alike

Sprang på Sara i morse. Great minds thinks alike, och looks alike tydligen. 

Tyckte det var lite roligt så D fick agera fotograf åt oss!


Magväska eller inte?

Mitt senaste "måste ha" är midjeväskan. Har tyckt de är rätt fula när jag sett dom men såg denna modell på Instagram och den är ju så snygg. Snyggt med kedja itsället för "Skärp", och vanlig model på väskan. Det blir inte så sterotypiskt midjeväska liksom.
Lite mer klassisk version av något modernt, lite mer Tanja-stil över de.
 
 
Hade minsann midjeväska när jag var liten, då tyckte mamma det var så praktiskt så jag kunde hålla koll på alla mina saker. Idag vill jag ha en för att det är snyggt!
 
Frågan är bara hur sen är jag med att haka på trenden? Är det försent eller håller det i sig längre? Hittade ett par likande modeller som jag funderar på att klicka hem.
 
Gillar kedjan bäst så klart men det andra två är också rätt snygga.
 
 
 
 
 
 

Flawless

Det var ytterst länge sen det kom upp ett outfitinlägg här på bloggen! Inte riktigt min grej länge alltid men igår när jag var ute på promenad med Detti kände jag för att ta några bilder.
 
Sjalar, senapsgult och t-shirt är mina favoriter just nu!


 
Älskar mina sjalar men trivs ju även bäst i mitt hår nersläppt, så då fick det bli sjalen på väskan istället.
 
 

Pokemon Go Community Day

Välkommen till familjen nörd. Vi är helt hooked på Pokemon Go nu hela familjen. I lördags va det Community Day med Ralts. Då finns denna pokemon i mängder överallt under 3 timmar. Vi gick iväg hela familjen, stannade och lekte på lekplatser (det fins ofta PokeStop just på lekplatser) och åt kvällsmaten som picknick.
Vi hade verkligen en mysig kväll! I september är det dags för nästa Community Day så då får vi göra om det.




 



RSS 2.0