Ankrace

I söndags var det dags för det årliga ankracet här vid oss. Upptäckte det av en slump förra året, det var så trevligt så självklart var vi där detta året också.
\n
Vi köpte varsin anka, hade picknick och sen var det dags att heja fram sin anka. Vi vann inget i år heller men vi var nöjda ändå!

\n
 


Möhippa

I lördags var jag på möhippa. Bruden blev överraskad av 12 st av sig själv. Rolig idé! Sen åt vi brunch innan det var dags att åka till stan och bryta oss ut ur Escape Room. Manblir inlåst i ett rum med ett uppdrag att lösa inom 1 timme sen ska man lista ut en massa koder för att hela tiden komma närmare. Så himla roligt! Passar mig perfekt, tävlingsmänniska som jag är. Jag och Selma gick igång direkt och klarade uppdraget med 4 sek kvar! Magen var stenhård hela tiden och efter var jag helt slut!
Lite utdrag på stan följdes sen av poledance där jag bara var publik. 
Sen kastade jag in handduken och gick hem och sov en stund!

sommarhäng

Asså vilket underbart väder vi har! Riktig sommar. Jag tål inte värmen och solen just nu men skit i Det!
Igår var jag och D lediga och var ute redan kl 8 på morgonen. Vi cyklade en runda, planterade ut de sista plantorna, badade i poolen  (hade God lust att själv hopa i) och testade nytt på grillen på kvällen. Grillkalkonfile. Mums!


Snygg i håret och lyxmiddag

Ja som rubriken lyder. Hann inte tvätta håret igår på morgonen så lockarna från i lördags var kvar och ännu snyggare till och med!

På kvällen åt vi grillat i trädgården med parmesansås  (köpesås, fusk!) Och permesanchips. Till efterrätt blev det mousse och jordgubbar! Har varit så sugen på jordgubbar ett bra tag nu men inte hittat ekologiska n0gonstans men igår var det äntligen dags! 


Det blev en lite lyxigare måndag helt enkelt!

Helgen!

Det har varit en riktigt bra helg! Började helgen med bröllop. Jag och Sara var tidigt hos frisören på lördagen och sen fortsatte dagen på Ven. Allt och alla var så fina och vädret perfekt. På kvällen var det bröllopsmiddag hemma hos brudparet. Tog en bild under hela dagen typ! Jättefint bröllop och Sara var så fin!
 Idag har det varit sommarvärme och vi har hängt i trädgården hela dagen. Plockade fram nya poolen och D var överlycklig. Hade kompisar på besök. Grillat och rensat i rabatterna. Ännu en underbar dag! Jag hoppas så på många fler såna under sommaren och att det ska vara fint väder!
 Nu är det hockey vm. Tre kronor mot Schweiz!

Lilla magen v 25

Tiden och veckorna flytet på. Jag vet att alla säger detta men vem trodde att man inte ens skulle ha nån koll hur långt gången man är i graviditet nr 2. Fick till och med kolla appen innan jag skrev överskrift för att få veta. Ibland glömmer jag att jag är gravid och har lite svårt att fatta det emellanåt. Vilket resulterar i att jag tar i lite för mycket och då blir jag påmind.

Magen är fortfarande liten och pluttig och börjar bak på ryggen.

Det var som jag trodde i förra inlägget. Många av krämporna från v 22-23 är borta. (Stor utveckling av hjärnan då) Ingen kramp i vadera och mindre illamående. Dock hänger sammandragningarna kvar. 
Jag är inte vidare hungrig men försöker tänka på att äta ordentligt. 

Hjärnan har gått på högvarv med att tänka på namn. Otålig som jag är vill jag bestämma nått. Mina favoriter just nu är Lias, Benjamin, Adrijan och Devon. Min man säger bara nej till allt hehe. 
6 års kalas

Idag var vi iväg på Jacobs 6 års kalas. D hade hur kul som helst även om han spenderade största delen av tiden på studsmattan. Kanske borde införskaffa en sån? Dessutom fick han ju äta kalasgodis idag när det var kalas. Han var överlycklig, mamma jobbar på det hehe.
Jacob ville gärna att vi skulle spela brännboll och då fick det bli så så klart. Det var en rolig syn! Barnen fattade ingenting och sprang omkring som yra höns och alla föräldrar försökte styra upp det så gott det gick!Tired as a mother

Ny tröja som säger allt och lite till om livet och status just nu! Hehe


hela helgen

Det har varit lite tyst här sen sjukstugan inföll men nu är vi tillbaka på banan igen. Det tog tid!
Hockey Vm började i fredagskväll med match mot Vitryssland. D fick vara vaken så länge han orkade och titta tillsammans med oss. Jag fick flashback till när jag var liten och vi tittade på hockey allihop.

Igår var jag i Ullared! Handlade hur mycket som helst. Var längesen jag handlade så mycket, kläder till barnen (hallå?) Och paw patrol i mängder till stundande 4års dag och kalas. Ska försöka fota lite av Vad som inhandlades. 
På kvällen var det hockey igen och vi åt kvällsmat framför tv. Sån lyx!
RSS 2.0