska vara hemma med sin pappa och lite med sin mormor/morfar och farmor/farfar :))

Idag ska vi ta en fika med Micki och Lejla :) Så vi hoppas att detta fina väder håller i sig hela dagen!





/Selma

The Lying Game

God morgon! Ny vecka och allt var som vanligt här på bloggen igen.
Igår somnade jag tidigt, fick inte sovit många timmar i helgen. Vakande precis av en liten mardröm. Drömde att klockan redan var halv 7! hehe
Ville egentligen på tipsa om att jag såg på tv igår att TV11 har börjat sända The Lying Game. Det är en av mina favorit serie, väldigt spännade och massa drama! (Har recenserat den här.) Så det rekomenderar vi! Söndagar kl 18. Första avnsittet gick igår men det går ju säkert i repris.
När jag kommer hem idag sk ajag förhoppningsvis titta på New Jersey Housewives. Det hade premiär igår också:)
 

Rusthållaregården i Arild

Då var man hemkommen från konferansen. Vi var på Rusthållaregården iArild. Det var ett ställe jag verkligen kan rekomendera framförallt för omgivningarna och utsikten! Vi bodde i gamla villor omgjorda till hotell. Jag och Sara fickrum med balkong och havsutsikt. Helt underbart!
Vädret har vi också haft tur med. Strålande sol hela lördagen. Även om den väckte oss tidigt på morgonen ;)
Just nu sitter jag och kollar igenom alla 300 kort jag och Sara tog. haha det tar lite tid! Senare i veckan kommer det så klart upp en hel del outfitbilder också :)
Vi på vår balkong med den fina utsikten.
 
Sara hade nya skor och fick ont i fötterna. Tyckte jag var duktig som kunde bära henne med tanke på mina egna skor ;)
 
Här bodde vi. Det är vår balkong man ser.
 
 
 
Pålördagen fick vi uppdrag som skulle hittas och lösas med hjälp av en gps.
 
På 2 dagar hade vi med oss 12 par skor :)

RSS 2.0