Onödig shopping

Idag var det dags igen. Jag och Detti har verkligen bestämt oss för att hitta på saker. Vi bokar datum långt i förväg för att det verkligen ska bli av och att tiden inte bara ska flyga förbi innan man hunnit bestämma något.
 
Idag åkte vi på loppisrunda genom halva Skåne och köpte massa onödiga villhöver saker. Vi avslutade på Trästället i Skyrup. Så fina miljöer och massa fina hantverk. Vi gick omkring där länge och njöt. En jultomte och en höna fick följa med hem till slut.
 
Beställde ny jacka från Zalando för nån vecka sen. Hade den på mig idag och trivdes så bra i den.Blandning mellan kappa och dunjacka. Jag blev så glad när jag tog på mig den och sa till min man när jag tog på mig den att materiella saker verkligen gör mig lycklig, haha. Det är bra betyg för en jacka.
Nästa gång bär det iväg till Lund. Då hoppas vi på sol och lite varmare väder

Party Party

I lördags hade jag dejt med Detti. Vi skulle ha en lugn tjejkväll med god mat och massa skvaller. Well det blev väl inte riktigt så. Vinet flödade och det slutademed att vi hade disco och sen huvudvärk dagen efter.
 
Vi började med att äta världens godaste våfflor, frukt och chokladfondue. Eller först fick jag vispa grädden med gammeldags visp.
 
Sen satte vi oss ner med lite vin och började bläddra i spellistan.
 
Det tog inte lång stund innan det såg ut så här. Fest när det är som bäst.
 
En promenad för lite frisk luft dagen efter var ett måste.
 

RSS 2.0