Chanel?

Förr tittade jag mycket på en serie som hette 2 broke girls. (tror det finns avsnitt och säsonger som jag inte sett, måste ta tag i det!).
I serien fanns iaf en tjej som hette Caroline som gick från rik till fattig över en natt. Det enda hon fick med sig var sitt Chanelhalsband. Jag tyckte det var så fint!
Hittade en kopia på Ebay för ett tag sen för någon hundring.
Inte äkta vara eller exakt likadant med 2000 dollar är ltite över min prisklass!
 
 
 
 

Äntligen bcöker

Jag har äntligen kommit igång med att läsa böcker igen. Innan D föddes läste jag hur mycket som helst men har inte riktigt hittat tillbaka till det förrän nyligen. Det känns så skönt! När vi var på bibblioteket sist fick jag sånt sug efter att läsa och lånade 4 böcker. Har läst ut tre av de nu!
Jag älskar att läsa och det känns betydligt bättre än att scrolla genom facebook.
 
Första jag läste var en bok av en favoritförfattare. Jane Green. I dina kläder. Denna bok ha rjag läst innan hade jag för mig men visste att den skulle vara bra så det var en bra startbok.
 
Andra boken jag läste var Andras vänner av Liane Moriarty. Jag tyckte inte om att läas denna boken! Den var uppbyggd på så sätt att det ska vara spännande och författaren säger hela tiden A och inte B förrän flera kapitel senare. Inte min stil. Var ändå tvungen att läsa ut den då jag så klart blev lite nyfiken ändå.
 
Tredje boken var på engelska Läste ofta på engelska innan, var lite rädd för att jag inte skulle komma in i det men det var inga problem.)
Kände igen författarenamnet Cecilia Ahern från förr och komme rihåg att jag gillat hennesböcker tidgare. Denna gång blev det How to fall in love. Den va rlite sådär knasig men på ett mysigt sätt, inte pinsamt och jobbigt.
 
 
Rekomenderar Jane Green och Cecilia Ahernsböcker!Imorgon blir det en ny tur till bibblan och då ska jag minsann låna fler=)

Legohylla

Har snart fixat färdigt i D's legohylla. Ska bara få ordning på Ninjagohyllan också sen är vi nöjda! 


Trädkoja

Våren är här och vad passar bättre än att bygga en trädkoja i vårt fruktlösa äppleträd. Det kunde ju varit snyggare men det är faktiskt inte så lätt! D är iaf supernöjd och vi fick absolut inte sätta dit något mer!
Här hänger han och läser böcker och äter mellis. Vi har bundit fast en spann i ett rep så han kan hissa upp saker. Precis som Lotta på Bråkmakargatan när hon flyttade hemifrån.
 

Påsk i kolonin

Detta året blev påsken firad i kolonin. Det var riktigt sommarväder nästan. Jag blev lite förvirrad ett tag och det kändes som om vi var på väg dit för att fira midsommar.
 
Jag hade gult på mig högtiden till ära. Första gången jag äger ett gult plagg tror jag? Men det är ju så modernt så jag fick offra mig:) Hade så klart mitt senaste obsession i håret, sjalscrunchie.

 
Vi målade ägg...
 
pickade ägg...
 
och letade ägg.
 
En påsk med gult, sol och massa ägg. Precis som det ska vara!

Påskharen

Påskharen kom i år igen och lämnade ägg med ledtrådar och en påskpresent. D hålle rpå att lära sig läsa så detta år blev det ord istället för bilder som ledtrådar. D blev så glad när han såg att påskharen varit här. Undrar om han inte gillar påskharen snäppet bättre än jultomten faktiskt?
 
M var med på ett hörn också även om han tyckte äggen var roligare än innehållet.
 

Påskfix

Påsken är här. Jag har känt mig väldigt otaggad inför påsken detta året. Vi har iaf påskat lite här hemma.
 
Nu är vi lediga alla i 3 dagar till dagar och jag ska försöka att vara lite effektiv och komma ikapp med tvätt och sortering. Ska även hinna fixa i trädgården.

Glad påsk!

 

Balsam för själen

I morse hämtade Selma mig tidigt. Äntligen var det dags för vår spa-och ullaredsdag.
Vi åkte upp till Varberg stadshotell, åt frukostbuffé och checkade in 4 timmar på Asia spa.

Det var så välbehövligt! Jag vilade upp mig i deras varma vattensängar i mörkerrummet, blev pigg i deras ljysrum, fick fräscha fötter i saltbadet och sist men inte minst låg vi i världens skönaste stensängar. Så knöligt men otroligt skönt faktiskt hehe.

Utvilade och pigga var det den dags att slösa energi och pengar i Ullared. På vägen dit lyssnade vi på gamla godingar och pratade och svunna tider. Aah juggefest!

Fyndade lite smått idag men det var längesedan jag köpte så lite. Allt rymdes i en påse!sommar och vinter

Asså detta väder! Solen skiner men det är ju svinkallt! Frös så jag skakade när jag hämtade D på fsk igår så på kvällen när det var dags för en fika på stan åkte vinterjackan på. Tillsammans med sommart-shirten och nya sommriga hårbandet. Längtar så efter värme och vår-och sommarkläderna nu!RSS 2.0