Veckan som gått...

Många promenader med vagnen som alltid slutar såhär. Skor och strumpor far åt alla håll.
 
Jag och mamma åkte till stan för att se Jerusalem av Selma Lagerlöf på teatern. Tyvärr var det ingen som tilltalade oss så vi gick i pausen. Duktiga skådespelare så klart men den var tyvärr rätt tråkigt. Den bygger på en bok och skådespelaer stod på scenen utan rekvisita och läste repliker och berättade från boken ungefär. Vi ska testa McBeth istället nån annan dag sa vi.
 
Bjöd hit kollegerna på kräftskiva i lördags och vi hade sån tur med vädret. Vi satt ute heela kvällen! Hade laddat upp med terassvärmare och filtar. Mysigt sensommarkväll!
 
Septembers Pokemon Community Day gick av stapeln och vi spelade så klart. Denna månad med Turtwig.
 
Hösten är på ingång minsann. Hoppas på att hinna fixa lite i trädgården i veckan så den är redo för hösten. Även om jag själv absolut inte är redo för mörker och regn och rusk!
 

En helg i Varberg - del 2

På söndagsmorgonen var det dags för hotellfrukost! Solen sken från en klar himmel och vi var pigga och glada efter en hel natts (!) sömn så humöret var på topp. Efter frukosten kände jag mig inte riktigt redo för att gå in i ett mörkt spa. Solen sken ju! Så vi gick en liten promenad innan vi gick till spaet en sista stund innan utcheckning.
 
 
Innan vi åkte hemåt gick vi en promenad vid Varberg fästning. Nya jackan åkte på men jag höll på att få värmeslag i solskenet. Bådar gott inför hösten kanske att den var så varm!
 
5 klädbyte senare, promenader, himmelsk efterrätt, vila och sömn, många skratt och mycket snack var vi redo för att åka hemåt.
I bilen läste vi gamla inlägg på bloggen från gångna weekends. En helg hade vi med oss 12 par skor minnsann! Denna helg gick vi runt på endast 6 par.
 

En helg i Varberg - del 1

I lördags morse hoppade jag och Sara in i bilen för att åka till Varberg. Det var dags för en tur till Varberg Stadshotell och Asia Spa och en helg som kom att bestå av kläder och fotografering (i vanlig ordning) tillsammans med många skratt och god mat.
 
Släpandes på varsin resväska i en storlek som fick folk att undra om vi skulle stanna en hel vecka tog vi oss mot hotellet.
Glöm nu inte räkna klädbytena när ni fortsätter läsa så förstår ni kanske val av väska?
 
I väntan på att få checka in strosade vi rundor i Varberg och jag passade på att shoppa lite. Fyndade både en jacka och ett par byxor, som båda blev använda under helgen minsann.
Kl 14 fick vi rummet och efter lite häng tog vi oss ner till spaet ett par timmar.
På väg tillbaka till rummet snubblade vi över några massagestolar och där blev vi liggandes. Det kändes som att få 3 massager på en gång! Tänk att ha en sånn hemma, vilken dröm!
 
Mörbultade av stolarna var det dags att göra ve oss inför tre rätters middagen som väntade. Med en cider i ena handen och locktången i andra hjälpte Sara mig att fixa håret.
Redo för middag i nya magväskan, nya byxor och gamla skor som aldrig blivit använda. Har alltid tyckt de var för små och svåra att gå i. Men i lördags passade dom mirakulöst perfekt!
 
Min nya älskade magväska var med hela helgen, man ser den skymta på de flesta bilder. Den var viktigare än skorna tom. "Får du med skorna på fotot?" brukar det låta men nu var det "Syns min vägväska?" Mycket viktiga grejor!
 
Cidern har kickat in och vi är redo för 3rätters! Blev serverad världens godaste youghurtmousse som jag måste testa göra hemma nån gång!
 
Proppmätta efter maten gick vi ut på en liten kvällspromenad. Vädret visade sig från sin bästa sida hela helgen!
 
Fortsätting följer.

RSS 2.0