Grattis

M har fyllt 2 och D har fyllt 6 under sommaren. Tiden springer iväg!
För att vara en som älskar att ordna kalas så har det blivit lite av den varan i sommar tack vare Corona. D fick sitt efterlängtade Marvelkalas men stackars M fick nöja sig med ett gemensamt släktkalas med storebror.
Det får vi ta igen näst aår. Undra vad temat blir då? Hade han fått välja idag hade det nog blivit Byggare Bob iaf. D har redan bestämt sig för Ninjago kalas. Vi får se helt enkelt=)
 

Glampinghelg - del 2

Vi kom fram till Breanäs Hotell lagom till incheckning och blev visade till vårt tält. Det var så fint och rogivade där och dessutom fick vi bästa tältet, finaste inredningen och bästa trädäcket. Det där trädäcket ingick i många av mina visioner inför helgen ska ni veta!
Jag hade så höga förhoppningar inför helgen och fattade väl inte riktigt att vi faktiskt skulle campa, utan toalett och vatten, tillsammans med en massa insekter och utan lås på dörren (det fanns inte ens nån dörr ju). Som tur var behövde jag inte erfara något av detta då det än en gång verkligen löste sig till det bästa. Vi hade ensam tillgång till toalett och duschutrymmet, några insekter såg vi inte en skymt av och våra grannar höll låda hela natten så ingen läskig typ vågade sig in i vårt område ändå.
 
Så klart började vi med att sätta oss på det där trädäcket och bara njöt av svalkan och lugnet i skogen. Åh som jag trivdes där på trädäcket och blev ett med naturen. Inte utan lite snygga kläder så klart dock!
Mina älskade tofflor inhandlade specifikt inför helgen blev flitigt använda!
 
Kvällen närmade sig och det ända som fattades från min vision var en lägereld och grillad korv.
 
 Innan vi checkade ut morgonen efter fortsatte vi sitta på trädäcket in i det sista.
På vägen hem var planen att åka inom Svarta Bergen men när vi kom dit blev vi helt snurriga av värmen och struntade faktiskt i det. Istället hittade vi en sjö i en skog (ännu mer skog!) och låg på bryggan och snackade tills vi behövde åka hem.

Glampinghelg - del 1

Vilken helg vi har haft jag och Detti. Det har varit vi och narturen hela helgen. Alla ödesgudar var på vår sida och allt har verkligen blivit så bra som det bara kan.
 
Vi började tidigt i lördags morse och åkte till Wanås Konstpark. Vilken utflykt och vilken park. Man går genom en stor skog och längs hela promenaden dyker det upp konstverk och skulpturer. Vi strosade omkring i flera timmar och inspirerades och tolkade konstverk. Har aldrig varit intresserad av konst eller speciellt filosofisk men vilka tankar, reflektioner och samtal vi hade under tiden.
Vi började med att titta på det fina slottet och att hänga vår önskning i Önsketräden.
 
Det är rätt intressant hur man tolkar verken efter vilken sinnesstämmning man är i och hur olika tolkningarna kan bli från person till person. Jag tolkade allt som odnska och skräck, som en skräckfilm sa jag hela tiden. Sen kom vi på att jag tyckte det skulle bli liiiite läskigt att sova i ett tält mitt i skogen!
I denna bilden drar ondskan in honom i huset tex.
 
Här har vi en social-distanceing bänk!
 
Trötta, hungriga och varma styrde vi kosan mot Breanäs Hotell och deras Glmaping-tält! Jag har velat testa glamping sen förra året och vilken succe det var!
 
Fortsättning följer...
 
 
 

RSS 2.0