Lite Victoria Beckham

Aj aj aj! Vakande precis med huvudvärk och värk i hela nacken och axlarna! Försöker röra mig massa i hopp om att det ska bli bättre!

Igår var jag och Selma på Väla och fikade. Idag är det Ann-Maries tur:)

Sen var det dags att bli lite inspirerade av Victoria Beckham igen här på bloggen. Inte så sommriga outfits kasnke men med tanke på vädret passar dessa utmärkt!



/Tanja


Ny hylla

Igår va det sisa fina vädret vi fick se här i Skåne på ett tag. Alla väderprognoser säger 15 grader och regn framöver. Håller tummarna för att sommaren snart kommer tillbaka.

Nu ska jag snart iväg och jobba sen när jag kommer hem kommer min kära pappa hit och hjälper mig att sätta upp en hylla i hallen.Jag har inte visat några bilder från hallen än för den har inte känts färdig på något sätt fast vi bott här nästan ett år nu. Men hyllan blir förhoppningsvis pricken över i så jag kan visa er bilder sen :)

Bild på outfit med ny tshirt och nya jeans! Ser lite trött ut där bakom glasögonen...


/Tanja


Glutenintolerant?

Som n säkert vet har jag ju gått och blivit glutenintolerant. Tänkte därför skapa en kategori här i bloggen om just glutenfrimat och erfarenheter från olika restauranger och andra ställe där man kan komma i kontakt med gluten.
Tänkte också höra om någon av våra läsare är glutenintolerant? Hade varit kul att veta=)




/Tanja


Babysitter..

Då var det en ny vecka! Nu har mannen varit hemma sina 10 pappasagar, men han har fortfarande 2 veckors semester kvar! =)

Idag satt lilleman i sin babysitter för första gången på riktigt, han har provsuttit där men idag satt han där ett tag och verkade faktiskt tycka om det!!




Sötnosen!!

Ikväll är det baddags!! =)

Ha de fint!!

/Selma

Morsdag

Igår var det söndag och mors dag. Och strålade sol. Vi började dagen med att åka till Väla och IKEA. När vi kom hem fick vi lite ångest at vi varit på Väla hela dagen. Varför hade vi helt enkelt inte åkt till stranden? Man har inte riktigt kommit in i dom rutinerna än. Jag har inte fattat än att det fakstikt är så varmt som det är!
På kvällen åkte jag och bror hem till mamma för att äta våfflor och spela lite kubb.





/Tanja

2 veckor..

Jag har den sista tiden slutat tänka på vad de är för dag! Så när Tanja smsade mig idag att hon satt och solade så undrade jag varför hon inte var på jobb? Sen kom jag på att det är ju faktiskt söndag idag!

Idag blev Jacob 2 veckor ! Store killen <3



Nu har vi bokat in datum för dopet, så nu ska det börja planeras inför det!! Det är bara drygt 1 månad kvar!! jisses!!

Ha de fint!

/Selma


Undead and unwed - Mary Janice Davidson

Det tog mig bara en dag att läsa ut denna boken. Det ger ju boken automatiskt lite extrapoänga?=)

Undead and unwed handlar om skogalna sekreteraren Betsy. På en och samma dag får hon sparken från sitt jobb och blir påkörd av en bil. 3 dagar senare vaknar hon upp som vampyr. Och inte vilken vampyr som helst! Inga vanliga vampyrsaker biter på henne. Hon kan till och med vara ute i soljuset utan att bli bränd!
Alla andra vampyrer i staden är övertygade om att Betsy är deras nya Drottning. Men har hon verkligen tid med det? Det finn sju massa midnattsreor att gå på för att köpa nya skor!

Detta var en väldigt roligt men extrem bok. Den innehöll så klart alla övernaturliga vampyr grejor (som jag egentligen inte är så förtjust i) sen innehöll den rätt mycket sex också. När vampyrerna äter har dom typ sex med sitt offer, av någon konstig anldening.
Jag har lite svårt för att få ihop Betys personlighet med hennes utseende. Enligt boken är hon väldigt snygg, modell och allt. Men i mitt huvud när jag läser blir hon en vanlig medelmåtta. Boken och min egna fanatsi vill inte riktigt sammarbeta=)

Trots mycket negativa tankar från mitt håll får boken ändå väldigt höga poäng. Vet inte hur länge detta koncepet kommer vara roligt. Det är ju en hel serie. Har iaf redan beställt bok nr 2. Får se hur många jag läser innan jag tröttnar!



/Tanja

Grattis Loreen

Jaha då var det söndag idag och jag är uppe med tuppen. Vaknade för en halvtimme sen och kunde inte sova längre. Så tänkte passa på att baka lite glutenfria bullar=)
Igår var Detti och Mario här. Vi åt tacopaj och tittade på Eurovision. Så roligt att Loreen vann. Nästa år blir det Eurovision i Sverige! Läste i någon tidning att det inte kommer att hållas i Globen för den är redan upptagen så det blir Malmö istället kanske. Det hade varit kul!
På tal om ingenting så har jag massa inlägg som ska upp på bloggen. Har massa "ideer", har inte hunnit skriva dom än. Så håll utkick=)

Såhär glad var jag när Loreen vann :P


/Tanja

Lördag

Lördag idag. Har varit ute på massa äventyr. Eller gentligen inte! Var borta hos sömmerskan för att sy in min tärnklänning lite, shoppade ingridienser till tacopaj på Coop, gått en lång promenad i det fina vädret och läst på balkongen! (Har redan läst ut Undead and Unwed. Rescension kommer senare.)
Har precis tagit en liten powernap. Ska snart börja med maten. Mario och Detti kommer hit ikväll för att titta på Eurovision. Hoppas Loreen är bättre idag än i torsdags!


Hade nya fina vita skor på mig men dom försvann i gräset!


Vet inte riktigt vad min hand sysslar med där:)´

/Tanja

The Carrie Diaries på Tv

Läste precis att det kommer att göras en tvserie om Carrie från Sex and the City när hon var ung. Serien kommer att bygga på böckerna The Carries Diaries och Summer and the City.

Personligen gillade jag inte dessa böcker speciellt mycket (läs resention här och här) och ser inte fram emot tvserien speciellt mycket heller. Kommer säkert titta på första avsnittet bara för att men har inga höga förväntningar.

Vad tycker ni om nyheten? Kommer ni titta på serien tror ni?



/Tanja

Onsdag

Idag har det varit  precis lika varmt som resten av veckan , dvs suuuupervarmt. Trots detta åkte jag och Sara en runda till Väla. Sara var ute efter lite sommarskor och jag behövde komma till Skopunkten så jag kunde köpa mig lite fler ballerina.
Jag vet, jag vet, för inte så länge sen så hatade jag ballerina och jag sa att jag aldrig skulle använda det bla bla bla. Well jag har ångrat mig! ;)

Nu ska jag se till att läsa ut boken jag håller på med, för jag fick mail från Adlibris idag, dom har skickat min Undead and unwed-bok, så den borde komma när som helst. Ska bli väldigt kul att läsa den!



/Tanja

Tisdag..

Det fina vädret fortsätter!! underbart! e lite nervös att det ska försvinna, det brukar ju göra de..

Idag ska vi mysa här hemma ska sortera bland lillemans kläder åsså! det är en enda röra i lådorna storleksmässigt och så!

Imorgon ska vi först till kyrkan och prata med prästen och boka datum för dop. Sen på eftermiddagen kommer distriktssköterskan från BVC och hälsar på!! Ska vi se hur lillen har vuxit sen vi kom hem!






Ha en bra dag!

/Selma


Måndag

Oj oj vad jag har fullt upp. Har inte suttit ner en sekund sen jag kom hem. Jag lagar mat, typ 3 olika rätter och jag städar heeela lägenheten. Ska nog träna lite snabbt också och sen får jag lägga mig i soffan och läsa. Eller kanske titta på någon serie? Dom har säsongsuppehåll dom flesta just nu så får se om jag kan hitta något roligt.

Hade hoppats på att lite paket skulle vänta på mig idag när jag kom hem men icke sa nicke. Har massa saker jag väntar på! Jeans, smycken och böcker bla. Håll tummarna på att jag får hem något av det iaf imorgon=)

Annars händer inte så mycket i veckan. Det är ju Eurovision vecka så det får man ju titta på. Är sugen på att klä upp mig lite och hitta på något kul. Får se vad som händer!

Måste förresten se till att fixa min nya kamera. Så här bra bilder tog den gamla när jag fikade med Detti sist. Fast den blev rätt cool ändå;)



/Tanja

Skinnbyxor eller jeans?

Köpte dessa på Cassels i lördags. Kunde först inte bestämma mig om jag gillade dom eller inte. Men jag köpte dom för jag kände innerst inne att "jag kommer gilla dom, jag ska bara vänja mig lite först". Och jag hade så rätt. Gillar dom massor=)



/Tanja

1 vecka!

Tänk att det redan gått 1 vecka sen lille Jacob föddes! tiden har gått jättesnabbt sen vi kom hem från BB!!



/Selma

Minisemester

Idag gav min huvudvärk äntligen med sig! Och för att fira detta åkte jag med mamma till Ullared. Hittade inte så mycket men en masa koftor i olika färger. Kunde inte bestämma mig vilken färg jag skulle köpa så köpte alla. Har redan den i svart och trivs bra i den så jag tänkte: Varför inte? =)
Vad har jag mer hittat på dessa 4 dagar som jag varit ledig? Har tittat på hockey så klart men det var inte så mycket att se. Sverige skandal förlorade mot Tjeckien i kvartsfinalen så det hockeyVM tog slut snabbt.
I fredag var jag hemma hos Sofia på tjejkväll. Det var behövligt. Vi har inte setts på länge så vi tyckte verkligen det var dags att ta tag i det. Jag sov över där för hon bor ju långt ut på landet ;P och dagen efter åkte til till Väla för fika och shopping. Hittade snygga jeans på Cassels. (Kankse redan skrivit det i ett annat inlägg?)
Nu är det dags för söndagsmys framför tv. Imorgon är det tillbaka till jobb som gäller.



Koftan som jag köpte fler färger av idag. Brun, beige, vit och blå. Överdrivet många =) Ska nog förresten köpa skorna på bilden också i fler färger för dom var väldigt sköna! Typiskt mig att köpa samma sak i tusen olika fäger;)

/Tanja

Louboutin vs. ShiekhShoes




Huvudet värker

Det var några dagar jag skrev sist. Har haft massa för mig men inte känt mig så sugen på att blogga helt enkelt.
Har haft väldigt mycket huvudvärk dessa dagar och varit väldigt trött så det har inte funnits någon ork till att blogga. Huvudvärken vill inte ge med sig men så fort jag känner mig bättre kommer det upp massa inlägg. Har bla köpt en par nya byxor och skorna har äntligen kommit. Så håll ut! Det blir bättre=)

/Tanja


Glader..

Godmorgon!!

Då var det lördag och en vecka sen vi åkte in till förlossningen! Tiden går verkligen snabbt!!

Imorse vaknade jag med en så här glad bebis!!



Nu åter till morgonkaffet, sen ska vi ut på en promenad i detta underbara väder!!

/Selma

Nästan som...Zanotti

För alla er som gillar Zanottis skor med "sculpted" kilklack finns det flera versioner på Urbanog till ett litet mer humant pris...


/Tanja


Undead and unwed

Vi fortsätter på boktemat. Blev så sugen på att läsa när jag upptäckte att det kommer släppas fler tvillingböcker så jag gick in och beställde boken Undead and Unwed. En bok och skogalna Betsy Taylor som blir påkörd av en bil och vaknar upp som en vampyr. Det är en hel serie som verkar väldigt rolig. Beställde hem första boken i serien så får vi se om jag köper dom andra sen...

maryjanice-davidson-undead-and-unwed
























/Tanja


The Sweet Life

Som ni alla säkert vet var jag ju ett stort fan av Tvillingarna i Sweet Valley när jag var liten. Läste och köpte allt jag kom över.
För ett tag sen släppte författaren Francine Pascal "Sweet Valley Confidential - 10 Years Later" och jag kunde ju inte låta bli att köpa den. Den boken handlade om tvillingarna när dom var vuxna. Om ett halvår kommer det att släppas en bok till i serien. The Sweet Life, ännu en bok om våra barndomstvillingar när dom är vuxna. Fast jag inte tyckte Sweet Valley Confidential var superbra kommer jag ju inte kunna låta bli att köpa The Sweet Life. För gamla goda tiders skull liksom...

The Sweet Life

/Tanja

Hemma igen..

tidigt på morgonen i lördags så åkte vi in till Förlossningen för mina värkar hade kommit igång ganska ordentligt.. Men det visade sig att det var en bit kvar, så vi åkte hem och skulle återkomma senare.. Så 9 timmar senare åkte vi dit igen och då var värkarbetet så pass etablerat at vi foick stanna.. Klockan var då 14:30 på lördagen den 12 maj.. 08:38 den 13 maj föddes vår lille prins!! det vart en ganska komplicerad förlossning som slutade i ett akut kejsarsnitt men allt gick bra!!

Igår åkte vi hem från BB och nu njuter vi av bebis här hemma!!







Ha en bra dag!!

/Selma


Tisdag idag

God morgon! Nu ska jag snart åka iväg till jobb och sen är det fullt upp hela dagen och kvällen. Ska på massage direkt efter jobb och sen vidare hem till Selma. Som ni såg igår så är lille Jacob äntligen född. Var på sjukhuset snabbt igår och hälsade på. Så otroligt söt! Ska hem till dom idag med Detti och hälsa på igen. För alla er som älskar bebisar så får ni titta in ofta på bloggen framöver. Det kommer säkert komma upp en massa bilder på den lille :)
Ikväll är det hockey också. Ska se om vi hinner hem till den annars får jag be Selma att sätta på sin tv :)
Nu ska jag fixa färdigt det sista. Ha en bra dag!

Som vanligt har kortet inget med inlägget att göra, men som ni vet: "Det är så tråkigt med inlägg utan kort" =)



/Tanja

Välkommen till världen

I går morse 8.38 kom lille Jacob äntligen till världen. Ett stort grattis till de nyblivna föräldrarna! Lycka till!



/Tanja


Hockeybird

Igår träffade jag Hockeybird på Coop när jag var där med Maja:)
Imorgon spelar Sverige mot Lettland. Sen är det antagligen kvartsfinal mot Tjeckien. Vi håller tummarna! Man är ju lite smått nervös över hur det ska gå nu efter katastrof matchen mot Ryssland. Men jag håller alla tummar jag har ;)



/Tanja


Lördag och söndag

Då var det söndag igen. Helgen bara flyger föbi.
Igår var vi en runda på Familia lite snabbt. Jag är väldigt shoppingsugen just nu! Men jag hittade inget.
På kvällen åkte jag vidare hem till Kiki för lite examensfest. Det blev en såndär lugn kväll när man bara sitter och snackar massa och har det mysigt med god tårta=)
Just nu håller jag på att baka bullar och sen blir det en promenad med Maja. Sen får vi se vad mer dagen bjuder på...
Förresten så är våra skor i Sverige nu (dom vi beställde för typ 100 år sen) så vi borde få dom när som :)



/Tanja


Fågelbajs och hockey

Fredag idag och för en gångs skull ska jag ha fredagsmys. Brukar försöka hitta på något på fredagen och ha söndagsmys istället. Tycker helgen känns mycket längre om man är iväg och gör något fredagkväll.
Skulle faktiskt egentligen åkt in till stan ikväll och tittat på hockey någonstans. Sverige spelar ju mot Ryssland. Men vi bestämde oss precis för att stanna hemma. Kändes skönare!

På tal om något helt annat så bajsade en fågel mig i huvudet idag på jobbet! Haha så sjukt äckligt! Dom säger ju att det ska betyda tur men nja jag vet inte. Tyckte nog mest det var äckligt! haha

Nu börjar hockeyn! Är redo i soffan med chips och landslagströjan=) Heja Sverige!



/Tanja

Klänningen..

Åh! idag kom klänningen som jag beställt från Nelly!! SKITFIN!! supersnygg färg!! hoppas nu den kommer passa!! kan ju inte prova den än.. magen är i vägen hahaha!! Det jag är orolig för är att den ska va för lite kring bysten =S men vi får se!!

Funderar på å gå ut å klippa gräset nu innan det är dags för fredagsmys!!


/Selma

+8

Då var det fredag,.. igen.. Helg igen och fortfarande ingen bebis =( Hoppas han tittar ut snart!

Idag har jag en sådär latedag! Städade lite i förmiddes, men nu latar jag mig i soffan och kollar film! =)

Ha en bra dag!

/Selma

Glutenfri fika

Hemma igen. Hade ju fikadejt med Sara idag. Vädret är riktigt tråkigt här idag. Ösregn hela tiden! Så vi åkte och satte oss inne på Waynes. Där har dom glutenfria choclate chip cookies och god päronmust.
Det blev en lugn kväll. Vi satt mest och snackade en massa om allt och inget.
Vad ska man sysselsätta sig med resten av kvällen då? Vad ska ni göra?







/Tanja

+7

Jaha! Då har det redan gått en vecka över tiden! Jag har börjat lugna mig nu och tänker han kommer när han kommer..

Denna bilden är tagen igår..



Idag överraskade min mamma mig med en mor-dotter dag!! Började med lunch, sen fick jag en present, ett valfritt par skor!! Behövde nya gladiatorsandaler nu till sommaren, eftersom mina andra älskade gick sönder! De va såååå bekväma! så det blev ett par nya idag!! =)  Visar bild senare! Men dom är vanliga svarta, sköna som fan!!

Sen efter shoppingrundan så blev det manikyr och spa-pedikyr för oss båda, vilken var välbehövligt nu! Mina fötter har svullnat riktigt mycket sista dagarna!! såg ut som elefantfötter igår!! Men tack vare stödstrumpor så kan detta lindras!!

Ikväll ska det kollas på fotboll.. HIF mot MFF, spännande!!

/Selma

Torsdag

Torsdag idag. Min tidiga dag. Ska fika med Sara idag någonstans.
Igår tittade jag på Real housewives of New Jersey. Som jag sagt innan så är det lätt roligaste serien MEN dom senaste 8-9 avsnitten har bara handlat om allas bråk med Teresa. Get over it, its getting old liksom! De måste hända något annat till och med jag börjar trötta. Teresa är helt dum i huvudet och det spelar ingen roll att alla bråkar med henne för hon kommer aldrig fatta ändå!
Hockey tittade jag också på igår. Sverige-Tyskland. Såg bara första perioden sen somnade jag. Ögonen ville inte hålla sig öppna! Men läste i morse att Sverige vann, så bra! På fredag är det match igen. Mot Ryssland denna gång. Ska bli spännande!



/Tanja

Klänning..

Som ni har läst här på bloggen så är det ju dags för bröllop i juli!! och igår beställde jag äntligen en klänning! Superfin! Hoppas hoppas den kommer passa! tog lite chansning med tub, men får se!!



Vad tycker ni?

Nu ska man hitta bra skor också!! men det får vänta tills mina fötter inte är så svullna som dem är nu, har typ inga skor som passar mig just nu =( Tur att det är vår och inte vinter!!

/Selma

+6

Jaha, fortfarande ingen bebis =( Vi bar väntar och väntar!!

Idag har jag iallafall bokat tid hos frisör för att färga håret =) och evetuellt klippa topparna.. får se vad hon säger, det var inte längesen jag klippte topparna!!

Sen har jag inga andra planer idag.. Igår var jag iväg och köpte mer blommor och planterade i korgar som jag har hängt upp längs med den nya entré gången =)




Måste plantera mer tulpaner i denna rabatten, det kom bara några stycken detta året, förra året var den full!! Kan det kanske va en liten vovve som går och gräver där?? =P



Nu ska jag få i mig lite frukost och kaffe innan jag ska till frisören!

Ha en bra dag!!

/Selma

Onsdag

God morgon! Onsdag idag och snart har halva veckan gått. Jag har inte gjort något speciellt dessa dagarna. Har tittat på hockey när det visatas och serier där emellan. Tycker det är rätt skönt att bara vara hemma!
Idag blir det inte annorlunda. Ska jobba länge idag och sen hem och och titta på Sverige-Tyskland och lata mig bara!

Hittade fina skor på AmiClubWear innan. Synd bara att alla skor un för tiden är så klumpiga. Inget för mig=( På tal om skor så har skorna från Shiekhshoes fortfarande inte kommiit=(


/Tanja


+5

Godmorgon!!

Jaa, ännu en dag utan bebis.. När tänker du titta ut??
Vi har fått en tid till obstetriska mottagningen i HBG den 18 maj, ifall han inte tittar ut själv innan dess, så blir det kanske igångsättning.. Snälla bebis! kom ut nu!! <3

Igår blev vi klara med plattläggningen och har spritt ut en hel del täckbark vid entren.. Det blev fint!
Nu saknas det bara lite blommor för att pigga upp!! =)

Har tyvärr ingen före bild.. men innan var de gaaammla gula plattor som var super ojämna och med lite hål här och där.. Sen hade de förra ägarna satt frigolit längs hela poolen också.. Så vi tycker det är en ordentlig förbättring!!






Nu ska jag käka frukost.. Senare ska jag iväg och köpa blommor =)

HA en bra dag!

/Selma

Söndag i Sthlm

På söndag morgon åkte vi till Kista Galleria för lite shopping innan det var dags att åka hem igen.
Shopping blev det inte så mycket av tyvärr, men desto godsaker! Hittade glutenfria kakor på ett konditori så då fick man ju prova det! Mycket gott!
I Kista Galleria finns också en 5D bio. Första i Sverige (kanske ända också är inte säker.) Det visas små korta filmer i 3D och under filmen så kommer det dofter och vattenstänk och stolarna rör sig. Vi såg Robin Hood. Jag tyckte det var helt ok men inte världens grej. En sak var däremot riktigt obehagligt. Robin Hood trillar ner i en kloak men en massa råttor och då känner man hur råttorna springer runt benen på en liksom. Det var riktigt äckligt! Jag tror faktiskt att jag skrek rätt ut. Haha







/Tanja

Hockey-VM i Sthlm

Så på lördagkväll var det äntligen dags för lite hockey! Sverige skulle möta Tjeckien.
Vi sprang rundor på stan på dagen och köpte massa Sverige prylar för att få upp stämmningen riktigt. Överallt såg man folk i sina landslagströjor!
Vi begav oss tidigt mot Globen för att inte missa något. Det var bra stämmning och folk överallt! Årets maskot är en HockeyBird. Haha den var riktigt rolig och drog igång publiken som hejade, klappade och gjorde vågen!
Sverige vann matchen, dom spelade lugnt och stabilt! Nu håller vi tummarna för resten av turneringen.







/Tanja

+4

Måndag igen.. måndagar e så seeega!! speciellt nu när man passerat beräknat datum för födsel!!

Igår började vi ändra om på vår framsida/baksida (vi har en konstig entre till vårt hus) Men det ser fint ut! Idag ska vi köpa hem det sista för att kunna bli färdiga! =) Men innan det ska vi på ett besök hos min barnmorska på MVC.. Får se vad hon säger idag!! hoppas det sätter igång snart!! Det är grymt segt att vänta!! =(

Ha en bra dag!!

/Selma

Lördag i Sthlm

På lördag förmiddag begav vi oss till Fåfängan för glutenfri brunch. Restaurangen ligger högt upp på en kulle?/klippa? så man har utsikt över hela staden. Det var ett väldigt fint ställe men tyvärr kunde vi inte sitta ute, det var för kallt=(
Maten var god, det fanns allt möjligt och allt var glutenfritt. Tyvärr blev jag lite besviken på brödet, hade väntat mig hembakat men fick något fryst köpebröd. Men jag fick bara äta lite extra pannkakor och chokladtårta istället.=)
Mätta och belåtna gick vi en lång promenad till Medelhavsmuseumet. Ett museum om det forna kulturerna runt Medelhavet. Än en gång blev jag lite besviken. (Jag har väldigt höga krav haha.) Det fanns ingen utställning om Grekerna eller Romarna som jag hade hoppats på. Däremot fanns det en väldigt fin utställning om Etruskerna. Det visades massa filmer och det fanns en hel del saker i 3D där.







/Tanja

Fredag i Sthlm

Då var man äntligen hemma igen. Det har varit en underbar helg i Stockholm men det är alltid skönt att komma hem. (Tänkte dela upp helgen i olika inlägg för har maaaassa bilder!)

I år spelas hockey-VM i Sverige så vi begav oss upp till huvudstaden för en minisemester och för att heja på Tre Kronor.
Väl framme väntade mamma och Stefan på oss för en kväll på stan. Vi åt på en restaurang som hette Barcelona som hade mycket god mat. Vi tyckte vi kunde sitta ute för vädret var relativt fint, men efter ett tag kände jag knappt mina fötter längre. Det är bara att inse, det är inte sommar riktigt än!
Iaf, ett par cider senare begav vi oss hemåt för lite välbehövlig sömn.

Min kamera har förresten börjat strejka så många av bilderna blev väldigt dålig kvalite. Måste skaffa en ny=(







/Tanja

+3

Helgen har nästan kommit till sitt slut.. Vi har fått en maaassa gjort i trädgården under gårdagen och idag ska vi få lika mycket till gjort!! Vår nya favoritaffär är nu Bauhaus! hehe!

Idag är det bf +3, undrar hur länge vi kommer få vänta på lilleman??? inte för länge nu hoppas jag!!

Ha en bra dag!

/Selma

+2

Jahapp, helg igen!! =) Denna veckan har gått snabbt, men det är ju inte så konstigt!!

Idag har det gått 2 dagar sen bebisen var beräknad att komma, så nu väntar å väntar å väntar vi bara!! Undrar när han tänker titta ut?

Dom har öppnat ZARA på väla äntligen och jag har hittat en SKITSNYGG klänning.. Meeeen, denn är cremevit och det är ju inte så passsande att ha på bröllop =( men om den finns kvar sen när jag kan prova kläder utan min stora mage så kanske jag köper den ändå!!! Håll tummarna!!

Nu tittar solen fram iallfall, så vi ska ut och jobba i trädgården!

Ha en bra dag!

/Selma


Casadei vs. Zara


Kavajer från WetSeal

Hittar alltid massa snyggt på WetSeal. Vad tycks om dessa kavajer? Älskar baksidan. Dom är väldigt snyggt skurna.



/Tanja

Döskallar och amerikanska flaggan

Just nu är det väldigt inne med dödskallar, amerikanska flaggan och spets. Hittade dessa 2 toppar på WetSeal som kändes väldigt rätt i tiden! hehe


/Tanja

Titta på tösabiten!

Var en runda i stan med Detti i dag. Vi skulle fika men när vi kom till Utposten hade dom erbjudande om kyckling, stekt potatis och bearnaisesås för 65 kr. Så det blev det istället! Det var väldigt gott!
Vi passade på att sitta ute för det var varmt och solen sken!

På väg till Utposten när vi skulle fota lite outfit bilder så hör jag två söta tanter sidan om mig...
"Nämen titta på tösabiten! Vilka klackar!" Sen kom dom fram till mig och fick mig att lova att jag inte skulle springa i klackarna utan bara sitta ner. Haha så söta var dom. Dom avslutade med att säga att dom hade minsan också haft sånna klackar en gång i tiden!









/Tanja


Imorgon..

Jahapp, då var långhelgen över och mannen är tillbaka på jobbet. Helgen har varit underbar, med superfint väder och en massa vänner och familj på besök! Det fina vädret ska fortsätta fram tom. imorgon enligt SMHI, men vi hoppas det varar lite längre!

Imorgon är lilleman beräknad att födas.. meeeeen det blir nog en väntan! Inga tecken på att han tänker komma ut imorgon eller de närmaste dagarna.. Meeen, vi får se!! han kommer när han är redo!

Idag har jag tid på spa, för ansiktsbehandling och pedikyr! Inte illa! det behövs nu, med hormoner som spökar med hyn och fötter som svullnar och bär på en massa extravikt!! =)





Ha en bra dag!!

/Selma

1:a maj

Trevlig 1a maj! Säger man så? Är det någon som ska ut och demostrera idag?
Själv vet jag inte riktigt vad som händer. Ska gå en promenad nu på förmiddagen och eventuellt blir det grillning i eftermiddag. Är vääldigt sugen på det! Jag måste iaf försöka hinna packa lite, eller iaf skriva en liten packlista. På fredag bär det nämligen av till Stockholm. Längtar!

Igår var det valborg. Det blev väldigt lugnt. Ingen fest alls för min del. Förutom i soffan, med chips och läsk;)

Tog förresten precis foto lite snabbt på lite av sakerna jag shoppade med Detti i söndags.





/Tanja

Två

God morgon.. Vaknade 06:09 idag av att nåt band eller någon orkester spelar utomhus.. jag trodde jag hade försvoit mig till typ kl 12 men neeej.. Ajaaa, nu är jag uppe och kommer hinna få en massa gjort idag!!

Igår var Fia och Carro här på lite grillkväll, eftersom mannen min hade fotbollsträning så fick vi tjejer fira valborg.. Det var mycket trevligt! Hade ju underbart väder.. som verkar fortsätta idag!!

Idag är det 2 dagar kvar till BF, men jag har en känsla av att den lille inne i min mage inte kommer titta ut i tid.. Så får vänta lite till..

Idag är det operation gräsmatta (mossmatta) som gäller.. Vår gräsmatta består typ bara av mossa, så iddag ska den dödas, krattas bort och sen ska nytt gräs sås!! Wish us luck! Mina föräldrar kommer hit och hjälper oss.. =)

Nu, dags för kaffe!!




Ha en bra dag alla!!

/Selma

RSS 2.0