Ali

Då var det dags för en liten filmrescension här på bloggen igen. Vi har tittat på Ali med Will Smith i huvudrollen här hemma dom senaste två kvällarna.
 
Ali handlar om världsmästaren i boxning Muhammad Ali. Man får följa honom genom hans boxningskärriär frrån hans första mästerskapstitel.
 
Det var en bra film. Har Will Smith någonsin gjort en dålig film?
Dock har jag ändå lite kritik. Filmen är fokuserad på hans boxning och man får bara glimtar i hans privatliv, vilket jag tyckte var lite tråkigt. Den går också väldigt fort fram i handlingen och hoppar en massa år åt gången. Jag tyckte det var lite otydligt gjort och det var inte alltid jag fattade att nu utspelade sig handlingen flera år senare.
Det känns som om filmen är gjord för Ali's fans. Jag som inte visste något sen innan om honom tyckte att det var stora delar av filmen jag inte riktigt förstod. 
 
Så slutligen: Se filmen för den är bra. Men skumma igenom Wikipedias del om Muhammad Ali innan så blir den nog ännu bättre!
 

Dagens Bebis - X3


BF

Jaha, då var den 30 augusti här, men ingen bebis inte =P Får se hur länge lillan stannar där inne! 
Hoppas inte allt för länge, vi längtar ju så efter henne!!
 
 
Jag har inga känningar av attnågot alls skulle vara på gång, det är ju trist. Men det måste man itne alltid känna heller! Hon kommer väl ut när hon känner sig redo!
 
 
 

Fram och tillbaka - Upp och ner..

I tisdags var vi på kontroll på MVC för att lyssna på bebisen och mäta magen. Men när vi var där så märkte barnmorskan att lillan har vänt sig om till sätesbjudning.. Den lilla busen. Så vi fick tid till obstetriska mottagningen för kontroll där och ett eventuellt vändningsförsök.
 
Vi kom dit på förmiddagen och läkaren gjorde ultraljudsundersökning för att bekräfta sätesbjudning igen samt för att mäta bebisen ca. vikt. Som han fick till 3400 g. Sen fick vi vänta ltie medan han pratade med sin kollega och de kom fram till att ett vändningsförsök skulle göras. Detta var ganska obehaligt, speciellt Bricanylet man får för att livmodern ska slappna av. Det framkallar hjärtklappning och man blir lite skakig. Som tur var så varade det bara i nån minut. Dock lyckades inte vändningsförsöket. Så vi pratade med läkaren som tyckte att det bästa var ett planerat snitt, eftersom Jacob föddes med akutsnitt så räknas jag fortfarande delvis som förstföderska och då är det inte optimalt att föda ett barn i sätesbjudning.
 
 
Så vi fick en tid för inskrivningssamtal och kontroller dagen efter (alltså igår 28/8) och sedan planerat snitt den 1/9.
När jag sen kom till kontrollen och inskrivningssamtalet så gjorde de en ny ultraljudsundersökning där det visade sig att lillan själv vänt sig tillbaka igen. Busunge! Så nu är det inte längre aktuellt med kejsarsnitt på måndag. Utan nu går vi och väntar på att förlossnignen ska starta igen. Ska på kontroll på MVC på tisdag igen, då får vi se om den lilla har vänt sig eller stannat som hon är. 
 
 

Söt body..

Detta är det första plagget jag köpte via Ebay, den kom idag!! Så söt!
 
 
Nu väntar vi på att lillan ska komma..
 
 
 

Velour

Då var det kväll igen. Idag har vi inte gjort många knop. Vi har inte haft jättemycket för oss på hela veckan egentligen. Idag var hemma hos min mamma ett par timmar nu på kvällen.
En runda till Familia har vi också hunnit med. Jag har införskaffat mig ett velourställ för lata dagar. Älskade mina velourbyxor jag hade under graviditeten och har längtat efter ett par nya. Så nu är det väl kört. Kommer bo i det och alla göra ve mig mer.

Hitta bebisen!

Det blir rätt häftiga bilder med filt och pyjamas i samma tyg!

Samsung EC-WB35F

Min digitalkamera gick sönder för ett tag sen, och sen har jag bara använt kameran i min mobil i stället. Men har märkt att bilderna inte blir lika bra när de ska framkallas eller användas i fotoböcker och så. 
Så jag beställde en ny digitalkamera. Denna gången blev det en Samsung kamera.
 
 
Jag har inte hunnit använda den särskilt mycket än, men har provat lite. Så än sålänge är jag nöjd!
Det kommer bli mycket mer fotograferande i fortsättningen...
 
 

Kompisar

I helgen var en kompis till min man här med sin tjej och lilla son som är ett par månader äldre än D bara. Det var väldigt trevligt och D fick träffa sin första kompis!=)

4

Tisdag idag.. och jag har en del på schemat idag. Vi ska först åka och handla så vi kan fylla upp kylen igen.. då den börjar bli lite tom nu.. Ska även köpa hårfärg när vi är och handlar, för sen ska jag åka hem till en vän som ska hjälpa mig med att färga håret. Skönt att hinna göra det innan bebisen kommer anars hade jag fått vänta ett tag sen förmodligen.
 
I eftermiddag ska jag på kontroll hos barnmorskan på MVC igen.. Kan ju hoppas att detta sedan blir det sista besöket vi hinner med innan lillan kommer! Men man vet aldrig. Hoppas allt är bra iallafall.. ska bli mysigt att lyssna på bebisen hjärtslag <3
 
Nu, till något helt annat.. Igår så ordnade vi äntligen med tavlan som vi haft hemma i snart 3 år.. Har aldrig haft den upphängd, men nu är det fixat. Vi fick köpa en ny ram till den då den gamla gick sönder. Bilden är målad av en konstnär i Kroatien och den är målad efter en av bröllopsbilderna på mig och mannen.. Sen satte vi upp lite ramar runt omkring tavlan för att kunna sätta in fotografier på familjen och så. Vad tycker ni?
 
 
 
 
 

En heldag

Kl är inte ens 9 och jag är helt slut. Ska nog gå och lägga mig strax men tänkte först blogga om dagen.
Dagen började med att vi åkte till frisören så jag äntligen kunde få klippa mig. Sen körde vi hela vägen till Malmö för att äta lunch på Texas Long Horn. På vägen hem åkte vi in om CenterSyd där det blev lite shopping. Det där med köpstopp när man har en liten bebis har visat sig vara lite svårt. Det finns ju hela tiden något dom behöver! Det blev verkligen en mysig måndag!
 

Dagens Bebis - Baseball


6

Dagarna går långsamt nu.. Gör inte så mkt mer än att fixa lite hemma och sen vilar jag..
 
idag har jag skurat golvet, då det verkligen behövdes!! Skönt att ha det gjort.. Men nu känner jag efteråt att jag kanske inte skulle tatt i så mkt, för jag får nog ligga i soffan resten av kvällen..
 
Det farliga med att inte göra något är att man lätt shoppar något på internet, men jag ska försöka hålla mig borta från sånt!
 
 

Present

Senaste presenten från mormor och Stefan. Världens gulligaste armband till världens underbaraste D!

7

Ja, då var det 7 dagar kvar till BF. Men sen får vi se när lillan faktiskt tittar ut! Har inte fått in fler gissningar.. Men vi e några som gissat iallafall!!
 
 
 
 
 
 

Kräftskiva

Igår var vi bjudna på kräftskiva hos mamma och Stefan i deras koloni. Dom hade dukat upp jättefint ute på altanen och köpt en värmelampa och allt. Sekunden vi sätter oss och skalar våra första kräftor öppnar himlen sig och regnet öser ner! Vi fick alla trycka ihop oss under markisen så gott det gick. Det blev iaf en massa skratt och vi hade väldigt roligt!
 
Det var soligt när vi kom dit så jag hade solglasögon på mig. Sen började det regna och jag tänkte inte på att jag hade dom. Så där sitter jag och äter kräftor i ösande regn med solglasögon på!


Mer sött..

Fick hem ett paket till idag.. Köpte söta strumpor med matchande pannband =)
 
 
 
Hur sött är det inte liksom?
 
 
 

Dagens Bebis - Ränder

 

Onsdagen som gick

Igår var det onsdag och då hade vi fullt upp. Mannen har semester nu så vi passar på att få en massa gjort. Dagen började med att skaffa oss nya pass. Mitt går snart ut så det var dags. Vi skaffade ett  till "D" också när vi ändå var igång och det blev ju hur gulligt som helst! Hur kan allt som har med sin bebis att göra bli så gulligt liksom?
Efteråt åkte vi och fikade i stan lite och åt goda kakor.
Idag är det torsdag och planerna är många men orken är liten. Vi får se vad vi orkar med helt enketl!
 
Det är inte lätt att få till bilder på oss nuförtiden. D har väldigt mycket miner för sig för tillfället!

9..

Har sovit dåligt inatt.. svårt att hitta ett bekvämt sätt att sova på :/Idag är det dags för lillen att gå på dagis igen :) Det gick jättebra när jag lämna honom igår! inte ett enda pip. Det är så skönt att vi har hittat ett så bra dagis. Vi ät supernöjda. Jacob verkar stortrivas och personalen är jätteduktiga och trevliga.Som ni ser på bilden nedan så är det 9 dagar kvar till BF. Men jag tror minsann den lille väntar lite längre, precis som storebror gjorde.
Men inom 3 veckor hoppas vi hon är hos oss!
 

Dagens Bebis - Favoritbody

Denna body är lite av en favorit här hemma. Har nu hittat matchande strumpor och mössa till...

Något sött kom med posten!

Igår kom detta söta hårband hem till oss!!
Hur gulligt är det inte?
 
 
 
Jag väntar fler söta paket på posten.. Tack vare Tanja har jag blivit ett Ebay freak nu med =P
 
 
 

BabyBjörn One - Recension

Har ända sen jag blev gravid sagt att vi ska köpa en bärsele. Har tyckt att det verkar väldigt smidigt! 
 
Ett måste med bärselen är att den ska vara ergonomisk både för mig och "D". Googlade rundor lite snabbt och den första som kom upp var BabyBjörns senaste modell One. I den kan man bära bebisen framåt och in mot kroppen. (BabyBjörn har samma modell som hete We men i den kan man bara bära bebisen in mot kroppen.) Jag tyckte One verkade bra, bestämde mig för den och slutade googla.
 
"D" är nu 10 veckor och det har dröjt tills nu innan han suttit bra i bärselen. Innan har han sjunkigt ihop och haft huvudet i någon konstig vinkel. (Tydligen fungerar föräldern som utfyllnad om bebisen är liten, men jag är ju inte vidare stor jag heller.)
Testade för ett par veckor sen med att lägga en handduk där han sitter vilket i och för sig funkade rätt bra.
 
Som sagt "D" sitter bra i sin bärsele. Han är så pass stark i nacken nu att jag viker ner spädbarnskyddet emellanåt så ser han ännu bättre. Han protesterar aldrig i den och somnar ofta när han blivit trött av alla nya intryck.
 
Tycker också den är väldigt smidig att ta på sig. Man trär den över huvudet och spänner ett band runt höften så är det färdigt. Klarar att få i och ut "D" själv på några sekunder utan problem varje gång.
 
Bärselen klarade också det ultimata testet galant. Ullared!
"D" satt i den hela Ullaredturen utan ett endaste pip och jag bar rundor på honom i 3 timmar utan att få ont i ryggen.
 
Jag har inget annat att jämföra med men jag och "D" är hur som helst väldigt nöjda med BabyBjörn One!
 
Uppdatering:
D är nu 5 måander och vi är fortfarande lika nöjda!
Att köpa en BabyBjörn-bärsele är väldigt dyrt tycker jag. Men nu när D är 5 månader kan jag säga att den är värd varenda krona. Den används flitigt varje dag. När D är övertrött och bara skriker tar det 2 sekunder i bärselen innan han blir tyst och 2 sekunder till innan han somnar.

Shopping i Ullared

Det var så klart Ullared jag skulle åka till! Ingen som gav sig på en gissning:=(
 
Det gick väldigt bra men man kände sig ändå lite stressad för man ville hinna med så mycket som möjligt, visste ju inte hur länge D skulle fixa det.
Ammade innan vi åkte hemifrån och sen i bilen när vi kom dit. Sen hann jag med barnkläderna och babyavdelningen innan det var dags igen. Hade planerat så jag befann mig nära ammningsrummet när det var dags. Efter ammningen kollade vi killkläder och sen tog vi en snabb runda på dom andra avdelningarna innan vi betalade. Ammade sen i bilen innan vi åkte hem. Det blev en hel del ammande men det resulterade i en nöjd liten kille som satt så fint och tittade i sin bärsele!
 
Shoppade en hel del roligt, mest kläder till lillkillen så klart. Tittade inte ens på tjejkläderna. Hade någon sagt det till mig för några månader sen hade jag skrattat rakt ut ;)
 
Nu är det hur som helst köpstopp! Garderoben svämmar över med kläder och jag börjar faktiskt få lite smått ångest. Men bara liiiite=)
 
Köpte strumpor i mängder. Finns inga bättre strumpor än Ullareds. Sitter kvar på foten utan att spänna åt. Köpte några fler träningsställ också, kunde inte låta bli...

Lata dagar..

Vi har fortfarande pyjamas på oss och sitter i soffan, myser och ser film. Mannen och lillen ska snart iväg på äventyr, medans jag fortsätter att ta det lugnt och hoppas på att tiden ska gå snabbare..
 
 
Får hoppas att vädret blir lite bättre iallafall.. Just nu blåser det mycket och det ser ut som att det ska börja regna när som...
 
 
 

På väg

Äntligen äntligen äntligen! Som jag har längtat! Snart är vi på väg. Ska bara packa in alla nödvändigeter i bilen och göra ve lillen sen åker vi.
Kan ni gissa vart vi ska?=)
 

V 39

Oki, idag går jag in i vecka 39.. Känns som det börjar närma sig. Men samtidigt går tiden alldeles för sakta.
 
 
 
 
 

Don´t forget!!

Glöm inte att gissa när ni tror att lillan föds osv.  Andra läsares gissningar finns nu uppdaterade i det förra blogginlägget om gissa ankomsten..
 
 

Dagens bebis - Puma vs Nike


Skötväskan

Det var minsann skötväskan som kom med posten i fredags!
Har börjat packa den lite smått inför förlossningen så jag har med mig saker till bebisen i den!
 
 
Änsålänge är jag nöjd, speciellt med magnetknäppningen. Man slipper hålla på med en dragkedja, men ändå stängs den ordentligt!
 
 

Samma person?

Va precis inne på Youtube och skulle lyssna på lite Radmila Manojlovic, en av mina favoriter. Blev helt chockad när jag såg henne!
När vi var i Kroatien 2007 såg vi henne i deras IDOL och vi sa hon kommer bli superkänd! Hon såg bra ut och kunde verkligen sjunga.
Sen dess har hon blivit blondare och har en lite annan frisyr. Tydligen har hon opererat sig också en massa för jag kände knappt igen henne i videon!
Hon är född 85. Känns helt sjukt att en tjej som ser bra ut och är under 30 behöver operera sig så mycket att hon ser ut som någon annan?!
 

Paket..

Var och hämta ut ett paket som kom med posten! Kan ni gissa vad??
 

Gissa ankomst..

På babyshowern i helgen glömde vi helt bort att låta alla gissa när lillan kommer, hur mycket hon väger samt hur lång hon är!!
 
Så jag tänkte dra igång en liten gissningslista här på bloggen istället! så får vi se om någon hakar på och skriver in sina gissningar i kommentarsfältet.
 
Jag kan säga så här mycket, att BF är enligt ultraljudet den 30 augusti.
 
Så jag kan väl börja med min gissning.
 
Jag tror att lillan föds den 3 september, väger 3750 g och är 53 cm lång!
 
Nu är det er tur!! 
 

Tanja gissar på 28 Aug och 3540 gram och 51 lång.

 

Johanna gissar på 31 augusti, 51 cm lång och väger 3660 g 

  

Sara gissar på 4 september och 3420 och 52 lång.

 

 Anna gissar på 6 September, väger 3850 gram och är 54 cm lång 

 

Jag kommer att uppdatera listan här sedan i bloggen!

 
 
 
 
 
 

Köpstopp

Ebay och Tradera är farliga sidor! Har shoppat liiite för mycket på sista tiden. Efter att ha fått ett par paket varje dag i brevlådan insåg jag det. Men till mitt försvar köper jag nog inte mer nu än innan D föddes. Köper bara lite andra saker...
 
Mitt senaste fynd var denna söta NHL-dräkt. Jag hoppas ju på att lillkillen ska bli lika hockeygalen som mor sin=)

Bus o mys..

Efter att jag hämtat lillen på dagis så träffade vi vänner på lekplatsen här vid oss. Barnen hade kul och gungade, åkte rutschkana och grävde i sanden.. Å sen blev det lite mys också såklart!
 
 
 
 
Jacob är 1 månad äldre bara.. Så söta är dom! <3
 
Nu ska Jacob strax i säng.. Sen dröjer det nog itne länge innan jag slocknar också.
 
 
 

Nytrimmade

I början av veckan så tog jag tag i att trimma hundarna. Det tar sin lilla tid så jag passade på att göra det innan lillan föds =)
 
Här är resultatet!
 

 
 

 

Amerikanskt choklad

Som jag nämnt innan tål jag inte glukossirap som framställs av vete. Allt godis i Sverige innehåller glukossirap. I USA använder man majssirap istället vilket gör att på våra USA resor har jag frossat i godis.
När vi var på Coop sist gick jag förbi hyllan med utländska produkter och hittade olika choklad från USA. Var tvungen att köpa mig några stycken så klart.
Att jag inte tänkt på det tidigare? Alla stora affärer har ju hyllor med utländska varor.
 
 

Torsdag..

Jag sov dåligt inatt.. Vaknade ofta och kunde inte hitta något bekvämt sätt att sova. Men så är det väl att vara höggravid ;)
 
Lillen är iväg på dagis igen och jag ska passa på att vila mig idag igen. har rätt ont i ryggen nu..
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
Gulleplutt!!
 

 
 
 

Skötväska..

Det behövs säkert inte, men jag tyckte det ändå!
Nu inför att lillan kommer så har jag beställt en till skötväska. Tänkte att jag och mannen kan ha vars en. För det kommer bli ibland att vi går på olika håll, och trots att lillen börjar bli stor så har man alltid mycket saker med sig!
 
Så denna blev det, en Skip Hop Dash Deluxe (Cherry blossom)
 
Enligt beskrivningen och bilderna verkar den mycket bra! Så får vi se när den kommer..
Någon som har en skötväska från Skip Hop kanske?
 
 

Älsklingen

Det är inte alltid lätt att få till fina bilder men en liten bebis. Denna bild är min favorit på mig och min lilla älskling! Jag lyckades till och med få till matchande kläder ;)

God morgon.

Idag är mannen åter på jobb och lillen ska till dagis :)

Lillen äter sin frukost nu och sen e det dags att klä sig och bege sig mot dagis.









/Selma

Vilken dag!

Vilken dag det har varit idag!
 
Hade en picknick-dejt bokad med Sara och våra små älsklingar i stan i förmiddags men vädergudarna ville annorlunda. Sekunden jag kliver av bussen öppnar himlen sig och samtidigt får jag ett sms från Sara att hon blir 30 min sen. Jag springer in på Knutpunkten för att skydda mig från regnet. När jag sitter där börjar det närma sig mat-tid och jag känner inte mig så sugen på att amma på ett fullt Knutpunkten. Tar mig bort till Biblioteket där Sara möter upp mig. Sen sitter vi och pratar massa bebisprat och ammar i skift!
 
Väl hemma vaknar D och är på vääldigt dåligt humör, vilket har hållt i sig hela eftermiddagen och det pågår fortfarande!
Jag håller tummarna för en bättre dag imorgon helt enkelt!
 

Regnig tisdag..

Idag gav vi oss iväg för att träffa en vän och hennes son. Vi tog med oss lite fika och möttes upp på en lekplats. Det tog inte mer än 5 minuter så kom regnet. Trist!! Vi satte oss under träden och väntade på att det värsta regnet skulle passera, sen sprang vi till bilen.  Så nu blev det en liten picnic hemma i vardagsrummet till en film istället! Lillen tycker det är mysigt det med..
 
Jag tänkte ta tag i lite städning här hemma. Men först, kaffe! =)
 
Visst fick vi en fin blöjtårta på babyshowern!
 
 
 
 
 

Teenage Mutant Nija Turtles

Som jag sagt innan är TMNT stora favoriter hos mig. Jag och min bror lekte alltid med det när vi var små. Tyvärr hittar man inte så mycket i Sverige, men det börjar kanske bli ändring på det. Snart kommer en ny film ut ju med mina favoritsköldpaddor.
 
På Build-A-Bear har dessa sötisar precis kommit in. Jag har alltid sagt att jag inte ska köpa någon Build-A-Bear för att det är alldeles för dyrt men nu kanske jag måste tänka om?
 

Väla

Idag har vi varit på Väla med våra småkillar. Det var D's första gång på Väla och han gillade det nog för han låg så nöjd i sin vagn. Jacob däremot börjar tröttna på att shoppa nu!
Selma shoppade fina saker till bebisen och Tanja åt Frozen Yoghurt.
Trevligt trevligt!
 

Glutentips

Ett problem med glutenfritt bröd är att det ofta är torrt och lite hårt. Jag brukar alltid rosta eller varma det i ugnen. Men när vi låg på BB så fick jag väldigt saftiga och mjuka mackor där. Jag bev först orolig och tänkte att dom gett mig vanligt bröd hehe. Men dom hade bara låtit det tina i lite plastfolie. Så sen vi kom hem därifrån låter jag också mitt bröd tina i plastfolie så det blir mjukt. Inte alltid man kan rosta det ju!
 

Fina presenter

Har vilat ut ordentligt några timmar, då lillen var hos sin mormor och morfar och min man har städat här hemma.
Jag har även hunnit med att sortera me de sista babykläderna och presenterna jag fick igår på babyshowern.
 
Här är de fina presenterna =)
 
 
Fick även ett presentkort till väla! =)
 
 
Nu kommer snart gästerna och vi ska äta kräftor.. Eftersom jag är höggravid så har gästerna med sig all mat och dricka och ska ordna med allt, hehe.
 
 

Söndag..

Idag är jag soffliggandes och ska bara vila. Jag hade en underbar dag igår då mina fina vänner överraskade mig med en Babyshower! superkul och mysigt var det!

Fick fina presenter till bebisen som jag ska fota och visa er, men det får bli lite senare.

Efter babyshowern igår så var vi bjudna på grillning. Mycket gott! :)

Nu ska jag vila vidare.. för senare idag ska vi ha en mini kräftskiva här hemma med mina föräldrar och mannens syster som kommer hit :)

/Selma

BabyShower - It's a girl

Denna gången lyckades vi!
Selma blev överraskad med en babyshower idag. (Babyshowern för Jacob lyckades vi ju inte hålla hemlig.)
Hon var inbjuden för grillning hos Martina, men inte anade hon inte att det var dags för babyshower. Vår första rosa!
Vi hade köpt rosa dekorationer och gjort en rosa diapercake. Vi lekte så klart dom klassiska babyshowerlekarna och en ny.
Ett trevligt sätt att spendera sin lördag och D's andra babyshower! Han är snart ett helt gäng kompisar att leka med=)
 
 
 
Tårta måste man ha...
 
Klassiska babyshower lekar: klipp ett snöre som har samma omkrets som blivande mamman.
 
"Gissa bajset?"

 
Sist men inte minst en mer passande version av "Sätt svansen på åsnan", det blev istället "Sätt nappen på bebisen". Lägg märke till var Selmas satte sin napp!!
(Jag hade letat upp nappar som var rosa och lila för att matcha vårt temat så fanns det så kart ingen färg i skrivaren!)

=(

Vart tar kommentarerna vägen?=(
 
 

2 månader

Idag blir D 2 månader. Stora killen!
Han väger nu ca 4200 gram, är nästan 60 cm lång och har strlk 56 i kläder.
 
D blir mer och mer "med" och medveten varje dag. Att ligga ner när han är vaken är inte så poppis längre, han vill upp och se. Gillar att sitta i knäet och titta sig omkring.
D sover mer nu än innan. Nästan varje dag somnar han några gånger under dagen och på kvällen försöker vi få honom att somna själv i sin säng, (sen bär jag över honom till mig när jag går och lägger mig.)
 
D har också blivit duktig på en massa saker. Visar man honom något föremål koncentrerar han sig för fullt för att ta på det (läs: boxa till). Han försöker också greppa saker så smått. Sina händer har han upptäckt, håller upp dom och stirrar på dom. Att äta på händerna är också populärt.
När vi tränar nacken behöver han inte längre någon kudde och balansen är mycket bättre. Men han har fortfarande svårt att lyfta huvudet om man inte hjälper honom med att lägga armarna "rätt" först.
 
När han ser mig, sparkar han med armar och ben och ler och snackar en massa. Då smälter mamman i mig måste jag säga!

Dagens bebis - Sötnosen

Kan man bli sötare??
 

Matchande..

Vi tog en liten sväng till väla efter dagis igår.. Titta vad vi hittade!!
 
 
Så matchande och så sött!!
 
 
 

Torsdag

Det var en glad pojke som jag hämtade på dagis igår. Han hade haft en bra dag och lekt med sina kompisar på dagis igår =) 
 
Idag var det dags för dagis igen och lillen var lite gnällig idag igen men det gick nog över snabbt!
 
Frukosten åt vi vid stora matbordet idag eftersom jag har lite svårt för att sitta med lillen vid hans lilla bord.
 
 
 
 
Jag fick inte gjort så mycket här hemma igår medans lillen var på dagis. Så jag ska försöka ta tag i detta idag. Sen efter jag hämtat lillen på dagis så ska vi iväg på en play-date =) och sen ska det grillas hos min bror ikväll, gott!!
 
 
 
 

Dagisdags..

Idag vaknade lillen kl 06.00. Han som int vaknat innan kl 8 den senaste månaden. Han kände väl på sig att det var dags för dagis igen.. Har iof. sagt det till honom.. 
 
Iallafall, morgonen började med lite amerikanska pannkakor till frukost. Pappa gjorde honom sällskap vid bordet såklart =)
 
Sen bar det av mot dagis. Han var inte glad att åka dit idag, men han kommer inse snabbt att det är mycket roligare på dagis än att vara hemma med gravida mamma som knappt orkar gå emellanåt!!
 
 
Nu ska jag vila lite.. Sen ska jag packa BB-väskan tänkte jag så jag har den klar =)
 
 

Bok + Mjukisdjur

Ville bara tipsa om dessa boxar med fina böcker och tillhörande mjukisdjur. Boken innehåller en känd barnvisa med fina bilder till. Man får också ett tillhörande mjukisdjur med boxen.
Jag fick Bä Bä Vita Lamm när D föddes. Väldigt fin present att ge bort tycker jag!

v 36+1

Ja, måndag igen. Mannen är på jobbet och lillen oc jag myser här hemma.. 
 
Tog en magbild idag.. Tycker magen vuxit lite mer sista tiden, ett tag märkte jag inte så stor sillnad..
Här är magen i v 36+1
 
 
 
 
 

Make-Over

Efter 9 månaders graviditet och 2 månader med ett litet spädbarn känner jag att det är dags för en makeover. Eller egentligen ingen makeover, vill bara bli mig själv igen liksom...
 
Håret behöver klippas och färgas, magen plattas till och sen en rejäl solbränna på det! Undra när tid ska hittas för att uppfylla detta?

Grillat är godast

Lördagskvällen spenderades på Mario och Dettis uteplats. Ännu en sån där mysig sommarkväll!
Idag ska jag hem till Sara och hälsa på henne lille nyfödde kille!

Söndag..

Då var har denna vecka kommit till sitt slut, men en annan har börjat, dvs. vecka 37 av min graviditet =)
 
Igår var vi på födelsedagsfest i malmö. Det grillades och bjöds även på en god efterrätt.. 
 
 
Vi var på lekplatsen igår också..
 
 
 
 
Idag blir det middag hemma hos mina föräldrar och sen lite hemmamys resten av dagen.
 
 

Veckan som gått

Har bloggat lite dåligt i veckan känner jag. D har inte varit på sitt vanliga strålande humör så vi har mest hållt oss hemma. Avbokade inbokad lunch med Selma två gånger, men vi ska ge det ett nytt försök nästa vecka.
Ett besök hos mormor och ett besök på BVC har dock hunnits med i veckan. Sofia och lilla Tyra tittade också förbi för en promenad. Igår kom Mario och Detti hit och vi åt kvällsmaten på en thairestaurang här i närheten.
Ikväll står grillning på schemat.
Trevlig helg alla!

Lilla Smurfen nöjer sig inte med att ligga i vagnen längre, vill också vara med!

RSS 2.0