Billigt bättre än dyrt?

Surfade rundor på skorsidor lite och upptäckte att dom underbart snygga skorna jag hittade för någon dag sen är inspirerade av Badgley Mischka.

Fast jag måste säga att den billiga versionen är tio grr snyggare. Vad tycker ni?



/Tanja

Bowling är inte kul...

God morgon!
Bowlingen igår var rolig. Eller jag ska kankse inte säga rolig, bowling är inte min grej! haha blir grymt uttråkad!
Allt annat var iaf kul. Maten var god och det var kul att komma ut och göra något.
Jag somnade in bilen hem, var trött trött.

Tyvärr blev det inga kort från sjävla bowlingen, min kamera dog! Min kamera är bra och tar kort man blir snygg på haha. MEN det syns ingenstans hur mycket batteri som är kvar! Riktigt dåligt. När vi var i Egypten tex dog kameran när vi hade tagit ett kort vid pyramiderna. Kul lixom!

Nu ska jag snart iväg till jobb. Helgerna går alldeles för snabbt!







/Tanja

Lite mat och lite bowling

Nu ska vi möta upp Detti och Mario så ska vi käka och bowla. Ska bli roligt!



/Tanja

Repeat

Det tog tid men jag lyckades lista ut varöfr det inte har funkat att lägga upp youtube klipp. Jag var ju tvungen att dela med mig av den senaste låten som går på repeat här hemma=)



/Tanja

Bröllopsmässa..

Redan söndag.. vad hände? Ajaa, ska inte klaga för jag har haft en bra helg!! =)

Idag ska jag på min brordotters 5års kalas!! men innan det ska jag på bröllopsmässan på stadsteatern i Helsingborg!!

Ska bli skojj!!

/Selma

Wishlist...by Tanja


Virkade skor?

Jag måste ha dessa skorna! Så underbart snygga. Jag älskar den sortsens platå och så smal klack. Me wants!


/Tanja

Dzenan Loncarevic

Fan vad roligt vi hade igår! Allting löste sig. Vi förfestade hemma hos Tanja och vid 10 ringde Mario och sa att han skulle på festen och kunde köra oss. Perfekt!

Det var mycket folk på festen och bra musik. (För det mesta, Dj:n var den sämsta vi någonsin hört.) Dzenan Loncarevic var väl ok, vi tyckte mest han lät som en tjej när han sjöng haha.
Denna gången var vi beredda och hade kontanter med oss. Vi fick ju lite panik sist när vi insåg att dom inte tog kort!

Tanja insåg tyvärr att hennes fina Atwood kopior är förstora. Hon hade lite problem att gå då skorna gärna ville trilla av. Det hjälpte inte ens att stoppa hela skon fylld med toapapper. haha

Bilresan hem var roligast. Tyvärr finns det bevis på film vilket vi inte är så glada över idag ! haha

Vi hade iaf skitkul! Det är inte lika roligt idag dock...




MiniMario och SuperSelma haha


Mario drack Crvena Krava hela kvällen...


Vi träffade bloggerskan Jasa. Vår första "bloggupplevelse" haha.


Mer än så här hade vi inte kvar på hemvägen. 20 kr av många kronor!



/Tanja och Selma



Enbenta Selma och Tanja med klon

Nu är det äntligen dags för lite fest. Förfest iaf. Idag matchar vi. Båda är blåa. Vår favoritfärg:)

Hoppas ni får en rolig fredagskväll!





Haha snygga poser va? Enbenta Selma och Tanja med klon!

Fest ikväll...

Idag är det fredag. Det betyder fest! Dock vet vi inte riktigt var eller hur. hehe. Det är fest i Malmö vi skulle gått på hela gänget men alla utom jag och Selma har tvingats ställa in. Inklusive vår skjuts. Så nu vet vi inte riktigt hur vi ska komma dit. Så vi får se, det blir kasnke juggefest i Malmö eller så får vi nöja oss med vanlig nattklubb i vår kära hemstad. Festa ska vi iaf!

(Tänkte ladda upp en låt här men det vill inte funka verkar det som! Det får bli en bild från en annan fest istället. Dara Bubamara:) .



/Tanja

Hellcats

Jag var hos tandläkaren i morse. Hon konstaterade att det var en visdomstand som spökade. Jag kunde fortsätta äta mina rostade majskorn utan problem sa hon. Så det e just vad jag har gjort. Ätit rostade majskorn och tittat på Hellcats. Alla mina serier hade premiär nu i veckan. Jag är överlycklig. Och jag måste säga att Hellcats är skitbra serie. Kan verkligen rekomendera den! Tyvärr är där inte någon riktig snygging med. haha Man måste alltid ha något fint att titta på:) Hur som helst, så dröjer det nog inte länge förrän den kommer till Sverige tror jag.



/Tanja

Heelcondoms?

God morgon!

Jag somnade visst igår. kl 8. Haha visste att det är skönt at sova och så men dete är rätt sönt att ha lite fritid också och inte bara jobba och sova=)

Jag lovade ju igår att jag skulle visa en rolig sak om skor. Jag var inne på bloggen skofetishist och hittade en länk till en rolig hemsida. Skokondomer! Haha varför låter saker alltid fulare på svenska än engelska. Heel Condoms.
Man köper en "kondom" som man trär över sin klack och hälen på skon. Så ändrar typ skon utseende! Jag tyckte iden var väldigt cool. Sen kanske det inte funkar så bra i praktiken som i tanken men absolut värt att visa upp:)

Dessa hade jag valt:



/Tanja


Presentkort..

Jisses! idag ville jag verkligen inte vakna när klockan ringde vid 6... Men det är inte myket å göra än att nita ihop och starta dagen!!

Jag hann aldrig visa er vad det var jag skulle visa er igår!! Men här är det!




Jag fick hem ett presentkort på posten som jag vunnit i en dragning från bröllopsmässan som vi va på i söndes på sundspärlan!! jippie!! Det är till AteljeMB och jag kommer ha anvädning för det då jag inte har köpt brudslöja eller bolero än!! så jag blev glad!!

/Selma

...

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag börjar laga mat. Laxpasta med bacon. mums:)

Jag hittade en rolig sak i morse på en blogg. Visar lite senare. Det handlar om skor så klart :)

Är det något bra på Tv ikväll?

/Tanja


Zumba..

Usch så trött jag är nu!! har haft å göra hela dagen.. verkligen!!
Va hos tandläkaren i förmiddes och lagade mitt första hål! =( Fast de var ju inte alls farligt, inte ens sprutan med bedövning kändes.. så nu är det ver iallfall! Det är däremot dyrt att fixa tänderna!! bläääää..

Efter tandläkaren har jag varit runt på en massa ställen, bl.a. med hundarna hos veterinären (oroa er inte, inget allvarligt)..

Och sen har jag även handlat lite småsaker till det jag "pysslar" med hehehe!!

Så nu sitter jag här! Jobbar på finjusteringarna som ska göra i C-uppsatsen!! och snart ska jag på Zumba!! känner att jag behöver komma iväg lite nu har jag suttit framför datorn några timmar iallafall!!

Just de!! Jag fick hem ett kul brev idag!! Berättar om det senare!!

/Selma


Pyssel..

Sitter här hemma i soffan och pysslar lite!!! Var i skolan heeela dagen idag!! så det är skönt att bara sitta hemma!! Kan ni gissa vad det är jag gör??



/Selma

15 cm höga skönheter

Jag har ju totalt glömt bort att visa mina sista par skor. Dom jag suktade efte rlänge innan dom blev mina ;)

Skorna är precis lika snygga i verkligheten som dom var på hemsidan. Ända problemet är att jag tro rjag kommer bryta av mina ben om jag skulle gå någonstans i dom. haha klacken är 15 cm och platån 4. Jag kände hur jag vinglade omkring här hemma när jag provade dom.

Synd vi inte ska på Balkan Cruise nu i februari, det hade varit perfekt ställe att inviga dom på. (Man kan alltid spring till hytten och byta ifall det helt enkelt inte går)

Jag är glad att jag har skorna i min ägo iaf. Även om dom inte blir använda kan dom stå och se snygga ut=)





/Tanja


Ja, nej, ja, nej

Idag har känslorna och hoppet gått upp och ner som en berg och dalbana. Fick mess av Selma att hon nog fixat biljetter till kvällens matcher. Jaaa, vad roligt! Fick ett mess till att dom var för dyra. Nej, vad tråkigt! Fick ett mess igen att hon nog fixat några andra biljetter. Jaaa, vad roligt! Fick ännu ett mess att det funkade inte. Neeej, vad tråkigt!
Haha till slut sa jag till henne att sluta leta. Jag orkar inte vara glad, ledsen, glad, ledsen:)

Så ikväll ska jag bara vara hemma och gissa vad? Kolla mina serier! 90210 hade premiär igår så jag ska snart krypa ner under filten:) Som jag har längtat!

Tandvärken har inte vairt så hemsk idag förresten, så håll tummarna för mig att tandkrämen funkar som den ska!

/Tanja

Leopardkavaj

Kolla denna snygga leokavajen. Är den inte såå snygg! Snygg model och snyggt leomönster i snygga färger. Är så sugen på att köpa den! Den finns i vit också.

Vad tycker ni?



/Tanja

Onödig fakta

Idag är jag hemma från jobb. Hade så ont i tanden i morse att jag kände att jag måste gå till tandläkaren. Så jag stannade hemma och ringde tandläkaren när dom öppnade. Hon rådde mig att borsta med corsodyl i några dagar till, blir det inte bättre skulle jag komma dit på torsdag. Så håll nu tummarna allihop för att det går över!

Så under dagen har jag sovit mest, ända gången tanden inte gör ont. Om jag pressar kinden mot kudden och somnar. haha
Till slut vakande jag och bakade muffins med polkagrisar. Mums dom blev goda. Fast jag råkade bränna dom lite! Andra gången jag bakar dom nu och dom har inte blivit perfekta än. Tredje gången gillt säger man ju=)

Har surfat rundor på lite klädsidor och letat efter kavajer och blazers tror jag det heter. Mitt nya craving:) Ska visa sen.

Håller också på att fixa en ny serie med cortney cox. Dirt heter den. Den är inte ny, från 2007 men den är ny för mig för jag har inte sett den:P

Jag och Selma är också på jakt efter biljetter till mogondagens mathcer så höll tummarna att vi lyckas hitta några

/Tanja

Hjälp!

Ajjjj min tand! Fan jag trodde att det hade börjat gå över. Jag var på apotekte i lördags och köpte sån bakteriedödande tandkräm, corsodyl. Det kändes som det började hjälpa. Hade knappt ont på hela dagen igår. Nu när jag vakande så gör det ont som faan! Håller på att ringa 1177 nu och ska höra vad dom säger. Vill helst slippa gå till tandläkaren!


/Tanja

Bättre sent än aldrig..

Tänkte lägga upp bilderna på skorna jag köpte på Amiclubwear..







Alla passar! det var första gångn jag beställde från dem.. så jag är glad! =)

Nu ska jag se på film, The wedding date!!

/Selma

Hjälp med serier!

Idag har vi varit på Bröllopsmässan hela gänget. Den var här i HBG och vi höll allihopa med om att det kändes rätt så amatörmässigt. Nästa helg är det i Malmö vi håller tummarna för att det ska bli bättre.

Nu sitter jag hä roch har serieabstines. Det var väldigt längesen jag kollade på någon serie. Alla mina favoriter har haft juluppehåll och börjar nästa vecka igen. Men jag kan inte vänta. Måste titta på något! Tips Tips Tips!

/Tanja

Födelsdagsfest blev spelkväll

Det var roligt igår på festen. Det blev lite annourlunda än vad vi är vana vid. Vi brukar alltid dansa och sjunga. Igår kväll satt vi allihopa och spelade spel! Men det var lika roligt det. Vi spelade Party-Alias och som vi skrattade.
Halv tolv sa Tanjas tandvärk ifrån ordentligt och vi begav oss hemått=(







/Tanja och Selma

Grattis Bruno

Idag fyller Selmas blivande man år. Ska åka och hämta Detti nu sen bär det av på födelsedagsfest. Efter att ha sovit hela dagen i hopp om att tandvärken ska bota sig själv, känner jag mig lite piggare efter en lång dusch och en snygg outfit!

Bara accesoarera kvar sen bär det iväg. Ska rota i smyckeslådan nu=)



/Tanja

Vårens mode lista

Såg denna lista på en blogg. Det är tydligen meningen att man ska fylla i den efter vårens trender. Men jag fyller i den efter mitt eget smak och tycke.

Din stil i en mening: Klassikt kvinnligt med det lilla extra
Stilförebild:  Victoria Beckham




Vad inspireras du av i vår: Skor. Hittar jag ett par skor jag gillar, får jag genast upp en matchande outfit i huvudet. Skor är min inspiration=)
Vad tror du på inför våren: Jeans, enkla toppar, höga klackar och matchande väskor.

 

Det bästa basplagget i vår: En snygg kavaj



Färger i vår: Vitt, cerise, kornblå, granitgrå, nude och beige. Och svart. Alltid svart=)
En ideal outfit i vår: Jeans, topp, kavaj, höga klackar och stor väska.




Skor eller väska: Skor  
Do’s and don’ts: Klassika snitt och smickrande former. Inte kläder som sitter som tält.



Ditt senaste köp: 5 par skor och en kavaj
Tre saker på vårens önskelista: Vit transperant figursydd skjorta

/Tanja


Tandvärk!

Faan vad ont jag har i en tand! Har haft lite lite ont i några dagar men idag känns det som hela tanden ska sprängas typ!
Det är nog dom där jävla rostade majskornen fel. Kände för någon dag sen nä rjag åt att jag lixom "Trampade fel" med tanden. haha...
Fan hoppas det går över!
Ni kan inte några huskurer mot tandvärk?


/Tanja


Äntligen röda skor!

Här kommer bilder på tredje paret skor jag beställde. Äntligen har jag fått ett par röda skor! Perfekta ut och fika skor men funkar även på fest=)
Såg att dom fanns i fler färger på urbanog.com. Blir kasnke att jag beställer i fler par.





/Tanja

Fredagkväll

Idag är det fredag. Såå skönt med helg!

Jag var grymt trött efter jobb idag. Åkte en extra lång runda med bussen och sov hela vägen. Sov en timme till sen nä rjag kom hem. När jag vaknade lagade jag mat och sen har jag suttit här en stund.
Det var meningen att jag skulle städa idag men njaa, vet inte om jag orkar:)



/Tanja

Whislist...by Tanja



Jag kan inte låta bli att göra sommaroutfits. Vårkläderna börjar komma i alla affärer och snön är borta. Nu är det inte långt kvar!

en massa bollar i luften!!

Idag har det hänt mycket!!

Kl 9 var jag i skolan i Kristianstad och hade slutseminarium på C-uppsatsen..
Det gick bra! är nöjd! sen efter det var slut körde jag raka vägen o hämtade Ella och Nomi på dagis (min brors döttrar). Passade dom till 18, sen åkte jag hem till svärföräldrarna så vi kunde se matchen mellan Kroatien och Danmark!!! lite mindre, eller rättare sagt mycket mindre gladare (Bruno) åkte vi därifrån några timmar senare!

Men! anyways! sen jag skrev inlägget och frågade om tips om Kitice (corsage till gästerna på bröllopet) så har jag bestämt mig för att jag själv ska göra dom och spara lite pengar! eftersom allt annat kommer kosta en del!! så det lillla man kan spara in på ska jag spara in på!! tänkte bjuda över tjejerna en kväll på middag och lite pyssel!!

I förregår beställde jag allt sm behövs för att göra dem och idag fick jag brev från posten att de har kommit! så jippie!! OCH fick mail ikväll att INBJUDNINGSKORTEN har skickats och är på vääääg!!!

.......... Sorry, nu gick jag in i bröllopsbanor igen.. blir så ganska ofta nuförtiden!! ska försöka att blogga om annat utöver bröllop!! Men håll tummarna att inbjudningskorten hinner komma till imorgon! men jag tror itne det.. för de hade itne ens kommit till sverige än hahah!! så måndag får det väl bli!!

Nu ska jag sova! imorgon ska jag hem till brossan och ta mått på hans döttrar för klänningarna som ska beställas åt dem till brölllopet!! dom är 2 av de 3 blomsterflickorna som vi ska ha!!

SE ..!! bröllop igen!!

haha!! nää nu går jag och lägger mig!!

Joo justja!! min älskling fyller år imorgon!!

Godnatt!
/Selma

Mums, rostade majskorn

Mitt nya beroende. Nu har jag lagt ifrån mig popcornen och börjat knapra rostade majskorn istället. Nästan samma sak, kanske=)



/Tanja

Jeffrey Cambell fast mycket snyggare...

God morgon!

Igår var jag hemma sent och han inte kolla på mina vanliga sko sidor. Gjorde det nu på  morgonen och hittade dessa. En mycket snyggare kopia av dom hemska Jeffrey Cambell (och dom från nelly) skorna alla tjatar om. Jag tycker dom är grymt fula. Stora, klumpiga och fyrkantiga.

Dessa från Urbanog.com (så klart!) är mycket mjukare och kvinnligamen har ändå det klumpiga kvar för dom som gillar det=)



/Tanja


Kroatien 24 - Serbien 24

Selma och Detti hämtade Tanja halv fem, sen var det full fart till Malmö. Vi tog på oss våra tröjor och sminkade oss i bilen. Framme i Malmö var vi redo att heja.

Det blev oavgjort! Lite tråkigt annars var det roligt. Det var rätt mycket folk och bra stämmning. Alla hejade och skrek och sjöng hela tiden. Det var mest kroatiska supportrar där. Inte lika många serber. Fast på Tv:n såg det nog ut som tvärtom. Kameran filmade mot serberna hela tiden, inte alls mot kroaterna nästan. Haha vi ville ju bli filmade=)









/Tanja och Selma


Brian Atwood?

Nr 2 av mina nya skor får ni i ett tidsinställ tinlägg medan jag jobbar för fullt.

Quiltade pumps i lack. Upptäckte några dagar efter jag beställt att det är Brian Atwood kopior. Inte helt fel ju=)


/Tanja

Kroatien - Serbien

Nu ska jag snart springa iväg till jobb. Direkt efter jobb hämtar Selma och Detti mig så ska vi åka till Malmö. Vi ska se Kroatien - Serbien=) Det ska bli kul. Tröjor och flaggor och biljetter är nerpackade. Och kameran så klart=)



/Tanja

Nudepumps med rosa sula. Snyggt!

Kameran är laddad och skorna är provade. Alla passade och alla var fina!

Många vill inte köpa på nätet för oron att skorna inte ska passa. Vilken strlk ska man beställa osv? Jag hade samma problem i början. Ofta var skon för liten eller för stor. Men efter att ha beställt en hel del skor från Usa så har jag lärt mig min strlk. Eller mina storlekar. I svenska storlekar har jag 37-37,5. I ameriskanska har jag i pumps 7 och i sandaletter 6,5. =) Det är nästan alltid så. Annars kan man alltid stoppa i en sula så löser det sig:)

Jag lägger upp bilder på ett par av skorna jag fick hem idag. Ett par pumps i nudefärg med rosa sula. Färgen på korten är inte samma som i verkligheten. Svårt att få färgen snygg på bild. Dom är iaf väldigt snygga i verkligeheten=)

Kommer bilder på dom andra skorna en annan dag:)





/Tanja


Skor, men inga bilder

Tänkte bara skriv ett snabbt inlägg sen ska jag prova mina skor. Jag var och hämtade dom innan men har bara hunnit kolla på dom snabbt. Har haft en massa att göra. Ska prova dom nu men tyvärr har min kamera dött så korten kommer lite senare. Den som väntar på något gott:)

Förresten så slapp jag betala skatt från GoJane. Perfekt då blev det mycket billigare än vad jag hade räknat med=)

/Tanja

Bröllopsplanering...

Jaa vad ska man säga? Tiden går snabbt! det är fortfarande 5 månader kvar tills bröllopet men det har redan gått 4 månader sen vi förlovade oss!!

Vi har kommit en ganska så bra bit på vägen i planeringen!!

Bröllopet kommer gå i vitt och lila..
Vi ska bjuda runt 260 personer så det blir ganska stort..

Vi har de viktigaste sakerna klara iallafall!

Kyrka och festlokal är bokad!
Maten är ordnad, nu ska vi bara hitta servitörer!
Brudklänning och skor är köpta, nu återstår bara slöjan och andra tillbehör..

Bandet är bokat
inbjudningskorten är beställda från tryckeriet och borde komma nästa vecka...
Brudbuketten är beställd, jag ska tillbaka till floristen nästa vecka och beställa tärnbuketterna och corsagen och blommor till dekoration..

Tärnklänningarna är inte beställde än, men vi har hittat en affär och vilken färg.. så nu är det bara modellerna som ska väljas ut..

Vi kommer köra ett kroatiskt/slovenskt/svenskt/amerikanskt bröllop.. så det är mycket traditioner från olika håll som kommer blandas in till ett enda stort fantastiskt bröllop!

Nästa steg är att beställa stolsöverdragen och dukarna från USA.. sedan ska vi se om vi kan ordna att hyra runda bord istället för att använda vanliga rektangulära! runda är så mycket finare!!! eööer vad tycker ni?

Sen är det några saker som vi behöver köpa från kroatien.. vet itne om vi ska beställa elller be någon ta med sig när de kommer hit.. får se!! kanske tom. går att få tag på här i sverige?? ska kolla upp det! ni kanske vet??
Kitice, de är typ som corsage fast mindre och det ska inte vara riktiga blommor.. de är till gästerna.. dock ska kvinnorna få sina som armband och männen på sina kavajer.. Sedan de rosetterna man har till bilarna och annan dekoration, vart kan man hitta sådana? någon som vet??

Nu ska jag plugga vidare.. ska presentera vårt examensarbete på torsdag! så förbereder mig för det!!

/Selma 


Jag hinner inte!

Är precis hemkommen från stan. Åt på telegrafen med Sara, Sofia och Malin idag. Det var kul. Så längesen vi sågs alla. Jag åt fish and chips. Mums:)

När jag kom hem såg jag att våra skor har kommit! Tyvärr hinner jag inte hämta ut dom idag för jag kom hem så sent. Så typiskt, nu kommer jag inte kunna koncentrera mig på jobb imorgon. Kommer bara tänka på skorna:)Får hämta dom efter jobb imorgon. Håll tummarna på att dom passar:)

Imorgon kommer det komma inlägg med nya fina skor förhoppningsvis:)

/Tanja

Världens lättaste kladdkaka?

Om fem minuter kommer tjejerna. Idag blir det bröllopsplanering till max. Vi ska kolla åp en massa bröllopsfilmer som inspiritation.
Jag slängde precis ihop en kladdkaka. Fann singet annat hemma och man måste bjuda på något:)

Världens lättaste recept och kladdkakan blir jättegod! Till det vaniljsås eller grädde. Mums!


haha det är inte bara lätt att göra kakan, det är också superlätt att förstå receptet. Det kommer från en bok som heter "Lätt att laga". En recpetbok för barn ;P

/Tanja


En runda till New Yorker

Vi satt och pratade och spelade spel till kl2 igår. Det var roligt, jag vann:P

Jag vaknade ändå tidigt i morse med siktet inställt på New Yorker och Lödde. Så innan jag ens han äta frukost satt vi i bilen.
Tyvärr blev jag jättebesviken på New Yorker idag. Jag brukar alltid hitta en massa saker där jag gillar. Kommer ofta ut med stora påsar därifrån. Jag hittade 3 saker jag provade men inget dög. Jag hittade en transparant vit skjorta jag gillade lite. Men kunde inte riktigt bestämma mig så jag struntade i det. Och det var nog bra, den var inte riktigt Tanja. Får se om jag hittar någon annan.

Jag shoppade inget speciellt idag. Det är alltid så när man är på riktigt shoppinghumör så  hittar man inget=(


Min kamera ville inte sammarbeta för en outfit bild så jag blev sur och täntke strunta i det. haha just då bestämde den sig för att funka:)

/Tanja

Vi sitter och spelar.. Selma å Sneza har d...

img_0464 (MMS)

Vi sitter och spelar.. Selma å Sneza har druckit lite för mycket vin , men dom leder ändå!!!


Lördag

Som vanligt så har veckan flygit förbi och det är redan lördag!!  Jag har inte bloggt nåt sista veckan! oh andleningen är att mitt examensarbete skulle lämnas in igår!! så jag har inte gjort mycket annat än å skriva klart det!! Men nu är det inlämnat inför slutseminariet och nu ska presentationen och opponeringen förberedas!

Anyways!
Idag var vi i Malmö och hämtade hem klänningen! brudklänningen that is... =) wooooow, i love it! ni får se bild... om ca 162 dagar!! hahahahahaah =) Det är mååånga dagar kvar tills bröllopet! men ändå inte liksom! tiden går så snabbt!! nu är det dags att skicka ut inbjudningarna!!! jisses!! vi har varit förlovade i 4 månader redan! =)

Ikväll ska jag hem till Tanja och tjejgänget! vilket är på tok för längesedan nu!! så det ska bli kul!!

Ha en trevlig kväll!!

/Selma


Shopping på H&M

Idag har jag shoppat! Jag åkte vill Väla en snabb runda. Var ute efter lite jeanstights att ha nu på vintern när man typ har stövlar hela tiden. Skönt att bara dra på sig stövlarna utan att behöva krångla med byxorna.
Direkt in på H&M plockade 3 par byxor, provade, alla passade på väg till kassan ryckte jag åt mig ett par hopvikbara ballerina skor. Bra att ha första gången du har nya skor på dig, ifall ifall. 300:- för en full påse. Det va väl inte dåligt=)

Nu ska jag fortsätta städa och sen ska jag laga mat. Ska bli kul att spela spel ikväll:)



/Tanja

Spelkväll

Ikväll kommer tjejerna hit. Vi ska ha spelkväll. Jag älskar att spela spel!
Men först måste jag städa städa och åka och handla mat och snacks.

Två av mina favorit spel är Alias och När och Fjärran.

Alias är grymt roligt för det är ett sånt hysteriskt spel. Man är i lag, den ena ska förklara ett ord utan att säga det. Så ska den andra personen gissa på tid. haha ibland blir det så konstiga förklaraingar och rörelser så man viker sig dubbel av skratt.



När och Fjärran är ett frågespel. I en lite lättare version anser jag för svaren är mer begränsade. I tex TP får man en fråga och svaret kan vara vad som helst. I När och Fjärran reser man rundor till olika världsdelar och svara på olika frågor om världdelarna och länderna. Frågorna är sen också indelade i geografi och historia tex. Det är ockås lättare att få poäng än i andra frågespel då det kanske räcker att du svarar en liten del av svaret rätt. Tex "Var är STHLM huvudstad?". Då räcker det att du svara Europa för att få lite poäng, för full pott måste du så klart svara Sverige:)



/Tanja


September - Me and my microphone

Alla är eld och lågor över Septembers version av Petters Mikrofonkåt i Så mycket bättre. Jag tycker den är kass. Hittade hennes senaste version som är på engelska, me and my microphone. Om möjligt ännu sämre med totalt meningslös text!



/Tanja

Pumps med leoparddetaljer





Jerseylicious

Idag när jag kom hem kastade jag mig i sängen och plockade fram ostbågarna. Zappade rundor lite och fastnade för en serie. Jerseylicous hette den. haha den verkar skitrolig. Människorna verkar vara sådär lagom blåsta! :)
Ska se om jag kan hitta några avsnitt att roa mig med.

När Jerseyliscous slutade somnade jag och sov till typ nu. Så skönt! Det har varit hektiskt idag på jobb, jag känner mig trött i hjärnan lixom. Haha den kan inte slappna av.

Vad ska ni göra ikväll?




/Tanja

Var är serierna när man behöver dom?

Då var det dags att hänga framför datorn lite igen.
Denna vecka har jag knappt gjort något efter jobb. Åkt hem fixat mat och bara varit. Jag älskar det. Alla borde ta sig tiden att vara för sig själva och bara slappna av och göra vad man vill. Det är viktigt:)

Iaf fjärde dagen i rad börjar jag få ont om bloggar att läsa, jag kan varenda sko utantill på mina favorit sidor. Nu hade det varit perfekt att titta på några avsnitt av mina favoritserier men det är vinteruppehåll ändå tills den 24. Så jag får stå ut några dagar till!

Tips på annat kul att göra så länge?

/Tanja

Wishlist...by Tanja


Sommarskor

Vårmodet börjar redan komma till alla butiker och hemsidor. Får riktiga vårkänslor härhemma=)
Var inne på nya sidan urbanog.com och hittade dessa skonra. Jag vill ha något liknande till sommaren. Blommor och kork, kan det bli mer sommrigt?=)



/Tanja

God morgon

I  natt har jag sovit många timmar. Jag somnade ingefär halv 9. Såå skönt! Jag älskar att somna i soffan och sen vakna och gå och lägga i i sängen. Varje gång man vaknar till så känner man lixom att man sover haha. Skumt men om man sover sten hårt hela natten så när man vaknar så känns det som man inte har sovit något alls på något sätt.

Förstår ni vad jag menar? Håller ni med?

Shit tänk att det redan är torsdag idag. Så snabbt veckorna går. Fick mess av Selm aigr att det är fest på fredag. Tror inte jag ska dit. Är inte så sugen fakstikt. Skumt det med hehe=)

Nu ska jag rusa till jobb. Hoppas ni får en bra dag alla! Och glöm inte tänka positivt ;)



/Tanja


The Secret - Testa!

Vilken eftermiddag jag har haft! Missade bussar och fel beslut. Fel köp av matvaror och söndra elektroniska prylar. Ändå har jag lyckats hålla mig på bra humör! (Jag tappar väldigt lätt humöret och kan bli grymt irriterad av småsaker).

Mitt bra humör och positiva sinne måste beror på The Secret! Haha.
The Secret handlar om en hemlighet som gör att du får vad du vill ha i livet.
Hemligheten är att man ska tänka positivt så drar du till dig bra saker. Tänker du negativt så händer negativa saker.
Man ska också tänka på vad man har, inte vad man saknar. Fokuserar du på det du har, blir du glad och mår bra. Då tänker du automatiskt postivt.

När jag satt där och väntade på bussen tänkte jag att jag hade min musik och Selma ringde så fördrev jag tiden lite på det sättet. När jag inte får igång min webcamera för min dator är kass så tänker jag att jag ska ändå köpa en ny.

Jag har nog blivit lite hjärntvättad, haha men man kan ju alltid testa=) Kolla du med på filmen och testa!



/Tanja

Spets så långt ögat kan nå

Spets spets spets! Jag är galen i spets. Trippel platå och spets. haha jag är sånn att om jag börjar tycka något att snyggt så snöar jag in helt på det. Just nu gillar jag spets, då köper jag ALLT i spets. Skor, kläder, väskor och allt annat jag kan komma över.

När jag kollar rudnor på sidor efter snygga skor kan jag bara se trippelplatå. Skor med trippelplatå lyser starkare på skärmen för mig just nu. Allt annat är i gråskala.

Ett tag gillade jag cerise och sen blev det kornblå. Jag använder fortfarande skor, kläder, väskor och smycken i dessa färger men just nu är det spets och trippelplatå som mina ögon ser=)

Hur gör ni?


Spets på naglarna. Såå snyggt! :)

/Tanja

Carmen Reid skriver om Annie Valentine

Jag har precis läst färdig min senaste bok om Annie Valentine. Har recenserat två böcker om henne innan.

Den första handlar om att hon hittar en man, den andra om att hon startar en skoaffär på nätet och den tredje om att hon blir programledare i ett gör om mig program på TV.
Men som vanligt när det handlar om Annie Valentine går inget som planerat! TV-karriären går inte alls som Annie har tänkt. Kollegor som försöker ta över och knaper budget. Hur ska det gå för Annie att styla sina gäster när hon tvingas att shoppa i lågpriskedjor, hon som är van vid dyra designermärke?

Det är väldigt underhållande böcker och jag rekomenderar verkligen dom. Ett plus i kanten för att dom är på engelska. Alltid bra att träna upp sin engelska.

Böckerna är skriva är Carmen Reid och jag hoppas att det snart kommer en fjärde bok om Annie Valentine!



/Tanja

11/1-11

Idag är den det 11. Och ni vet vad det betyder? Sofia!:)

Sofia var så snäll och trevlig och körde hem till mig idag för jag var lat och inte orkade ta bussen. Jag fixade god kräftpasta till henne och bjöd på polkagrismuffins.
Vi har suttit och kollat på en massa kort och skrattat och skrattat. Sådär som bara jag och Sofia kan:)

På tal om något annat så fick jag mail från GoJane imorse om att mina skor är skickade. Wie! LÄngtar! Dock har jag inte fått något mail från AmiClubWear. Lite skumt. Men det kommer nog snart.

Jag var inne en runda på urbanog.com innan. Hittade fler snygga skor! Undra hur länge jag kan hålla mig innan jag beställer?

Jag är helt galen i trippelplatå just nu. Så snyggt:)



/Tanja

The Secret

I morse hade jag bråttom bråttom och han inte blogga. Jag brukar alltid göra det på morgonen. På något sätt slappnar jag av och vaknar till innan jag måste hoppa in i duschen, äta och packa lunchlådan. Men imorse gick jag upp i sista sekunden. Det kommer nog ta några dagar att vänja sig vid att vakna tidigt igen.

Nu har jag varit hemma en stund. Har hunnit laga lite middag. Det var supergott men jag är grymt sugen på rostade mackor. Får nog fixa det om en stund hehe=)

Senare ikväll ska jag kolla på the Secret. En film/dokumentär om hur man får vad man vill ha i livet! Låter bra va?=)

/Tanja


Brian Atwood vs. AmiClubWear



www.urbanog.com

Gissa vad? Sidan med dom underbara skorna shippar till Sverige. Wiie! Urbanog.com heter den. Så ta en titt=)
Ska testa den sidan nästa gång. Får nog först få hem mina 5 andra par:) Om någon av er hinner beställa innan mig får ni meddela om det funka bra=)

Nu ska jag städa garderoben! Måste göra plats för mina nya skor:)

Vill bara poängtera att detta inte är min garderob, det är bara ett önsketänkande=)


Gud så många skor! Kolla alla Louboutins längst till höger!

/Tanja

Ny skosida?

Idag vakande jag tidigt och åkte tillstan för att äta frukost. Mysigt söndgasnöje=)

Sen jag kom hem har jag hunnit med en hel del. Städat skafferiet och lite annat smått och gott. Har också hunnit surfa rundor på skosidor en hel del. Hittade en sida med underbara skor. Nu återstår bara att se om dom shippar till Sverige. Håll tummarna ;)



/Tanja

2012

En forskare upptäcker att hela jorden kommer att gå under 2012. Alla världens ledare planerar att bygga arker så att mänskligheten överlever.
Man får träffa olika personer och familjer och i slutändan vävs alla liv samman på ett eller annat sätt.

Detta är en sån film som jag inte kan ta på allvar. Allt som kan gå fel, gör det så klart. Men oroa dig inte, allt löser sig alltid i SISTA sekunden.

Till slut blir man trött på alla problem och man tröttnar på att veta att det ändå löser sig.

Detta är en helt ok film att fördriva tiden med. Men har du något annat alternativ så gör det istället. Slösa inte din tid på detta!







/Tanja

Wishlist...by Tanja


Det är inte sommar än, men det är inte långt kvar:)

Lördag...

Denna vecka har jag jobbat en dag och varit ledig 6 dagar. Tänk om varje vecka hade varit så=)

Idag har jag varit iväg hela dagen på Nyårssaluten och kollat på alla som spelade. På vägen hem köpte jag friterad spättafile med pommes. Jag rensade hela tallriken. Inte en pommes kvar=)

Senare sätter jag nog på en film och bara latar mig:) helg är väl underbart?


En morgontrött Tanja=)

/Tanja

Entré

Det känns som söndag idag! och jag blir lika glad varje gång jag kommer på att det är lördag!! =)

Igår var jag och älsklingen i malmö och shoppade lite!! Jag köpte en ny plattång för min har börjat bli lite gammal!! Och den nya är verkligen superfin!!! i mitt favoritmönster!!





Sen hittade jag också en jättefin kavaj på NewYorker!!! På rean! det fanns en enda kvar och det var en i min storlek! SÅ jag slog till! =)



Nu ska jag snart sätta igång och städa lite här hemma!! =)

/Selma


Klassiska pumps med blommor i satin



Fest hos mig??

Jag kom precis hem. Är lite sugen på fest idag känner jag. Men ingen vill följa med mig till stan så vad gör man?

När jag kommer in i trappen hör jag att grannen har "fest". Musiken är så hög så det hörs som om jag spelar den själv. Det är ju tur att det är jag som bränner skivor till honom. På det sättet gillar jag alltid musiken:)



/Tanja

Fuldag idag

Nu ska jag iväg med jobb och äta lite god mat. Idag har jag en fuldag så det blir inga kort hehe. Kan fota maten istället. =)

Denna väska och dessa skor vill jag mactah med vita fräscha toppar i vår. Can't wait. Har ingen inspiration alls nu med all snö. Min inspiration ligger i mina skor. Får jag inte ha vilka skor jag vill, är det inte kul och det blir inte snyggt. Just nu har jag ett par med klack så funkar i denna snö! För lite! hehe
Men tänk till våren! Då kan man välja outfit utifrån sina skor igen:)

Jag väljer alltid först skor, sen resten=) Hur gör ni?



/Tanja

Fick en present av älsklingen idag!! En ny...

img_0451 (MMS)

Fick en present av älsklingen idag!! En ny plattång!! /Selma


Mitt i natten?

Det är plågsamt tidigt efter 2 veckors ledigt. Jag kan inte vakna!

/Tanja


AmiCW

Dessa fina skapelser har jag beställt hem från AmiClubWear!! =)








Längtarr efter dom!!!!

/Selma


WOW!!

Vilken dag det var igår!!! Jag har hittat the dress!!! I LOVE IT!!!! nu måste jag bara vänta ca 170 dagar tills jag får använda den hahahaha! =) klänningen ska ys in lite å så med de gör dom en månad innan bröllopet bara! Ska köpa slöja och andra tillbehör om ett par månader också!!

Här är jag glad utanför affären med kvittot på klänningen!!



Det var verkligen underbart att shoppa brudklänning! men jag trodde ALDRIG jag skulle hitta en så snabbt!! men jag har ju spanat in klänningar på nätet! och jag föll direkt för dem frånn spanska märkena; Pronovias och white one.. Tror till och med dom tillhör samma företag eller nåt sådant sa dem som jobba där!

Ni skulle sett Tanja förresten!! Men det är nog roligare om ni hör henne berätta ur hennes synvinkel!! heheh

Nu ska jag dricka kaffe och senare lägger jag upp bilder på vad jag beställ från AmiCB !! =)

/Selma


Jag älskar Coop Forum, men inte Kronfågel

Idag tänkte jag att jag skulle laga min goda Patsa Alfrdo med kyckling till. När jag plockar fram kycklingen jag köpte i måndags plockade jag genast undan den igen. Den såg hemsk ut. Ni vet när den är gammal och den har blivit tinad och får en sån tjock vit hinna runt sig? Såg här så hela kycklingfilen ut!

Jag ringde genast Coop och gnällde. Jag hade förberrett västa talet och grejor. Jag hade ju så klart kastat mitt kvitto redan så jag tänkte att detta kommer aldrig gå.

Men Jag älskar Coop Forum. Dom har alltid bästa servicen. Jag har inte ens något kvitto ändå säger dom bara "Ta med de nästa gång du handlar så får du en ny". Utan problem. Jag behövde inte ens tjata hehe.

Jag älskar däremote inte Kronfågel. Man tycker ju att dom borde skärpt till sig nu efter glasskandalen men tydligen inte. Nästa gång köper jag ett annat märke, på Coop Forum:)



/Tanja

Ångest eller inte?

Jag har ångest. Fast jag är glad samtidigt. haha. Jag vaknade tidigt och tittade ut genom fönstret. SNÖSTORM. Snön som precis hade börjat försvinna!

Deppig som jag var gick jag in på GoJane och gissa vad? Mina underbara skor har kommit in i min strlk igen! Glad blev jag och kunde så klart inte låta bli att köpa dom. Men nu har jag lite ångest igen för dom var så grymt dyra!
Haha vilka i-lands problem. Men änengång, nu får jag inte köpa mer på ett tag. Haha

Köpte denna avajen också. Fraktpriset blev detsamma så varför inte?=) Gillade min kavaj på nyår supermycket så vill gärna ha en helt svart också=)


/Tanja


Bla bla bla 2

Då lider onsdagen mot sitt slut.
Gud vilken rolig dag vi hade idag. Fast jag ska inte avslöja något för Selma ska få berätta själv sen:)
Just nu ligger jag och läser lite i min bok. Den handlar om Annie Valentine. Det är en serie och dett aär tredje boken. Det är en väldigt bra serie:)
Imorgon är sista dagen jag är ledig. Så snabbt dessa två veckor har gott!
Längtar till våra skor kommer:)

Var inne på H&Ms hemsida en runda. Gud vad jag gillade denna outfiten. Så ska jag se ut om jag blir buissnieswomen någon gång=)



/Tanja

Mulberry vs. Ge-Kås


Brud och brudtärna

God Morgon! Ida gringde klockan kvart i nio. Jag kunde knappt vakna? Hur ska de gå på fredag när jag ska jobba och måste upp kl halv 7? hehe

Idag är vi alla vakna tidigt för vi ska titta på bröllopsklänningar till Selma. Wiie så spännande det ska bli=) Jag ska försöka fota mycket!

Jag ska vara brudtärna på bröllopet och tänkte fkatiskt försöka designa min egen klänning. Eller inte helt och hållet men ta ideer från andra klänningar jag gillar och låta sy upp den. Ska bli kul:)



Så här hade jag tänkt mig upptill ungefär. Fast kanske ännu breade axelband till och med?

/Tanja


Kräftor,skor och väskor

Nu har jag hamnat här igen:)

Idag har varit en sån skön dag. Jag har gjort absolut ingenting. Fast man kankse inte kan kalla köpa skor ingenting ;)

Sov jättelänge och tittade på Tv ännu längre. Shoppade skor och läste min nya bok. Nu ska jag äntligen ta tag i mitt liv lite och laga middag. Ska testa något recept med kräftstjärtar. Mums låter gott!
Uppdatering: Kräftpastan blev supergod! Lägger till den på listan över goda maträtter:)


Bild på  min nya väska. men jag ska nog sälja den. Den känns för stor till lilla klena mig? Eller vad tycker ni?

/Tanja

Nya skor:)

Jag och Selma har suttit sen ca halv 12 och kollat på skor. Äntligen bestämde vi oss. Dessa fyra klickade jag hem:)

Alla är väldigt lika. Men jag känner inte för att beställa för somriga skor nu på vintern. Gillar dom quiltade svarta grymt mycket=)



/Tanja

Sorligt sorligt

Vet ni vad jag precis kom att tänka på? Ni vet dom supersnygga skorna jag visade för ett tag sen med lite för mycket diamanter? Dom diamanaterna kan man ju bara klippa bort? Åhh varför har jag inte tänkt på det tidigare? Nu finns inte min strlk kvar. åååh Ångest till max!

Nu ska jag lägga mig och gråta en stund!


Man hade ju kunnat klippa eller skära bort hela det (genomskinliga) tyget som diamanterna sitter på?

/Tanja


Bla bla bla

Vet ni vad jag lyckades göra när jag städade? Jag damsugade upp mitt USB-minne! Haha så klantigt! Vet inte vad jag ska göra? Är inte så sugen på att öppna påsen och rota rundor lixom? hehe

Nu är här iaf rent och fint hemma. Har hunnit zappa rundor på Tv:n lite också. Kollade på The City. Asså Whitney har blivit en riktig liten bitch ju. Beter sig som om hela världen kretsar kring henne. Jag har alltid tyckt att hennes kompis Roxy är bossig och så men Whitney har fått en helt ny sida. Hålle ni med mig?

Det blir nog inget Ullared imorgon. Sofia mådde inte så bra. Well Well det var ju inte så längesen jag var där lixom hehe.

Detta var ju inget vettigt inlägg direkt. haha


En bild framför Dettis fina julgran. Fine, julen är över och allt men när ska jag annars lägga upp den? Kan inte vänta till nästa år ju ;P

/Tanja

Ullared och städning

Det blve inget långvarigt i stan. Både jag coh Sofia började känna oss konstiga och yra. Så jag är hemma tidigt. Fick lite städryck nu när jag kom hem. Har redan fixat hela skrivbordet. Ska fortsätta nu!

Jag ska kanske till Ulllared igen imorgon:)




/Tanja

Mmm, frukost!

Är på väg in till stan för att äta mysig frukost med Sofia och Sara!



/Tanja

Welcome to shoeheaven

Dessa vad dom snyggaste stövlar jag sett på länge. Jag har letat rätt mycket efter ett par med fårpäls. Dessa var perfekta! Tycker dom är lite dyra. 700 kr. Men jag borde kanske slå till ändå?

Vad tycker ni?



/Tanja

Victoria Beckham Outfits

Jag har suttit och kollat rundor på nätet lite. Hittade lite snygga outfits från Victoria Beckham. Blir alltiod inspirerad när jag ser hennes kläder!

Nu är sara här. Vi ska umgås och snacka lite! Har inte setts på länge.





/Tanja

Mina Kostic i Malmö

God morgon!

Igår var vi i Malmö och såg Mina Kostic. När vi kom dit och skulle handla i baren så tog dom inte kort. haha vi fick lite panik men lyckades skrapa ihop våra sista mynt för lite drinkar.

Det var inte supermycket folk där men det var kul ändå. Det var bra låtar och Mina är bra live, har väldigt fin sångröst.









/Tanja och Selma

Nyårsafton

Nyårsafton firade vi hemma hos Detti. Jag och Detti hade lagat en massa mat och pyntat nyårsfint:)

Det var jättekul. Vi åt, drack och dansade en massa. Ingen fest utan dans=) Kl 12 gick vi ut och kollade på raketerna. Jag tröttnar mer och mer på raketer för varje år. hehe Efter rakterna som fortsatte vi dansa och dansa! 

Det var ett lyckat nyår!


Värdinnorna:)


Drinkbordet. Det blev väl rätt fint va?=)












Hela gänget:)

/Tanja

Vill ha

Dessa tyckte jag var grymt fina. Dom vill jag ha. Fast AmiClubWear har inte så mycket snyggt just nu. Jag brukar alltid beställa 3-4 par åt gången. Just nu finns det bara dessa fina=(

/Tanja


2010 i bilder...

Nu var 2010 slut!

När vi tittade igenom korten från 2010 insåg vi att vi inte gör mycket annat med våra liv än att festar. Haha  Dom flesta bilder kommer från olika fester. Fast några vuxna och seriösa saker har vi också hunnit med...

Januari:

I januari var vi på juggefest i Malmö. Ana Nikolic spelade. Detta var lätt en av årets roligaste fester. Stackars alla Malmöbor dom undrade vad vi höll på med:) Det var lika mycket snö ute som nu. Bilen var insnöad och Selma som är starkast fick ut och putta i sina höga klackar. Tanja var rädd om sina mockastövlar och ville inte gå i snödrivorna. Selma erbjöd sig att bära bara för att sen tappa henne i en stor snödriva.



Februari:

I feburuari var det dags för första Balkan Cruisen. Det var vi och Kiki och Sneza. På väg upp till Sthlm fastande bussen i en snödriva och Selma fick än en gång ge sig ut för att putta på:)
På båten delade vi alla fyra en hytt som var mindre en ett normalt badrum. Vi hade grymt roligt men Balkan Cruise 1 var inget jämfört med Balkna Cruise 2 i okt.






Mile Kitic och Sejo Boy hade konsert på Checkpoint och självklart var vi där!





April:

I april kom Slavica Cukteras till Hbg. Vi var där så klart=). Roligt fest och Slavica är grymt duktig. Att vi fick komma backstage var ett stort plus=)



Tanja åkte på shopping weekend till London med sin mamma. Dom upptäckte Primark och blev fast där:)






Selma åkte till USA (portland OR och Los Angeles) och hälsade på vänner och familj och hann med allt från shopping, god mat och fest till att hänga i stallet med gamla vänner.













Maj:

I maj började det hända grejor. Vi var på exklusiv premiär visning av SATC 2. Det bjöds på tilltugg, cosmoplitan (så klart) och goodiebags. Filmen var väldigt bra!



Vi åkte till Malmö för att se Seka Aleksic vilket vi ångrar djupt. Större diva får man leta efter!



Tanja, som är ett stort hockeyfan, såg Tre Kronor spela mot Danmark och vann med typ 13-1.



Tanja åkte till underbara staden Prag för att shoppa och umgås med vänner.





Juni:

Selma åkte till Grekland med sin älskling och ett par vänner och hade en underbar semester.






Midsommar firade vi hemma hos Detti och Mario




Juli:

Tanja åkte på semester till Kroatien och kom hem med 8 par skor=) Ett besök i nationalparken Plitvicka Jezera fanns det också tid för.






Selma fyllde år och detta firades med en kräftskiva tillsammans med vänner och familj.



Augusti:

Sasa Matic kom till Checkpoint och alla var där! Tanja och Selma hade nog inte pratat om vad de skulle ha på sig för deras outfits skar sig verkligen!



September:

Den 3 September flyttade Selma och Bruno in i deras nya hus =) med hjälp av tjejerna målades gästrummet och gaderoben om och självklart blev det inflyttningsfest!!



och vi hade väldigt tjusiga målar-outfits på oss!





Den 10 September förlovade sig Selma och Bruno!
 


Tanja fyllde år och Selma och tjejgänget överraskade med en Twilight-, New moon-, Eclipse-kväll =) och en tårta till Tanja såklart!



Oktober:

Oktober var också en månad då det hände mycket grejor. Först var det dags för Balkan Cruise 2. Ännu roligare och ännu bättre. Haha filmerna vi spelade in denna kvällen är inte nådiga! Bland dom roligaste helgerna 2010!





I oktober var det också dags för vår åliga Halloween fest. Denna gång med Hollywood-tema.



Oktober var också den månanden vi var på Severina konsert i Gbg. Äntligen, efter att vi längtar i så många år=)




November:

Dara Bubamara kom till Helsingborg och självklart var hela gänget på den festen!





/Tanja och Selma











RSS 2.0