Hemma

Då var vi hemma alla 4! Känns bra, Nu börjar del 2.
Lille M bestämde sig hux flux (om nu 2 dygn är hux flux?) för att komma ut 5 veckor för tidigt bara sådär. 
Har varit mycket olika känslor i omlopp senaste veckan. Jag var ju som sagt mentalt redo men blev ändå rätt överraskad!  Hade dagen innan även hunnit fixa med allt det praktiska med som tur var!
Ska skriva inlägg om bla förlossning, sjukhusvistelse,första syskonmötet och nya vardagen så fort tillfälle ges.

Hann dock aldrig förbereda nån BB väska så det blev en cooppåse i all hast!Välkommen till världen lille M.

I onsdag den 25 kom lille M till världen 5 veckor för tidigt och såg ut precis som lille D. 
 
Massa att skriva om så fort chansen finns

Veckorna som gått

Har varit ledig i 5 veckor nu. Gud vad tiden springer iväg! 2 första veckorna hela familjen och de 3 sista har det varit jag och D. Jag orkar inte så mycket och inga långa stunder så det har blivit mycket trädgårds-och hemma häng men några småsaker har vi varit iväg på. Lite playdejts och utforskat nya lekplatser bla.
 
Kroatien spelade VM-final och vi kollade på matchen på Kroatiska klubben. Silvermedalj blev det. Bra jobbat!
 
Hoppkuddeland med Sara och pojkarna var vi på en dag.
 
Varit och fuskat oss igenom hela minigolfbanan. Tålamordet hos min son är väl ungefär lika stort som hos hans mor. Snabbt skulle det gå! Vem har tid att sikta och skjuta?
 
3 dagar nästa vecka sen har mannen semester igen. Då ska jag sova och sova och sova lite till tror jag bestämt.
 

Gravid v 35

Går in i vecka 35 idag och det var några veckor sen jag uppdaterade nu.
 
Mitt järnvärde har iaf gått upp men är ändå så otroligt trött. Snittar ca 11 tim sömn per dygn (de dagar det är möjligt). Har den senaste veckan haft ordentligt ont i ryggen vilket här påverkat mitt humör. Sammandragningarna avlöser varandra och mensvärken kommer smygande mer och mer. 
 
Mentalt börjar jag känna mig rejält redo för att ha lillebror här hos oss istället för i magen. Har haft mycket oroskänslor dessa veckor och inte kunnat slappna av. Vet inte varför och vad jag oroar mig för men känner nog av hormonerna mer denna gång än med D.
 
Har inte förberett något praktiskt, tvättat lite kläder i strlk 50. Borde kanske ta tag i lite mer förberedelser?
 
Har inte känt mig hungrig alls dessa veckor och äter rätt dåligt. Försöker tvinga i mig mat så gått det går för att få energi.
 
Lillebror rör sig olika mycket i magen från dag till dag. Vissa dagar är det störa bökiga hårda rörelser hela dagen, vissa dagar kommer han igång först sent på kvällen.Vissa nätter kan han vara stilla hela natten, andra nätter känner jag honom hela tiden. 
 
Han ligger med huudet ner, rumpan åt vänster och fötterna uppe vid högra revbenet. Magen är helt sne och ving och det ser rätt roligt ut. Han har nu också fixerat sig.
 
Kände mig taggad för förlossningen ett par dagar och försökte förbereda mig mentalt. Men just nu är jag inne i "ungen ska ut oavsett"-tänket igen så det går lite upp och ner.
 

Sm-veckan

I lördags var vi på Sm-veckan och Öresundspelen för att kolla på lite tävlingar. Till D's stora förtjusning fanns det hoppborgar så några tävlingar blev det knappt tittat på. Men vad gör det?


Nya favoriter

jul i juli

Är man gravid så är man! D tyckte vi var så busiga som bakade Lussebullar mitt i sommaren. Men va gör man inte när suget sätter in? Nu är dom iaf slut igen, det gick snabbt.


Sommar

Igår sken solen och det var vindstilla för en gångsskull, en riktigt sommardag!
Just nu pågår SM-veckan och vi tänkte gå och kolla läget lite. Det skulle vara mellan 9.30 och 14.30. Vi kom dit strax efter 12 och precis då var allt slut! D blev lagom besviken men det löste sig genom att springa lite och kasta lite sten, hehe.
Sen gick vi hem och badade i poolen och på kvällen gick vi och plockade körsbär. Hur goda som helst! D somnade inte förrän kl 9!
 

Äntligen shopping!

Äntligen fick jag shoppat en massa. Det har kliat i fingrarna ett bra tag nu.
Jag och Detti spenderade lördagen i Lödde, shoppade, fikade och snackade en massa.

Fyndade skor på Lager157 för 100 kr och snygga nya solisar och byxor på New Yorker. 
(Varför ser jag kortare ut ju mer magen växer?)

Imorgon ska mannen tillbaka till jobb och jag och D är själv hela juli. Det blir mycket trädgårdshäng och kanske någon liten utflykt beroende på dagsform. 
RSS 2.0