Hockey

Idag har vi varit och tittat på hockey hela familjen. D tittade fascinerat på spelarna och matchen och sa "när jag blir stor ska jag bli hockeyspelare". Att få stämpel på handen var minst lika fascinerande. Vi fick absolut inte ta på vanten igrn.
Jag är lite imponerad för han satt still och tittade på spelet i en hel period. Det är ca 30 min. Han har hockey i blodet 😎😉
 

Shoppinglördag

Idag har jag hunnit med två dejter. Först följde jag med Sara när hon skulle åka och göra lite justeringar på sin fina bröllopsklänning.
 
Sen var det äntligen dags för en tur till Lödde med Selma. Det såg dystert ut på shoppingfronten ett bra tag men sen lossnade det när vi kom till HM och Lager 157. Vi fick båda med oss en hel del!
 
Det är kul när man får ihop lite kompisdejter. Tiden flyger förbi och det går oftast alldeles för lång tid emellan!
 
 

Halloweenfest

Då var Halloween över för i år. Igår hade vi sista festen med alla kompisar, stora som små. Vi fikade, pysslade, hade mumie-race och gick "Bus eller godis"
Man fick även ta sig förbi spindelhålan för att hämta ett lysande skeletthalsband. Det kom några skrik och några tårar men det flesta tyckte det var kul!.

Kapten Krok och Tingeling

I år önskade D familjekostymen. Kapten Krok, Tingeling och Peter Pan. Peter Pan var också närvarande även om ni inte ser honom här;)
Imorgon kommer inlägg och när alla kompisar kom över för att bla gå "Bus eller godis."

Piratfest

Igår återuppstod vår gamla tradition med Halloweenfest. I år med pirattema. Som vanligt roade vi oss länge med dekorationerna och fotografering.
Men mest roade vi oss med att dansa och dansa och sjunga och sjunga.
Tanja och Selma
 

Pyssel i mängder

D verkligen älskar att pyssla just nu och jag tycker det är lika kul. Så v i har hunnit pyssla en hel del nu när vi är lediga. Knep och knåp ute på trappan i solskenet, dörrkrans till ytterdörren, armband av halloween-pastan och en mumie bla. 
 

Halloween-myst

Igår bjöd D hit sin kusin för lite Halloween-pyjamasparty. Pyssel, kvällsmat och Halloween-barnprogram. Dom hade likadana skelett- pyjamaser och var så gulliga!

RSS 2.0