Första loppisen

Vi var lite sena i starten denna säsongen men men nu har vi varit iväg på första loppisen. I Västra Fäladen. Vi fyndade en hel del onödigt och lite färre nödvändiga saker. Men kul är det!

Lite basplagg fick inte komma med på bild. Börja längta lite smått efter julen nu. Massa roliga julböcker väntar. Men först Halloween=)

 
 

Idol beroende

Jag har aldrig tittat på idol. Tittade sporadiskt på Darin säsong men that's it. När jag hörde att årets säsong skulle ha lite hiphop tema var jag ju tvungen att ge det en chans. Och nu sitter jag här superberoende.
Mina favoriter är Zeana, Renaida, Adrian och Liam. När Liam skulle sjunga i torsdags var jag så nervös att jag hoppade i soffan.
Dessutom tycker jag juryn är hur rolig som helst!
Tittar ni? Har ni favoriter?


Lugna puckar

Då var det måndag igen. Helgens väder har varit underbart med strålande sommarsol. I lördags ock jag och Sara en lång promenad på typ 3 timmar. Med några bänkpauser så klart😉
Igår avlöste släktingarna varandra och vi satt ute i trädgården hela dagen. 
På kvällen spelade Tre Kronor World Cup semifinal mot Team Europa och förlorade. Idag kallas det fiaskomatch.
 

Stora killen

Livet flyter på utan att man reflekterar så mycket över det. Men ibland när man tittar på kort eller D säger och gör något extra vettigt slår det en. När blev han så stor?


Vad hände?

Är det någon av er som provat galltvål än? Vad tycker ni?
Ända sedan jag skrev inlägget och höjde galltvål till skyarna så funkar det inte längre! Massa fläckar blir kvar och jag har fått använda vanish i stället. Hallå vad hände?

 

Halloween runt hörnet

Halloween närmar sig med stormsteg. Planerna är redan spikade och storslagna, dock har vi skjutit på det en helg pga av att Selma befinner sig i USA på självaste Halloween.
D måste ju ha något halloween-igt på sig den 31. Något av dessa kanske? Kolla in mumien!
Har ni några planer för Halloween?


Daniel Tiger

Jag måste bara tipsa er om det mest pedagogiska och lärorika barnprogrammet någonsin! Daniel Tiger. Har ni sett det?
I varje program får man träffa Daniel och hans vänner och varje program handlar om olika känslor eller hur man uppför sig. Tex avundsjuka, att vänta, att våga prova grönsaker, att vara ledsen.
I varje program sjunger dom en sång om "problemet" och hur man åtgärdar det.
D älskar programmet och lär sig massor. Flera gånger har vi använt Daniel Tiger och hans lösningar vid diskussioner och D köper det direkt.
Ända gången jag inte får dåligt samvete över att sätta han framför tv:n.
Har ni sett något avsnitt nån gång?

 
 

Vart tog tiden vägen?

Uppdateringen från mitt håll har väl varit lite sisådär. Jag har börjat jobba 100% igen med nya arbetsuppgifter. Just nu går mestadels av min tid till jobbet. Resten försöker jag spendera på D.
Bloggen blir tyvärr lidande dels pga av tidsbrist dels på grund av att det inte händer så mycket att dela med sig av.
Hoppas ni har tålamod ett tag till med mina sporadiska inlägg!


2 favoriter

Olivgrönt och espadrilllos. Det var sommarens favoriter!

Lördagsmys

Vi har börjat med lördagsmys och lördags"godis" här hemma. Vi tittar på Pippi Långstrump tillsammans i soffan och D får välja en påse lördags"godis". (Bara för vi tittade på Pippi första gången så tycker D att det ska vi göra varje gång nu.) I lördags var kusin Marino här och fick också vara med. Ännu mysigare ju!
 
Hittade dessa påsar med små bakade fruktfirgurer på Coop. D tycker det är väldigt spännade att få välja påse och kallar det för Isbjörngodis och Apgodis. Vi väntar lite till med det "riktiga" godiset.

Upas cape

Denna kavaj har fångat min blick ett tag nu. Ikväll när jag såg den på Nikki i Idol fick jag bara en sån "jag måste ha" -känsla. Kunde dessutom inte koncentrera mig på resten av avsnittet, fick sån ångest för att jag inte har en sån. Min man hade liiite svårt att fatta vad jag menade.
Den måste inhandlas iaf. Men till Tanja-pris, alltså inte för 2.200 kr! Tips?
 
 

Redo för vinter

Inhandlade fint set till D I Ullared. Vinterjacka och matchande termobyxor. Även en matchande mössa fick följa med. Ska bara inhandla Vinterkängor sen är vi redo för kommande årstider.


USA resa 2016

Nu har nedräkmningen definitivt börjat!
 
Vi åker till USA i oktober. För att vara där i 4,5 veckor!!
 
Vi ska bl.a. på stort bröllop i LA och sen ska vi till ett nytt ställe för oss, nämligen Aiken, South Carolina.
 
 
 
 
Sen blir det andra roliga besök på ställen som Disneyland och Universal studios...
 
 
 
Så man kan ju säga att vi längtar..
 
Men en av de allra bästa sakerna med resan är att vi kommer att vara där över HALLOWEEN, hur kul kommer inte det bli?? 
 
 
 
/Selma

Första dansen

Igår var det dags. Första danstillfället för mig och Cornelia. Herregud vilken katastrof! Jag tycker verkligen det är jättesvårt. Min hjärna måste tänka inför varje steg vilket gör att jag inte hänger med. Dessutom är jag rätt obekväm i situationen!
Hoppas att det ger med sig lite här framöver. Har nog aldrig varit så dålig på nått i mitt liv!
Jag har iaf snygga kläder!


Isabellas födelsedags helg

Ja. Snacka om att vi har haft en trevlig helg. Bella fyllde 2 i fredags och hon har verkligen firata ordentlift. Vi började fredagen med god middag och lite tårta för att sedan ha filmmys. Sen hade vi kalas för lilla prinsessan på söndag. Vår närmaste familj och vänner kom och det var ett mycket lyckat kalas.

/Selma


Helgen

Helgen har flugit förbi! Har knappt suttit vid datorn alls.
I lördags var det äntligen dags för en tripp till ullared! (Och jag har inte bloggat om det ens? Vart är världen på väg?) Fyndade iaf lite smått och gott trots mängder med folk!
Igår var vi på födelsedagskalas och D hade jätteskoj! Skattjakt och blåstutare. Vem hade inte varit lycklig?


RSS 2.0