Make it count

Nu har jag fått nog. Känner mig sliten, grå och tråkig. Måste komma ut och hitta på lite och komma ur joggingstället.
Så detta blir mitt nya motto:
 
Åkte till plantskola/loppis med Therese för att se om dom reade ut plantor och om det fanns julrosor. Hittade inget av det men solen sken, solbrillorna var på och nya skorna va bekväma.
 
Svängde inom Lager 157 men det blev ingen shopping där heller. Knappt något folk nånstans så utflykten fick Coronavänlig-stämpel.
Imorse när vi vakande hade det snöat ännu mer. Får försöka ta mig ut på en långpromenad idag!

Fashion 2021

Nu är snön borta igen och jag börjar längta till våren. Varmare väder, sol och förhoppningsvis mindre Corona-restriktioner.
Med sol och värme kommer också längtan efter utflykter och snygga kläder och fototillfällen!
 
Har scrollat igenom lite modetrender för våren och detta var vad jag fastande för. Jag är inte så beroende av trender och mode, jag har redan en stil som känns väldigt Tanja. Klassisk, enkelt men med en Tanja-tvist ibland. Även om jag inte är så beroende av trender tycker jag det är otroligt kul med kläder och stil.
 
Av kommande trender fastande jag för detta iaf.
 
Markerade och stora axlar:
Tycker det är snyggt men vet inte om det är något jag kommer använda. Väldigt diskreta axlar så fall!
 
Snyggare och lyxigare mjukisset:
Har varit på jakt efter snygga mjukis-set enda sen vi skulle glampa och har fortfarande inte hittat något som är 2-die-4.. Så jag har höga förhoppningar inför våren. Detta sett med kjol istället för byxor var ju absolut något jag börjar känna att jag villhöver.
 
Orange i alla nyanser:
Orange ska tydligen vara vårens it-färg. Är inte superförtjust i skarp orange men aprikos och laxfärgat gillar jag!
 
Senapsgult och kamel:
Fler it-färger som gärna ska kombineras. Gillar just nu mest down-to-earth färger så detta passar ju mig bra. Vet inte dock om jag vågar kombinera dessa två tillsammans.
 
Mönstrade kappor:
Väldigt snyggt men vet att jag inte kommer använda det. Det är inte något jag trivs i.
 
Ja tack vare Corona och förkylningar har man tid att surfa nätet efter modetrender och till och med blogga om dom!

Snöbygge och varmchoklad

När första snön föll tog det inte lång tid innan hela familjen var ute i trädgården. Vi var ute hela dagen i princip och byggde med snön, åkte pulka och drack varm choklad.
 
M var inte jätte intresserad av snön han brydde sig mest om sina grävmaskiner som vanligt.
 
Jag försökte bygga en snögubbe tillsammans med barnen men det va ingen som tyckte det var något värt att lägga tid på. Lägg märke till M's min på bilden och scrolla sen vidare till nästa. Humör till max har vår yngsta lilla älskling,
 
Varm choklad var iaf poppis!
 

Senaste

Att blogga under kombinerad Corona och vinter måste vara det meningslösaste som finns. Vi är bara hemma i mjukiskläder, går promenader i termobyxor och mössa nerdragen över ögonen, hänger på samma lekplatser i närområdet eller är på jobb. Detta är så tråkigt!
 
Vi hade iaf nån vecka med snö för ett tag sen. Äntligen lite vinter! Det blev ett avbrott i det grå och blöta och det blev helt plötsligt lite roligare att gå ut igen.
 
Jag och Detti åkte til Sofiero för en långpromenad. Plockade fram mina vinterstövlar som har hängt med ända från New York. Det blev sista promenaden för dom då de bokstavligen började trilla i sönder. Så nu har jag en ursäkt att internetshoppa lite mer iaf!
 
Jag har också passat på att byta ut mina håliga joggingbyxor till mitt glamping-set. Det har legat i en låda och väntat på bättre tider men nu får det liva upp vardagen istället.

Nyårsafton

Sen 2014 har vi firat in det nya året med galafest med tema, långklänningar och vänner . I år blev det så klart inte så och det kändes så tråkigt inför nyår.
 
Det nya året firades istället in här hemma bara vi i familjen. Det blev en riktigt mysig kväll det med! Tänk om man varit så rynkfri i verkligheten! Vad hade man gjort utan filter?
 
Vi åt kvällsmat som vanligt förutom att jag och mannen åt hummer och vitlöksbröd. Mums!
Efter maten gick vi ut för att tända tomtebloss och smälla våra få raketer. Det var faktiskt rätt många som smällde samtidigt. M älskade raketerna. "Jag ser något! Jag ser något! sa han hela tiden när han väntade på att det skulle smälla mer.
 
Tillbaka hemma igen hade vi spontant disco i väntan på efterrätten som efter barnens önskan blev fruktsallad med chokladsås. Vi hade det förra nyår och D kom ihåg det och ville gärna ha det igen.
 
Kl 8 var det dags för Binglotto som sen varvades med zoom-lekar med vänner och chips och popcorn i soffan.
 
Kl halv 12 var båda barnen fortfarande vakna så vi gick en promenad i kvarteret och tittade på fler raketer och önskade Gott nytt år.
 
Väl hemma igen somnade jag och M direkt medans D var vaken ändå till halv 2 tydligen! Han hade bestämt att han skulle få vara vaken så länge han ville. Tur att mannen är en nattuggla!
 
 

RSS 2.0