Klackarna i taket

Igår släpptes håret ner och klackarna åkte på för första gången på över ett år! Det vankades överraskningsfest för en kompis. När jag var redo att bege mig hemifrån tittade D och M på mig som om jag kom från yttre rymden och såg helt förskräckta ut. D kände inte igen mig sa han. Är det positivt eller negativt egentligen?
 
Temat var maskeradbal. Det var några år sen vi hade det på nyår men jag blev lite sugen igen. Det var roligt med maskerna!
 

 

Segstartad

M har ärvt sin pappas behov av att sova (förutom på natten) och morna sig i evighet. Idag bollade jag rundor med honom i 30 min för att försöka väcka honom. Han bara flinande åt mig och somnade om!Vilken helg!

Kl 5 i lördags morse vaknade vi av att D hade blivit magsjuk. Vilken helg det blev! Inställd hockeyavslutning, födelsedagskalas, aktiviteter på biblioteket och träff med lilla nya kusinen. Vi har aldrig så mycket planer på en gång annars. Det slår aldrig fel!
D tycker iaf inte det är så farligt att vara kräksjuk för det är ändå gången han har obegränsad tv-tid och får äta macka så mycket han vill.

Nu när vi hade en hel helg framför oss där ingen vill veta av oss så vi får stanna hemma passade vi på att göra en rabatt till på framsidan. Vädret visade sig från sin bästa sida också. Här ska odlas! 

Det kunde varit en mycket värre helg med tanke på omständigheterna men jag är ändå helt slut och Ska gå och lägga mig nu, kl 8.
God natt!Egen shopping

Häromdagen kom det ett paket i brevlådan till D. Lego Ninjago som han köpt för sina egna pengar.

Han har vikt handdukar, sorterar smutstvätt, burit in ved och sorterat strumpor för att tjäna pengar.

Det var en stolt kille som öppnade sitt paket här hemma.

Syskon <3

 

Lille M - 7 månader

M är nu 7 månader. Han väger 7595 gram och är 68, 5 cm lång. Han har fortfarande strlk 74.
 
M har varit mindre frusterad denna månad då han har lärt sig att sitta stadigt själv. Om han tappar balansen tar han emot med handen för att hålla sig kvar, ibland går det dock inte så kuddar runt omkring är bra att ha.
Att hoppa i sin hoppgung är en stooor favorit. Han hoppar och hoppar och det väsnas och låter. Att stå upp är fortfarande kul och han har även fattat att man kan ta små steg framåt om man vill komma någonstans.

Något som inte är kul är att ligga på mage så istället för att lära sig åla på magen har M lärt sig åla på ryggen. Det ser väldigt roligt ut då han ringlar sig som en mask fram och tillbaka. Alla sätt är bra utom de dåliga!
 
Det har kommit upp en liten tand i underkäken på lille M. Dock märkte vi inget av det förrän den skrapade emot skeden. Dreglat har han gjort men inget annat tecken på tänder har vi sett.
 
Nätterna är fortfarande ingen favorit hos M. Han vaknar väldigt ofta och fram till för någon vecka sen var det bara mamma som gällde. Men denna vecka har även pappa fått somna om utan gallskrik från lille herren.
 
M äter som en häst och älskar mat. Han ammar til frukost och sen äter han lunch, mellis och kvällsmat. Han tackar glatt ja till allt som erbjuds. Allt från sötpotatis till broccoli, och mango till papaya. Han b lir lite extra glad och smackar med munnen när det vankas blodpudding. Magen verkar hänga med på det mesta nu också så banan har blivit poppis också.
 
M älskar att pussas och kramas och blir ibland väldigt hårdhänt. Han har lärt sig "klappa fint" och släpper då taget och klappar istället. Puss puss är också något han förstår och älskar!Lego

D och min man är iväg, M somnade så jag fick ett infall och började såga i våra möbler här hemma. Håller på att ordna med allt Ds lego. Blir helt nervös när det ligger utspritt överallt. Tyckte det blev rätt bra.

Skrev till en gravid kompis "Tyvärr kan du inte få ett skötbord av oss längre".
Nu fortsätter projekt "lego city"


Loppis!

Nu har loppissäsongen dragit igång och idag var jag och Selma iväg på första för året. Köpte kläder och böcker i vanlig ordning. Åkte även inom IKEA, behövde införskaffa material till mitt kommande projekt i D's legohörna. Klurar fortfarande på detaljerna!
 


 


RSS 2.0