USA dag 1 och 2

Resan i fredags var inte den roligaste.. jag hade tappat min röst efter att ha haft superont i halsen och hostat. Så jag var heeelt slut. Men som tur va så hade vi superbra platser på första flyget ut från Köpenhamn till toronto.
 
vårt flyg var försenat in till Toronto så vi fick stressa för att hinna med vårt connecting flight till LA och vi hann precis. Det är inte det lättaste att skynda så med ett litet barn med. Men måste säga att han var superduktig hela resan! Han grät inte en enda gång! inte en gång! Helt sjukt! 
 
Tyvärr så har jag inga bilder från resa till LA eftersom jag inte mådde så super precis..
 
Väl framme i LA så gick det jättesmidigt att ta shuttlen ut till Hyrbilsstället och hämta ut bilen. Vi fick ju välja vilken bil vi ville från den sektionen vi hade hyrt och vi hittade en superfin JEEP, en av de senaste tror jag. Jag nästan sprang till den för att ingen annan skulle hinna innan haha..
 
 
 
 
Vi hann bara vara i LA i 10 timmar innan det var dags attt flyga vidare, till Washington state, till min syrras andra hus. Så tidigt lördag morgon tog vi flyget från LAX till Portland (som ligger 10 minuter från syrran) och jag måste säga, jag brukar ju vara super rädd att flyga, men denna resan var helt super! ingen turbulens och superfin utsikt HELA vägen!
 
 
 
 
Sen när vi kom fram hit, så var det som ni såg på bilden igår, jättefint väder. Ca 25 grader. Som vi njöt.
 
Igår kväll åt vi god påskmiddag. Sen gick vi och la oss tidigt för vi va så trötta!!
 
Glad Påsk!
 
 
 

Carmencita Rockefeller

Då var söndagen här och nästan över och den har bjudit på strålande sol! Dagen har flugit förbi, jag har gjort all toch inget. Har mest försökt undvika att städa vilket är ett måste!
 
Igår åkte vi till Malmö för att gå på teatern/musikalen Carmencita Rockefeller. Den bygger på en sann historia om en hårfrisörska som på 70-talet lyckdes lura många i överklassen att hon var medlem i familjen Rockefeller, hjärnkirug, framstående cancerforskare och barnbarn til Kejsaren av Japan.
 
Personligen tyckte jag inte om musikalen/pjäsen! Det var absolut inget fel på skådespelarna eller likande. Mitt problem var historien i sig. Jag tyckte inte alls om historien. Carmencita lurar alla hit och dit och jag tyckte personligen att hon måste ha varit riktigt sjuk i huvudet!
 
Jag har förresten en sak att klaga på om uppsättningen. Slutet. Vi fick se Carmencita ljuga och lura alla i 2 timmar. Efter att ha byggt upp så mycket drama om hennes lögner blev jag bara mer och mer sugen på att se själva avslöjandet. Vad hände som fick allt att falla samman? Blev besviken när avslöjandet var över på 2 minuter och jag dessutom inte fattade hur det gick till!
 
Såå nja jag var väl bara sådär nöjd med kvällen. Men ni känner mig: altid kul att få klä upp sig och att det händer något!=)
 
 

Jag hittade våren till slut!!

Det var här, i USA som våren har gömt sig!!

Bloggar mer ikväll men nu ska jag bara fresta er lite :)

/Selma


Påskfirande

Det är så skönt att vara ledig! Tänk att ha så mycket tid över till att bara ligga i soffan. haha Även om det är sant att soffan är min bästa vän för tillfället hinner jag med massa annat kul också. Igår var jag först hemma hos Sara, vi tittade på The Lying Game och planerade lite inför hennes kommande fördelsedagsfest!
Sen åkte jag hem till mamma och firade påsk. Mat, lekar och äggjakt så klart. Alltid lika trevligt :)
Ikväll ska vi faktiskt gå på teater. Ska klä upp mig som en riktig kulturtant! Ska bli roligt. Berättar mer sen.
 
Fryser alltid om mina fötter så jag brukar få låna Saras inneskor. Denna gången matchade dom min outfit så jag var tvungen att fota. Hennes hund ville vara med på bilden men det ville inte jag ;)
 

 
/Tanja
 

Glad Påsk

Glad Påsk på er alla! Hoppas ni får en mysig påsk med mycket sol!
/Tanja

2 dagar..

Jisses, i övermorgon åker vi! Å jag börjar känna att det är en förkylning på gång, hoppas verkligen inte det blir något. Jag driker massa vatten med citron och honung i preventivt syfte. Vi får se hur det blir. 
 
Idag ska jag handla det sista inför resan och sen ska jag till frisören =)
 
Jag kan tyvärr inte berätta de bra nyheterna än, but hang in there! Så fort det är klart så får ni reda på vad det är..
 
Igår var vi i stan med Tanja och Detti och kolla vilket fint foto vi fick på Jacob =)
 
 
 
Mammas sötnos!
 
Ha en bra dag..
 

I Miami?


Så bra skrivet!

Läste precis vad Alex Schulman hade skrivit i sin blogg angående fik och deras barnvagns och barn förbud. Så bra skrivet och jag är glad jag inte bor i Stockholm och hoppas verkligen inte HBG börjar med sådana dumheter!!
 
Läs inlägget HÄR
 
 
 

...

Vi kom hem från ÖF för ca 30 minuter sen. Lillen somnade direkt och jag har nu hunnit få undan disken oh tänkte ta mig en kopp kaffe okså innan det är dags för lillen att vakna igen.
 
Min mamma som skulle passa Jacob imorgon när jag jobba är sjuk nu så jag fik ringa jobb och säga att jag inte kan komma. Synd, för det skulle faktiskt vara bra att kunna komma till jobb en dag nu innan det är dags att börja jobba igen i sommar liksom.. menmen, jag har myket annat jag ska hinna med denna veckan redan ändå.
 

Sönder..

Mid dator har gått sönder!!! Jag misstänkte att detta skulle ske, så jag la över alla fotografier och sånt på en extern hårddisk som tur är!! Lite bilder jag hann jag inte föra över bara... Men vi håller tummarna för att den går att laga. Tur att mannen har en dator också som jag kan använda. Kommer även ta med denna på resan så jag kan uppdatera er läsare om våra äventyr =)
 
Idag är det ÖF som gäller på förmiddagen och i eftermiddag ska jag städa lite hemma och packa lite också.
 
Imorgon ska jag jobba. Jag har inte jobbat sen augusti förra året så det ska bli både kul och jobbigt att gå och jobba, men det är ju bara imorgon, sen ska jag inte jobba förrens sommaren, då jag ska jobba lite extra.. Sen till hösten kommer jag börja jobba ca 75%.
 
Slänger in en bild på oss när vi var i USA sommaren 2011 och längtar tills vi ska stå på samma ställe igen, fast denna gången med vår lille älskling, Jacob!!
 
 
 
 
 

Måndag

Måndag igen. Asså veckorna bara flyger förbi! Vad hände med hela mars liksom?
Just nu sitter jag och tittar igenom alla mina amerikanska favoritaffäers hemsidor för att kunna göra en liten shopping lista till Selma. Hon åker ju snart till USA! Är lagom avis...
Har hittat lite grejor från WetSeal som jag gärna vill ha. Har hittat lite fint på CharlotteRusse också men deras storlekar är inte alltid att lita på så vet inte riktigt om jag vågar?
Kolla in spetstoppen från CharlotteRusse. Jag dör lite så snygg!! Skjortan är inte fy skam den heller...
 

Söndag

Helgen har flutit på utan några speciella incidenter. Har vairt hemma mycket och tagit det lugnt. Skönt! En lång promenad i solen och en runda till Väla har också hunnits med. Var på Väla idag med Selma. Tyvärr blev det ingen shopping för min del då jag har 8, 44 kr på mitt konto! haha Det blev ingen shopping men en fika och massa fönstershoppande iaf=)
Nu håller jag på att tvätta och laga mat och sen ska vi titta på Arrow!
 
Fotomodellen Jacob var inte på sitt vanliga fotomodelliga humör idag. Annars brukar han vara snabb med att posa när kameran kommer fram! hehe
 
 

 

5 dagar..

Idag blir det en liten shoppingtur med Tanja =) vi måste köpa det sista inför resan..
 
Lillen sover just nu och jag ska göra mig iordning. Sen ska vi äta lite lunch innan vi åker =)
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 

Earth Hour

Om ca 30  min är det dags igen. Earth Hour. Det är sjunde året sen detta "uppfanns". Syftet är att vara rädd om vårt jordklot!  Jag ska släcka allt elektriskt. Ska ni?
 
 

Lördag..

Jag vaknade och trodde det var söndag idag. Eftersom min man var ledig igår när det var besiktning av huset så blev allt liksom framflyttat i mitt huvud =P 
 
Idag ska jag först på en barnloppis med en vän. Sem ska vi på 2 födelsedagsfester =) Eller ja, ett kalas och en fest. Men det lär inte bli så sent för oss, för vi ska upp tidigt imorgon för Jacobs babysim =) han missade förra vecka för han har varit superförkyld, stackes liten. Han är mycket bättre nu så imorgon missar han inte iallafall.
 
Förresten.. Jag har fortfarande inte börjat packa inför resan och det är ovanligt för mig för jag brukar alltid börja packa 1 vecka innan. Får se om jag hinner med nåt nu i helgen annars får det bli i början av veckan. Måste även packa ihop allt som jag ska lämna till loppisen i nästa vecka. Gud, nu blev jag lite stressad. 
 
nu måste jag göra mig iordning för loppis =)
 
 
 
 

McCartney vs. Forever21

 
 https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1724011/images/2010/likasombr_73320352_75669188.jpg
 

1 Vecka!!

God morgon. Då var det fredag! Det är nu 7 dagar kvar tills vi åker.

/Selma


Finally..

Vi har väntat ett tag på att Dara skulle släppa något nytt! Här är den senaste från Dara Bubamara..
Jag har itne hunnit lyssna så mycket på den än, men första intrycket är bra och den kommer ju bara bli bätter när man lyssnar lite mer på den.
 
 
 

2013-03-21

Jag kan tyvärr inte berätta den stora nyheten än! För det är inte spikat än.. Det lär ta en vecka till innan vi vet bestämt! Men fortsätt hålla tummar och tår =)
 
Förresten.. Vet ni? Det är bara 8 dagar kvar tills vi åker. tidn har gått för snabbt. Jag har inte hunnit fixa allt som jag trodde jag skulle hinna fram tills nu. Sen ska jag jobba lite nästa vecka så jag får sätta igång. 
 
Bl.a. ska jag sälja lite barnsaker på loppisen här i byn som ÖF sköter, så jag måste märka kläder och grejer med pris och mitt nummer. Tänkte börja ta tag i det i helgen. Imorgon har köparna besiktning av huset så tänkte städa upp lite.
 
Sen på söndag ska jag med Tanja till väla och handla det sista inför resan.
 
Nu ska jag jag njuta av en kopp kaffe =)
 

Smakråd

Nu får ni agera smakråd alla läsare. Köpte denna fina silvriga tröja i helgen. I löööööv it! Parade ihop den med mina snygga silvriga sneakerwedges. Kunde inte riktigt bestämma mig för om det var snyggt eller för mycket? Vad tycker ni? Ni som inte gillar modellen på skorna, låtstas att det är en model ni gillar istället då ;)
 
 
 

Superduper Nyheter!!

Fick ett superduper bra besked idag!! Men väntar fortfarande på ett till !! Är sjukt NERVÖS! Detta är så spännande. Jag vågar inte berätta för er innan allt är klart! Men håll tummarna och tårna =)
 
 
 

Blööööö

Nu får det vara nog. All denna snö. Jag försöker hålla humöret uppe och försöker att inte gnälla och tänka positivt men hur lätt är det? Vintern ska vara i 3 månader inte 6!
Hur normatl är det att vakna upp till detta på vårdagsjämningen?
 

Jag kan själv !!

Idag åt lillen hemmalagad köttfärsås för första gången! han verkade verkligen gilla det! Sen fick han prova att äta lite själv också, det var superkul!!
 
 
 
 
 

Los Angeles

Alltså, det är snart dags!
Snart kommer vi stå där och ha denna utsikt över LA!
Detta foto är taget bredvid uppfarten där min syrra bor..
 
 
 

Beach Boy

Hittade dessa söta plaggen på Carters 
 
 
 
 
 

Gomorrn´

Vaknade i morse och väntade mig en massa snö ute och värsta stormen.. Men det ser nästan likadant ut som när jag gick och la mig? Kanske kommer ovädret senare idag? Det blåste ju igår, men nån storm märkte jag inte av.
 
Just nu sitter lillen på sin lekfilt och jag sitter med mitt morgonkaffe och fixar med bl.a. lillens 1-års kalas.
 
Vi ska bara vara hemma idag och mysa.
 
 
 
 
 
 

I want it!

Jag har kollat runt på lite sidor med kläder och så och hittat en super fin peplum top i faux läder.. Hoppas, hoppas denna finns kvar hos Forever21 när jag är i USA så jag kan prova den och hoppas hoppas den passar =)
 
Den ser itne riktigt ut att passa tjejen på bilden så vi får se..
 
 
 
 

Ringer

Senaste serien i mitt fulla serieschema är Ringer. Hade tid över och bestämde mig för att testa den. Och det var ett bra beslut ;)
 
Ringer handlar om två tvillingsystar. Siobhan och Bridget. Efter att Bridget tagit fel beslut hela sitt liv och tillslut hamnar i drogträsket får Siobhan nog och säger upp kontakten med sin syster. Flera år senare tvingas Bridget in på rehab för att kunna vittna i rätten om ett mord hon råkade bli vittne till. Bridget bestämmer sig för att fly och tar kontakt med Siobhan. När Siobhan begår självmord bestämmer sig Bridget för att ta över hennes identitet. Men Siobhan har tydligen också en massa hemligheter och att låtsas vara Siobhan är inte så lätt som det först verkade!
 
Ännu en serie med tvillingar i huvudrollen. Jag såg ett par avsnitt och tyckte dom var helt ok. Sen dröjde det ett tag innan jag började titta igen. Nu har jag sett 8 avsnitt och serien har blivit väldigt spännande! Det händer väldigt mycket i alla avsnitten och serien tar oväntade vändningar då och då.
Systrarna spelas av Sarah Michelle Geller. Var aldrig ett stort Buffyfan men gillar henne som systrarna i denna serien!
 
Har förstått att serien bara fick en säsong innan den lades ner. Men har också läst att den fick ett ordentligt slut så serien är absolut värd en titt ( om nu det där med ordentligt slut stämmer, annars blir det bara jobbigt i slutänanda).
 
Uppdatering: Såg precis färdigt det sista avsnittet. Serien fick inte alls ett bra slut. Det var som vilken säsongsavslutnings som helst med massa lösa trådar och frågor! Är lagom irriterad nu. hehe Det har varit en riktigt bra serie men med ett kasst slut känns det ju inte lönt. Slösa inte er tid på detta!
 
 

Casual sunday

/Tanja

Ullared och tjejmiddag

Söndag morgon och huvudet värker fortfarande. Har haft huvudvärk sen i torsdag. Lite jobbigt! Men man kan ju inte låta lite huvudvärk hindra en så jag har hunnit med en hel del i helgen. I fredag var vi hemma och mös lite med Cheez Heartz i soffan och en ny serie att titta på.
På lördag morgonen bar det väg till Ullared. Jag och Detti var mycket effektiva och var hemma igen redan vid halv 3. Köpte några klädesplagg och lite annat. Visar uppp sakern ai outfits sen som vanligt ;)
Igår kväll fyllde Sandra och Sara år. Dom bjöd på tacos och chokladmouse. Mmm. Egentligen var det tänkt att vi skulle gå ut efter men jag bangade faktiskt. Var trött och hade ont i huvudet. En annan gång!
Idag är det söndg och vi får se vad denna dagen bjuder på. Sol och fint väder verkar det iaf vara om man tittar ut!
 
Kolla vilka coola skokartonger dom hade! Kostade bara 10 kr styck också. Jag var såååå sugen på att köpa dom men insåg att jag inte hade någon användning för dom. Har ju alla mina skor på hyllor. Det som slutligen avgjorde beslutet var att dom var bara 10 cm höga. Mina klackar hade inte ens fått plats! Haha
 
/Tanja
 
 

Söndag..

Ida blir det inget babysim för vår del. Jacob är super förkyld. Hoppas han blir frisk innan vi åker. Det är 12 dagar kvar, så chansen att han hinner bli frisk är ju rätt stor. Det är itne kul att flyga när man är förkyld, trycket i öronen blir ännu värre då ju =( Sen är det inte heller så kul att vara sjuk överhuvudtaget när man reser. Men vi håller tummarna för att han blir bättre innan.
 
Igår Var Anna och David här med sina hundar och hälsade på oss. Vi gick långrunda med hundarna sen åt vi gott och resten av dagen/kvällen bestod av filmer och lite buzz spelande..
 
Idag ska vi på visning av en lägenhet i Helsingborg, spännande. Vi har hittat köpare till vårt hus och har skrivit på papprena, men köpare har ju 2 veckors ångerrätt så vi ropar inte hej förrens det är helt färdigt. För andra som vi känner som sålt sina hus har liksom ropat hej för tidigt och sen drog köparna sig ur och då är det trist om man redan börjat fixa med nytt boende eller andra saker. Men vi hoppas allt går som det ska..
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe.
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 
/Selma

Nu bär det iväg!

/Tanja

2013-03-15

Då var det fredag igen. Idag ska lillen och jag åka till Väla med min mamma och mina brorsdöttrar och fika =) Vi tänkte ta stan egentligen, men det är ju vinter ute!! usch.. 
 
Igår hämtade jag ut vagnen och jag måste säga jag är riktigt nöjd, den är mycket bätte än den förra, den blir mindre vid ihopfällning och den är mer praktisk bara (säger inte att den andra är dålig, för den var också bra, denna är bara snäppet bättre). Sen det med mugghållare, jag fick tips att man faktiskt kan köpa sån universal och det tänker jag göra! Tack Sara..
 
Här ser ni lillen i vagnen (han var itne alls intresserad av att vara med på bilden =P )
 
 
 
/Selma
 
 
 
 
 

Nya stövlar

I paketet som kom för någon vecka sen fanns några toppar och dessa stövlarna. Har redan hunnit använda dom ett par gånger, har inte lyckats få med dom i någon outbit bild bara. Dom är väldigt smala i vaderna vilket jag gillar och varmare än jag trodde! Sen var dom så klart billiga ;)
 
/Tanja

Vagn byte..

Jag köpte en sulky (BabyTravel Bangkok) i slutet av december för att kunna ha med på resor, speciellt flygresor. Men när vi väl skulle resa så var den fortfarande för stor. Så inför USA resan om ca 14 dagar har jag nu sålt den och köpt en annan. det blev en paraplysulky denna gången, mer bestämt: Chicco Liteway.
 
Jag fick sms innan om att den finns att hämta ut, så imorgon efter vi har varit på ÖF så ska vi bort till affären och hämta ut den =)
 
 
 
 Denna ska tydligen vara den bästa paraplysulkyn enligt lite olika tester, dock kommer jag sakna mugghållarna på den andra vagnen..
 
Någon annan med erfarenhet av denna chiccon?
 
/Selma

First time..

Igår var jag och lillen i Helsingborg och gick lite på stan och fikade med en vän och hennes lilla dotter.
 
 
Sen gick vi till en lekplats och Jacob gungade för första gången! Han skrattade och skrattade, så jag tror han tyckte det var kul!  Nu hoppas vi att snön försvinner snabbt så vi kan bege oss ut och gunga igen!
 
 
/Selma
 
 

Skojar du?

Gissa hur jag blev väckt i morse? i Mitten av Mars? Hyresvärden skottade utanför vårt fönster! Förstår ni, skottade SNÖ utanför vårt fönster i mitten av Mars! Hur mycket snö som helst och det snöar FORTFARANDE!
 
/Tanja

18 dagar kvar..

Helt plötsligt så är det mindre än 20 dagar kvar tills vi åker! Vart tar tiden vägen?
 
 
 
 
/Selma

Helgen är över

God morgon god morgon! Stressigt värre. Har precis slängt i mig frukosten så att jag hinner blogga innan jag måste borsta tänderna! hehe
Helgen var slut och det är måndag igen. Det har varit en lång helg med massa aktiviteter. Lördag kväll var vi alla hemma hos Selma och åt och tittade på Melodifestivalen. Jag hejade på Ulrik Munter.
Igår åkte jag hem till Sara vid 11. Där plockade vi fram kakor och hade The Lying Game-maraton. Eller vi hann bara med 4 avsnitt! Väl hemma igen kom Ann-Marie på besök. Vi har fortfarande inte lyckats få ihop en dejt sen jag kom hem från Miami. Så det var verkligen på tiden!

Nu väntar jobb hela dagen. Ha en bra måndag!
 
 
/Tanja

Söndag..

Snacka om dålig uppdatering från min sida! Men det har inte hänt så mycket här hos oss, förutom när jag va ute med tjejerna i fredags, men det har ni sett bilder från redan ju..
 
Igår kom nästan alla tjejerna hit, Tanja, Detti och Tina. Vi åt lite mat och kollade på Melodifestivalen. Vi var alla lika sega från fredagens bravader =P
 
I morse vaknade vi kl 06:15, eftersom det var dags för babysim idag. Jacob var lika duktig som vanligt och skrattade en massa. Sen åkte vi till mina svärföräldrar och åt frukost och stannade där lite. Nu är vi hemma igen och ska mysa resten av dagen.
 
Vi har kommit fram till att Jacob gillar att bli fotad, så fort kameran kommer fram så ler han mot den!
 
 
 
Underbara unge!! <3
 
/Selma
 
 

Opa Malmö style

Guuuud vilken huvudvärk jag har! Jag ska slänga in ett par kanelbullar i ugnen och hoppas på att det löser sig=)

Fast jag får skylla mig själv egentligen., det är självförvållat. Igår spelade Mario i Malmö och vi var där så klart. Förfestade hos Detti sen åkte vi dit. Jag hade väldigt kul, tyvärr var där inte så mycket folk av olika anldeningar. Synd för Marios musik är ju bäst ;)
 
Om någon timme är det dags igen. Vi ska hem till Selma och titta på Melodifestivalen och så ska honbjuda på middag. Mysigt!
 
 
Fråga inte? haha
 
Mina skor vi vara prydnad på Dj-båset. Det var en tjej som ville köpa dom men jag kan inte skiljas från dom...
 
 
 
Jag hade en ny topp på mig från AmiClubWear.
 
/Tanja
 

Helgen är här

Då var det fredag igen och helgen är här! Jag har så mycket att göra i helgen. Har på något sätt lyckats boka upp varenda minut hehe.
Vi börjar med ikväll. Dags för lite fest i Malmö där Mario ska spela. Blir kul förhoppningsvis! Om inte annat får man ju använda sina klackar lite;)
På tal om snygga skor. Kolla in dessa ballerina frn WetSeal. Meee want!
 
 
/Tanja

måste skryta lite..

Min systerdotter, Alexandra. Hon sjunger så underbart fint! Hon sjöng även på vårt bröllop och snart ska vi träffa henne när vi åker till USA =)
 
Alexandra har svart tröja på sig medrött kors (som ni ser här under innan ni startar videon). 
 
 
/Selma

4 jackor

Det har blivit en del oufits med jackor på den senaste tiden. Med all snö så vill man inte gärna ta av sig jackan.
Några åsikter?
 
/Tanja
 

Barnvagnsbio..

Jag har precis bokat biljetter till morgondagens barnvagnsbio i Helsingborg. Har velat gå på det ett tag nu, men det har liksom inte blivit av. Ingen ville hänga med så det blir (bara) jag och lilleman..
 
Filmen som visas är "Du gör mig galen" kommer inte ihåg det engelska namnet. Men har sett reklam på tv och den verkar rolig. Syftet med barnvagnsbio är för föräldrar att kunna gå på bio, fast de har små barn. Det är liksom småbarn-anpassat genom att det inte är hög volym och inte för mörkt i salongen. Sen efter halva filmen ska det tydligen vara paus i 30 minuter för att de små ska kunna käka eller att möjliggöra ev. blöjbyten =)
 
 
 
 
Det ska bli spännande! Återkommer med hur det var..
 
/Selma

Musse Pigg

Dagen har gått snabbt. Vi vaknade ju tidigt och sen vid lunch kom min mamma hit med lite gott att käka innan vi begav oss ut på långpromenad =)
 
Nu sitter jag och kollar på olika teman till lillemans födelsedagsfest i maj.. Det är dags att börja planera för den, för när vi kommer hem från USA resan så är det bara ca 3 veckor kvar tills hans kalas! 
 
Jag har valt ut vilken serie av tallrikar, koppar, osv. vi ska ha!
 
Hur sött är inte det här? Det finns allt med detta motivet att köpa i USA allt från tallrikar till konfetti, ballonger, Ja allt.
 
 
 
/Selma

2013-03-05

Ännu en strålande morgon! Det är underbart att vakna till såna här underbara, nästan vår, morgnar..
 
 
 
Även lillen är på jättebra humör. Nu får vi se vad dagen har att erbjuda =)
 
/Selma

50/50

Vad tycker ni om dessa skjortor? Ena halvan mönster och andra halvan enfärgad. Jag gillar iden med det hela, fast jag tycker inte att det funkar just här. Så tyvärr blir det hoppa för mig. Vad säger ni?
 
/Tanja

Shopping!

Godagens! Hemma igen och snart är det dags för Top Model.
Planerna efter jobb idag gick inte riktigt som jag hade hoppats. Hatar att vänta och gillar inte att behöva ha tålamod! haha vill gärna att allt ska hända direkt och så som jag vill annars blir jag sur och irriterad!
 
När jag kom hem väntade ett paket från AmiClubWear på mig i hallen så då blev jag på bra humör igen. 4 toppar och ett par stövlar. Visar upp allt senare. Ska nog ha något av det på mig på fredag...
Under tiden får ni se lite annat jag shoppat på sista tiden. Vaxade byxor från BikBok i typ någon sorts /petroltealfärg. Speciell men jag gillar den iaf!
Är det någon annan än jag som märkt hur extremt varmt eller kallt det blir i vaxade byxor? Hade ett par på mig när jag festade en gång och det kändes som mina ben höll på att brinna upp! Sen när jag hade dom när det var kallt blev bena till is. hehe i-landsproblem?=)
 
 
/Tanja


 

Fyndat..

I lördags när vi skulle åka och handla olja till träskivan i köket så sa jag till mannen att vi måste åka lite in om Väla, för jag hade en känsla av att jag skulle hitta fina vardagsskor. Och OM jag gjorde. Det fanns ett par kvar, i min storlek, passade perfekt.. och bäst av allt, priset var nedsatt till 174 kr !!
 
 
 
 
/Selma

Hemligheter

God morgon på er! Måndag idag. Ny vecka, jobb som vanligt. Hoppas det fina vädret från igår följer med oss idag! Solen strålade hela dagen och vi avslutade helgen med en lång promenad i solen. Så skönt!
Idag efter jobb ska jag ner till stan och fixa med lite hemligheter. Längtar! Säger inte mer förrän allt är bestämt och färdigt!
Nu ska jag ta och fylla på mp3spelaren med lite ny musik för i helgen är det fest! Mario spelar i Malmö och förhoppningsvis hänger hela gänget med. Pik till Selma ;)
Dags att äta frukost.
 
/Tanja

Toast..

Lillen somnade för ca 30 minuter sen och nu avslutar vi kvällen med toast, SUPERGOTT!
 
 
 
 
Snart blir det lite rolig film också, de visar "Grown ups" på 3an kl 21 =)
 
/Selma

Det börjar närma sig..

Strålande sol ute idag, då blir man självklart på strålande humör :)

Idag har vi haft visning av huset, hoppas de är intresserade :)

Sitter just nu hos mina svärföräldrar och dricker kaffe. Så kom jag på att det är ju bara 3,5 vecka tills vi åker!

/Selma


Pedikyr och Fika

God morgon! Detta inlägget skulle kommit igår egentligen. Men jag somnade! Skulle bara titta färdigt på lite serier först och sen gå och blogga men så blev det visst inte.
 
Iaf så staratde dagen tidigt igår med att jag mötte upp Sara i stan. Solglasögonen var redo i väskan och vårjackan var på. För nu är det ju ändå vår eller hur? Tji fick vi. Det blåste och regnade och var svinkallt! Något mysigt var iaf att vi skulle gå och få pedikyr. Sen gick vi vidare och fikade lite snabbt. Hemma igen var det då dags för serier som jag sen somnade till hehe.
 
Idga är det en ny dag och idag är det fika hos Detti som gäller. Solen skiner lite nu så hoppas den håller i sig. Då ska jag gå en promenad tänkte jag!
 
/Tanja

2013-03-01

Då är det redan Mars månad! inte klokt så snabbt tiden går!
 
Idag var lillen och jag i stan och fikade med Sara och Milton =) 
 
 
 
 
Nu sitter vi och kollar på film och jag sitter även och planerar lite för vår kommande USA resa (om 28 dagar!!)
 
/Selma
 

Ännu mer shopping

God morgon god morgon! Idag var det lite lättare att komma upp ur sängen för idag är det ju fredag! Dessutom har solen tittat framvarje dag hela veckan nästa. Vår på gång kasnke?=)
 
Igår hämtade Selma och Jacob upp mig direkt efter jobb som ni vet. Shoppade ett par byxor och en supernice tröja. Jag och Selma får ha på oss dom samtidigt och visa upp;)
Har inga bilder att lägga uppp för Selma snodde alla igår;) Har däremot fotat vad jag köpte igår lite snabbt. Det matchade till och med. Måste bara lista ut vilka skor man sk aha till. Några tips och ideer?
 
Ha en bra fredag!
/Tanja

RSS 2.0