50 cent

I okt åkte jag och mannen till Göteborg för att se 50 cent.
Jag lyssnade mycket på honom förr när man festade. Det var ju faktiskt Eminem som upptäckte honom so how could i not liksom?
 
Vi åkte upp någa timmar tidigare och åt på Happy Me Kitchen. En helt glutenfri, ekologisk och sockerfri restaurang! Jag beställde in både en pizza och fiskburgare med sötpotatispommes. Det var sååå gott! Till detta slank 2 stora cider ner och jag blev minsann lite tipsy.
På väg till arena ville jag dock vända och strunta i det. Det var kö runt hela kvarteret! Vi lyckades hitta en ingång med mindre kö och tur var det för vi hann inte dricka upp vår drink i baren innan vi hörde att han drog igång och fick skynda oss till våra platser.
Jag hade tydligen inte riktigt fattat vilka plaster vi bokade. Blev positivt överraskad när vi hittade våra platser för de var mycket längre ner än vad jag trodde!
Det var hög nostalginivå hela konserten! VI stod upp och dansade och sjöng hela tiden! Han började spela prick kl 21 och kl 22 var han färdig. Vi var hemma igen kl 00. Det är bra när artisten också börjar blir till åren och vill avsluta i rimlig tid!
 
I mars är det dags för Snoop Dogg och Petter!

Falsterbo Photo Art

För andra gången besökte jag och Detti Falsterbo Photo Art Museum. Denna gång för utställningen "Undressed for sucess". Det var nakenfotografier med fotomodeller för konstens skull och det fanns nakenfotografier med kändisar för chockeffekten och kändisskapets skull.
Även denna uställning var väldigt intressant och det är verkligen ett plus i kanten att personalen där är så engagerad och ägaren finns på plats för att berätta fakta, historier och anekdoter om fotografierna.
 
Det fanns även en miniutsällning om Les Sapeur kulturen i Kinshasa. För att vara en Sapeur ska man ha visst antal uppstättningar av designerkläder, olika grupper tävlar sen i fattigkvarteren om att visa upp vad man tror är en exklusiv europeisk livsstil.
Dessa designerkläder och lyx i kontrast till fattigkvarteren i bakgrunden väckte verkligen känslor i en och man fick lite perspektiv och det blev väldigt tydligt hur fjantiga våra intressen är och hur ytligt det kan vara här i i-världen.
 
Första gången vi var där var det väldit kallt och vi frös. Därför klädde jag på mig ordentligt. Denna gång var det väldigt varmt och jag höll på att dö av värmeslag!
Utsidan av bygganden är lika konstfull som verken på insidan!
 

Aqunauts, andra gången

I maj var jag på utsällningen Aquanouts med D och jag tyckte den var så bra så att Detti också förtjänade att se den.
Den handlar om 2 forskare som upptäckte en ny vattenlevande människorart. De försvinner spårlöst och 100 år senare hittade man deras arbete. Utställningen var så välgjord, detaljjerad och verklighetstrogen, tänk dig att du är på en utsällning om vikingatiden. Det fanns fakta om forskarna och deras liv, det fanns filmer som forskarna filmat, foto de tagit och massa fakta om Aquanauts som det studerat.

Årliga tjejträffen

Såg ett inlägg på TikTok om ett tjejgäng som dekorerat för Halloween, Jul och olika födesedagar i ett rum. De sågs bara nån gång om året så det hade mycket att fira.
Det var väldigt oss. Det är så svårt att få ihop något!
 
Men när vi ses är det alltid lika roligt. I somras lyckades vi få ihop en grillkväll med temat "Floral and flowy". Flowy kunde vara outfit eller hur drinkarna flödade. De kunde man tolka som man ville!
 
Jag hade köpt en klänning som passade temat och kändes väldigt "haute couture, ready to wear" med de stora puffarna. Hela klänningen fick till och med en egen reel.
 
Både outfit och drinkar flödade och det blev en rolig em/kväll. De bästa festerna börjar redan på dagen så man kan komma i säng i lagom tid! Vi är snart 40! haha
 
Under kvällen åt vi god mat, drack drinkar och spelade in "Dance if you know it"-tiktoks. Gammal hiphop och 90-00tals musik. Det var tider det!
 
Vi trodde att vi skulle vara så dukiga att få ihop 2 träffar på ett år då Friendsgiving var inbokat i november men tji fick vi då kräksjuka kom i vägen. Bättre lycka nästa gång!

RSS 2.0