Inga mera tema fester?

Har ni läst senaste från postnord? En hanteringsavgift + momd ska införas på alla paket från Kina. Egentligen tycker jag väl det är rätt för miljön och Sveriges skull men hallå vad ska hända med alls våra tema fester?!? Blir ledsen när jag tänker på det. Buhu nyår, födelsedagskalas osv. Tråkigt!


Titanic

I lördags åkte jag och Detti till Malmö för att möta upp Cornelia och titta på Titanic utställningen. Själva utställningen var väl inget att hurra för då var sällskapet desto bättre. Efteråt tog vi en fika på Emporia.
På kvällen var jag tvungen att se Titanic filmen igen men först berättade jag för en nyfiken D och världens största och lyxigaste båt. Väldigt spännande tyckte han.hockey mitt i natten

Just nu pågår JVM och kl 10 igår kväll mötte Tre Kronor. Vid 11-halv 12 började matchen blir bra och Sverige gjorde mål efter mål och jag skrek och skrek. Till slut vaknade Damijan och kom nersmygandes för trappan och tittade på sista perioden med oss. Så mysigt och han tyckte det var så spännande att vara vaken mitt i natten.
Kl 2 i natt spelar de final mot Kanada.tror vi ser det imorgon bitti när vi vaknat med frukost framför tv:n. Håller tummarna för ett guld i år!Med klubban

Vi är precis hemkomna efter en dag på isbanan. Min bror följde med mig och D. Han hade köpt en klubba och puck till honom. Jag upptäckte 20 min innan vi skulle åka att Ds skridskor var för små så vi fick springa bort till coop i all hast och köpa nya. Så med nya skridskor, ny hjälm och ny klubba spenderade vi över 2 timmar på is.
Tur jag älskar ishallen jag med!Nyår - Under the sea

Vi hade en trevlig nyårsafton med sådan där kaos under kvällens gång som bara går att få till med småbarn.
 
Klockan 6 började firandet i våra blå slipsar och långklänningar.  
Det serverades buffe med rätter som saffranspasta och lax, potatisgratäng och oxfile, och kycklinggryta och ris. Under kvällen serverades efterätter med jämna mellanrum, chokladmousse med frukt och grädde, pannacotta och nutellaglass med passionsfrukt. 
 
För att sysselsätta barnen innan efterrätt nr 1 plockade vi fram lite pyssel. De fick göra fiska roch sen dekorera med.
 
Vi mammor försökte hinna med att fotas lite då och då. Tur vi gillar det lika mycket allihop;)
 
I väntan på 12 slaget var vi ute två gånge roch tände tomtebloss och spanade efter raketer. Tomteblossen var både läskiga och spännande och raketerna var få, men alla blev lika glada när de fick syn på en!
 När klockan började bli mycket tog vi det lugnt i soffan en stund innan hälften av gänget somnade.
 
2 minute ri 12 gick vi ut för att önska varandra ett gott nytt år, alla redo att avsluta firandet. Inget skålande och inga klackar. Istället åkte badtofflorna på!
 
Välkommen 2018!
 

Nyår - Under the sea - Dekorationer

God fortsättning! Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton och ett lyckat firande. Vi fortsatte för 4de året i rad med temafest och matchande långklänningar. I år var temat "Under the sea". Jag blev sådär nöjd med dekorationerna denna gång faktiskt. Det blev ju fint och så men jag fick inte riktigt "balkänslan" det kändes lite mer barnkalas, eller nått mellanting iaf. 
 

RSS 2.0