1 år..

Den vänstra bilden är tagen exakt ett år sen, på halloween 2012 och den till höger är då tagen idag..
 
 
 
 

Happy Halloween

önskar denne söte apan :)
 

Senaste flugan

 
Jag måste säga att jag gillar denna modellen på byxor rätt mycket faktiskt. Ända problemet är att jag brukar inte passa i dom. Hittar jag ett par som sitter snyggt, shoppar jag direkt! Vad säger ni?
 
 

Lea black

Joanna och Lisa från Housewives of Miami är på Lea Blacks lanseringsparty för hennes aftonväskor. Lisa och Joanna börjar en diskussion som slutar i ett storartat bråk.
 
Lea: "I'm not mad that they got in to a dispute at my party. But I mean if your gonna get in to a dispute, at least promote my bags. Pick up a bag a slap the bitch with it!"
 
 

 


Stormen Simone

God morgon!
Igår var det ju som ni säkert har läst stormen Simone på besök här i Skåne. Sånt här såg jag mycket av nä rjag åkte hem från jobb igår. Undra hur det ser ut idag?
 

Ledig måndag..

idag tog vi sovmorgon alla 3. Jag tog ut semester i sista sekund och mannen tog ut pappadag också. Så idag har vi hunnit med väla och busfabriken :)









/Selma

Love Pink

 

Severina

Igår var det ju då äntligen dags! Severina kom till Helsingborg. Vi var hembjudna till Selma på förfest där vi hade väldigt rolig tmed många skratt. Sen åkte vi vidare till Sjöcrona. Severina är sååå proffsig men tyvärr spelade hon lite för många lugna låtar tyckte jag. Men jag hade ändå roligt=)
 

Heeelg!

God morgon! Då var helgen snart här.
Igår var jag och Sara ute på en lång promenad efter jobb. Det var rätt skönt även om det började ösregna mitt i allt. Skulle ju fota lite och så som vanligt men det är inte lätt när regnet öser ner! hehe
Ni får en gammal bidl från Kalifornien istället. När vi var i San Fransisco och det var lika kallt där som det är här nu! hehe
 
 
 

Valentino vs. Have2Have

 

Fingers Crossed

Har ju totalt glömt bort att visa upp en jacka/kappa jag köpte från SheInside för ett tag sen. Har inte fått den än men håller alla tummar att den ska passa! Detta är tredje vintern jag letar efter en svart kappa jag kan ha. Har inte hittat någon så nä rjag såg den fick jag helt enkelt chansa och hoppas att den är snygg=)Hittade inga bra bilder på den i svart men jag har ju så klart köpt den i svart=)
 

Halloween snart...

I fredags så pyntade jag balkongen inför halloween. Här e resultatet..
Imorgon jobbar jag men sen är jag ledig resten av veckan förutom 3 timmars utbildning en dag :) Imorgon kommer min syster och hälsar på. hon bor i Los Angeles så det ska bli kul :) det var inte så längesedan sist eftersom vi var ju där i påsk :)
 

Love

God morgon! Ny vecka, nya tag! Helgerna flyger förbi för fort. Vardagarna också. Snart är det dags för Severina!
Trevlig vecka allihop!
 
Körde förbi ett sånt här fint stoppljus en dag när vi var ute och körde. Lite gulligt:)
 

Dagens misstag

Nu ska ni få höra på Dagens största misstag. Satt i soffan med min nya chipspåse innehållandes Dillchips. Öppnade den och började äta. Zappade lite mellan kanalerna och där visades ju 2 Broke Girls. 4 avsnitt i rad. Nu hade jag att göra. Skrattade åt Caroline och åt chips samtidigt. Helst plötsligt tittar jag ner i chipspåsen och den är nästan tom! En 300gamspåse!
Jag har mått illa nu i flera timmar!
Dagens läxa. Häll upp lite chips i en skål så du ha kontroll på hur mycket du äter! haha
 
 
 

Saturday Night

 

The Crazy Ones

För ett par veckor sen hade Robin Williams och Sarah Michelle Gellers nya komediserie The Crazy Ones premiär. När vi var i Las vegas i somras och rescenserade serier var det pilotavsnitten av The Crazy Ones vi såg. (Läs om det här.)
Jag har nu sett några avsnitt iaf och ville tipsa om den. Tycker faktiskt den är väldigt rolig! Kan ha lite svårt för Robin Williams ibland men här är han lagom fjantig.
 
Robin Williams och Sarah Micheller Geller är ett fråmgångsrikt far-dotter-team inom reklamvärlden. Varje avsnitt handlar om olika reklamer dom gör och så klart så är det alltid något som går fel!
 
Ta en titt, den är som sagt rätt rolig=)
 
 
 

Gomorron

Är ute på morgonrundan med vovven.. Snart bär det av mot jobb..

Det e frost ute idag..



/Selma

Severina

Nu är det bara 9 dagar kvar tills det är fest på sundspärlan, när Severina kommer tillsammans med Sasa Matic..
 
 
 
 
 
 
 
Längtar!!
 
 

Torsdag

Snacka om att jag känner mig utvilad efter 5 lediga dagar i sträck. Så jag är redo för en lång jobbhelg.
 
Igår fick vi hem vårt nya Tivo från Comhem. Mannen installerade allt igår och lämnade den tomma lådan i vardagsrummet. Den hittade lillen såklart! så han har lekt med den nu i nästan 1 timme, han flyttar runt den, sätter sig på den och flyttar den igen, osv. Så jag passar på att blogaa och dricka en kopp kaffe =)
 
 
 
 
 
 
Snart ska vi börja göra oss redo för att komma iväg till dagis.
 
 
 

5e dagen.

Idag är det den 5e och sista dagen på min "långledighet" jag har 5 dagar ledig i rad 2 gånger under en 10-veckors period.

Anyways.. Idag åt vi en taco gryta, med korv och bönor. Till detta hade vi tortilla och majskorn.. det var gott. men inte något jag lär laga igen..







/Selma

I <3 my life

God morgon på er alla! Halva veckan har snart gått. Längtar till helgen. Min älskling är äntligen hemma igen efter 2 veckors semester!
Han hade massa presenter med sig hem til mig igår. Bla annat linnet från Tally Weijl. Bad Selma och Detti att köpa det redan när dom var på semester i sommras men då fanns det bara på hemsidan. Äntligen har jag det nu i min ägo;)
 
 
 
 

Dagens..

Idag åt vi lax, med rostad potatis, kryddsmör och morotstzasiki. Supergott!
 

Något för Halloween?

God morgon! Har lite bråttom som vanligt men fastnar ändå alltid här. Det hörs som om det har slutat regna nu iaf så jag är nöjd:)
Hittade dessa tighsten igår när jag googlade rundor. Dom såldes som vanliga tights men jag undrar om man kan ha dom någon annanstans än Halloween? haha så hemska, fast liiiite coola=)
Hoppas ni alla får en bra måndag!

17 månader!

Min lille bebis växer alldeles för snabbt...











jag e ledig tom. onsdag, så imorgon har vi lite sovmorgon innan vi ska iväg och fika med vänner :)


/Selma

Long time no see

Hej hej hemskt mycket hej! Det var verkligen längesen jag bloggade känns det som. Har inte haft något att säga, varit hemma sjuk och inte gjort något speciellt alls. Men idag så var tjejerna här på våfflor så då får jag ju berätta om det. hehe
När jag var liten var vi alltid hos min farmor och farfar på söndagar och åt våfflor och idag så fortsatte jag den traditionen med tjejerna. Det var riktigt mysigt!
Just nu sitter jag och lyssnar på regnet. Det ösregnar ute. Ni som känner mig vet att regn och kyla inte är min grej men måste nog erkänna att det låter lite mysigt iaf när regndropparna slår mot rutan. Så länge jag slipper gå ut i det så:)
 
 

Nu är den här..

Jag har väntat på att hösten skulle komma på riktigt, men jag har inte känt det, förrens idag!! Det var gula, orangea och röda löv överallt!
 
 
 
 
 

Wishlist by...Tanja

 

Nyttiga popcorn

God morgon! Har varit hemma från jobb ett par dagar nu. Har känt mig febrig och trött. Lite bättre idag så det blir nog jobba som vanligt imorgon.
Ville egentligen bara dela av mig av denna artikeln vars innehåll passade mig utmärktl!
 

"Popcorn nyt­ti­ga­re än grön­sa­ker

Hör upp alla popcornälskare. Popcorn är nyttigare än både grönsaker och frukt och klassas som rena guldsnackset. Professor: "Det är näringsrika guldbitar".  

 Popcorn innehåller mer hälsosamma antioxidanter, så kallade polyfenoler, än vad grönsaker och frukt gör och är det enda snackset som består av 100 procent obearbetat fullkorn.

Skalet runt, det som sätter sig emellan tänderna, är koncentrerat fullkorn och så pass nyttigt att man kan kalla popcorn "nutritional gold nuggets" enligt Joe Vinson som är professor för kemiinstitutionen vid University of Scranton. Han menar att en portion popcorn ger mer än 70 procent av det dagliga intaget av fullkorn och då genomsnittspersonen får i sig endast hälften av vad som behövs kan popcorn fylla denna lucka på ett väldigt trevligt sätt.

Att popcorn är så pass nyttigt förutsätter dock att man tillagar popcornen på rätt sätt. Slopa mickrovågsugnen och tillaga istället i en kastrull med lite rapsolja.

Mickropopcorn består i regel av 43 procent fett jämfört med 28 procent fett om man tillagar popcornen själv. Så var försiktig med mängden salt, smör och olja då dessa kan förvandla guldsnackset till en fett- och kaloribomb."

 

Äppel- skalare/skivar/urkärnare ???

En kollega på jobb berätta om en maskin som skalar, kärnar ur och skivar ett äpple på en gång.. 
Den säljs på Gekås, så när Tanja var där i helgen så bad jag henne köpa en till mig..
 
Jag måste säga.. Den funkar PERFEKT!
 
Jag har en äppelpaj i som bakas i ugnen just nu =)
 
OBS!! jag lyckas inte få in en mindre bild på videon.. hoppas ni kan se ändån..
 
 
 
 
 
 

Onsdag.

Jag jobbade natt och kom hem vid 7.15 imorse.. så jag sov och sen hämtade jag lillen på dagis..Sen tog vi en fika med mormor, på Fahlmans i stan..
 

Tisdag

Idag åt vi fiskgryta med tomat och lätt sting.. Super gott!
Trodde inte lillen skulle gilla det, men det gjorde han minsann =)
 

Lampor..

Igår kom lamporna som jag beställ.. De e till våra nattduksbord i sovrummet. Jag tog en rejäl chansning när jag beställde dem. De va riktigt billig och jag visste om de skulle vara så fina. Men jag är supernöjd!!
 
De är från Ellos och kostade bara 198 kr för båda!!
 

The Wife of Reilly - Jennfier Coburn

Nu har jag äntligen läst ut The Wife if Relly. Har ju som sagt velat läsa den sen ett år tillbaka nästan och nu äntligen är det gjort. Och jag blev inte besviken!
 
Boken handlar om Prudence som har ett platoniskt äktenskap med Reilly, enligt henne själv iaf. När hon åker på klassträff i sin gamla hemstad träffar hon sin gamla pojkvän Matt, "The one who got away". Utan att förstå hur det hände finner hon sig helt plötsligt förlovad med Matt som tror att hon är änka.
Prudence ser ingen annan utväg än att hitta en ny fru åt Reilly, så han inte ska bli ensam när hon lämnar honom. Hon sätter ut kontakt annonser i tidningar och börjar dejta olika potintiella fruar åt Reilly.  Hur ska detta sluta?
 
Jag visste redan hur det slutade ungefär då jag redan läst en liten fristående berättelse om just Reillys nya fru. Men det gjorde inget för boken var lika rolig ändå. Skrattade för mig själv flera gånger och kunde inte riktigt sluta läsa.
Jennifer Coburn skriver på ett bra sätt med mycket humor. Rekomenderar boken och författaren:)
 
 

Kötbullar i tomatsås med rostad potatis

Ja, det var vad som stod på menyn idag. Till det hade vi grönsallad../Selma

En dag på Ge-Kås

Ännu en fullspäckad dag är förbi. Idag har jag spenderat hela dagen i Ullared med mamma min. Vi shoppade för ovanlighetens skull inte så mycket någon av oss. Tyckte vi var väldigt förnuftiga och frågade oss själva
-"Behöver vi verkligen en till scarf, fler tunikor eller en till grön väska tex?" haha
Något jag däremot behövde var en riktigt varm vinterjacka och det hittade jag iaf efter mycket om och men.
Hela Ge-Kås var så klart fyllt med julsaker så köpte 2 tomtar också för julstämmingen skull.
Kort tog vi däremot inga. Hade glömt kameran hemma. Blev lite nervös när jag inte hittade den i väskan. Jag glömmer ju aldrig kameran liksom?
 

party..










/Selma

Bak-och seriedag

Nu sitter jag här med magen full av kakor! Sara kom hit vid lunchtid. Vi hade bestämt oss för en bak-och seriedag. Först fick vi bege oss till Coop för att shoppa ingridienser. Då blev vi väldigt sugna på grillad kyckling så vi köpte en sån också. Mums!
Sen bakade vi flera timmar. Gjorde snickerskaka och biskvier. Eller rättare sagt, Sara gjorde biskiver. Det var alldeles för pilligt och tålamodskrävande för min del! hehe
Några avsnitt av Make it or Break it hann vi också med. Det är vår nya serie nu eftersom The Lying Game bara slutade tvärt...
Sen en promenad i det sköna (faktiskt) vädret innan Sara begav sig hemåt igen.
En perfekt höstdag!
 
 
 

lördag..

En kopp kaffe, sen bär det av mot jobb.
Ikväll blir det fest :)




/Selma

Det eviga letandet

God morgon! Helgen är alldeles runt hörnet! Trodde aldrig den skulle komma denna veckan. Såååå långsamt det har gått! Ni vet hur det funkar, helgen invigs med snygga skor här på bloggen. Nu när det börjar bli kallt tas det eviga letandet upp på nytt. Varje vinter letar jag efter snygga stövlar, både med klack och utan. Hittar aldrig några jag blir 100% nöjd med så letar alltid nya nästa vinter. Hittade iaf dessa precis. Tyckter dom bruna är riiiktigt snygga, men rätt svårmatchade tyvärr...
 
 

Ugnsbakad kycklingklubba med rödbetor och fransk dressing..

Ja, det är vad som stod på menyn idag i matkassen!
Vi startade upp vårt abbonemang med matkassen från CityGross igen, förra veckan.
Är supernöjd med den, alltid goda rätter och färska råvaror!
 

Trötter

God morgon! Tänkte bara titta in och säga hej. Har inget att berätta, somnade redan kl 8 igår! hehe
Tycker denna veckan har gått otroligt långsamt, jag längtar till helgen. Då kommer Sara hit så ska vi ha bak-och seriedag och på söndag ska jag till Ullared. Wie!
Under tiden få rni en bild från förra helgen som jag tyckte blev rätt cool fast den blev misslyckad.
Ha en bra torsdag!
 
 

Dagens fångst..

 
Bilderna är inte de bästa men de går att se..
Jacka: Zara
Byxor: Kappahl
Vantar: HM
Skor: Kavat
 

Väla..

Idag var vi på väla. Lillen behövde lite nytt inför hösten. Så det blev lite fina grejer..lägger upp bilder på shoppingen senare när lillen somnat.
Vi tog såklart en fika också med mormor och morfar ♥
 

Runner Runner

 I helgen var vi på bio och såg Runner Runner med Justin Timberlake och Ben Affleck. Jag tyckte det var en riktigt bra film!
 
Rich pluggar på Princeton men har inga pengar att betala avgiften. Han går in på en pokersida för att vinna hoppas han. Istället förlorar han allt! Matte- och datorgeni som han är förstår han hatt han har blivit lurad. Sidan är registrerad i Costa Rica så han åker dit för att snacka med ägaren Ivan Block. Väl där blir han erbjuden ett jobb inom företaget och Rich känner att han har hamnat i Paradiset. Men allt är inte som det ser ut och snart har Rich både FBI, Ivan Blocks män och Costa Ricas ledare i hälarna!
 
Jag gillade som sagt denna filmen. Actionfilm utan en massa sprutade blod och avhuggna kroppsdelar. Här handlar det lite mer om att vara smart...
Sen är ju både Justin Timberlake och Ben Affleck riktiga ögongodis;)
 

Äntligen!!

Den 26 oktober kommer Severina!! Till Helsingborg!! I can´t wait!
 
 
 
 
 

RSS 2.0