Halloweenpumpa

Igår strålade solen på en blå himmel och höst- och Halloweenkänslan kom smygandens. D plockade fram sin tigerdräkt och förslog att han skulle vara Daniel Tiger när vi carvar pumpor.
 
Sen spenderade vi förmiddagen ute på framsidan i solen och carvade pumpor. Första gången för mig. Kladdigare än jag trodde men också mycket roligare!
 
På söndag kör vi på Halloween-fest här med en drös barn och ännu fler vuxna. Våra dräkter är redo och alla dekorationer är inhandlade. Can't wait!
 
Glad Halloween! Ska ni fira eller klä ut er nått?

Lördagsbestyr

Då var lördagen här. Vi startade dagen tidigt jag och D. Hängde på Coops dörr när dom öppnade. D fick hämta en kundvagn sen tog det nästan 1,5 timmar att komma därifrån. Ingen stress för en gångsskull så D fick bestämma tempot. Han plockade från hyllorna, scannade och la i sin kundvagn. Vi fastnade en lång stund vid leksakerna och även vid smoothiehyllan. D konstaterade att han äter vanlig smooothie men Marino tycker om dessa så en sån skulle han köpa till honom. Gulligt!

Sjukling

Det ekar tomt här på bloggen. Jag har varit sjuk, igen! Låg deckad hela helgen och mådde sådär måndag och tisdag också. Somnade för natten samtidigt som D. 
Nästa vecka är det höstlov. Då är vi lediga och ska försöka hitta på lite roligt. Då borde bloggen vakna till liv igen. Håll ut!😀

Universal studios

Som jag skrev i tidigare inlägg så var vi på Universal studios i onsdags. Ungarna älskade det och der gjorde även vi. Vi slog till på stort och köpte "front of the line passes" så vi slapp stå i kö (detta lärde vi oss sen Disneyland) Här kommer bilder från vår underbara dag på Universal.

Idag bar det av mot nya äventyr och efter en väldigt turbulent flygning från LA så är vi nu i Aiken, South Carolina och hälsar på goda vänner, eller snarare familj..

Trevlig helg!

/SELMA


Pumpkin patch

Gårdagen bjöd på en utflykt till en pumpkin patch utanför Santa Monica. Det fanns en massa pumpor och skoj för barnen.. bl.a getter som dom kunde mata och klappa, hoppborgar och ansiktsmålning..

Idag har vi varit på Universal studios i Hollywood.. Det kommer snart ett inlägg om detta. Sedan på fredag bär det av mot South Carolina..

/SELMA


Helgens bröllop i LA

Vilket bröllop vi var på i helgen. Min vän gifte sig och det var helt underbart.. allt från ceremonin till avslutningen med ett silent disco.. och allt däremellan såsom god mat, dryck dans och photobooth..

/SELMA


Bröllop

Det var inte bara Selma som var på bröllop i helgen, så var även Tanja.
Sofia gifte sig med sin Jens. Vackert brudpar i kyrkan med skojfrist präst och solosång.
 
På självaste middagen serverades det god mat och en hel drös med tal och spex till brudparet.
 
Det var kaos här hemma innan vi kom iväg. Jag hade inte hunnit prova min klänning som visade sig vara alldeles för stor och kasade ner hela tiden. Ett halsband jag beställt för att machta till tänka skor och väska han inte komma. Hälften av smyckena jag till slut bestämde mig för blev kvar hemma.
Så här blev det till slut. Lika mörkt som mitt humör över kläderna;)

Cocktail hour reception

Igår var vi på en liten mottagning.. dagen innan det stora bröllopet.. så idag är det ju såklart den stora dagen. Och jag ska strax iväg till frisören och fixa håret 😆

/Selma


Fredagskcäll

Sitter i soffan, orange som en ompa lompa och tittar på idol. Adrian var så bra ikväll tyckte jag, Liam är alltid bra och Greg var så modig som sjöng på svenska! Jag vet att jag är gammal och så men dom som uppträdde "i pausen" såg ut som luffare. Är det nya modet?
Imorgon ska vi iväg på bröllop. Det är därför jag är orange ikväll.
Skönt med helg!
 

Köpa nappar

Igår gick jag och D till affären efter förskolan. Han behövde nya nappar. (D älskar sina nappar och jag fattar inte hur vi någonsin ska kunna sluta med dom?) 
D fick iaf en liten kundvagm att köra, levde rövare ett tag i affären tills vi kom fram till napparna. Då valde han själv 2 paket, betalade sen själv i kassan och stoppade sist själv ner dom i en påse. Han bar påsen hela vägen hem och var mäkta stolt över sin bedrift. På vägen berättade han för alla vi mötte att han hade varit i affären och köpt nappar!
 

Disneyland

Här kommer en bildbomd från dagens besök på Disneyland

/SELMA


Lång bomberjacka

Och nu till tisdagens craving. Jag blir ju ruinerad!
Lång bomberjacka. När jag äntligen hade gett upp tanken på det här med bomberjacka tar dom modellen ett steg längre (såg ni va jag gjorde där hehe) och den är nu så Tanja som den kan bli. 
 

Quiltade vinterkängot

Såg dessa vinterkängor idag och blev kär. Tvekar ändå om jag ska beställa eller inte. Är det min stil? Vet inte om kängor och jag går ihop. Kommer jag trivas? Kommer jag använda? hur matchar man dom egentligen?
Vad tycker ni?
 
 

Grovhall

Det har tagit sin lilla tid innan jag fick tummen ur men nu är där äntligen lite ordning i vår "grovhall". (Vet inte varför jag envisas med att kalla det så. Finns det ens nått som heter så?)
Om man går in i källaren via trädgården kommer man till denna hall. Den ä i anslutning till "tvättstugan" och badrummet. Man kommer även in i lekrummet via denna hall.
Här går vi varje gång vi har D med oss. Till förskolan på morgnarna och när vi kommer hem igen på eftermiddagen. Alla hans kläder är här och all smuts stannar även här.
 
Extra skoförvaring på dörren då alla i familjen äger ungefär sjutioelva par skor var.
D har fått egna krokar till sina jackor och väska. (Dom sitter väl sådär, behöver nog köpa riktiga man skruvar fast.) Finns även en "sittpuff" med förvaring för fleecetröjor och annat smått och gott.

Kräk

D vaknade kl 5 och kräkte ner hela mig. Glammigt liv!
Han har kräkts med jämna mellanrum sen dess men är ändå relativt pigg faktiskt.
Håller tummarna för att det bara är en liten klen bacill så resten av familjen kan hålla sig friska!


Pyssel med mormor

Senast när mormor hämtat D på förskolan kom jag hem till dessa små söta apor. D älskar att pyssla. Tur mormor kommer och gör det så slipper jag😀
Kan ni se vilken D har gjort? "Den har inga ben" sa han och skrattade.
 

Juggefest

I lördags var det dags att gå på juggefest igen. Har inte festat sen februari när tjejgänget var i Göteborg. Jag bestämde mig för att sova hos Cornelia så jag kunde gå all in!
Förfest som på gamla goda tiden, cider, jäger dans och sång. Sen taxi till festen för ännu mer dans och sång.
När det var dags att gå hem vid 3-tiden värkte mina fötter och jag fick gå barfota! Hallå? Har fan aldrig hänt förr haha.
Mycket lyckas fest! Tror jag iaf, minner är lite suddigt emellanåt;)

plågsamt

Stackars mina fötter!
 

Cirkus

Igår startade vi helgens festligehter tidigt. Efter en tidig kvällsmat åkte hela familjen för att titta på cirkus. På väg ut genom dörren upptäckte D att det ösregnade och blev helt förtvivlad för vi skulle ju gå på cirkus. Vadå påverkad av vuxenvärlden att regn är dåligt.
Väl på cirkusen tyckte väl D att det var lite sisådär. "Poktornen" (popcornen) var definitivt det han uppskattade mest av hela kvällen.
 
Det var lite av en chansning att hitta på något efter en hel dag på förskolan. D var trött och hade svårt att sitta still och koncentrera sig så vi gick i pausen. Men idag har han lekt cirkus och tåg här hela förmiddagen så nånstans tyckte han nog det var kul ändå=)

RSS 2.0